Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 3794 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 18:28 »
Επειδη εγω ημουν που το ειπα αυτο για τον Παμλιδη...
...
Χαιρετε κυριοι !
Χρήστο, πραγματικά δεν θυμόμουν ποιός το είπε! Αλλά και να το θυμόμουν, αυτό που έγραψα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ προς εσένα! Προς Θεού! Ίσα ίσα, το έγραψα για να τονίσω την σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλει ο Παμλίδης ένα χρόνο τώρα και που είναι φανερή στον καθένα μας.
Την ειλικρινή μου συγγνώμη, εάν σε στενοχώρησε το σχόλιό μου! Δεν είχα τέτοιον σκοπό, ειλικρινά.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 18:32 »
Υπερβολική η ευθιξία ενίοτε, ιδίως όταν δεν είναι στοχευμένη η "ειρωνεία". Ποια ειρωνεία δηλαδή; Χάνουν οι λέξεις το νόημά τους.
Μου αποτυπώθηκαν δύο σχόλια, το πρώτο δεν θυμόμουν τίνος και το δεύτερο θυμόμουν (τι θυμόμουν, είμαι σίγουρος) ότι το έχει κάνει άλλος. Το πρώτο φαίνεται ότι προκάλεσε την ..ευθιξία του Παμλίδη, ενώ το δεύτερο ήταν καταφανώς άδικο. Και μέχρι εκεί. Μη στενοχωριόμαστε με ανούσια πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 19:56 »
Πολοι εδω μεσα ειναι ειρωνικοι προς αλλους ειναι λαθος αυτο,  μπορουν να πουν  απλα δεν συμφωνο με την γνωμη σου με τα δικα τους επιχειρηματα και τελος, η ειρωνια χωρεις επιχειρηματα ειναι λαθος κατα την γνωμη μου.Τωρα για την ομαδα ειναι πολη καλη δεν θα κινδυνευση φετος παιζει καλο ποδοσφαιρο επιθετικο αλλα αμυντικα εχουμε θεμα και η πτωση της αποδοσης στο β ωφειλεται κατα την γνωμη μου στα πολλα τρεξηματα που εχουμε στο πρωτο . Ο κοουτς κανει το λαθος οταν νικαμε να μην βαζει τριτο στοπερ για να βοηθησει την αμυνα μας οταν δεχεται πιεση και να γινεται το ματς ροντεο πχ με τον απολλων ο παρασχος περασε αλλαγη στο 76 τον ιωαννιδη επρεπε αμεσως να βαλουμε τον Εραμουσπε δεν το εκανε αυτο στο 81 μας το εβαλε το γκολ και στο 90 εβαλε τον εραμουσπε.Δηλαδη οταν ο αλλος παιζει πλεον με δυο επιθετικους εσυ πας με τρεις για να εχεις πλεονεκτημα οσο αυτοι ειχαν ενα φορ παιζαμε σωστα με δυο στοπερ μετα ομως ειδατε τι εγινε παραλιγω να την πατησουμε οπως με τον γαυρο που και εκει οταν εβαλε δευτερο φορ τον ελ αραμπι που μας εκανε την ζημια εμεις δεν βοηθησαμε τους δυο στοπερ με ενα τριτο. Αν το κανει αυτο ο κοουτς θα μαζεψουμε περισοτερους βαθμους και θα παμε καλυτερα το ποδοσφιρο ειναι σκακιερα οταν ο αλλος χανει και σου βαλει τρεις επιθετικους εσυ πρεπει να αντιδρασεις δεν μπορεις να μην βοηθεισεις την αμυνα σου θα εκτεθεις.