Αποστολέας Θέμα: Μπουτίκ ΠΑΣ Γιάννινα (μαγαζί και online)  (Αναγνώστηκε 5297 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
Μπουτίκ ΠΑΣ Γιάννινα (μαγαζί και online)
« στις: Κυρ 19 Νοέ 2017 12:59 »
...κείνο το σάιτ της ομάδας είναι υπο κατασκευή απ ότι βλέπω,κ δε μπορώ να δω τι γίνεται με τη μπουτίκ(τρομάρα μας)..ξέρει κανείς τι διάολο γίνεται,κ πως μπορεί ο  αγιοβασίλης  ;) να φέρει κάτι για τα Χριστούγεννα στα κουτσκα? θα λειτουργήσει σύντομα (e shop),ή το ξεχνάμε εμείς στας Αθήνας?......   :'(
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπουτίκ ΠΑΣ Γιάννινα (μαγαζί και online)
« Απάντηση #1 στις: Κυρ 19 Νοέ 2017 15:23 »
https://www.facebook.com/%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA-%CE%A0%CE%B1%CF%82-%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1-1520433731602411/

τηλέφωνο να ρωτήσεις (μπουτίκ)
2651 064750

Δοκίμασε και στην ΠΑΕ αν δεν βγάλει άκρη με τα παραπάνω
2651 070340

Ρωτάς και στο fb της ΠΑΕ αν δεν βγάζεις άκρη από τηλέφωνο

Αλλιώς βάζεις κάποιον από εδώ να ρωτήσει.

Αποσυνδεδεμένος Pas7Amfilochia

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 27 Μάρ 2019 22:46 »
Παιδιά είμαι καινούργιος στο σαιτ μένω εκτός Ιωαννίνων και προσπάθησα να παραγγείλω μπλούζα από το σαιτ της ΠΑΕ. Παρήγγειλα έλεγε θα μου στείλουν email αλλά τίποτα.. Ξέρει κανείς τι παίζει; Σταμάτησαν οι μπλούζες να είναι διαθέσιμες;
ΥΓ. ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑ  :pas:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 27 Μάρ 2019 22:58 »
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=2500.msg173905#msg173905

Δες εδώ μήπως σε βοηθάει.Έχει τηλέφωνα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 15 Οκτ 2020 04:00 »
 Δεν υπάρχει πλέον η "μπουτίκ" απέναντι από τη θύρα 4 του Εθνικού σταδίου οι Ζωσιμάδες  :'(
 Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στον προεδρικό θώκο του  :pas: υπάρχει πλέον η δυνατότητα και για ηλεκτρονική παρουσίαση-αγορά ρουχισμού  (y)  της ομάδας! Μέσω... https://www.hallofbrands.gr/index.php?route=product/search&search=pas%20giannina
 Έτσι οι φίλαθλοι ανά την υφήλιο,μπορούν να αγοράσουν κάποια είδη με το σήμα  ;) Ψωνίζοντας ενισχύουμε την αγαπημένη μας ομάδα οικονομικά ειδικά αυτό το διάστημα,λόγω της απουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο μέσω των εισιτηρίων.Παράλληλα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητα τους και να τα φορέσουν "χρωματίζοντας" τις κερκίδες μας.
 Πρέπει να διορθωθεί τάχιστα η επίσημη σελίδα της ομάδας http://pasgiannina.gr/paraggelia-emfanisis// είναι ένας από τους τρόπους που,πρέπει να προωθηθούν...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 15 Οκτ 2020 04:04 από ΠΑνουργοΣ »
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 15 Οκτ 2020 11:07 »
Πρέπει να υπάρχει και "φυσικό" κατάστημα εκτός από ηλεκτρονικό (θα το προτιμούσα στο κέντρο της Πόλης, δίπλα στο Διεθνές ας πούμε - επιθυμία είναι αυτό, γνωρίζω οτι τα ενοίκια είναι απαγορευτικά).

Επίσης, σε φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει να πωλούνται και άλλα είδη, πέραν των ειδών ρουχισμού (και οπωσδήποτε δεν αρκούν 3 μπλουζάκια, μια ζακέτα και 2 φόρμες). Κασκόλ, ρολόγια χειρός - επιτραπέζια - επιτοίχια, σημαίες - σημαιούλες  :P λάβαρα, τράπουλες, μπρελόκ, σφραγίδες, στυλό, είδη γραφείου, σχολικά, κούπες - φλιτζάνια, παγούρια (για νερό βρύσης ρε  B-))  κλπ κλπ κλπ.

Α, ναι και την Καθαροδευτέρα χαρταετούς γιατί μας έλειψαν.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 15 Οκτ 2020 12:03 »
Παράθεση
Επίσης, σε φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει να πωλούνται και άλλα είδη, πέραν των ειδών ρουχισμού (και οπωσδήποτε δεν αρκούν 3 μπλουζάκια, μια ζακέτα και 2 φόρμες). Κασκόλ, ρολόγια χειρός - επιτραπέζια - επιτοίχια, σημαίες - σημαιούλες  :P λάβαρα, τράπουλες, μπρελόκ, σφραγίδες, στυλό, είδη γραφείου, σχολικά, κούπες - φλιτζάνια, παγούρια (για νερό βρύσης ρε  B-))  κλπ κλπ κλπ.

Όλα αυτά βέβαια με το ύφος και την ποιότητα του 2020 και όχι του 1980 που δούλευε η "μπουτίκ" που είχαμε.
Δεν είναι κακό να ρίχνουμε μια ματιά στις μπουτίκ ξένων ομάδων για να παίρνουμε ιδέες...

Με λίγα λόγια ακριβώς επειδή ζούμε στο 2020 και το μαρκετιγκ και η εικόνα υπάρχει σε πληθώρα, δε μου λέει κάτι μια άσπρη κούπα με το σήμα της ομάδας απλά τυπωμένο πάνω του. Το φτιάχνω και εγώ αυτό! Θέλει ιδέες πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ώστε να πουλήσεις.
Όπως και ρούχα ποιότητας. Πως είναι το άσπρο πόλο που πουλάει το Hall of Brands;; Ε καμία σχέση...  :stop:

Όπως έχω ξαναπεί (για να μη βάλω μεγάλων ομάδων ) μια βόλτα στο site της μπουτίκ της St Pauli (Β Εθνική Γερμανίας) θα σας πείσει.
https://www.fcsp-shop.com/de_DE/index.html

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 20:56 »
Αν και (κακως) δεν εχουμε μπουτικ το βαζω εδω.

Το hall of brands εχει t shirt, ζακετα και φορμες ΠΑΣ.
Το γραφω κυριως για τους ΠΑΣολεδες της Αθηνας που μπορουν να αγορασουν απο τα συγκεκριμενα καταστηματα.

Stile di vita

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τρι 03 Νοέ 2020 23:19 »
 Στο sport zone στο πεζόδρομο της οδού Βλαχείδη,υπάρχει η εμφάνιση αγώνα του  :pas: που κοσμεί την βιτρίνα του καταστήματος.Στο πάνω όροφο υπάρχει ρουχισμός με το σήμα της ομάδας,στο βάθος δεξιά  ;)
 Δεν παρατήρησα μεγάλες ποσότητες αλλά η ποιότητα της επίσημης εμφάνισης μου φάνηκε καλή.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 04 Νοέ 2020 09:22 »
Την είδα και εγώ τη φανέλα της πρώτης εμφάνισης, τη μπλε. Ωραία φαίνεται αλλά ακόμη πιο ακριβή από την περτικαλί. Αν θυμάμαι καλά την κοστολογούν 55 έουρα.  :'(

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 04 Νοέ 2020 10:53 »
Πανούργος, πρόσεξες αν έχει παιδικά?

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 04 Νοέ 2020 21:28 »
Την είδα και εγώ τη φανέλα της πρώτης εμφάνισης, τη μπλε. Ωραία φαίνεται αλλά ακόμη πιο ακριβή από την περτικαλί. Αν θυμάμαι καλά την κοστολογούν 55 έουρα.  :'(

Καμία εκπτωσούλα παίζει;  ;) ;)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 10:26 »
Παράθεση
στο πεζόδρομο της οδού Βλαχείδη

Να συμπληρώσω οτι η εμφάνιση (πάνω στη γωνία που ήταν η μάντρα ανταλλακτικών που λέγαμε) "δεσπόζει" στον πεζόδρομο.
Σουπερ!
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 13:45 »
Στο site της hall of brands έχει εκπτώσεις στην φανέλα.
....

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 05 Μάι 2021 01:14 »
 Μου έστειλαν κάποιες φωτογραφίες με υποδήματα που έχουν "λεπτομέρειες" του  :pas:
έχετε δει κάτι ή γνωρίζεται εάν είναι διαθέσιμα στο καταναλωτικό κοινό?

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 05 Μάι 2021 11:41 »
Νομίζω ότι αυτά που είδες πρόκειται για κατι παπούτσια τα οποία τα φτιάξε ένα παιδί απτά Γιάννενα που ασχολείται με handmade καλλιτεχνιες σε επιφάνειες όπως καπέλα και παπούτσια. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια είναι προς πώληση αλλά αν βρεις τα στοιχεία του και επικοινωνήσεις μαζί του μέσω social λογικά θα μπορεί να φτιάξει κάτι ειδικά για σένα.

Αποσυνδεδεμένος Akis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Akis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ