Αποστολέας Θέμα: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2020 - 2021  (Αναγνώστηκε 13045 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2020 - 2021
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 22:01 »
Ρε σκουλήκια τι γκολ φάγατε ρεεεε. Ρε τι κάζο σας έκανε ο θείος Βαγγέλας ρεεε!!!
Ρε μΠΑΣ και μήπως για αυτό φταίει πάλι το γήπεδο στα Γιάνεννα?!?!?!

Ρε Μάνο αγόρι μου τι έπαθες ρε μάγκα, κρίμα για σένα δε θα ξανασυναντήσεις τον εύκολο αντίπαλο ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός και αν ζητήσεις από τον Βαγγέλα να σε πάρει πίσω στο γαύρο και σε βρούμε στον ημιτελικό ή στον τελικό. 

Ήθελα να περνούσατε σκουλήμια, να κληρωνόσασταν με παοκ να περνάγατε, να σας βρίσκαμε τελικό και να σας παταγαμε.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Συνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 22:01 »
Άμα καμμιά φορά παίξουμε κρυφτό να φωνάξουμε τον Κουέστα. Θα τα φυλάει όλο το βραδυ. Ουιιιιι ο τζες!!! Τι έκανε!! Μάλλον ληταν πιασμένος στις τσέπες σήμερα. Δεν έπρεπε να παίξει!!! Σκουλήκια - Γάβροι 1-1

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 22:09 »
Συγνώμη, τι έκανε δηλαδή ο Κουεστα;
Που να του περάσει του έρμου από το νου τι σημαίνει ηθικό ανάστημα παίχτη του ΟΣΦΠ;
Πόσο εξευτελιστικο και άνανδρο είναι να κρύβεται κανείς πίσω από το δοκάρι για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ, όχι να νικήσει αντίπαλό του.
Να ποιος είναι ο ΟΣΦΠ.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 22:13 »
Συμφωνώ ότι σε κανέναν δεν πάει το μυαλό αυτό και δε φτάνει ο κουεστα. Κοίταξε λίγο δίπλα του δεξιά αριστερά και άφησε κάτω τη μπάλα. Κανένας στο γήπεδο δεν το κατάλαβε. Κανένας όμως

Α ρε αρουληηηη περνά ρε πουστη να έχουμε εύκολη πρόκριση τελικό. Εσένα και ΑΕΚ θα θέλαμε. Για τον πουτσο Καβάλα ειστεεεε ρεεεε. Το γήπεδο στα Γιάννενα φταιειιι

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 22:36 »
Ο ορισμος του unfair στην κυριολεξια
Δεν γινεται να επιβραβευονται τετοιες συμπεριφορες, μονο να καταδικαζονται πρεπει
Απορω πως ειναι δυνατον ολοι οι υπολοιποι μεσα στο γηπεδο να μην τον ειδαν για να τον προειδοποιησουν
Ορθιος στο δοκαρι ηταν
Θα μου πεις μπορει να πιστεψαν οτι ηταν τραυματιας και περιμενε εξω
Μιλαμε για εξωφρενικη φαση, δεν συμφωνω οτι φερει αποκλειστικα ευθυνη ο τερματοφυλακας

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 22:43 »
 ά ωρέ τζάμπα αγχώθκαμαν. Νόμιζα οτι είναι αύριο η κλήρωση

Στις 19 Μαρτίου η κλήρωση, σε 2 βδομάδες τρέχα γύρευε καλά κρασά

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ SHEWQUOSTEW (σιούκουστο)

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 23:14 »
Θεωρώ ότι είναι κακό στήσιμο της άμυνας εκ μέρους του Μάντζιου. Αντί να έχει αμυντικούς κοντά στον τερματοφύλακα, έτσι ώστε να του δώσει επιλογή είτε να μοιράσει τη μπάλα στην άμυνα, είτε να κάνει βολέ έχει ανεβάσει την άμυνα αρκετά μέτρα εκτός περιοχής με πλάτη προς τον Κουέστα ,ενώ το ματς θέλει τέσσερα και βάλε λεπτά για να τελειώσει. Σε αντίθεση με τον coach Γιαννίκη που έχει μάθει την άμυνα να παίζει κοντά στον τερματοφύλακα και να μοιράζει τη μπάλα στην άμυνα, σε παίκτη στο κέντρο ή να κάνει βολέ προς την επίθεση. Είτε παίζει με τη Λαμία, είτε με ομάδα ΠΟΚ/ΠΟΘ. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά τους. Ο Μάντζιος έχει μάθει στα τελευταία λεπτά να κλείνεται, ο Γιαννίκης έχει μάθει να παίζει ποδόσφαιρο.

Το ότι αυτό έγινε από παίκτη του σκατόγαυρου προφανώς και εγείρει συναισθήματα αντιπάθειας εναντίον τους. Όμως αν το έκανε παίκτης της ομάδας μας απέναντι πχ στο Διούδη χθες ή απέναντι σε λοιπές ομάδες του ΠΟΚ και ΠΟΘ τι θα λέγαμε? Εγώ προσωπικά θα το πανηγύριζα και θα τους έπαιρνα στο ψιλό.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 10:53 »
&ab_channel=LubenTV

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 15:45 »
Παράθεση
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ SHEWQUOSTEW (σιούκουστο)

Είναι βέβαιο οτι προφέρεται έτσι;

Γιαννενάρα... σιούκοστου  :P
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 17:57 »
Θεωρώ ότι είναι κακό στήσιμο της άμυνας εκ μέρους του Μάντζιου. Αντί να έχει αμυντικούς κοντά στον τερματοφύλακα, έτσι ώστε να του δώσει επιλογή είτε να μοιράσει τη μπάλα στην άμυνα, είτε να κάνει βολέ έχει ανεβάσει την άμυνα αρκετά μέτρα εκτός περιοχής με πλάτη προς τον Κουέστα ,ενώ το ματς θέλει τέσσερα και βάλε λεπτά για να τελειώσει. Σε αντίθεση με τον coach Γιαννίκη που έχει μάθει την άμυνα να παίζει κοντά στον τερματοφύλακα και να μοιράζει τη μπάλα στην άμυνα, σε παίκτη στο κέντρο ή να κάνει βολέ προς την επίθεση. Είτε παίζει με τη Λαμία, είτε με ομάδα ΠΟΚ/ΠΟΘ. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά τους. Ο Μάντζιος έχει μάθει στα τελευταία λεπτά να κλείνεται, ο Γιαννίκης έχει μάθει να παίζει ποδόσφαιρο.
Πάνω κάτω αυτά, προσυπογράφω. Η διαφορά ανάμεσα στην ομάδα του "κατσαπλιά", μαθητή του Μπαμπη (έλα τώρα, ένας είναι ο Μπάμπης, ο συνάδελφος του μπαρμπα Γιώργου, ντε) και στην ομάδα ενός ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!

ΥΓ. Όπως εκ των υστέρων αποδεικνύεται, ΟΡΘΩΣ και ΔΙΚΑΙΩΣ, έστω και τιμωρητικά, αποκλείστηκε ο αρης - μίκρυνε πολύ στα μάτια μου. Είναι αχαρακτήριστος ο τρόπος που μεταχειρίζονται, δια των κονδυλοφόρων τους (Λεάνηδες, Βλαχόπουλους κλπ), ένα κομμάτι της ομάδας τους, τον τερματοφύλακά τους, για το "λάθος" του.
σκουληκάκια (ούτε κεφαλαίο στην αρχή δεν μου κάθεται), μάθετε ότι σε μία ομάδα, όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας, ακόμη και ο τερματοφύλακας. Τι κάνατε ας πούμε οι υπόλοιποι στον αγώνα, που απλά περιμένατε να τελειώσει ο χρόνος....
Και για να `χουμε καλό ερώτημα, ο Κουέστα τον είχε πλάτη το γαύρο τον κρυμμένο και δεν μπορούσε να τον δει (να δεχθώ ότι δεν ήταν και συγκεντρωμένος), οι υπόλοιποι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όλοι οι άλλοι στον πάγκο και καμιά εκατοστή στην εξέδρα - γι` αυτό λέω ότι παίζουμε και εμείς με τα παιδιά μας στην ΑΜΟ - που κοίταζαν;;; Μάλλον τα ρολόγια τους, περιμένοντας τη λήξη
Λίγο που είδα από τα στιγμιότυπα και ο κυρ Μάντζιος είχε βλέμμα προς το τέρμα του ...Αμ δεν ήταν συγκεντρωμένος να βάλει μια φωνή... Αλλά ναι μωρέ, ο Κουέστα φταίει μόνο, η "γκάφα" του Κουέστα, και πάει λέγοντας.
Αν μπορούσε να με διαβάσει εδώ ο Ντομίγκεθ, ή όποιος άλλος ισπανόφωνος, θα τον παρακαλούσα να του μεταφέρει την αμέριστη συμπαράστασή μου, εμένα ενός οπαδού μιας άλλης ομάδας, να του δώσει κουράγιο και να του πει να κρατήσει το κεφάλι ψηλά. Δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ή θα συμβεί στη ζωή του. Πρέπει να προχωρήσει χωρίς να αφήσει κανένα σκουλήκι να τον κάνει "Ιφιγένεια".
ΥΓ2. Με τον Μπουχαλάκη δεν θα ασχοληθώ. Καλώς έκανε ότι έκανε για την ομάδα του. Αυτό δεν μας μαθαίνουν στο σχολείο από τα μικράτα μας; Όλο για τον πολυμήχανο Οδυσσέα και τις πονηριές του δεν μας μιλούσαν;;; Δεν έχουμε μάθει να εκθειάζουμε την πονηριά και όχι την ευφυΐα ή τη γνώση; Όχι;
Το άλλο αρχ@#$ όμως (συγγνώμη για την έκφραση), τον οποίο παικτικά εκτιμώ απεριόριστα, τον πρώτο σκόρερ ντε, είδε κανείς τι πήγε και έκανε στον Κουέστα, αμέσως μετά το γκολ;
Όχι ρε μαλάκα, είσαι ασυγχώρητος... Έχει "πέσει στα πατώματα", τον βρίσκεις "κάτω" και διαλυμένο και του τη λες κιόλας;;;
Να ελπίζεις να μη σου συμβεί και εσένα κωλόπαιδο...
Ελπίζω ποτέ να μη δω κάτι ανάλογο από δικό μας παίκτη.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 18:04 »
Ο Μάντζιος πρέπει να μίλαγε με τον βοηθό του ή κάποιον από τον πάγκο και να γυρνάει και να λέει φάγαμε γκολ;

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 18:40 »
Σωστά τα είπε ο μπαμΠΑΣ. Τα γραψα κι εγώ στο βλάκα το λεανη. Όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν

Βασικά αυτά του έγραψα:

"Ρε ξυπνάτε. Δεν είπε κανείς να τον στηρίξετε με την έννοια να τον έχετε βασικό. Ψυχολογικά εννοούμε. Γιατί τώρα θα δέχεται απειλές κλπ. Λες και δεν του φτάνει πως αισθάνεται από μόνος του. Ψυχολογική υποστήριξη και προφανώς να μην ξαναπαίξει γιατί θα γίνει χειρότερα το θέμα. Και το καλοκαίρι να φύγει ομαλά για τη χώρα του

Άστοχο το άρθρο. Δηλαδή εσύ αισθάνεσαι την ίδια πίεση με τον Κουεστα που ολος ο κόσμος μιας ομάδας έπεσε πάνω του και όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτό. Σοβαρευτείτε. Ο κόσμος δε χρειάζεται στήριξη. Τα περάσαμε και όλοι οι υπόλοιποι. Ποδόσφαιρο είναι. Λάθος έκανε. Ποια η διαφορά από ένα αυτογκόλ όπως του Χατζηθεοδωριδη που το κάρφωσε ή τις πατάτες του Μεριά με Τότεναμ; Αυτά δε στοιχησαν προκρίσεις; Έλεος 10 άρθρα με αυτό το θέμα. Δεν είδα σε κανένα αυτό γκολ να κάνετε έτσι. Η στα λάθη προπονητών.

Όταν θα παίξετε μπάλα μπάλα επαγγελματικα και θα καταλάβετε τι πίεση αισθάνεται ο καθένας μετά από αυτό τότε να μιλήσετε. Εγώ που δεν έχω παίξει επαγγελματικά δεν θα του το χτυπάω για 1 μήνα. Βγαίνουν όλοι τώρα και γράφουν και γραφουν. Λες και ο Άρης άξιζε να περάσει ή με τέτοια εμφάνιση θα έπαιρνε το κύπελλο. Εγώ έτσι όπως τον είδα ευχομουν να τον πετυχουμε ημιτελικά. Καταστρέφονται καριέρες, μην πω και παραπάνω ετσι. Παράδειγμα ο Καριους.

Γκαζετα σεβασου τον κόπο μου"

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 18:49 »
16 Μαρτίου τελικά η κλήρωση του κυπέλλου, μετά από αίτημα του ολυμπιακού που έγινε δεκτό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 18:54 »
Ήταν δύσκολο να γίνει σήμερα. :)) :))

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 21:20 »
Εννοείται. Τέτοια διαδικασία απαιτεί χρόνο για να οργανωθεί.

Όποιος δεν έχει δει κλήρωση κυπέλλου χάνει.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 22:02 »
Η συμπεριφορα του κωλοπαιδιου αυτου προς τον Κουεστα στην φαση του γκολ , ειναι πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα .
Πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε ξανα τετοιο πραγμα , προς αντιπαλο που εκανε τετοιο τραγικο λαθος εις βαρος της ομαδας του .

Το τι του ευχομαι να παθει , το κραταω για τον εαυτο μου ...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 22:56 »
Η συμπεριφορα του κωλοπαιδιου αυτου προς τον Κουεστα στην φαση του γκολ , ειναι πρωτογνωρη για τα ελληνικα δεδομενα .
Πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε ξανα τετοιο πραγμα , προς αντιπαλο που εκανε τετοιο τραγικο λαθος εις βαρος της ομαδας του .

Το τι του ευχομαι να παθει , το κραταω για τον εαυτο μου ...

Ήρεμα, δε νομίζω πως είναι κωλοπαιδο ο Ελ Αραμπι. Αντιθέτως. Ποτέ δε τσακώνεται ούτε πουλάει τσαμπουκα ούτε τίποτα. Και εκτός γηπέδου προσφέρει πολλά ειδικά στις ομάδες από τις οποίες πέρασε και στον τόπο που μεγάλωσε στη Γαλλία. Εμένα μου είναι συμπαθής εκτός από παιχταρας ο Ελ Αραμπι. Η ντροπιαστική κίνηση που έκανε χθες δεν νομίζω πως τον αντιπροσωπεύει. Ίσως ήταν λάθος της στιγμής στους πολλούς σφυγμούς. Κατακριτέο, αδικαιολόγητο, καφριλικι και αηδιαστικό αυτό που έκανε παρόλα αυτά

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #67 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 23:00 »
Η ΑΕΚ χθες από ότι διάβασα κάκιστη. Υπό ατμόν πάλι και ο Χιμένεθ. Αν όχι υπό ατμόν σε αμφισβήτηση ξανά. Νομίζω ότι μας πηγαίνει σαν ομάδα φέτος, και είναι σε περίεργη φάση και πάλι. Μακάρι να μας έρθει στην κλήρωση θα πω εγώ.

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Παρ 12 Μάρ 2021 21:48 »
Μην ξεχνιόμαστε, απαιτεί εγρήγορση ο τίτλος...

Ξέρει κανένας γιατί αργεί τόσο η κλήρωση και δεν έγινε την επομένη του τελευταίου αγώνα;

Επίσης, νομίζω οτι θα ήταν καλύτερα να είχαμε παίξει τώρα που είμαστε "ζεστοί" κι όχι να αργήσουμε τόσο πολύ.
Το timing είναι εξαιρετικά σημαντικό σε όλα τα πράγματα.

Κατά τ' άλλα, αν περάσουμε και δε μας αφήσουν να πάμε είμαστε όλοι για τον ψυχίατρο.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 12 Μάρ 2021 22:12 »

Ξέρει κανένας γιατί αργεί τόσο η κλήρωση και δεν έγινε την επομένη του τελευταίου αγώνα;

Το ψυγειο που ειχε η ΕΠΟ για να παγωνει τα μπαλακια των κληρωσεων το εχει δανεισει για λιγες μερες στον ΕΟΔΥ για την διατηρηση των εμβολιων για τον COVID

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 16 Μάρ 2021 12:52 »
&ab_channel=HellenicFootballFamily

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Τρι 16 Μάρ 2021 13:10 »
αιντεε γιαννεναρααα
με τον κωλογαυρο

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΠΟΤΗΝΤΕς ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

:mono: :pas: :pashat:
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 16 Μάρ 2021 13:15 από panodirlas »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Τρι 16 Μάρ 2021 13:13 »
Με τους σκατόγαυρους...

:pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:
....

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 16 Μάρ 2021 13:13 »
Στημένο ή καραστημένο;
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τρι 16 Μάρ 2021 13:16 »
Τελειώνουμε με τα γαυράκια και τυπικά γηπεδούχοι θα είμαστε στον τελικό.                                                       :pas: :mono: :pashat: :joker: :joker: :joker: