Για εμένα ήδη MVP της φετινής χρονιάς (όπως και της περσινής) είναι ο Αργύρης Γιαννίκης!
Ο απόλυτος άρχοντας του ποδοσφαιρικού τμήματος!
Από εκεί και μετά, όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες δίνουν τα πάντα ακολουθώντας το πλάνο και τις οδηγίες του στρατηγού.
Εξαιρετική εντύπωση μου έχουν κάνει τα δύο μας μπακ. Και αν για τον Πίρσμαν το είχα ψιλιαστεί ότι είναι παικτάρα και τολμώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από τον Ναδάλες, ο Σάλιακας μου έχει βγάλει τα μάτια! Τί μηχανάκι είναι αυτός! Πολλά χιλιόμετρα και με ουσία!
Ο Χουτεσιώτης είναι πολύ καλός. Κάργας, Παντελάκης και Εραμούσπε είναι αγωνιστές και αποτελούν εγγύηση στο κέντρο της άμυνας.
Καρτάλης αθόρυβος και σημαντικό εργαλείο. Είχα τις αμφιβολίες μου για το εάν θα μπορούσε να σταθεί σε επίπεδο Α εθνικής και ευτυχώς με διαψεύδει.
Μεγάλη αποκάλυψη ο Ελευθεριάδης! Μπράβο ρε!
Περιμένω παραπάνω από τον Ντομίνγκεθ, πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα μας δείξει την κλάση του.
Παμλίδης, ακόμη μία ασίστ σήμερα. Εύγε Γιώργαρε!
Λώλης, τρομερή ηρεμία και ψυχραιμία στο παιχνίδι του. Μπράβο ρε πιτσιρίκο!
Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά για τον Λεό δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου. Ξέρει μπάλα, μπορεί να χαζέψει τον αντίπαλο. Ίσως με λίγη περισσότερη δουλειά να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη.
Κρίζμαν
, μπορεί και έχει τις δυνατότητες να κάνει πολλά πράγματα.
Ελπίζω να μας βγει ο Μπρένερ.
Όσο για τους δύο σημερινούς απόντες στα χαφ, ο μεν Σιόντης δίνει τα πάντα, έστω και με τα λάθη που κάνει. Ο δε Κάστρο μπορεί ακόμη καλύτερα.
Εάν τον Ιανουάριο ο πρόεδρας φέρει και τον φορ που υποσχέθηκε, τότε θα μιλήσουμε αλλιώς.
Προς το παρόν, αναλογιζόμενος το δύσκολο πρόγραμμα που βγάλαμε, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις που κάναμε, ελπίζω σε 6άδα και βλέπουμε.