Ανάλυση:
Χουτεσιώτης, καλές αντιδράσεις σε σούτ, και σε εξόδους. Στην φάση του γκόλ, διάλεξε και έπεσε. Μερικές φορές ίσως (όπως τα έβλεπα απο την τηλεόραση βέβαια), θα μπορούσε να έβγαζε την μπάλα πιο γρήγορα μπροστά.
Αμυνα:
Σιαλακας, χθές μου άρεσε στον ρόλο του αμυντικά. Δεν μου αρέσουν τα στημένα του.
Παντελάκης-Εραμούσπε: Πάρα πολύ καλοί
Πιερσμαν: Και αυτός καλός αμυντικά, με όχι πολλά ανεβάσματα. Βέβεαια και αυτός είχε να αντιμετωπίσει παίκτες όπως ο Βαλμπουενά και ο Ραφίνια.
Κέντρο:
Σιόντης:Πολύ καλός (δεν περίμενα οτι θα το πώ αυτό) για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, και νομίζω οτι δεν έκανε κάποιο λάθος
Καρτάλης:Πολύς καλός και αυτός. Επιθετικά σε τουλάχιστον 2 φάσεις έκανε κατάχρηση της τρίπλας.
Κάστρο:Οπως και οι αποπάνω. Θα πρέπει όμως να πέφτει λίγο πιο "απαλά¨ σε φάσεις γιατί οι διαιτητές θα του την φυλάνε.
Νάουμετς:Χθές δεν φάνηκε μπροστά.
Επίθεση:
Παμλίδης:Πολύ καλός, είχε και το γκόλ
Κριζμάν:Πιέζε αλλά μέχρι εκεί. Είχε 2 καλά σουτ, αλλά και την φάση που δεν έσπασε στον Λεό.
Λεό: Βοήθησε όσο έπαιξε.
Ροντρίγκεζ:Δεν φάνηκε όσο έπαιξε. Πρέπει να ανέβει, γιατί περιμένουμε πολλά απ αυτόν
Λώλης-Λιάσος:Οι μικροί μου άρεσαν για ακόμα μια φορά.
Ομαδικά:
Η ομάδα, ακολουθεί πιστά το πλάνο του προπονητή μας, πράγμα το οποίο σημαίνει οτι δουλεύουν στις προπονήσεις.
Θέλουμε επιθετικό.(πότε λήγει η προθεσμία)
Επίσης να εισακουστεί ο προπονητής για το προπονητικό κέντρο.
Πάμε στον Βόλο τώρα!