Αποστολέας Θέμα: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 3806 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 21:05 »
Η ομάδα βάζει γκολ από το play station.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 21:07 »
Ρε παιδιά που πήγε το συμφωνώ;
Στην αναμονή παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 21:11 »
Εκτός από το έμμεσο θέλω να σχολιάσετε και λίγο το πέναλτι. Ούτε αυτό μου φάνηκε ότι ήταν.
Για εμένα ούτε έμμεσο υπήρξε αλλά ούτε και μπέναλτ.  :))
Συμφωνώ με τον σύνταυρο αλλά βάλτε και το κουμπί.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 21:17 »
Ειδα απο το 35 και μετα μεχρι τελους
Απο τα στιγμιοτυπα στο τελος καταλαβα οτι μεχρι το 35 επρεπε να εχουμε σκοραρει ηδη

Αυτο που μετραει αυτη τη στιγμη ειναι η νικη και τιποτα αλλο
Επρεπε η ομαδα να επιβραβευθει για τις καλες παρουσιες, αλλα και να απελευθερωθει απο την αναγκη συγκομιδης βαθμων
Αν δεν παρεις τριποντο νωρις, οσο καλα και να παιζεις φορτωνεσαι με αγχος και ολα πανε αναποδα μετα

Το πεναλτυ ειναι γιατι παει σαν κριαρι χωρις λογο με το ποδι ψηλα στο ποδι του αντιπαλου
Και πολυ πιθανον αν το βαζανε να μην κερδιζαμε παλι

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οποιος σκοραρει πρεπει να γινεται αλλαγη
Υποτιθεται οτι το παιχνιδι ειναι στα μετρα σου και πας για το 0-3
Θες αυτους που εχουν ρεντα και εσυ τους αλλαζεις και τους 2 μαζι στο 55?

Για τον κριζμαν τι να πω δεν προκειται να βαλει ποτε γκολ
Ελπιζω μονο οι χαμενες ευκαιριες του να μην μας στερησουν και αλλους βαθμους

Τετοια αποκρουση τερματοφυλακα σε απευθειας φαουλ στο γαμα δεν θυμαμαι απο ποτε εχω να δω
Ψαχτε να την δειτε
Μου θυμισε τον σαργκανη ο χουτεσιωτης με αυτο που εκανε

:pas: :pashat: :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 21:29 »
Ρε παιδιά που πήγε το συμφωνώ;
Ε, συμφωνώ!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 21:48 »
Το συμφωνώ θα σας κάνει να συμφωνήσετε όλοι μεταξύ σας.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 21:51 »
Μα αυτά είναι τα ωραία στις νίκες!  :)

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 21:52 »
Πολύ καλή η ομάδα και σήμερα για ένα ημίχρονο πάλι και λίγο μεγαλύτερη διάρκεια στο β'. Αλλά αν έμπαινε το πέναλτι, μπορεί και να μην κερδίζαμε.
Πρέπει ο κόουτς να βρει τι φταίει και υπάρχει αυτή η πτώση στο β'
 Ο Απόλλωνας δεν έχει τίποτα σπουδαίο, αν και πριν το ματς το φοβόμουν, γιατί και χαρακτήρα ντέρμπι είχε και μην ξεχνάμε ότι έδειξε πολύ "σφιχτός" και με την Λάρισα και με τον Άρη.
 Οι αλλαγές, έγιναν νωρίς, για να ξεκουραστούν κάποιοι, εν' όψει Αεκ. Τώρα το αν θα έπρεπε να είναι οι Παμλίδης και Ελευθεριάδης, ή κάποιοι άλλοι, υποθέτω ότι ο κόουτς ξέρει καλύτερα.
Δεν μου άρεσε ο Παντελάκης σήμερα. Λάθη πολλά. Ο Κάργας λίγο καλύτερος, αλλά κι αυτός με λάθη.
Πολύ καλοί οι Χουτεσιώτης, Παμλίδης,Ελευθεριάδης, Λεό, Πίρσμαν, Σιόντης και κορυφαίος πιστεύω, ναι ο Κρίσμαν! Έπαιζε σε ρόλο "δέκαριού", γύρναγε στο κέντρο για να οργανώσει επιθέσεις, αλλά θα πρέπει επειγόντως να σκοράρει, γιατί με αυτά που χάνει θα ... αποκτήσει ψυχολογικό.
Δεν πιστεύω οτι με 6 γκολ ενεργητικό σε 4 ματς, έχεις επιθετικό πρόβλημα. Φάσεις γίνονται πολλές και αν συνεχίσουμε έτσι, θα σκοράρουμε και περισσότερα γκολ. Αντιθέτως, πρέπει να βελτιωθεί η συνολική αμυντική λειτουργία και να δέσουν περισσότερο τα στόπερ. Πολλά λάθη και οι δύο σήμερα. Περισσότερα ο Παντελάκης.
 Μας έφυγαν οι τσίμπλες απ΄τα μάτια! Επιτέλους βλέπουμε μπαλάρα στην κυριολεξία. όλοι το σχολιάζουν αυτό και βλέπουμε μία ομάδα που είναι έργο προπονητή.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 22:30 »
O αγώνας τα είχε όλα. Ενταση, αγωνία, γκολ. φάσεις, μαγικές στιγμές. Παρά λίγο θα καταφέρναμε το ακατόρθωτο, να ισοφαριστούμε. Θα σταθώ σε δύο φάσεις. Το υπέροχο δεύτερο γκολ με τις ενέργειες των Λεό και Πήρσμαν να φέρνουν... λιποθυμίες και να βάζουν σφραγίδα παγκόσμιας κλάσης και τη φάση του '74 με την εναλλαγή Πήρσμαν (για μένα η μεταγραφή της χρονιάς και όχι μόνο) Νάουμετς, Κριζμάν και το ξεπούλημα της μπάλας από τον Κροάτη με τον γνωστό του ατομισμό. Παρότι ο Νάουμετς ήταν σε θέση βολής δεν πήρε ποτέ τη μπάλα. Όλα για όλα με την ΑΕΚ τώρα...   

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 22:42 »
Πάντως έχω την εντύπωση ότι τόσο άσχημη διαιτησία έχουμε καιρό να δούμε.
Ο Βάτσιος σφύριζε τον Απόλλωνα όπως οι διαιτητές το γαύρο προ var.
Έστω και αν θεωρήσουμε ότι το πέναλτι ήταν (το ξαναείδα και μάλλον προς εκεί τείνω), το έμμεσο νομίζω δεν ήταν.
Πάντως και για τις 2 φάσεις δε χρησιμοποίησε το var. Τόσο σίγουρος ήταν για τις αποφάσεις του;
Επιπλέον δεν άφησε διεκδίκηση ιδίως στο 2ο ημίχρονο που να μη τη σφυρίξει φάουλ υπέρ του Απόλλωνα....
Ελπίζω να μην έχουμε τέτοιες διαιτησίες στο μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 22:56 »
Νομίζω η διαιτησία ήταν μια χαρά.Μην τρελαθούμε.Έχουμε δει τέρατα και τέρατα.
Για το var νομίζω πρέπει να ειδοποιήσει ο βαρίστας τον διαιτητή.Επίσης η χρήση του γίνεται για συγκεκριμένους σκόπους πχ οφσάιντ,πέναλτι,κόκκινες.Ναι δεν βλέπουν ας πούμε ένα φάουλ στο κέντρο.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Τετ 21 Οκτ 2020 23:40 »
Λίγα από μένα μιας και δεν είδα ματς:

- Τι κάβλα είναι να μπαίνεις να διαβάζεις τι λέει ο κόσμος στον καφενέ μετά από νίκη;;;

- Πού πήγε το "συμφωνώ" (στην ουρά, ξέρω)

- Αν είχαν τελειώσει και τα 4 ματς στο ημίχρονο θα είμασταν πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα. Ευτυχώς που δε στράβωσε και σήμερα δηλαδή... Εντούτοις, κάτι που συμβαίνει 4 φορές συνεχόμενα παύει να είναι σύμπτωση. Πρέπει να το δουν αλλά ούτε ψύχωση να γίνει, ούτε... αυτοσκοπός να παίξουμε ένα β' ημίχρονο καλύτερα απ' το α' (και οπωσδήποτε στο ίδιο ματς)

- Τα στιγμιότυπα ήταν χορταστικά και έτσι θα έπρεπε να είναι για όλα τα ματς σε κάθε "αθλητική Κυριακή". Κι όλα αυτά ως τις 23:00 το βράδυ. Όχι να περιμένουμε ως τις 12:00 για 1' στιγμιότυπα (κι αυτό ΑΝ έχει μπει γκολ) έχοντας ακούσει ότι μαλακία θέλει να πει κάθε τενεκές για τις κρατικές ομάδες Βορρά και Νότου.

- Ο Κριζμάν βαριέται κι όταν περπατάει στο δρόμο. Άσχετα απ' αυτό και χωρίς να έχω συνολική εικόνα απ' το ματς σήμερα, αν δε βάλει γκολ δεν πρόκειται να δώσει μπάλα. Κατά συνέπεια, περιμένουμε να βάλει ένα γκολ για να ησυχάσουμε (είτε να τη δίνει, είτε να ανοίξει λογαριασμό στον οποίο θα καταθέτει τακτικά - να σταματήσει να παίζει δεν το βλέπω)

- Χαίρομαι για την Παμλίδη - ο πρόεδρας μπορεί να χαίρεται περισσότερο

- Το 2ο γκολ ήταν χάρμα κι η ντρίμπλα του Πίρσμαν βγαλμένη από μεγάλο ματς τσουλου

- Στη φάση του πέναλτι, ο Κάργας (που τον πιστεύω πολύ σαν σέντερ μπακ και δεν κατάλαβα γιατί τον δώσαμε μόνο με τόσα) πάει όντως σαν κατσαπλιάς αλλά εκεί θέλει τόνους εμπειρίας για να μη σηκώσεις πόδι. Περισσότερο διεκδίκηση το είδα και μάλλον δε θα το έδινα (χωρίς να φοράω μπλε γυαλιά)

- Το έμμεσο είναι για να πάμε στον ψυχίατρο. Δε φαίνεται για στραβοκλωτσιά αλλά όντως για μπαλιά που σηκώνει για τον τέρμα. Όπερ συνεπάγεται οτι: α) Δεν ξέρει τον κανονισμό, β) Δεν είμαστε εμείς για τον ψυχίατρο αλλά ο Σάλιακας! Υπάρχει και η μικρή πιθανότητα στραβοκλωτσιάς αλλά δε φαίνεται για τέτοια

- Με τις φωνές που ακούγονται στο γήπεδο, δεν ξέρω κατά πόσο το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων ή έκοψε κανονικά εισιτήρια. Και χωρίς κορωνοϊό τόσοι μαζεύονται στη Ριζούπολη (και κρίμα για τον Απόλλωνα)

- Προφανώς υπάρχει θέμα με τη συνολική αμυντική λειτουργία της Ομάδας. Ωστόσο, μάλλον παρατηρείται θέμα και στην καθαρά αμυντική γραμμή. Δε γίνεται να έχεις τέτοιο πελαγοδρόμιο εκεί πίσω και να σου παίρνουν κεφαλιές στα στημένα οι 1,70

- Τι κάβλα είναι να μπαίνεις να διαβάζεις τι λέει ο κόσμος στον καφενέ μετά από νίκη;;;

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 01:14 »
Εγώ συμφωνώ γενικώς και αορίστως.

Λέτε ο χοντρος να βγει κορωνοευρωπη;

Α.Μπα,που να ξηλώνεται τώρα για άδειες και μαλακίες.Καλα είναι και έτσι.

Β.Ναι ώρε γιατί όχι;

Γ.Κατσε σμα και μην περνούν τα μυαλά σου αέρα.

Δ.Στοχος είναι η παραμονή και μόνον.

Ε.Ευρωπη δεν ξηλώνεται αλλά ένα τελικό κυπέλλου μπορεί να πάει αλλά δεν θα θέλει να το σηκώσει γιατί φοβάται μην ξηλωθεί.

ΣΤ.Αφηστε τον πρόεδρο ήσυχο.Αυτος ξέρει τι κάνει.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 11:04 »
Είδα το δεύτερο ημίχρονο οπότε έχω χάσει την καλή εικόνα που είχαμε στο πρώτο.

Δε νομίζω ότι είναι θέμα κούρασης αλλά ψυχολογίας. Και οι παίχτες και ο προπονητής είναι άπειροι στην μεγάλη κατηγορία.
Προηγούμαστε και μετά δεν ξέρουμε να το διαχειριστούμε. Φαίνεται και απο τις βιαστικές αλλαγές που κάνει ο γιαννίκης για να ξεφύγουμε απο αυτό το κενό στο παιχνίδι μας, αλλά και απο τις λάθος πάσες των παιχτών που χάνουν την ψυχραιμία τους στο δεύτερο. Η νίκη αυτή θα δώσει ψυχολογία και μια μικρή άνεση για την συνέχεια.

Χθες αν έμπαινε το πέναλτι ή αν ήταν μια πιο καλή η ομάδα δε θα κρατούσαμε το αποτέλεσμα. Βέβαια δεν μετράνε τα αν και πήραμε ένα μεγάλο διπλό.

Ο κρισμάν για εμένα είναι άτυχος μέχρι στιγμής. Μέχρι και κοντά στο κόρνερ μάρκαρε χθες απλά το βαριεστημένο ύφος του μας μπερδεύει.
Αν μπει το πρώτο θα ξεμπουκώσει πιστεύω.

Τέλος θεωρώ υπερβολή να πιστεύουμε φέτος που βγαίνουν 4 ευρώπη ότι μπορούμε με αυτό το μπάτζετ να περάσουμε 1 απο οσφπ αεκ παοκ αρη παο (κι ας έκανε κακή αρχή).
Και να μπορούσαμε δηλαδή είναι πολλά τα λεφτά της ευρώπης για να μας αφήσουν.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 13:07 »
Όσο συνεχίζεται η καλή επιθετική ανάπτυξη της ομάδας θυμάμαι δύο σχόλια: Ένα για τον Παμλιδη που δεν έχει σκοράρει ποτέ στη Σουπερλίγκ κι ένα για τους παίχτες επιπέδου Β' Εθνικής.

Βάλτε τα "συμφωνώ" γιατί θ' αρχίσω να πατώ "αναφορα"!  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 13:34 »
Επειδη εγω ημουν που το ειπα αυτο για τον Παμλιδη καθως και την φραση περι ''παικτων Β Εθνικης'' , και επειδη οταν η ειρωνια καποιων εδω μεσα ξεπερνα τα ορια του χαβαλε και καταντα ενοχλητικη  , λεω για τελευταια φορα ( και αυτο θα ειναι και το τελευταιο μου post ) τα εξης:

1. Εγω ανεφερα ενα ΓΕΓΟΝΟΣ . Οτι ο παικτης την χρονια που ειμασταν σην Α Εθνικη και πεσαμε δεν εβαλε ουτε ενα γκολ . ΔΕΝ ειπα γνωμη η προβλεψη. Ουτε κανενα ψεμα η συκοφαντια . Μονο ενα γεγονος . Τοσο απλα , τοσο συναρπαστικα .

2. ΠΟΤΕ δεν κακολογησα η εκανα κριτικη με ασχημη προθεση καποιον παικτη μας , οπως μπορειτε να δειτε σε ολα τα γραπτα μου , ακομη και σε οσα γραφτηκαν επειτα απο πικρες . Αντιθετα παντα λεω οτι συμφωνα με τις δυνατοτητες τους κανουν οτι μπορουν , ισως και παραπανω απο αυτα που μπορουν . Και παντα προσπαθω να ειμαι προσεκτικος στις λεξεις που χρησιμοποιω , στο μετρο του δυνατου φυσικα .

3. Υπαρχουν παικτες μεσα στο ροστερ για τους οποιους πιστευω ( ναι , η ΓΝΩΜΗ μου ειναι αυτη εκτος και εαν δεν πρεπει πλεον καποιος να εχω γνωμη εδω μεσα ) οτι οι δυνατοτητες τους δεν ειναι επαρκεις για την Α Εθνικη αλλα για μια καλη ομαδα της Β Εθνικης . Για καποιους μαλλον εχει την ιδια γνωμη  ( ισως και χειροτερη ) και ο Γιαννικης , καθως δεν τους χρησιμοποιησε ουτε καν περσι .
ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι δεν προσπαθουν , ποτε δεν ειπα οτι δεν δινουν το 100% , ουτε οτι δεν ειναι καλοι επαγγελματιες . Τουναντιον ειμαι αυτος που παντα λεει οτι η ομαδικη δουλεια μεσα στην ομαδα καλυπτει και τις αδυναμιες καποιων μελων της .

4. ΠΑΝΤΑ αποδιδω τα ΕΥΣΗΜΑ σε εναν παικτη οταν το ΑΞΙΖΕΙ , ακομη και εαν ειχα γραψει καποιους προβληματισμους μου για αυτον εστω και 5 λεπτα νωριτερα , χωρις να φοβαμαι οτι θα ''εκτεθω'' η θα ''τσαλακωθω'' .
Δειτε πχ. τι καλα λογια εχω γραψει για Παμλιδη , Λεο κλπ οταν πιστευω οτι το αξιζουν , ενω πραγματικα ειχα ( και πιθανον ακομη να εχω ) καποιες αμφιβολιες για την διαρκεια και το μεγεθος που μπορει να εχει η προσφορα τους στον μαραθωνιο της κατηγοριας . Ακομη και τον Ελευθεριαδη εκθειασα εχθες ( απο τον οποιο μεχρι τωρα δεν ειχα δει τιποτα που να με ενθουσιαζει ) , οπου τον θεωρω εκ των κορυφαιων του ματς και πραγματικα απορησα για την αλλαγη του .

Αυτα .

Χαιρετε κυριοι !

Υ.Γ. Φυσικα και θα συνεχισω να παρακολουθω τον καφενε ...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 14:02 »
Επειδη εγω ημουν που το ειπα αυτο για τον Παμλιδη καθως και την φραση περι ''παικτων Β Εθνικης'' , και επειδη οταν η ειρωνια καποιων εδω μεσα ξεπερνα τα ορια του χαβαλε και καταντα ενοχλητικη  , λεω για τελευταια φορα ( και αυτο θα ειναι και το τελευταιο μου post ) τα εξης:

1. Εγω ανεφερα ενα ΓΕΓΟΝΟΣ . Οτι ο παικτης την χρονια που ειμασταν σην Α Εθνικη και πεσαμε δεν εβαλε ουτε ενα γκολ . ΔΕΝ ειπα γνωμη η προβλεψη. Ουτε κανενα ψεμα η συκοφαντια . Μονο ενα γεγονος . Τοσο απλα , τοσο συναρπαστικα .

2. ΠΟΤΕ δεν κακολογησα η εκανα κριτικη με ασχημη προθεση καποιον παικτη μας , οπως μπορειτε να δειτε σε ολα τα γραπτα μου , ακομη και σε οσα γραφτηκαν επειτα απο πικρες . Αντιθετα παντα λεω οτι συμφωνα με τις δυνατοτητες τους κανουν οτι μπορουν , ισως και παραπανω απο αυτα που μπορουν . Και παντα προσπαθω να ειμαι προσεκτικος στις λεξεις που χρησιμοποιω , στο μετρο του δυνατου φυσικα .

3. Υπαρχουν παικτες μεσα στο ροστερ για τους οποιους πιστευω ( ναι , η ΓΝΩΜΗ μου ειναι αυτη εκτος και εαν δεν πρεπει πλεον καποιος να εχω γνωμη εδω μεσα ) οτι οι δυνατοτητες τους δεν ειναι επαρκεις για την Α Εθνικη αλλα για μια καλη ομαδα της Β Εθνικης . Για καποιους μαλλον εχει την ιδια γνωμη  ( ισως και χειροτερη ) και ο Γιαννικης , καθως δεν τους χρησιμοποιησε ουτε καν περσι .
ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι δεν προσπαθουν , ποτε δεν ειπα οτι δεν δινουν το 100% , ουτε οτι δεν ειναι καλοι επαγγελματιες . Τουναντιον ειμαι αυτος που παντα λεει οτι η ομαδικη δουλεια μεσα στην ομαδα καλυπτει και τις αδυναμιες καποιων μελων της .

4. ΠΑΝΤΑ αποδιδω τα ΕΥΣΗΜΑ σε εναν παικτη οταν το ΑΞΙΖΕΙ , ακομη και εαν ειχα γραψει καποιους προβληματισμους μου για αυτον εστω και 5 λεπτα νωριτερα , χωρις να φοβαμαι οτι θα ''εκτεθω'' η θα ''τσαλακωθω'' .
Δειτε πχ. τι καλα λογια εχω γραψει για Παμλιδη , Λεο κλπ οταν πιστευω οτι το αξιζουν , ενω πραγματικα ειχα ( και πιθανον ακομη να εχω ) καποιες αμφιβολιες για την διαρκεια και το μεγεθος που μπορει να εχει η προσφορα τους στον μαραθωνιο της κατηγοριας . Ακομη και τον Ελευθεριαδη εκθειασα εχθες ( απο τον οποιο μεχρι τωρα δεν ειχα δει τιποτα που να με ενθουσιαζει ) , οπου τον θεωρω εκ των κορυφαιων του ματς και πραγματικα απορησα για την αλλαγη του .

Αυτα .

Χαιρετε κυριοι !

Φίλε μου πέρασα κι εγώ απο το στάδιο του να παρατήσω το γράψιμο, αλλά να συνεχίσω να διαβάζω τον καφενέ επειδή παρεξηγήθηκα με συγκεκριμένα άτομα.
Το σκέφτηκα ξανά και κατέληξα, (ειδικά για εμένα που μένω αθήνα και είναι δύσκολο να βρω ανθρώπους να μιλήσω για τον ΠΑΣ), ότι ο καφενές είναι ένας χώρος για κουβέντα για την αγαπημένη μας ομάδα.
Μπορεί να μην είναι πάντα χαλαρή, μπορεί να διαφωνούμε να ειρωνευόμαστε και να μας ειρωνεύονται, άλλα όσο περισσότεροι γράφουμε τόσο καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 14:10 »
Είδα και εγώ τον αγώνα.
Αμυντικά δεν είμασταν σε καλή κατάσταση, στο κέντρο της άμυνας. Και ο Παντελάκης και ο Κάργας έκαναν λαθη. Πιστεύω οτι θα στρώσουν.
Βέβαια, και οι δύο μπορούν να κάνουν παιχνίδι γιατί έχουν τις μπαλιές. Νομίζω οτι θα βρούν την ιδιανική συνεργασία.
Απο τα πλάγια μπακ είμαι ευχαριστημένος. ( Ο Περσμαν με την τρίπλα που έκανε, είναι υποψήφιος για τρίπλα της χρονιάς!).
Κεντρικά ξαναλέω, θέλουμε δημιουργικό παίκτη. Σιότης Κάστρο ( ο οποίος συνεχίζει να μην παίζει καλά), και λιγότερο ο Καρτάλης δεν κάνουν για αυτή την δουλειά.

Επιθετικά τι να πώ. Ο  Ελευθεριάδης μου άρεσε χθές, όπως και ο Παμλίδης. Ο Κρίζμαν κάνει δουλειά αλλά δυστυχώς του λείπει το γκόλ. Μακάρι να βάλει ένα για να του φύγει το άγχος που πιθανόν να έχει. Αν όχι έχουμε θέμα.
Ο προπονητής μας, πρέπει να βρεί γιατί η ομάδα σε όλα τα Β ημιχρονα πέφτει. Ισως να είναι η έλλειψη παιχνιδιών, Ισως...
Πάντως και με τις αλλαγές (που χθές δεν νομίζω να έπρεπε να βγούν οι 2 συγκεκριμένοι αλλά μόνο ο Κρίζμαν) το ιδιο και χειρότερα παίζουμε στο Β. Ας βρούν την λύση γιατί όπως ειπώθηκε, με σοβαρότερη ομάδα (οπως ο βόλος) θα έχουμε θέματα.

ΥΓ...Εγώ ξανάγραψα μετά απο αποχή μηνών, αλλά τελικά είπα οτι θα γράφω μόνο για ότι συμβαίνει με τον ΠΑΣ ποδοσφαιρικά.
Ούτε για τον πανμέγιστο θα ξαναγράψω και φυσικά ούτε κάτι που να αφορά πολιτικό κομμάτι...

Μόνο ΠΑΣ, μόνο ποδόσφαιρο!!!

....

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 14:38 »
Προς Fontas84 και λοιπούς συνοδοιπορους.
Στην Αθηνα είμαστε αρκετοι ΠΑΣολεδες που βρισκομαστε και οταν παιζει ο ΠΑΣ, σε συγκεκριμένα μαγαζια και στο γηπεδο, προ κορωνοιου και σε μεζεδοπωλεια με καλο τσιπουρο πριν το παιχνιδι (ειδικα πριν τα ματς της Ριζουπολης αυτη η συναξη ηταν θεσμος).
Μας πηγε πισω ο κορωνοιος ο ρουφιανος αλλα που θα παει, την υγεια μας να εχουμε και εδω ειμαστε να ξανανταμωσουμε.

Περι παιχνιδιου και ομαδας...
Θετικο αποτελεσμα, με καλη εμφανιση απο οτι διαβασα (δυστυχως λογω δουλειας δε ειδα το ματς).
Η ομαδα προσωπικα μου θυμιζει τις εμφανισεις εποχης Χριστοπουλου και Ογιος. Λιγο καλυτερο θεαμα απο οτι επι Χριστοπουλου, λιγο χειροτερο απο εποχη Ογιος.

Ο κορωνοιος εκτος απο ολα τα γυρω γυρω στερει σε μας να δουμε την ομαδα απο κοντα να παιζει μπαλα που ειχαμε χρονια να δουμε  .
Απο την αλλη δινει και την καλυτερη δικαιολογια στους γνωστους-αγνωστους μονιμους κριτες της να συνεχιζουν να την κριτικαρουν απο τον καναπε τους και με ασφαλεια. Γιατι με τετοιο θέαμα και χωρις κορωνοιο δε υπαρχει δικαιολογια να μην πας γηπεδο....

Υ.Γ. Την τριπλα του Πιρσμαν, δεν την εχει κανει ΠΟΤΕ ο τελευταιος μεγαλος μπαλαδορος που περασε απο την ομαδα (Τσαβεζ). Τρεμω στην ιδεα του τι αλλο μας επιφυλασει ο Γιαννικης και οι παικτες του για φετος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 14:56 »

Αυτα .

Χαιρετε κυριοι !

Δίνεται η αφορμή από αυτό αλλά νομίζω μπορεί να πάει προς τον καθένα εδώ μέσα.Μην είστε όλοι έτοιμοι με την σκανδάλη για να παρεξηγηθείτε.Σήμερα είναι ο Χρήστος,αύριο ο Νίκος,μεθαύριο ο Τάκης.Λαρώστε λίγο.Νικήσαμε χθες.Χαρείτε το.Παίζουμε μπάλα.Χαρείτε το.Δεν θα κρατήσουν για πάντα.Θα έρθουν και ήττες και κακές εμφανίσεις.Στην ήττα τι θα γίνεται;Θα βγουν τα κανόνια;
Στις παρέες σας έξω που πιθανόν να σας τσιγκλάνε για το χ θέμα θα κάνατε το ίδιο;Μπορεί να σας τσιγκλάνε κάθε φορά.Εμένα μου έχει συμβεί.Φαντάζομαι και σε άλλους.Θα κάτσεις να τσακωθείς;Στο γήπεδο με τον διπλανό σας μπορεί να συμβεί.Έχω τσακωθεί με τον διπλανό μου αλλά και πάλι την άλλη Κυριακή πάλι μαζί βλέπουμε το ματς και μαζί πανηγυρίζουμε.
Στο ποδόσφαιρο και σε κάθε ομάδα υπάρχουν οι παίχτες πουλέν που μπορεί να έχει κάποιος και κάποιους που δεν πρόκειται ποτέ να τους συμπαθήσεις.Δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση.Απλά συμβαίνει.Μπορεί ο πιο άμπαλος παίχτης της ομάδας να γίνει το πουλέν κάποιου.Ας μην κάνει και για Γ τοπικό.Συμβαίνει.Όπως και με έναν καλό παίχτη να μην τον γουστάρεις και ας κάνει τα παιχνίδια της ζωής του.Συμβαίνουν και τα 2.
Φυσικά και ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του για τους παίχτες και για την ομάδα γενικότερα.Προφανώς πρέπει να κατατίθεται.Όσοι περισσότεροι και διαφορετικές γνώμες και απόψεις ακούμε τόσο το καλύτερο.Από το να λέμε τα ίδια και τα ίδια οι ίδιοι.Δεν θα συμφωνήσουν όλοι με την γνώμη μας και την άποψη μας.Καλό που συμβαίνει.Δεν είναι απαραίτητο.

ΥΓ1:Ακόμα και στην νίκη;Λαρώστε.Προς όλους.Μην έχουμε κάθε φορά το ίδιο.
ΥΓ2:Έχουμε τον κορονοιό και τις παρενέργειες του να μας χαλάνε την καθημερινότητα μας.Ας μην βρίσκουμε και άλλους ασήμαντους λόγους να χαλιόμαστε.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 22 Οκτ 2020 15:01 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 15:37 »
Σιόντης: "Καταφέραμε να βάλουμε προβλήματα στον αντίπαλο" (vid)
Ο Στέφανος Σιόντης σχολίασε μετά τη λήξη του αγώνα την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στην κάμερα των καναλιών NovasportsHD και τόνισε ότι η ομάδα του έβαλε προβλήματα στους αντιπάλους.
https://www.novasports.gr/podosfairo/super-league-1/article/1830156/-siontis-kataferame-na-baloume-problimata-ston-antipalo-vid

Παράθεση
Σάλιακας: «Κρατάμε τους βαθμούς, θα βελτιωθούμε κι άλλο» (vid)
Τη νίκη κρατάει και ο Μανώλης Σάλιακας, μετά και το εκτός έδρας τρίποντο του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής.

Τη νίκη κρατάει και ο Μανώλης Σάλιακας, μετά και το εκτός έδρας τρίποντο του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δώσαμε χώρο και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Κρατάμε τους βαθμούς.

Είχαμε προετοιμαστεί σωστά, σε κάθε ματς παίζουμε επιθετικά και σήμερα πήραμε τη νίκη.

Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε».
novasports.gr

Παράθεση
Ιωαννίδης: «Είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε κάτι από το ματς» (vid)
Στο καλό δεύτερο μέρος και τις χαμένες ευκαιρίες να πάρουν έστω τον βαθμό στάθηκε ο Νίκος Ιωαννίδης, μετά την εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής.

Στο καλό δεύτερο μέρος και τις χαμένες ευκαιρίες να πάρουν έστω τον βαθμό στάθηκε ο Νίκος Ιωαννίδης, μετά την εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεύτερη ήττα στη σειρά. Να διαχειριστούμε την κατάσταση γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια.

Όλοι δίνουν το 100%. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση».
novasports.gr

Τσιλούλης: "Χαρίσαμε ένα ημίχρονο" (vid)
Ο Σωτήρης Τσιλούλης στάθηκε στο γεγονός ότι έχασαν ένα ημίχρονο, το οποίο τελικά αποδείχθηκε καθοριστικό.
https://www.novasports.gr/super-league-1/article/1830168/tsiloulis-xarisame-ena-imixrono-vid

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 16:20 »
νομιζω η αιτια του παλι κατωτερου β ημιχρονου ηταν ενας παιχτης του απολλωνα....νομιζω ο μουνιε ηταν η διαφορα ,και αν δεν επαιζε θα παιζαμε μπιζζζζζζ με τον απολλωνα μεχρι το τελος...
επαναλαμβανομενο γεγονος παυει να ειναι τυχαιο....και νομιζω πως η απραξια απ το μαρτιο εχει ενα ποσοστο αλλα οχι ολο
θεωρω (χωρις να διεκδικω το αλαθητο) οτι ο προπονητης απλα δεν εχει το υλικο να υποστηριξει αυτο που παιζει για 90 λεπτα....εγω εκει το εντοπιζω....

παντως φοβερο πρωτο ημιχρονο.....ευχαριστιεσαι την ομαδα ....τσιτωνεσαι ομως παραπανω στα β ημιχρονα και σουρχεται καπως αποτομο

αν ειχε ληξει 2-2 χθες θαχαμε "λιγους" παιχτες....προπονητη που δεν εκανε το απαραιτητο φρεσκαρισμα στο β κτλ...θελω να πω πως το αποτελεσμα παντα σε προκαταλαμβανει θετικα η αρνητικα....

πολυ καλος χθες ο κρισμαν(που εχει σηκωσει πολυ συζητηση τελευταια)...τεραστια δουλεια....αλλα δεν ειναι στα φεγγαρια του για γκολ....
τεραστια απωλεια για την ομαδα το οτι δεν "βγαινει" οπως φαινεται μεχρι στιγμης η επιλογη ντομινγκεζ....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 22 Οκτ 2020 16:22 »
Πρωταθλητές Ελλάδος πρώτου ημιχρόνου 2020-21