Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 6η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5871 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 6η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Δευ 26 Οκτ 2020 17:56 »
Παράθεση
Γιαννίκης: «Μπράβο στους παίκτες μου»
Ο Αργύρης Γιαννίκης, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην ΑΕΚ και στάθηκε στο γεγονός πως πανηγύρισαν δύο γκολ που δεν μέτρησαν.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είχαμε δύο γκολ τα οποία δεν μέτρησαν με τη βοήθεια του VAR. Από εκεί και μετά είναι δύσκολο γιατί παίζει ρόλο και η ψυχολογία των παικτών. Μπράβο στους παίκτες γιατί το πίστεψαν. Είχαμε κλείσει την ΑΕΚ στην πλευρά της, είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε επίσης και ένα δοκάρι. Κάναμε φάσεις και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε τη μπάλα κάπως εύκολα στην αρχή και μετά τα πήγαμε καλύτερα. Ήμασταν άτυχοι με το VAR. Πάλι μπράβο στους παίκτες γιατί όταν βάζεις δύο γκολ στην ΑΕΚ που δεν μετράνε και είσαι ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά πέφτει η ψυχολογία. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε ακόμα και κάτω υπό δύσκολες συνθήκες»
gazzetta.gr

Παράθεση
Καρέρα: «Η ομάδα μας υπέφερε, μας ταιριάζει το 4-2-3-1»
Ο Μάσιμο Καρέρα τόνισε πως η ΑΕΚ υπέφερε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και πως το 4-2-3-1 ταιριάζει στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Η ομάδα υπέφερε πάρα πολύ, πάλεψε, αγωνίστηκε. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα, ένας δύσκολος αγώνας, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το 4-2-3-1 που επέλεξε: «Είναι μια γρήγορη ανάπτυξη που κάναμε, αυτό το σύστημα δουλεύουμε, αυτό παίζουμε, το γνωρίζουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο.

Σίγουρα, αυτό το σύστημα μας ταιριάζει περισσότερο, βέβαια στο ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάζουμε συνέχεια τα συστήματα. Ανάλογα τι δείχνουν οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουμε να είμαστε καλοί στο γήπεδο».

Για τα γκολ που δέχτηκε αλλά δεν μέτρησαν: «Είμαστε τυχεροί που δεν δεχτήκαμε τα γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στις στατικές φάσεις, πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 26 Οκτ 2020 18:08 »
Παράθεση
Κάργας: «Αυτή είναι η δουλειά του VAR, κρίνει τη λεπτομέρεια» (vid)
Ο αμυντικός του ΠΑΣ, Γιάννης Κάργας μίλησε για το VAR που ακύρωσε τα γκολ της ομάδας του λόγω οφσάιντ, τονίζοντας ότι η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο μπήκε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάργας στη NOVA μετά την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ:

Για την εικόνα του ματς: «Η εικόνα που δείξαμε ήταν καλή αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά. Μας ξύπνησε λίγο το πέναλτι, κάναμε φάσεις, έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για το που οφείλεται ότι δεν πέτυχαν γκολ: «Κάναμε φάσεις, πετύχαμε δύο γκολ, αλλά ήταν και τα δύο οφσάιντ. Στα προηγούμενα ματς προηγηθήκαμε, πρέπει όμως να διαχειριζόμαστε όταν μένουμε πίσω στο σκορ. Δείξαμε καλή εικόνα, αλλά κοιτάμε μπροστά».

Για το δοκάρι: «Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ και βάζεις δύο γκολ, έχεις δοκάρι, είναι ένα παράσημο για μας. Όμως δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα κανονικό γκολ».

Για το αν το ματς ήταν μοιρασμένο: «Ναι, αλλά πάντα μετράνε οι βαθμοί. Δεν πήραμε βαθμούς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όμως η συνέχεια μας ανήκει».

Για το τι έφταιγε στα προηγούμενα παιχνίδια για την εικόνα στο δεύτερο μέρος: «Ήταν ψυχολογικό γιατί δεν έχουμε θέμα στις αντοχές. Έχουμε δυνάμεις, απλά πρέπει να το διαχειριστούμε».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος για την αντίδραση στην πίεση της ΑΕΚ: «Από τη στιγμή που χάνει η ομάδα δεν είμαι ευχαριστημένος. Είμαι αμυντικός και όταν τρώω γκολ στο τέλος γράφει τρεις βαθμούς η ΑΕΚ και μηδέν εμείς».

Για το πέναλτι της ΑΕΚ: «Δεν έχω εικόνα, αλλά πάνω στην ένταση του αγώνα δεν ξέρουμε σίγουρα. Για να το έδωσε αφού θα είδε το VAR θα ήταν».

Για το αν θα ήθελε να... γκρεμίσει το VAR για τα οφσάιντ στα γκολ: «Κάποιες φορές όπως με τον Ολυμπιακό το VAR μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε βαθμό, σήμερα δεν μας έδωσε. Αυτή είναι η δουλειά του VAR. Δείχνει τη λεπτομέρεια, και αν μπορείς να την νικήσεις γίνεσαι καλύτερος».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΣ μπορεί να κινδυνεύσει φέτος: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα κινδυνεύσουμε. Ο στόχος δεν είαι απλά η παραμονή, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και το κάθε ημίχρομο ξεχωριστά και στο τέλος αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα χαμογελάμε».
gazzetta.gr

Παράθεση
Ελευθεριάδης: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, περήφανος για την ομάδα μου»
Για την «ψυχρολουσία» του VAR μίλησε στην κάμερα της NOVA ο Χρήστος Ελευθεριάδης, που την Κυριακή το βράδυ είδε να ακυρώνεται και δικό του γκολ. Δήλωσε δε περήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών του, που έκαναν τα πάντα για την ανατροπή, πίεσαν την ΑΕΚ και την έβαλαν στα καρέ της, αλλά το γκολ δεν ήρθε.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, γιατί με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε τον κοιτάμε κατάματα. Είχαμε φάσεις και εμείς και η ΑΕΚ. Νομίζω ότι τα πρώτα 20-25 λεπτά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε όπως θα έπρεπε. Πάτησε καλύτερα η ΑΕΚ και βρήκε τις φάσεις της. Από εκεί και πέρα όμως στην επανάληψη μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε δύο ακυρωθέντα γκολ, δοκάρι, κάναμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το σκορ. Αυτή είναι τεχνολογία, άλλες φορές υπέρ άλλες κατά. Ψηλά το κεφάλι, έχουμε συγκεκριμένο πλάνο σε κάθε αγώνα, τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα και κοιτάμε μπροστά».

Για το αν ήταν δύσκολο να συνέλθουν από τους πανηγυρισμούς και να συγκεντρωθούν για να πετύχουν τελικά την ισοφάριση: «Είναι ψυχρολουσία αυτό, όταν σκοράρεις και μετά ακυρώνεται. Μέχρι το 95’, πάντως, πιέσαμε τον αντίπαλο και τον βάλαμε στα καρέ του και μάλιστα μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Δεν κοιτάμε αντίπαλο, πάμε πάντα για τη νίκη».

Για το αν βρίσκει ρυθμό η ομάδα: «Είχαμε μια αποχή 6-7 μήνες, όμως παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκουμε τα πατήματά μας, ακόμα και με μεγαλύτερους αντιπάλους κατορθώνουμε να βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση».

Για τη «γεύση» που αφήνει το παιχνίδι: «Προσωπικά, αλλά και στους συμπαίκτες μου αφήνει πικρία. Όταν πετυχαίνεις δύο γκολ και έχεις και δοκάρι και δεν παίρνεις τίποτα, σου αφήνει πικρία. Έχει όμως δρόμο το πρωτάθλημα, χαμηλά το κεφάλι, δεν παίρνουν αέρα τα μυαλά μας, συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο για να βγάζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής».

Για την επιστροφή στη Super League: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΣ, νιώθω καλά, με εμπιστεύονται εδώ οι άνθρωποι και είμαι πολύ χαρούμενος».
super-fm.gr

Παράθεση
Μαχαίρας: «Ο προπονητής με εμπιστεύεται και αυτό με χαροποιεί» (vid)
Για το γεγονός ότι ξεκίνησε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στα Γιάννινα και για τη σημασία της νίκης επί του ΠΑΣ μίλησε ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Μαχαίρας μετά το 1-0 επί του ΠΑΣ:

Αρχικά είπε: «Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό ήταν ότι έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο. Όμως ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη μεγάλη του ευκαιρία και την συμμετοχή του;

«Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Επρεπε να σκοράρω σε αυτή την ευκαιρία. Την επόμενη φορά θα το κάνω. Ηταν τεράστια ευκαιρία. Μετά την ευκαιρία, σκεφτόμουν ότι είχα χώρο να κάνω κοντρόλ. Αλλά μου ήρθε ξαφνικά η μπάλα και μου βγήκε γρήγορα το σουτ».

Για τις παρατηρήσεις που του έκανε ο Καρέρα;

«Δυο τρεις φορές κράτησα περισσότερο τη μπάλα απ’ όσο έπρεπε. Εχει δίκιο ο προπονητής. Θα προσπαθήσω να τα βελτιώσω όλο αυτά».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος παίζει βασικός και στον πάγκο ήταν Λιβάγια, Ολιβέιρα;

«Εντάξει, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι τεράστιοι παίκτες και οι δυο. Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύεται και με βάζει βασικό στη Σούπερ Λίγκα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να κερδίζει η ομάδα και από τη στιγμή που τα καταφέραμε είναι σημαντικό».

Για τις γρήγορες επαφές που έβγαλε απόψε η ΑΕΚ και την πίεση ψηλά;

«Τα ίδια στοιχεία μας είχε ζητήσει ο προπονητής και στην Μπράγκα. Βγάλαμε κάποια στοιχεία απ’ αυτά σήμερα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να τα έχουμε στο μεγαλύτερο διάστημα των αγώνων».

Για το σουτ που επιχείρησε στο πρώτο ημίχρονο από δύσκολη γωνία;

«Τη θυμάμαι καλά τη στιγμή. Επιχειρώ όποτε έχω χώρο να σουτάρω. Ηταν καλή επέμβαση του Χουτεσιώτη. Εντάξει δεν πειράζει».

Για την προσωπική δουλειά κι αν γίνεται μετά τις προπονήσεις;

«Μας κάνει ο κ. Παναγιωτάρας έξτρα προπόνηση, μετά από σχεδόν κάθε προπόνηση, για να βελτιωθούμε. Ειδικά σε εμάς τους μικρούς».

Για το ξεκίνημά του;

«Ολοι μου έχουν πει να δουλεύω και να μην έχω άγχος».

Αν έχει κάποιον παίκτη που θέλει να μοιάσει;

«Τον Νεϊμάρ, νομίζω».

Αν θα κάνει στο μέλλον κάποιο… περίεργο μαλλί;

«(Γέλια) Δεν αλλάζω! Όχι δεν είμαι τέτοιος».
gazzetta.gr

Παράθεση
Νεντελτσιάρου: «Το σημαντικό ήταν η νίκη, πρέπει να μην χάνουμε τη συγκέντρωσή μας»
Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του ΠΑΣ από ψυχολογικής άποψης και για το γεγονός ότι θα πρέπει οι κιτρινόμαυροι να είναι απόλυτα προσηλωμένοι σε όλο το 90λεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νεντελτσιάρου στη NOVA μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 επί του ΠΑΣ:

Για την εικόνα του αγώνα: «Δεν ήταν και το καλύτερο, αλλά το σημαντικό ήταν οι τρεις πόντοι Η ομάδα πρέπει να παίρνει νίκες και όταν δεν παίζει καλά. Οπότε το πρώτο που ήταν απόψε, ήταν ότι θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να μην δίνουμε ευκαιρίες να εκμεταλλεύονται τα λάθη μας. Σήμερα δεχτήκαμε δύο γκολ, από δύο λάθη, που δεν μέτρησαν τελικά με το VAR, πρέπει να μην χαλαρώνουμε και να μην χάνουμε τη συγκέντρωση μας. Παίξαμε με ΠΑΟΚ και Μπράγκα που είναι πιο καλές ομάδες από τον ΠΑΣ και τα λάθη πληρώνονται και πρέπει να σταθούμε σε αυτό».

Για τις στατικές φάσεις: «Είχαμε κάποια θέματα, ο προπονητής θα μας μιλήσει, θα αναλύσουμε τα θέματα που είχαμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

Για το 4-2-3-1 και το 3-5-2: «Εγώ αισθάνομαι καλά και με δύο συστήματα είναι καθαρά θέμα προπονητή. Είμαστε καλοί παίκτες πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτά που ζητά ο προπονητής».

Με ποιον από τους αμυντικούς έχει καλύτερη συνεργασία; «Αυτό που ξέρω ότι πρέπει να παίζει αυτός που είναι καλύτερος. Δεν μπορώ να ξέρω με ποιον ταιριάζω καλύτερα. Πρέπει να παίζει αυτός που είναι καλύτερος».

Για το ότι βρίσκεται στις επιλογές της Εθνικής Ρουμανίας; «Είμαι περήφανος, είναι η χώρα μου, δουλεύω για να έχω αυτή την κλήση. Ελπίζω να με επιλέξει ο προπονητής».

Για το επίπεδο στην Ελλάδα: «Είναι ακόμα νωρίς να πω πως είναι το επίπεδο. Είναι σε καλό επίπεδο όμως. Βλέπω μια διαφορά στη διάρκεια των προπονήσεων οπότε θέλω λίγο χρόνο να αξιολογήσω το επίπεδο συνολικά».

Για το εάν μπορεί η ΑΕΚ να βγάλει το πρόγραμμα σε Ελλάδα – Ευρώπη: «Φυσικά. Η ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις μάχες μας».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 26 Οκτ 2020 18:45 »
Τα οφσάιντ αφήνονται στην κρίση της τεχνολογίας. Ο διαιτητής δεν μπορεί να επέμβει στο πώς θα τραβήξουν τις γραμμές.
Στα πέναλτι τι να σου πει η τεχνολογία; Την τελική απόφαση την παίρνει ο διαιτητής αφού ξαναδεί τη φάση.
Και αυτός ο Χουτετσιώτης τι νόμιζε ότι ήταν; ο μπάτμαν; Πρέπει να δουλέψει τις εξόδους του. Στα υπόλοιπα είναι άριστος.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 26 Οκτ 2020 19:34 »
Μια του χαζομάρα δεν αναιρεί ότι είναι ο καλύτερος στη θέση του από την περίοδο Πασχαλάκη.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #104 στις: Δευ 26 Οκτ 2020 22:53 »
Προφανώς ο Χουτεσιωτης φτάει για το πέναλτι.... Είναι ωραία να κάθεσαι στον καναπέ σου και να κάνεις κριτική. Μόνο που δεν ακούσαμε εδώ μέσα από κάποιους ότι έχει κουσούρι να  να κάνει πέναλτι.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 26 Οκτ 2020 23:05 »
Προφανώς ο Χουτεσιωτης φτάει για το πέναλτι.... Είναι ωραία να κάθεσαι στον καναπέ σου και να κάνεις κριτική. Μόνο που δεν ακούσαμε εδώ μέσα από κάποιους ότι έχει κουσούρι να  να κάνει πέναλτι.....
Στο ποδόσφαιρο και σε κάθε τι που τραβάει την προσοχή του κόσμου,υπάρχει και κριτική.Κριτική κάνει κάθε καρυδιάς καρύδι.Αν πάμε και σε πιο μεγάλες ομάδες με ας πούμε παγκόσμια φήμη,αν πάμε να διαβάσουμε τα σχόλια στα σόσιαλ τους,θα πάθουμε πλάκα.Συμβαίνει αυτό.Έτσι γίνεται και με τον ΠΑΣ.Άπειρα σχόλια.Εδώ,στα σόσιαλ,έξω αε καφέ και τσίπουρα.Από το να μην ασχολείται κανένας,καλύτερα να υπάρχουν σχόλια.Γιατί αν δεν ασχολείται κανένας,τότε είναι κάτι νεκρό.Δεν νομίζω να το θέλει κανένας αυτό.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι.Θα πούμε και κάτι καλό,θα πούμε και καμιά μαλακία.Συμβαίνουν αυτά.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #106 στις: Δευ 26 Οκτ 2020 23:18 »
Στο ποδόσφαιρο και σε κάθε τι που τραβάει την προσοχή του κόσμου,υπάρχει και κριτική.Κριτική κάνει κάθε καρυδιάς καρύδι.Αν πάμε και σε πιο μεγάλες ομάδες με ας πούμε παγκόσμια φήμη,αν πάμε να διαβάσουμε τα σχόλια στα σόσιαλ τους,θα πάθουμε πλάκα.Συμβαίνει αυτό.Έτσι γίνεται και με τον ΠΑΣ.Άπειρα σχόλια.Εδώ,στα σόσιαλ,έξω αε καφέ και τσίπουρα.Από το να μην ασχολείται κανένας,καλύτερα να υπάρχουν σχόλια.Γιατί αν δεν ασχολείται κανένας,τότε είναι κάτι νεκρό.Δεν νομίζω να το θέλει κανένας αυτό.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι.Θα πούμε και κάτι καλό,θα πούμε και καμιά μαλακία.Συμβαίνουν αυτά.
  Συγνώμη δεν είπα να μην κάνουμε κριτική. Απλώς ναι μου φαίνεται πολύ παράξενο όταν κάποιος ασχολείται τόσο με το ποδόσφαιρο και μπορεί να αναλύσει με λεπτομέρεια το καθετί, αυτό χθες να το δικαιολογεί ελαφρά την καρδιά πέναλτι! Παίζει να είναι μοναδική περίπτωση η χθεσινή σε εμάς και άλλη μια στο Εκουαδόρ. Η κριτική είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη σε όλους, αλλά και οι κρίνοντες, θα δεχτούν  και οι ίδιοι την κριτική. Προφανώς όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη με πρώτον εμένα, δεν είπε κανείς το αντίθετο guys!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 26 Οκτ 2020 23:41 »
Έχουμε δει πολλά μοναδικά στο Ζωσιμάδες.Δεν πρέπει να φαίνεται κάτι παράξενο.Έχουμε δει απείρως χειρότερες διαιτησίες.Έχουμε φάει του κόσμου τις τιμωρίες με κορυφαία ίσως αυτή των -90.Έχουμε υποβιβαστεί με το έτσι θέλω.Τι να πρωτοθυμηθείς με αυτήν την ομάδα.Οπότε...
Ας απολαύσουμε την αρμάδα του Γιαννίκη για όσο κρατήσει.Τα καλά δυστυχώς δεν κρατάνε πολύ.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #108 στις: Δευ 26 Οκτ 2020 23:49 »
Έχουμε δει πολλά μοναδικά στο Ζωσιμάδες.Δεν πρέπει να φαίνεται κάτι παράξενο.Έχουμε δει απείρως χειρότερες διαιτησίες.Έχουμε φάει του κόσμου τις τιμωρίες με κορυφαία ίσως αυτή των -90.Έχουμε υποβιβαστεί με το έτσι θέλω.Τι να πρωτοθυμηθείς με αυτήν την ομάδα.Οπότε...
Ας απολαύσουμε την αρμάδα του Γιαννίκη για όσο κρατήσει.Τα καλά δυστυχώς δεν κρατάνε πολύ.
Δεν διαφωνώ φίλε fon, αλλά αυτά όλα επέτρεψε μου,να πω ότι, δεν δικαιολογούν το χθεσινό πεναλντι ΦΑΝΤΑΣΜΑ που δεν θα δινόταν αν ήταν αντίθετα τα πράγματα με ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης, θα συμφωνήσω απόλυτα φίλε μου με την τελευταία σου παράγραφο!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 08:22 »
Εγώ ξαναλέω ότι το πέναλτι το έδωσε καθαρά ο διαιτητής.
Έχω την εντύπωση ότι η μπάλα έχει βγει έξω πρώτα, και επίσης ο τέρμα μας βγαίνοντας βρίσκει και δικό μας παίκτη πρώτα.
Τεσπα, έγινε, χάσαμε, αλλά κρατάμε όλα τα θετικά που αναφέρθηκαν.
....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 08:50 »
κρίμα για το αποτέλεσμα, αν και το θεωρώ δίκαιο

δεν νομίζω ότι είμασταν άτυχοι, η αεκ κατά τη γνώμη μου έπαιξε καλύτερα από όποιον παίξαμε μέχρι σήμερα και έχασε αρκετές τραγικές ευκαιρίες να μας βάλει κι άλλο γκολ, σίγουρα περισσότερες και καλύτερες από τις δικές μας

η ομάδα ήταν πολύ καλή σήμερα στη δημιουργία αλλά όχι αμυντικά που έχουμε πολλά κενά και μας δημιουργούν φάσεις από το πουθενά ακόμα κι όταν πίσω είμαστε αριθμητικά πολλοί περισσότεροι

επίσης ο προπονητής αν είχε επιλογές στον πάγκο θα άλλαζε σίγουρα στο 2ο ημίχρονο τον Λεο και τον Κάστρο αλλά δεν έχει ποιον να βάλει, γιατί ο πρόεδρας τον άφησε ξεβράκωτο
κι όταν αρχίσουν οι απουσίες βασικών λόγω καρτών και τραυματισμών δε θα έχουμε να κάνουμε ούτε αλλαγή
κρίμα γιατί η ομάδα με λίγη ενίσχυση θα ήταν για μεγάλα πράγματα

Δεν ξέρω γιατί φωνάζουν όλοι τόσο πολύ για τον διαιτητή. Εγώ βλέπω ότι αν δεν ήταν το βαρ ούτε πέναλτι θα έδινε και τα γκόλ θα μετρούσαν και τα δυο καθώς έδειξε δυο φορές σέντρα. Χωρίς το βαρ το αποτέλεσμα θα ήταν 2-0.

Απίστευτος PEERSMAN !!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 10:04 »
Μου άρεσαν πολύ οι δηλώσεις του κάργα που δεν ασχολήθηκε με τη διαιτησία.
Αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι το περνάει ο προπονητής.
Η ομάδα μετά απο πολλά χρόνια βγάζει υγεία, έχει έναν προπονητή που έχει νέες ιδέες για επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο.
Το κακό είναι ότι ο πρόεδρος δεν τον πίστεψε και δεν έκανε την επένδυση που έπρεπε ώστε να τον βοηθήσει.
Η ομάδα φαίνεται ότι έχει πάθος έχει σύστημα έχει τον τρόπο, αλλά χρειάζονται και παίχτες με μεγαλύτερη ικανότητα.

Ελπίζω και πιστεύω ότι φέτος θα σωθούμε εύκολα και του χρόνου να κάνει ο πρόεδρος την επένδυση παίρνοντας 4-5 παίχτες που θα σε αλλάξουν επίπεδο.
Εννοείται πως ο Γιαννίκης πρέπει να μείνει με ανανέωση και ότι ζητήσει για πολλά χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #112 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 10:10 »
Εγώ ξαναλέω ότι το πέναλτι το έδωσε καθαρά ο διαιτητής.
Έχω την εντύπωση ότι η μπάλα έχει βγει έξω πρώτα, και επίσης ο τέρμα μας βγαίνοντας βρίσκει και δικό μας παίκτη πρώτα.
Τεσπα, έγινε, χάσαμε, αλλά κρατάμε όλα τα θετικά που αναφέρθηκαν.
Δεν δίνονται τέτοιες φάσεις πέναλτι... Όπως είπες ο τερματοφυλακας με την φόρα που είχε πέφτει, στρίβει τελευταία στιγμή για να τον αποφύγει, όταν έχει τελειώσει η φάση. Το ξαναλέω, υπήρξε από υπερβάλλοντα ζήλο του διαιτητή, γιατί τώρα τι παίζουμε.... Είδε και ολόκληρο βαρ... ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΟΣ. Χ έπρεπε να έρθει. Δυστυχώς στα πέναλτι μπαίνει η κρίση του διαιτητή (όχι όπως τα οφσάιντς) και εκεί θα βλέπουμε πολλά όμορφα, γιατί έχουμε μεγάλα ταλέντα που αποφασίζουν....... Τεσπα μας έκοψαν 1 βαθμό, πάμε παρακάτω, προχωράμε!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 13:58 »
Θα περιμένω τον Αγγλο που δε μασάει τα λόγια του να πει αν ήταν ή όχι. Και να ήταν οριακά, δεν το δίνεις. Η φάση έχει τελειώσει και δε θα σου έλεγε κανείς τπτ αν έδινες μόνο κίτρινη στον Χουτεσιώτη(αλήθεια πόσο χάλια εξοδο έκανε;). Μόνο αν θες να το δώσεις το δίνεις. Είναι παρόμοια απόφαση με το Εβερτον-Λιβερπουλ που ο τέρμας του έκοψε τη μπάλλα για 8 μήνες. Εκεί ούτε κίτρινη δεν πήρε.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 15:52 »
Θα περιμένω τον Αγγλο που δε μασάει τα λόγια του να πει αν ήταν ή όχι. Και να ήταν οριακά, δεν το δίνεις. Η φάση έχει τελειώσει και δε θα σου έλεγε κανείς τπτ αν έδινες μόνο κίτρινη στον Χουτεσιώτη(αλήθεια πόσο χάλια εξοδο έκανε;). Μόνο αν θες να το δώσεις το δίνεις. Είναι παρόμοια απόφαση με το Εβερτον-Λιβερπουλ που ο τέρμας του έκοψε τη μπάλλα για 8 μήνες. Εκεί ούτε κίτρινη δεν πήρε.
Απο ότι έχω καταλάβει o άγγλος δεν κρεμάει εύκολα του διαιτητές για να αρχίσουν να αποκτούν αξιοπιστία.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #115 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 16:14 »
Απο ότι έχω καταλάβει o άγγλος δεν κρεμάει εύκολα του διαιτητές για να αρχίσουν να αποκτούν αξιοπιστία.
Έτσι ακριβώς+ το γεγονός ότι δεν είναι παράνομος ο διαιτητής ,εφόσον δεν είχε περάσει την γραμμή η μπάλα.Δεν θα τον εκθέσει για τέτοιο λόγο. Αν δεν έδινε πέναλντι, δεν θα την σχολίαζε καν την φάση.Δυστυχώς πέσαμε σε στοκοπαρέα VARιστών και διαιτητών και μας έφαγαν το Χ ετσι........Γίνεατι χαμός και με παοκτζήδες ότι την προηγούμενη αγωνιστική στο μεταξύ τους ντέρμπι έγινε μια παρόμοια φάση και φυσικά ο ξένος διαιτητής δεν έδωσε κάτι. Την έχει δει κανείς την φάση? Μετά από έφχο για covid στους διαιτητές , πρέπερι να γίνεται και έλεγχος IQ κατ εμέ!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 16:41 »

"Κρέμασε" τελικά τον διαιτητή στο Ατρόμητος-Παναιτωλικός!
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1527447/klatenmpergk-sosto-penalti-tis-aek-ohi-omos-kai-toy-atromitoy-vid

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 16:47 »

Νομίζω ότι ένας VARίστας ήταν ΑΕΚτζής.  ;)

Όπως περιμέναμε, ούτε καν κοίταξαν την περίπτωση Παμλίδη.

Τους διαλόγους των οφσάιντ θα τους βγάλουν;

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #118 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 17:16 »

"Κρέμασε" τελικά τον διαιτητή στο Ατρόμητος-Παναιτωλικός!
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1527447/klatenmpergk-sosto-penalti-tis-aek-ohi-omos-kai-toy-atromitoy-vid
Αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι ίσως δεν είναι τόσο αθώα όλα...... Γιατί είναι εύκολο να κρεμάς τον διαιτητή του Ατρομητου με τον Παναιτωλικό και όχι τον Διαιτητή που σφύριξε την ΑΕΚ.....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #119 στις: Τρι 27 Οκτ 2020 17:21 »
ΜΑΛΙΣΤΑ....... Υ. Γ. Νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα αγχώθηκαν περισσότερο και από τον Κλατεμπεργκ για το αν θα δικαιολογησει και πως το πέναλτι.... Μάλλον η ιδέα μου είναι.... Θα είναι τιμητες της ελληνικής διαιτησίας λογικά......

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Παρ 30 Οκτ 2020 11:58 »
Επειδή διαβάζω διάφορα ωραία και σε λίγο θα μας πούνε και χανούμια όσους λένε ότι ο Χουτεσιώτης πήγε σαν κριάρι στη φάση και σωστά καταλογίστηκε το πέναλτι.....
δεν είδα να σχολιάζετε και την άλλη φάση που είχαμε πει εξ αρχής για δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στον Ανσαριφάρντ που ο Κλάτεμπεργκ λέει ότι κακώς δεν δόθηκε η κάρτα.

Υ.Γ. Κατά τη γνώμη μου άλλες ομάδες αδικήθηκαν περισσότερο από το var, από τα στιγμιότυπα που είδα....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Παρ 30 Οκτ 2020 17:40 »

Τι να πει και αυτός... :P :))

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 11:18 »
"Την άλλη φορά θα ξεκινήσω μισό μέτρο πιο πίσω"
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Παρ 11 Δεκ 2020 10:08 »
Η ΑΕΚ πληρώνει το νωθρό της ξεκίνημα

https://www.gazzetta.gr/football/europa-league/article/1542396/i-aek-plironei-nothro-tis-xekinima

Με εμάς βρήκε η κουφάλα η κούλα να κάνει το καλύτερό της ματς;