Αποστολέας Θέμα: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6188 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 7η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 21:20 »
- Τι κάβλα είναι να μπαίνεις να διαβάζεις τι λέει ο κόσμος στον καφενέ μετά από νίκη;;;

:mono:
Αυτό ακριβώς! Και θα παρακαλέσω για μία ακόμη φορά να μπει το Fuckin' κουμπί του "Συμφωνώ"! Είναι ωραίο να συμφωνείς με σύνταυρους... μετά από νίκη!
Δηλαδή βλέπουμε την Ομαδάρα μας να παίζει μπαλάρα, να μην κωλώνει πουθενά, να παίρνει αποτελέσματα, κι εμείς να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε με άλλους ΠΑΣολέδες?  :-?

Τεράστιος ΠΑΣ, μεγάλη νίκη, πολλά guts, μεγάλη Ομάδα ΣΥΝΟΛΟΥ! Σου λείπουν τα δύο βασικά αμυντικά χαφ? Νο πρόμπλεμ για τον Αργύρη. Σου βάζει τον Κάργα εκεί και κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. Φοβερό!
Και τρομερό να βλέπεις την Ομάδα να παίζει ΠΑΝΤΟΥ για τη νίκη!
Εάν, ΕΑΝ ΛΕΩ, ο Αργύρης μείνει κάνα δυο χρονάκια ακόμη (εύχομαι να μείνει για πολλά ακόμη), ο τίτλος θα έρθει με μαθηματική ακρίβεια.
Προς το παρόν ονειρεύομαι μία ακόμη Ευρωπαϊκή εξοδούλα.  B-)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 21:28 »

Συγκινητικό το ότι δάκρυσε ο Κάργας με την αφιέρωση του γκολ στον αποθανόντα πατέρα του!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 21:30 »
Παράθεση
Κάναντι: «Ο ΠΑΣ έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο»

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1528824/kananti-o-pas-edeixe-oti-ithele-perissotero

ROFL!! Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...
 :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 21:35 »
Παράθεση

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1528824/kananti-o-pas-edeixe-oti-ithele-perissotero

ROFL!! Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...
 :)) :)) :)) :))

Μακρινές μέρες ευτυχώς. Και έτσι να μείνουν.  :))

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 21:45 »
ΠΑΡΆΝΟΙΑ ΠΑΡΆΝΟΙΑ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΩΣ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 21:49 »
Συμφωνώ με όλους σας!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 21:53 »
Παράθεση
Γιαννίκης: «Οι εμφανίσεις μας είναι θέμα δουλειάς»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις με τους παίκτες του μετά το νικηφόρο 0-2 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στη NOVA:

«Δουλεύουμε τις αρχές περισσότερο από ότι το σύστημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους. Εάν εξαιρέσουμε κάποιες φάσεις στην αρχή στη συνέχεια είχαμε τον έλεγχο στον αγώνα. Είναι θέμα δουλειά οι εμφανίσεις μας. Έχουμε καλή συνεργασία με τους παίκτες και αν και έλειπαν κάποιοι απόψε καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν μιλάμε για στόχους, είμαστε μια ομάδα που φέτος ανέβηκε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε ματς».
gazzetta.gr

Παράθεση

Ο τεχνικός του Ατρόμητου αναφέρθηκε στους λόγους που ήρθε η εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Κάναντι:

«Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαμε το δοκάρι στην αρχή και κάποιες άλλες φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αντιθέτως ο ΠΑΣ προηγήθηκε με την πρώτη του ευκαιρία σε μια φάση που πιστεύαμε πως είναι οφσάιντ αλλά τελικά με τη χρήση VAR δεν ήταν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα, ήταν πιο δυνατός και έδειξε ότι το θέλει περισσότερο. Ήταν πιο επιθετικός και έμπαινε πιο δυνατά στις φάσεις. Γενικότερα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, δεν ήμασταν καλοί στην δημιουργία φάσεων, είχαμε και κάποια τεχνικά λάθη και δεν ήμασταν όσο δυνατοί θέλουμε και πρέπει να δουλέψουμε».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 21:55 »
Κάργας: «Το γκολ ήταν αφιερωμένο στον μπαμπά μου, ό,τι έχω πετύχει το οφείλω σε αυτόν»

Ο Γιάννης Κάργας μίλησε για το ομοιογενές σύνολο του ΠΑΣ που πέρασε με το διπλό από την έδρα του Ατρόμητου και τόνισε πως το γκολ του ήταν αφιερωμένο στον πατέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Κάργας:

Για την ομοιογένεια του ΠΑΣ: «Όλο αυτό έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά και το καλό κλίμα. Στην τελευταία προπόνηση υπήρξαν τραυματισμοί και ο κόουτς μου είπε ότι θα με χρειαζόταν στα χαφ. Έπαιξα, σκόραρα και ήξερα τι θα κάνω. Το χάρηκα πολύ αυτό το γκολ. Πάντα δίνω την καρδιά μου. Όταν σκόραρα το αφιέρωσα στον μπαμπάκα μου που έχει φύγει από τη ζωή και ένιωσα μια ικανοποίηση».

Για την αφιέρωση αυτή: «Αυτός ο άνθρωπος πάντα με καθοδηγούσε στη ζωή μου και είναι κρίμα που δεν με βλέπει. Ό,τι έχω πετύχει το οφείλω σε εκείνον».

Για τους στόχους του ΠΑΣ και για το γεγονός ότι έπαιξε στη μεσαία γραμμή: «Κάθε ημίχρονο είναι σημαντικό, όχι μόνο κάθε αγώνας. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν έχουμε πίεση για οτιδήποτε. Είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Ο πατέρας μου, μου είχε πει ότι και τερματοφύλακας να πρέπει να παίξεις θα το κάνεις. Ο πατέρας μου με ήθελε απλά να παίζω ποδόσφαιρο και όπου και να παίζω να δίνω τα πάντα με το ίδιο πάθος. Όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Θα φορμαριστούμε, κάποιες φορές θα είμαστε κουρασμένοι, αλλά πάντα όπου και να μου ζητηθεί θα παίξω και θα κάνω τα πάντα».

Για το αν έχει κρατήσει πράγματα από τον Μαραντόνα όταν ήταν στην ομάδα του στη Λευκορωσία: «Μας είχε πει κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Κρατάω κάτι μικρό. Είναι λίγο περίεργο αυτό, οπότε δεν θα το πω».

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1528852/kargas-gkol-itan-afieromeno-ston-mpampa-moy-oti-eho-petyhei-ofeilo-se-ayton

Παράθεση
Σάλιακας: «Όσο συγκεντρωνόμασταν στο πλάνο τόσο καλύτεροι γινόμασταν»

Ο Μανώλης Σάλιακας έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, δικαιώνοντας και την επιμονή του προπονητή να αποκτηθεί το καλοκαίρι. Όπως τόνισε ο δεξιός μπακ των Ηπειρωτών, η ομάδα ήλεγξε το ματς μετά το 15′ και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Για το πώς έζησε το ματς: «Μπήκαμε λίγο χαλαροί, ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στην αρχή και άλλη μία ευκαιρία, αλλά όσο συγκεντρωνόμασταν στο πλάνο γινόμασταν καλύτεροι. Μετά το 15λεπτο στην αρχή θα έλεγα ότι είχαμε τον έλεγχο στον αγώνα και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες και το θέλαμε το διπλό».

Για το πόσες κούρσες έκανε από δεξιά: «Από την κούραση δεν τις θυμάμαι (σ.σ. γέλια). Ήταν σίγουρα αρκετά για την ομάδα χαλάλι».

Για το 4-4-2 και τις αλληλοκαλύψεις που υπάρχουν στα πλάγια: «Σίγουρα βοηθάει να έχεις έναν παίκτη να συνεργάζεσαι, αλλά απαιτεί αρκετά τρεξίματα. Εμείς είμαστε ομάδα με πολλά τρεξίματα και το έχουμε δείξει και σε άλλα παιχνίδια. Μας βγαίνει και προχωράμε».

Για το τι σημαίνει η νίκη: «Είναι ένα πολύ καλό διπλό, με μια δύσκολη ομάδα. Τώρα παίζουμε δύο ματς την Τετάρτη με Λάρισα και το Σάββατο με τον Παναιτωλικό, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ό,τι προκύψει».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:00 »
Παράθεση
Γιακουμάκης: «Δεν ήμασταν αποφασιστικοί στις μονομαχίες»

Ο παίκτης του Ατρόμητου στάθηκε στο τι έφταιξε και η ομάδα του γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσα είπε στη NOVA ο Πέτρος Γιακουμάκης:

Για την ήττα και τι έφταιξε: «Μπήκαμε πολύ καλά, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεχθήκαμε το γκολ. Μετά αλλάζει η ροή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να ανοιχτούμε και βρήκαν τους χώρους για το δεύτερο γκολ. Αν ήμασταν αποφασιστικοί στις μονομαχίες θα μπορούσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, παρότι πάντα πάμε για τη νίκη. Είχαμε την κυκλοφορία στο ματς και έπρεπε να σκοράρουμε, αλλά δεν ήρθε το γκολ και στη συνέχεια μας πήρε από κάτω. Αν συνεχίζαμε στο δεύτερο μέρος όπως μπήκαμε στα πρώτα λεπτά θα ισοφαρίζαμε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη. Έτσι θα κάνουμε και με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα».
gazzetta.gr

Παράθεση
Τομάσεβιτς: «Δεν ήμασταν σκληροί» (vid)

Ο παίκτης του Ατρομήτου, Τζόσιπ Τομάσεβιτς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-2).

Ακούστε όσα είπε ο Τζόσιπ Τομάσεβιτς μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κάμερα των καναλιών Novasports.
https://www.novasports.gr/podosfairo/super-league-1/article/1834847/tomasebits-den-imastan-skliroi-vid

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:04 »
Παράθεση
Για το αν έχει κρατήσει πράγματα από τον Μαραντόνα όταν ήταν στην ομάδα του στη Λευκορωσία: «Μας είχε πει κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Κρατάω κάτι μικρό. Είναι λίγο περίεργο αυτό, οπότε δεν θα το πω».

Μαραντόνα και Κάργας βρέθηκαν μαζί στη Λευκορωσία;;  %-| 

Παράθεση
Και τρομερό να βλέπεις την Ομάδα να παίζει ΠΑΝΤΟΥ για τη νίκη!

Σωστός! Και να μην αλλάζει αγωνιστικό πλάνο ανάλογα με το όνομα του αντιπάλου. Όποιος και να είναι απέναντι τον αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο κι όπου βγει. Και μέχρι στιγμής δικαιώνεται αφού λεπτομέρειες δε μας επιτρέπουν να είμαστε μέσα στην τριάδα σήμερα. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:04 »
Δε ξέρω για σας αλλά εγώ θέλω να πάω Γιαννενα, να ανέβω σε μια πολυκατοικία δίπλα στο γήπεδο και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να ΦΩΝΑΞΩ προς την ΑΜΟ:

ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΎΠΕΛΛΟ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:05 »

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:07 »
Παράθεση

Μαραντόνα και Κάργας βρέθηκαν μαζί στη Λευκορωσία;;  %-| 

Πρόεδρος του Κάργα στην Λευκορωσία ο Μαραντόνα!

https://www.gazzetta.gr/football/europe/article/1230358/proedros-toy-karga-stin-leykorosia-o-marantona-pic

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:22 »
Ευχαριστώ το Θεό και τον Γιαννικη που με αξιώνουν να δω την ομαδαρα μας να παίζει φέτος τετοια μπάλλα.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχω να δω τόσο ουσιαστική εμφάνιση από την ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδι.
Ατρόμητος δεν υπήρξε στο γήπεδο ειδικά στο 2ο ημίχρονο, το κακό μας.....
Για την ακρίβεια είχε μόνο το δοκάρι στο 1ο λεπτό....
Η ομάδα δεν κλείστηκε μετά το γκολ που πέτυχε, αντίθετα κυνήγησε και δεύτερο για να κλειδώσει το ματς.
Αυτό ακριβώς περίμενα να δω να παίζει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και είναι η καλύτερη απάντηση στους θιασώτες του συστήματος που θέλουν να βάζουμε αμυντικούς παίκτες και να οπισθοχωρεί η ομάδα για να κρατήσει και καλά το αποτέλεσμα, όταν πετυχαίνει πρώτη γκολ.....
Αυτό που βλέπουμε είναι η ομάδα να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους και να θέλει τη νίκη άσχετα από το όνομα του αντιπάλου και αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο γιατί της βγαίνει κιόλας. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από καμία ομάδα και αν όλα πάνε καλά θα ζήσουμε και μια δεύτερη Ευρώπη του χρόνου.
Κρατώντας το Γιαννίκη για 5-10 χρόναι ακόμη πιστεύω θα πάρουμε μόνιμα τη θέση των Ατρόμητου, Τριπολιτσάς και βαζέλας στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων.....αρκεί να βοηθήσει και ο πρόεδρος...

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:32 »
Παράθεση
Πρόεδρος του Κάργα στην Λευκορωσία ο Μαραντόνα!

Διάβασα το άρθρο, δεν είχα ιδέα (ή... απλώς το ξέχασα)! Και η παρουσίασή του -λέει- είχε γίνει στο Άμπου Ντάμπι. Τόσα φράγκα έχουν; 

Παράθεση
τη θέση των Ατρόμητου, Τριπολιτσάς

Ντροπή και να το λέμε. Εξάλλου σε 5-10 χρόνια, όταν πια θα έχουν αποχωρήσει οι σημερινοί τους ιδιοκτήτες, θα επιστρέψουν στη Β' Εθνική ο πρώτος και στα τοπικά ο δεύτερος.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:32 »
Ομάδα να χαίρεσαι να την βλέπεις και να την απολαμβάνεις άσχετα αν είσαι ΠΑΣ ή όχι.Αυτό είναι πολύ σημαντικό.Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν πολύ καλύτερο αν είχε περισσότερους Γιαννίκηδες.
Αυτή η ομάδα σε κάνει να ονειρεύεσαι μεγάλες εμφανίσεις,μπάλα,επιτυχίες.Αρκεί να υπήρχε και μια διοίκηση που να μπορεί να το υποστηρίξει από πίσω.Σε όλα τα επίπεδα.Απλά παίρνεις αυτήν την ομάδα και χτίζεις και γίνεται καλύτερη συνέχεια.Δυστυχώς νομίζω η πλειοψηφία ξέρει ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.Μπορεί να κάνει μια επιτυχία και μετά βιτρίνα να φύγουν.Οπότε αυτό που μας μένει είναι να απολαύσουμε αυτό που βλέπουμε για όσο κρατήσει.Μακάρι να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται.Έχουμε χρόνια να δούμε τόσο καλό ΠΑΣ.Έναν ΠΑΣ που ανυπομονείς να τον δεις.Έναν καινούριο ΠΑΣ.Ναι ο Γιαννίκης κατάφερε να μας πάει στην επόμενη εποχή,στην μετά Πετράκη εποχή.Θα δούμε τι θα μας φέρει αυτή η εποχή γνωρίζοντας όμως το παρελθόν.
Σήμερα ο ΠΑΣ έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι.Αν και η αλήθεια είναι ότι γενικά έχουμε κάνει καλά παιχνίδια γενικά.Αν συνεχίσει να χτίζει πάνω σε αυτό,τότε σίγουρα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για κάτι καλύτερο.Όμως να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα.Θα υπάρξουν και κίτρινες και ίσως τραυματισμοί.Εκεί θα πρέπει η ομάδα να αντέξει και να το διαχειριστεί.Θα το δούμε στην πράξη.Για την ώρα ας το ευχαριστηθούμε.Μας έλειψε πολύ αυτό το πράγμα.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:44 »
Φον, πόσο μα πόσο δε μου έλειιψε ο Κρίζμαν και στη συνέχεια ο Κάστρο.....
Απ΄ ότι φαίνεται τελικά έχουμε παίκτες για να καλύψουμε ορισμένες θέσεις.
Κάργας συγκλονιστικότερος όλων στη νέα του θέση. Σάλιακας τεράστιος, έφαγε και πολύ ξύλο. Πίρσμαν από άλλο πλανήτη. Γενικότερα όλοι οι αμυντικοί μας φέτος είναι τοπ.....στο κέντρο της άμυνας δε θεωρώ ότι θα έχουμε θέμα. Ίσως έχουμε πρόβλημα στα άκρα αν λείψει κάποιος βασικός.
Κεντρικούς έχουμε επίσης και ούτε εκεί θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα πιστεύω, ειδικά αν ανέβει ο Ντομίγκεζ και συνεχίσουμε να βλέπουμε τέτοιες εμφανίσεις από το μικρό μας πουλέν το Λώλη. Τέρας ψυχραιμίας, κράτημα και μοίρασμα μπάλας σαν φτασμένος παίκτης. Πολλά μπράβο και περιμένω περισσότερη χρησιμοποίησή του.
Ακόμη και η επίθεσή μας με Παμλίδη και Ελευθεριάδη είναι αξιόπιστη. Αν ανέβει και ο Λεό και ενισχυθεί και το Γενάρη με ένα σέντερ φορ όπως είπε ο πρόεδρος, είμαστε για μεγάλα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:49 »
Εντάξει και μετά από την τρέλα με τα συνθήματα ας προσπαθήσω να ηρεμήσω.  :P :P

Δεν είδα το ματς, μετά το στραπάτσο με τον πανηγυρισμό στο ακυρωθεν γκολ του Ελευθεριάδη με τα χανουμια. Ότι και να πούμε για αυτό που βλέπουμε φέτος, σε συνέχεια της προηγούμενης σεζόν, είναι λίγο.

Σκέφτομαι να τελειώσει αυτή η παράνοια με τον covid μέχρι τον ερχόμενο Μάιο και το πρώτο ματς της ΑΜΟ με κόσμο στο γήπεδο να είναι πάλι στους Ζωσιμάδες σε Ευρωπαϊκό ματς, Ιουλιο μήνα.

Συγκινητικός ο Καργας και μάγκας που παίζοντας σε μια νέα θέση πέταξε γκολακι.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΆΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σαβ 31 Οκτ 2020 22:53 »
Πολλά σκόρδα στα μάτια των αντιπάλων κι επιπλέον φούμο σε όσους αρχίζουν να ξερογλυφονται για τον Γιαννίκη.
Δεν κρύβω ότι όσο παίζουμε ωραία μπάλα ψιλοανησυχώ για επίδοξους μνηστήρες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 01 Νοέ 2020 00:19 »
Για εμένα ήδη MVP της φετινής χρονιάς (όπως και της περσινής) είναι ο Αργύρης Γιαννίκης!
Ο απόλυτος άρχοντας του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Από εκεί και μετά, όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες δίνουν τα πάντα ακολουθώντας το πλάνο και τις οδηγίες του στρατηγού.
Εξαιρετική εντύπωση μου έχουν κάνει τα δύο μας μπακ. Και αν για τον Πίρσμαν το είχα ψιλιαστεί ότι είναι παικτάρα και τολμώ να πω ότι μου αρέσει περισσότερο από τον Ναδάλες, ο Σάλιακας μου έχει βγάλει τα μάτια! Τί μηχανάκι είναι αυτός! Πολλά χιλιόμετρα και με ουσία!
Ο Χουτεσιώτης είναι πολύ καλός. Κάργας, Παντελάκης και Εραμούσπε είναι αγωνιστές και αποτελούν εγγύηση στο κέντρο της άμυνας.
Καρτάλης αθόρυβος και σημαντικό εργαλείο. Είχα τις αμφιβολίες μου για το εάν θα μπορούσε να σταθεί σε επίπεδο Α εθνικής και ευτυχώς με διαψεύδει.
Μεγάλη αποκάλυψη ο Ελευθεριάδης! Μπράβο ρε!
Περιμένω παραπάνω από τον Ντομίνγκεθ, πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα μας δείξει την κλάση του.
Παμλίδης, ακόμη μία ασίστ σήμερα. Εύγε Γιώργαρε!
Λώλης, τρομερή ηρεμία και ψυχραιμία στο παιχνίδι του. Μπράβο ρε πιτσιρίκο!
Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά για τον Λεό δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου. Ξέρει μπάλα, μπορεί να χαζέψει τον αντίπαλο. Ίσως με λίγη περισσότερη δουλειά να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη.
Κρίζμαν  :P , μπορεί και έχει τις δυνατότητες να κάνει πολλά πράγματα.
Ελπίζω να μας βγει ο Μπρένερ.
Όσο για τους δύο σημερινούς απόντες στα χαφ, ο μεν Σιόντης δίνει τα πάντα, έστω και με τα λάθη που κάνει. Ο δε Κάστρο μπορεί ακόμη καλύτερα.

Εάν τον Ιανουάριο ο πρόεδρας φέρει και τον φορ που υποσχέθηκε, τότε θα μιλήσουμε αλλιώς.
Προς το παρόν, αναλογιζόμενος το δύσκολο πρόγραμμα που βγάλαμε, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις που κάναμε, ελπίζω σε 6άδα και βλέπουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 01 Νοέ 2020 00:22 από Crimson Glory »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Κυρ 01 Νοέ 2020 00:31 »
Μπορεί να θυμηθεί κάποιος εάν έχουμε κάνει στο παρελθόν δύο κολλητές εκτός έδρας νίκες και μάλιστα τόσο νωρίς σε επίπεδο Α εθνικής?
Λέτε να έσπασε και άλλο ρεκόρ ο πρόεδρας?  :P

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #96 στις: Κυρ 01 Νοέ 2020 01:14 »
Που πήγε το συμφωνώ;

Καλά κοιμαστε εκεί στο πας.τζιαρ;

Ομάδα ωραία,δυνατή,με τρεξίματα.

Τώρα που είναι να πάμε γήπεδο μαζικά,δεν μπορούμε ούτε σε καφέ να δούμε την ομάδα.Τι ζούμε ρε πουστη μου με τον αρχιγκαντεμαρο που κυβερναει:;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Κυρ 01 Νοέ 2020 02:01 »
Έχουμε παίξει με γαυρο, χανούμια εντός και 4 παιχνίδια εκτός και έχουμε οκτώ βαθμούς και σύμφωνα με τον προπονητή τον επόμενο μήνα θα είμαστε έτοιμοι. Τραυματισμούς να μην έχουμε και θα δούμε πράματα και θάματα από την ομάδα. Crimson όντως αν ο Σαλιακας συνεχίσει έτσι, θα είναι άνετα η επόμενη κλήση στην εθνική. Ο Πεερσμαν αγαπημε΄ένος μου. Επιθετικά είχε δείξει από τα φιλικά τι παίζει. Αμυντικά τώρα αρχίζει και ανεβαίνει. Αλλα και γενικά όλη η άμυνα έδεσε καλύτερα. Ο Ντομίνγκεθ νομίζω οτι δίνει άλλη ηρεμία στο κέντρο. Δεν φαίνεται να ειναι παίκτης που θα κάνει το σκληρό τάκλιν αλλά δείχνει να την ξέρει καλά τη θέση. Κάργας, πάλι καλά πουδεν τον βρήκε τον παίκτη του Ατρομήτου εκεί που κυνήγησε μια φάση άσχετη και δεν πήρε κόκκινη, ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Παντού. Μπροστά ο Λεό τρώει το ξύλο και οι άλλοι δύο ως σβούρες ζαλίζουν τις αντίπαλες άμυνες. Μία χαρά. Και έχουμε μέσο όρο 2 γκολ σε κάθε ματς. Ακόμα και με το αεκάκι. Οι δύο κεντρικοι αμυντικοί δεν ζορίστηκαν ιδιαίτερα. Εκείνο το λάζαρο ο καντατι τι τον βάζει μεσα. Πλέον μόνο να πέφτει για φάουλ μπορεί.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #98 στις: Κυρ 01 Νοέ 2020 11:04 »
Με 2 νίκες με Λάρισα και Αγρίνιο Τετάρτη και Σάββατο αντίστοιχα στους Ζωσιμάδες, βάζουμε πλώρη για τα καλά για 6-5άδα! Αυτό τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν η 5η θέση είναι όμως το ταβάνι του φετινού ΠΑΣ! Καθαρά αγωνιστικά μέχρι στιγμής, ακόμη και η 5η θέση, δείχνει να μας αδικεί! Αν και ξαναλέω είναι λίγο νωρίς για να μιλάμε για τέτοια θέματα από τώρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 01 Νοέ 2020 11:08 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 01 Νοέ 2020 11:25 »
Η ομάδα χθες έπαιξε το ποδόσφαιρο που όλοι οι ΠΑΣολέδες θέλουμε να βλέπουμε!
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η ιδέα μας για την ομάδα είναι για 90 λεπτά να είναι ταύρος μέσα στο γήπεδο ασχέτως του αποτελέσματος.
Και αυτό το έχει καταφέρει ο Γιαννίκης.
Με ένα κατά τα άλλα χαμηλά ποιοτικά ρόστερ έχει καταφέρει να βγάζει φρεσκάδα, πείσμα και προσήλωση που θα ζήλευαν και ομάδες με υψηλό ρόστερ.
Που να είχε και 3-4 ποιοτικούς!!

Εγώ απλά θα ήθελα να σταθώ στην εικόνα δύο παιχτών (Μια κακή και μια καλή)

Κακή: Η εικόνα του Λεό

Σε όλο το ματς εκτός τόπου και χρόνου αν αναλογιστεί κανείς το πως κινούνταν όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Πολλές λάθος πάσες, χαζά φάουλ, εκτός φάσεων, καθόλου καθαρό μυαλό. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε αμάν που λείπει ο αδιάφορος Κρίζμαν που τουλάχιστον μπορεί να κρατήσει και να μοιράσει παιχνίδι. Δεν ξέρω τι του φταίει του Λεό αλλά δεν είναι εικόνα παίχτη SuperLeague αυτή. Ειδικά με το που έχασε μια δυο φάσεις τον πήρε από κάτω και το έβλεπες και στην φάτσα του. Ηλικία; 24

Καλή: Η εικόνα του Λώλη

Πραγματικά θέλω κάπως να μπορέσουμε να κόψουμε-ράψουμε τις κινήσεις και την συμμετοχή του Λώλη από όταν μπήκε. Ειδικά μερικές φορές έκανε κινήσεις που ο Ντομίγκεζ (με όση εμπειρία έχει) και 90 λεπτά μέσα, δεν τις έκανε. Το παιδί έχει τέτοιο αγωνιστικό θράσος που κατέβαζε μπάλα, μοίραζε παιχνίδι, σήκωνε κεφάλι, έκοβε και έσκαγε ντρίμπλες. Πραγματικά είναι άξιο λόγου σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να καταφέρνεις να δείξεις τι έχεις και να βοηθάς τόσο πολύ την ομάδα σου σε τόσο δύσκολο κομμάτι που είναι το να κρατήσεις μπάλα διατηρώντας προβάδισμα σε εκτός έδρας ματς. Ηλικία; 18

Όταν λοιπόν όλο το καλοκαίρι γκανιάξαμε να μιλάμε για σοβαρό σεντερ φορ κάτι ξέραμε. Γιατί με ένα σοβαρό φορ και οι γύρω θα μπορούν να βάζουν κι άλλα γκολ (φανταστείτε) αλλά και σε πολύ δύσκολα ματς που θα θες μισό γκόλ απο το φορ θα το έχεις. Εμείς προς το παρών έχουμε έναν αδιάφορο που πετάει την μια πίσω από την άλλη και έναν που δείχνει να μην κάνει για αυτό το επίπεδο. Ελπίζω να αλλάξει κάτι.

Όπως και να έχει η χθεσινή νίκη ήταν χρυσός και ισοφάρισε για μένα την παράλογη ήττα στο Βόλο.
Πάμε τώρα να πάρουμε 2 πολύ σημαντικά ματς για να δείξουμε νωρίς νωρίς ποιος δεν θα ανησυχήσει για υποβιβασμό.

υγ: Γιάννης Κάργας το 8άρι που δεν ήξερες ότι έχεις
 :mono: