Θεωρώ ότι είναι κακό στήσιμο της άμυνας εκ μέρους του Μάντζιου. Αντί να έχει αμυντικούς κοντά στον τερματοφύλακα, έτσι ώστε να του δώσει επιλογή είτε να μοιράσει τη μπάλα στην άμυνα, είτε να κάνει βολέ έχει ανεβάσει την άμυνα αρκετά μέτρα εκτός περιοχής με πλάτη προς τον Κουέστα ,ενώ το ματς θέλει τέσσερα και βάλε λεπτά για να τελειώσει. Σε αντίθεση με τον coach Γιαννίκη που έχει μάθει την άμυνα να παίζει κοντά στον τερματοφύλακα και να μοιράζει τη μπάλα στην άμυνα, σε παίκτη στο κέντρο ή να κάνει βολέ προς την επίθεση. Είτε παίζει με τη Λαμία, είτε με ομάδα ΠΟΚ/ΠΟΘ. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά τους. Ο Μάντζιος έχει μάθει στα τελευταία λεπτά να κλείνεται, ο Γιαννίκης έχει μάθει να παίζει ποδόσφαιρο.
Πάνω κάτω αυτά, προσυπογράφω. Η διαφορά ανάμεσα στην ομάδα του "κατσαπλιά", μαθητή του Μπαμπη (έλα τώρα, ένας είναι ο Μπάμπης, ο συνάδελφος του μπαρμπα Γιώργου, ντε) και στην ομάδα ενός ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!
ΥΓ. Όπως εκ των υστέρων αποδεικνύεται, ΟΡΘΩΣ και ΔΙΚΑΙΩΣ, έστω και τιμωρητικά, αποκλείστηκε ο αρης - μίκρυνε πολύ στα μάτια μου. Είναι αχαρακτήριστος ο τρόπος που μεταχειρίζονται, δια των κονδυλοφόρων τους (Λεάνηδες, Βλαχόπουλους κλπ), ένα κομμάτι της ομάδας τους, τον τερματοφύλακά τους, για το "λάθος" του.
σκουληκάκια (ούτε κεφαλαίο στην αρχή δεν μου κάθεται), μάθετε ότι σε μία ομάδα, όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας, ακόμη και ο τερματοφύλακας. Τι κάνατε ας πούμε οι υπόλοιποι στον αγώνα, που απλά περιμένατε να τελειώσει ο χρόνος....
Και για να `χουμε καλό ερώτημα, ο Κουέστα τον είχε πλάτη το γαύρο τον κρυμμένο και δεν μπορούσε να τον δει (να δεχθώ ότι δεν ήταν και συγκεντρωμένος), οι υπόλοιποι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όλοι οι άλλοι στον πάγκο και καμιά εκατοστή στην εξέδρα - γι` αυτό λέω ότι παίζουμε και εμείς με τα παιδιά μας στην ΑΜΟ - που κοίταζαν;;; Μάλλον τα ρολόγια τους, περιμένοντας τη λήξη
Λίγο που είδα από τα στιγμιότυπα και ο κυρ Μάντζιος είχε βλέμμα προς το τέρμα του ...Αμ δεν ήταν συγκεντρωμένος να βάλει μια φωνή... Αλλά ναι μωρέ, ο Κουέστα φταίει μόνο, η "γκάφα" του Κουέστα, και πάει λέγοντας.
Αν μπορούσε να με διαβάσει εδώ ο Ντομίγκεθ, ή όποιος άλλος ισπανόφωνος, θα τον παρακαλούσα να του μεταφέρει την αμέριστη συμπαράστασή μου, εμένα ενός οπαδού μιας άλλης ομάδας, να του δώσει κουράγιο και να του πει να κρατήσει το κεφάλι ψηλά. Δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ή θα συμβεί στη ζωή του. Πρέπει να προχωρήσει χωρίς να αφήσει κανένα σκουλήκι να τον κάνει "Ιφιγένεια".
ΥΓ2. Με τον Μπουχαλάκη δεν θα ασχοληθώ. Καλώς έκανε ότι έκανε για την ομάδα του. Αυτό δεν μας μαθαίνουν στο σχολείο από τα μικράτα μας; Όλο για τον πολυμήχανο Οδυσσέα και τις πονηριές του δεν μας μιλούσαν;;; Δεν έχουμε μάθει να εκθειάζουμε την πονηριά και όχι την ευφυΐα ή τη γνώση; Όχι;
Το άλλο αρχ@#$ όμως (συγγνώμη για την έκφραση), τον οποίο παικτικά εκτιμώ απεριόριστα, τον πρώτο σκόρερ ντε, είδε κανείς τι πήγε και έκανε στον Κουέστα, αμέσως μετά το γκολ;
Όχι ρε μαλάκα, είσαι ασυγχώρητος... Έχει "πέσει στα πατώματα", τον βρίσκεις "κάτω" και διαλυμένο και του τη λες κιόλας;;;
Να ελπίζεις να μη σου συμβεί και εσένα κωλόπαιδο...
Ελπίζω ποτέ να μη δω κάτι ανάλογο από δικό μας παίκτη.