Αποστολέας Θέμα: Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Γιάννινα 5η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4446 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Γιάννινα 5η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 18 Οκτ 2020 11:07 »
Συμφωνώ με τις δηλώσεις του κόουτς,
με ανησυχεί όμως που φαίνεται να μην έχει εμπιστοσύνη στον πάγκο.

Η ομάδα φαίνεται ότι έχει δουλευτεί αρκετά στην κυκλοφορία και στη δημιουργία φάσεων αλλά ο προπονητής δείχνει ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού δεν βρίσκει λύσεις και δεν εμπιστεύεται τον πάγκο.

Νομίζω ότι η ομάδα έχει μάθει καλά το 4-4-2 και ο Ντομίγκεζ δεν έχει θέση σ' αυτό για να ξεκινήσει από την αρχή.
Επίσης βλέπω ότι ο Παντελάκης έχει εύκολα τη φάση στα δικά μας κόρνερ και θα ξανασκοράρει σίγουρα αλλά αμυντικά παρουσιάζει κενά.

Όσων αφορά τον Κρισμαν και εγώ χθες απογοητεύτηκα. Είναι κρίμα αυτός ο παίχτης να έχει τόσο καλά στοιχεία και πάντα να βραχυκυκλώνει και να τα κάνει μαντάρα εκέι που πρέπει να είναι σοβαρός.
Στη φάση που βγαίνει τετ-α-τετ αν το προσέξετε κάνει μια εντυπωσιακή κίνηση και ξεμαρκάρεται ανάμεσα από τα δυο σεντερ μπακ και αντί να κάνει εύκολο πλασεδακί αρχίζει τις γνωστές του μπούρδες.

Και ποιόν να βάλει όμως ρε παιδιά? τον Λεό? ... τον βλέπετε να είναι καλύετρος?
Γι αυτό δεν μας έχουν στραβώσει τα πλήκτρα να γράφουμε φέρε σεντερ φορ? ... ΦΕΡΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ....!!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 18 Οκτ 2020 11:10 »
Η ομάδα δεν ήταν καλή ούτε στο δεύτερο μισό του  Α ημιχρόνου ούτε στο Β μέχρι που φάγαμε το δεύτερο.

Ανεξήγητο, και δεν συνάδει με την νοοτροπία του προπονητή, που θέλει να παίζουμε ποδόσφαιρο
Ας το βρουν

Ανύπαρκτος ο  Ναουμετς (απορώ γιατί επιμένει) και κάκιστοι  Κρισμάν και Ερασμπουτσε (πιθανώς γιαυτό τα νεύρα στο τέλος)
Ειδικά ο δεύτερος, μετα την πάσα στον Χασάν εδώ με τον γαύρο, άφησε τον 1,70 Ουαρντα να πιάσει ανενόχλητος κεφάλια στο γκολ.

Κρίμα, αλλά δεν παίξαμε όπως έπρεπε.
Συνεχίζουμε, ο Απόλλωνας εχει βελτιωθεί, έχουμε δύσκολο ματς την Τετάρτη. :mono:

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 18 Οκτ 2020 12:00 »
Ο Κριζμαν είναι ένας Λιβαγια σε ελαφρώς λιγότερο εξοπλισμένη έκδοση. Ξέρει πολλή μπάλα αλλά (θα χρησιμοποιήσω μια λέξη του υιού μου) είναι κομμάτι ποζέρης.
Στην ηλικία του δε φτιάχνει η νοοτροπία αλλά πιστεύω ότι πάλι είναι χρησιμοτατος και πολλές φορές η κριτική πάνω του είναι υπερβολική.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 18 Οκτ 2020 12:39 »
Pasiopoulo ποιον φορ να φέρει τώρα?
Ποιος θα ταιριάξει με την ομάδα χωρίς προετοιμασία?
Αν είναι να πάρει κάποιον και να παίξει τον Ιανουάριο ζήτω που καήκαμε.
Επίσης αν δεν ταιριάζει ο Ισπανός στο σύστημα γιατί αποκτήθηκε?
Δυστυχώς είναι αυτό που λέγαμε, ότι εκτός από τους λίγους καλούς που μπορούν να σταθούν Α εθνική δεν έχουμε και βάθος πάγκου στο μεσοεπιθετικο κομμάτι.
Μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε στην Β πλέον.
Madrakouke συμφωνώ με την υπερβολική κριτική απλώς από αυτόν περιμένουμε το κάτι παραπάνω. Ειδικά σε τέτοιες φάσεις. Ενώ πχ από τον Ελευθεριάδη για τη τεράστια ευκαιρία που και αυτός έχασε δεν έχω να πω κάτι γιατί παίκτης Β εθνικής είναι.. Και η δική του είναι κλασική.
....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 18 Οκτ 2020 13:11 »
Ενώ πχ από τον Ελευθεριάδη για τη τεράστια ευκαιρία που και αυτός έχασε δεν έχω να πω κάτι γιατί παίκτης Β εθνικής είναι.. Και η δική του είναι κλασική.

Ο βαθμός δυσκολίας εκτέλεσης του Ελευθεριάδη ήταν πολύ μεγαλύτερος, με τη μπάλα να έρχεται από πίσω για να πάρει την κεφαλιά (η οποία δεν ήταν και κακή αφού πήγε στο πάνω μέρος των διχτύων.
Ο Κριζμάν μόνος του αποφάσισε (ανεπιτυχώς) να ντριμπλάρει τον τέρμα και ούτε καν τελική έκανε σε όλον τον αγώνα...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 18 Οκτ 2020 13:51 »
Η ομάδα βάζει γκολ και κάνει και ευκαιρίες. Δε νομίζω ότι το θέμα είναι ο επιθετικός.
Το θέμα είναι κάποιος παίχτης στο κέντρο να σου δώσει την ηρεμία, να πάρει φάουλ να κάνει μια κάθετη.
Ο κάστρο είναι καλός μόνο στο να κόβει. Ο σιόντης και ο καρτάλης προσπαθούν να κρατήσουν λίγο μπάλα αλλά δεν έχουν την τρομερή τεχνική και ο νάουμετς εκτός απο το γκολ στα χαριλάου δεν δείχνει κάτι.
Θες παίχτες να κρατήσουν μπάλα να παρει ανάσες η άμυνα, να ελέγξουν τον ρυθμό και να βγεις καλύτερα στην επίθεση. Ελπίζω ο να μπει ο ντομίνγκεθ και ο μπρένερ και να δώσουν αυτό το παραπάνω. 

Εμένα η ομάδα μου αρέσει παρα πολύ φέτος. Ξαναβλέπουμε ποδόσφαιρο και παίχτες που τα δίνουν όλα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 18 Οκτ 2020 15:00 »
Τελικά θα μας χρειαστούν τα xGoals κάπως πιο άμεσα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 18 Οκτ 2020 16:12 »
Παιδιά δεν διαφωνώ σε κάτι.. Η ομάδα παίζει ωραία μπάλα.. Απλα θέλεις κάποιον για το κάτι παραπάνω..
....