Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 8η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5052 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 8η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 19:43 »
Η ομάδα με την ΑΕΛ ήταν κακή. Κακή κ κουρασμένη. Η ΑΕΛ ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο, διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι, πήρε και τα σφυρίγματα της και δίκαια μας κέρδισε.
Σήμερα η ομάδα δεν ήταν κακή. Οκ μπορεί να μην έπιασε την απόδοση που έχουμε συνηθίσει. Αλλά κακή δεν ήταν.Απέναντι μας είχαμε μια ομάδα που έπαιζε όπως εμείς τα 2 τελευταία χρόνια Πέτρακη. Μαζική άμυνα να κλέψουν το παιχνίδι. Τόσο συμπαγείς αμυντικά αντίπαλους μια φορά θα συναντήσουμε ξανά. Στο ματς με την Λαμία.
 Ο ΠΑΣ όμως Το πάλεψε το ματς. Και από τον άξονα να και από τα πλάγια και από τα στημένα. Έβγαλε 3 κλασσικές ευκαιρίες, είχε 2 δοκάρια.. Δυστυχώς δεν έβαλε το γκολ. Σίγουρα κάτι έλειπε. Λίγο φρεσκάδα ίσως. Και λίγο τύχη παραπάνω.
Υγ. Βάλσαμο η διακοπή.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 19:46 »
Ο κλασικός ΠΑΣολές από τον παράδεισο στην κόλαση και τούμπαλιν.Βέβαια αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να το έχουν και άλλοι αλλά μας αφορά ο ΠΑΣ εδώ.Αναμενόμενες είναι οι στραβές.Τις περιμέναμε οι περισσότεροι αν όχι όλοι ότι θα έρθουν.Δεν έχουμε υπερομάδα.Έχουμε μια καλή ομάδα που μπορεί να σταθεί στην Α εθνική.Μας λείπουν 1-2 παίχτες ποιότητας που θα κάνουν την διαφορά.Ακόμα περιμένουμε Ροντρίγκεζ και Μπρένερ.Αν βγουν έχει καλώς,αλλιώς έτσι θα πάει.Να δούμε και τι επιθετικό θα φέρει,αν φέρει,πότε θα φέρει.Να δούμε και πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα.Πόσο φυσιολογικό θα είναι από αναβολές κτλ.Επίσης δεν υπάρχει και ο κόσμος που μπορεί ίσως να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα.Αυτή την πίεση.Να δώσει φτερά στην ομάδα.

Τελικές 14-4
Κόρνερ 7-2

Πιέσαμε,χάσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε τώρα ίσως να κλαίμε.Ευχαριστημένοι όχι φυσικά αλλά πάμε παρακάτω.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:02 »
Συγνώμη γιατί να μην βγάλει ο προπονητής την ουρά του απέξω?...επειδή τουφερε τα φοβερά χαφ η επειδή τουφερε φορ ολκής?...μάλλον τουφτιαξε τα γήπεδα?... δηλαδή μην τρελαθουνε κιόλας...με ρόστερ β εθνικης τον έχει....ημαρτον...και με τον εξ απόρρητων να του πριονίζει την καρέκλα.......ο αετός θέλει να πετάξει αλλά τον κρατάει κάτω ένας  κύριος 120 κιλά....τον αφήνει και πετάει λίγο και μετά τον ρίχνει στα σύρματα της ΔΕΗ....

Υ.γ...τελικες κ ξετελικες....η μεγάλη πλειοψηφία γίνεται απ' τα στημένα....δυστυχώς όταν λείπει ο κρισμαν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα...ότι κ να λέτε καποιοι

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:07 από thodoris »

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:08 »
Η ομάδα ήταν καλή. Το πάλεψε το ματς απ΄ όλες τις μεριές. Πίεζε, έκανε φάσεις, πρέπει και να σε θέλει.
 Η διατησία δεν μου άρεσε. Έδωσε και 2-3 ανάποδα φάουλ με το γαντάκι.
Οι πιτσιρικάδες(για μας είναι πιτσιρικάδες) στην Ευρώπη σε τέτοια ηλικία, παίζουνε μέχρι και τελικούς τσάμπιονς λιγκ. Ο Γιαννίκης αυτήν την νοοτροπία έχει και καλά κάνει. Άλλωστε, κατά την προσωπική μου άποψη, ο Λιάσος ήταν καλός σήμερα.
 Καλύτερα μου φάνηκε το δίδυμο Κάργα-Παντελάκη στην άμυνα.
Ο Νάουμετς που είπε κάποιος, είχε να ξεκινήσει πόσα ματς. Σήμερα ξεκίνησε και για το rotation με 3 ματς μέσα σε 1 εβδομάδα.
Τέλος, ο Καρτάλης θεωρώ, ότι είναι πολύ καλός και φάνηκε για άλλη μια φορά η απουσία του Κρίζμαν, που μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω από τον Λεό, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι κι ο Λεό δεν πάλεψε σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:21 »
Από πρωταθλητές πρώτου ημιχρόνου, γίναμε πρωταθλητές δοκαριών.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:22 »
Εγώ ξέρω να πω ότι ποδόσφαιρο δεν παίζουν οι τελικές και τα κόρνερ. Ούτε η ανούσια κατοχή.  Έπαιζες με την χειρότερη ομάδα που πέρασε από εδω και μου μιλάτε για κόρνερ και τελικές.  Αν δεν κερδίζεις αυτούς ΤΕΛΌΣ. Ποιον θα νικήσεις τον Παοκ και τον Οφη    εκτός?  Το στήσιμο της ομάδας δηλαδή με την ΑΕΛ σας αρεσε?Οι αλλαγές που έκανε και δεν έκανε ο προπονητής σας αρεσαν ? Θέλω να πω ότι δεν θα βγάζουμε από το κάδρο τον προπονητή. Κρίνεται και αυτός.  Βεβαίως και ο χοντρός αλλά αν δεν συμφωνει κάποιος τα λέει δημόσια και όχι με υπονοούμενα.  Τον χοντρό τον ξέρουμε Χρόνια τώρα.  Ίσως πρέπει να δούμε και λίγο τον προπονητή γιατί μου φαίνεται τον νομιζουμε  γκουαρδιολα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:31 »
Εγώ ξέρω να πω ότι ποδόσφαιρο δεν παίζουν οι τελικές και τα κόρνερ. Ούτε η ανούσια κατοχή.  Έπαιζες με την χειρότερη ομάδα που πέρασε από εδω και μου μιλάτε για κόρνερ και τελικές.  Αν δεν κερδίζεις αυτούς ΤΕΛΌΣ. Ποιον θα νικήσεις τον Παοκ και τον Οφη    εκτός?  Το στήσιμο της ομάδας δηλαδή με την ΑΕΛ σας αρεσε?Οι αλλαγές που έκανε και δεν έκανε ο προπονητής σας αρεσαν ? Θέλω να πω ότι δεν θα βγάζουμε από το κάδρο τον προπονητή. Κρίνεται και αυτός.  Βεβαίως και ο χοντρός αλλά αν δεν συμφωνει κάποιος τα λέει δημόσια και όχι με υπονοούμενα.  Τον χοντρό τον ξέρουμε Χρόνια τώρα.  Ίσως πρέπει να δούμε και λίγο τον προπονητή γιατί μου φαίνεται τον νομιζουμε  γκουαρδιολα

Δεν νομίζω να νομίζει κανένας περί Γκουαρντιόλα.Όμως είναι ένας καλός προπονητής που χτίζει κάτι.Με τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν στον ΠΑΣ.Υπάρχει όμως το θετικό της υπομονής και της ηρεμίας εδώ αν και κάτι ακούγεται για πριόνισμα.
Ο ΠΑΣ από την αρχή έχει το ίδιο πλάνο και προσπαθεί πάνω σε αυτό να παίξει μπάλα.Αυτό είναι που αρέσει στον περισσότερο κόσμο.Αυτό όμως μπορεί να φέρει και αρνητικά αποτελέσματα.Είναι στο πρόγραμμα.Εκεί που περίμενες μηδέν βαθμούς πήρες 2 και έφτασες κοντά να πάρεις και νίκη και εκεί που περίμενες να πάρεις 4-6 βαθμούς πήρες 1.Συμβαίνουν αυτά.Γιατί δεν γίναμε υπερομάδα,ούτε έχουμε υπερπροπονητή.
Ο ΠΑΣ και ο Γιαννίκης αυτό που κέρδισαν από ΠΑΣολέδες αλλά και αντιπάλους είναι ότι προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.Βλέπεις κάτι στο γήπεδο.Θα μπορούσες να έχεις κανένα Τεννέ,Παράσχο και άλλους γυρολόγους και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:32 »
Πρέπει η ομάδα να ξεκινάει με τους παίκτες που πρέπει... Ναουμετς Λωλης Λιασος να γίνονται αλλαγή..
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:39 »
Αυτό για το πριόνισμα που λέτε σε κάθε κακό αποτέλεσμα απο που προκύπτει και πως προκύπτει;
Δηλαδή έχει πει κάποιος στους παίχτες να μην αποδίδουν για να φύγει ο Γιαννίκης;
Και οι παίχτες τον άκουσαν και το κάνουν;

Η ομάδα είναι κουρασμένη και δεν έχει και ποιότητα για κάτι παραπάνω απο μια παραμονή.
Ο προπονητής είναι καλός αλλά όπως είχα ξαναπει δεν έχει αποδείξει κάτι ακόμα. Πρώτη φορά βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο.
Και ο ΠΑΣ και ο Γιαννίκης μεγαλώνουν μαζί με σωστά και λάθη. Ελπίζω για πολλά χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:40 »
Αυτό για το πριόνισμα που λέτε σε κάθε κακό αποτέλεσμα απο που προκύπτει και πως προκύπτει;
Δηλαδή έχει πει κάποιος στους παίχτες να μην αποδίδουν για να φύγει ο Γιαννίκης;

Η ομάδα είναι κουρασμένη και δεν έχει και ποιότητα για κάτι παραπάνω απο μια παραμονή.
Ο προπονητής είναι καλός αλλά όπως είχα ξαναπει δεν έχει αποδείξει κάτι ακόμα. Πρώτη φορά βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο.
Και ο ΠΑΣ και ο Γιαννίκης μεγαλώνουν μαζί με σωστά και λάθη. Ελπίζω για πολλά χρόνια.
Δεν είναι απαραίτητο να πει σε παίχτες να μην παίξουν καλά.Απλά σε στραβά αποτελέσματα μπορεί να βάλει φυτιλιές και να μεγαλώσει την γκρίνια.

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:44 »

Δεν νομίζω να νομίζει κανένας περί Γκουαρντιόλα.Όμως είναι ένας καλός προπονητής που χτίζει κάτι.Με τις όποιες δυσκολίες υπάρχουν στον ΠΑΣ.Υπάρχει όμως το θετικό της υπομονής και της ηρεμίας εδώ αν και κάτι ακούγεται για πριόνισμα.
Ο ΠΑΣ από την αρχή έχει το ίδιο πλάνο και προσπαθεί πάνω σε αυτό να παίξει μπάλα.Αυτό είναι που αρέσει στον περισσότερο κόσμο.Αυτό όμως μπορεί να φέρει και αρνητικά αποτελέσματα.Είναι στο πρόγραμμα.Εκεί που περίμενες μηδέν βαθμούς πήρες 2 και έφτασες κοντά να πάρεις και νίκη και εκεί που περίμενες να πάρεις 4-6 βαθμούς πήρες 1.Συμβαίνουν αυτά.Γιατί δεν γίναμε υπερομάδα,ούτε έχουμε υπερπροπονητή.
Ο ΠΑΣ και ο Γιαννίκης αυτό που κέρδισαν από ΠΑΣολέδες αλλά και αντιπάλους είναι ότι προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο.Βλέπεις κάτι στο γήπεδο.Θα μπορούσες να έχεις κανένα Τεννέ,Παράσχο και άλλους γυρολόγους και να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Ακριβώς έτσι είναι.  Γιατί ακούω μην τον χάσουμε κλπ. Ένας μέτριος προπονητής  (στην Γερμανία  έριξε όλες τις ομάδες που ήταν πρώτος προπονητης)  που όμως προσπαθεί να παίξει μπάλα.  Επειδή εΙχαν πονέσει τα ματάκια μας μην τον κάνουμε και θεό.  Θα δείξει σε βάθος χρόνου γιατί το κουτσαρισμα δεν δείχνει να το εχει

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:46 »

Ακριβώς έτσι είναι.  Γιατί ακούω μην τον χάσουμε κλπ. Ένας μέτριος προπονητής  (στην Γερμανία  έριξε όλες τις ομάδες που ήταν πρώτος προπονητης)  που όμως προσπαθεί να παίξει μπάλα.  Επειδή εΙχαν πονέσει τα ματάκια μας μην τον κάνουμε και θεό.  Θα δείξει σε βάθος χρόνου γιατί το κουτσαρισμα δεν δείχνει να το εχει

Πάντως ο Χβ ως τώρα με βάση τις δηλώσεις του έχει αντίθετη άποψη.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:47 »

Δεν είναι απαραίτητο να πει σε παίχτες να μην παίξουν καλά.Απλά σε στραβά αποτελέσματα μπορεί να βάλει φυτιλιές και να μεγαλώσει την γκρίνια.
Το θέμα δε είναι ο τρόπος.
Το θέμα είναι αν όντως ξέρετε κάτι που γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας ή αν είναι τα κλασικά λόγια καφενείου, έχω ένα φίλο που ξέρει έναν μέσα στην παε και του το είπε

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:54 »
Κακό αποτέλεσμα σήμερα, σε παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη. Η εμφάνιση της ομάδας δε θεωρώ ότι ήταν τόσο κακή. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, ενώ απειληθήκαμε μόνο μία φορά σε όλο τον αγώνα. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν είχαμε και λίγο τύχη σήμερα. Με έναν καλύτερο επιθετικό ίσως είχαμε πάρει εύκολα το σημερινό παιχνίδι. Ο Λεό δύο φορές που βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, μία πλάσαρε αδύναμα και μία πήγε για ντρίπλα αντί να σουτάρει. Θα μπορούσε να είχε μπει γκολ στη φάση με το δοκάρι και να μιλάμε διαφορετικά τώρα.
Είδα πολλές φορές τη φάση με το μαρκάρισμα στον Καρτάλη. Πολύ δύσκολη φάση και μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν πήγε να την δει ο διαιτητής. Ο αμυντικός βρίσκει 100% τον Καρτάλη, αλλά και ο Καρτάλης έχει πατήσει τον αμυντικό. Γίνονται και τα δύο σχεδόν ταυτόχρονα, οπότε είναι αρκετά περίεργο να βγαίνει απόφαση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ για πιο εύκολες φάσεις κάνουν ολόκληρα λεπτά άλλες φορές.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:58 »

Το θέμα δε είναι ο τρόπος.
Το θέμα είναι αν όντως ξέρετε κάτι που γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας ή αν είναι τα κλασικά λόγια καφενείου, έχω ένα φίλο που ξέρει έναν μέσα στην παε και του το είπε
Από την πρώτη στιγμή που έφυγε ο Ντάσιος άρχισαν τα θέματα.Νομίζω τότε γράφτηκε ότι δεν τον ήθελε στα πόδια του.Μακριά από τα αποδυτήρια.Μισόλογα,φήμες.Γίνονται ίσως και πράγματα που δεν βγαίνουν προς τα έξω.Υπάρχει και η δήλωση Γιαννίκη από την προηγούμενη φορά που δεν επεξηγήθηκε.Γενικώς κυκλοφορούν αρκετά.Ίδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #90 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 20:59 »

Παιδιά για τα δεδομένα του μπάτζετ που έχουμε μια χαρά πρπονητής φαίνεται με τα όποια λάθη του! Δεν είπε κανείς ότι είναι Γκουαρντιόλα , αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα μέχρι πρόσφατα.Για μένα λείπει η ποιότητα μπροστά. Ένας Παμλίδης και ένας Λεό δεν φθάνουν.Ειδικά ο Λεό αν δεν βρεθεί σε καλή μέρα είναι.....Τι να κάνει να μπει ο Γιαννίκης μέσα να βάλει το γκόλ? Επίσης κρίμα αυτό με τα δοκάρια. Η διαιτησία αν δεν είσαι ΠΟΚ,ΠΟΘ δεν σου δίνει πέναλντι και ειδικά αν λέγεσαι ΠΑΣ! Τα έλεγα πιο παλιά με την διαιτησία......Ναι σήμερα  ένα από όλα αυτά να γινόταν (ένα δοκάρι να πήγαινε μέσα, το πέναλντι να μας έδινε και ο Λεό να ήταν πιο αποτελεσματικός), θα λέγαμε άλλα.......Σκεφτείτε μόνο ποιον πήγαμε να πάρουμε για προπονητή όταν ήρθε ο Γιαννίκης.....Χωρίς να λέω ότι δεν κάνει λάθη ο Γιαννίκης ή είναι υπεράνω κριτικής. Εκτός αν πιστεύεται ότι όντως μας παρακαλούσε να έρθει ο Γκουαρντιόλα
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:07 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:01 »
Τι είναι αυτά που γράφετε ορισμένοι, Λώλης και Λιάσος είναι εξαιρετικοί παίκτες και προέρχονται και από τις υποδομές, τέτοιους παίκτες θέλουμε που να πονάνε την ομάδα μαζί με 3-4 πολύ καλούς ξένους. Η ομάδα παίζει μπάλα μετά από χρόνια και αυτό οφείλεται στον προπονητή. Φέτος να σώσουμε την κατηγορία, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βγάλουμε κάποιους παίκτες, αυτοί πρέπει να είναι οι στόχοι.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:04 »
Τι είναι αυτά που γράφετε ορισμένοι, Λώλης και Λιάσος είναι εξαιρετικοί παίκτες και προέρχονται και από τις υποδομές, τέτοιους παίκτες θέλουμε που να πονάνε την ομάδα μαζί με 3-4 πολύ καλούς ξένους. Η ομάδα παίζει μπάλα μετά από χρόνια και αυτό οφείλεται στον προπονητή. Φέτος να σώσουμε την κατηγορία, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βγάλουμε κάποιους παίκτες, αυτοί πρέπει να είναι οι στόχοι.
Πολύ σωστός!
Τώρα σε άσχημες βραδιές θα υπάρξει και η γκρίνια και η απογοήτευση. Προχωράμε και στηρίζουμε την ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:05 »
Πόσο ντεκαβλέ είναι να διαβάζεις φόρουμ μετά από αγωνιστική αποτυχία...

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:06 »
Παράθεση
Γιαννίκης: «Ούτε παράδεισος μετά τον Ατρόμητο, ούτε κόλαση σήμερα»

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και ότι δεν είναι  «καταστροφή» το 0-0 με τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κέρδισε τον Παναιτωλικό, όμως ο Αργύρης Γιαννίκης δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του.  Στον νεαρό κόουτς μεταφέρθηκε αρχικά πως τα δοκάρια δεν δίνουν βαθμούς. «Σωστά. Πιστεύω ότι κάναμε κατά διαστήματα ένα καλό ματς, είχαμε δοκάρια, βγάλαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κρατήσαμε τον αντίπαλο στις δύο αντεπιθέσεις. Αλλά αν δεν βάλεις τα γκολ και δεν σκοράρεις εντός έδρας δεν μπορείς να νικήσεις κιόλας».

Για το ότι η ομάδα φάνηκε πιο «φρέσκια» σε τρεξίματα είπε ότι«δεν ήταν εύκολη η διαχείριση αυτή την εβδομάδα για τους παίκτες. Πιστεύω σήμερα σταθήκαμε καλά στις απαιτήσεις του ματς. Δεν ήταν εύκολο για τους παίκτες να έχουν αυτή τη «φρεσκάδα» και αυτήν την ένταση. Βγάλαμε όμως ένταση. Την Τετάρτη το ματς μάς πήγε λίγο διαφορετικά. Δεν ήμασταν στον παράδεισο μετά τον Ατρόμητο ούτε τώρα είμαστε στην κόλαση. Σίγουρα θέλαμε πιο πολλούς βαθμούς, αλλά αν δεν βάλεις γκολ…».

Κλείνοντας μίλησε και για το γεγονός πως ο ΠΑΣ δεν έχει νίκη σε 4 ματς εντός έδρας. «Θέλαμε πιο πολλούς βαθμούς εντός. Ίσως μας ευνόησε η καθυστερημένη αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά ίσως όχι η συνέχεια. Θέλαμε κάτι περισσότερο και πιστεύω ότι το μπορούσαμε σήμερα».
gazzetta.gr

Παράθεση
Λουτσιάνο: «Ελπίζω να πάρω την ευκαιρία»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναιτωλικού εξέφρασε την επιθυμία να  «μονιμοποιηθεί» στον πάγκο της ομάδας

Χωρίς νίκη παραμένει ο Παναιτωλικός και ο Λουτσιάνο μετά το 0-0 των «Ζωσιμάδων» αναφέρθηκε τόσο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και στο μέλλον του. «Πραγματικά δεν πήραμε αυτό που θέλουμε, επειδή δεν έχουμε νικήσει ακόμη. Θα ήταν κάτι καλύτερο αν φεύγαμε από εδώ με μια νίκη για καλύτερη συνέχεια και ψυχολογία στα παιδιά. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού τα παιδιά έκαναν αυτό που ζητήσαμε. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθούσαν να παίξουν. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες κι εμείς και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν μοιρασμένο, αλλά και δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχουμε αυτήν την πικρία πως θα μπορούσαμε κι εμείς να νικήσουμε και να φύγουμε με τους 3 βαθμούς. Συνεχίζουμε. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Μάκη Χάβο και τον κ. Μιχαηλίδη με αυτούς ξεκινήσαμε τη δουλειά. Εμείς ίσως συνεχίσουμε. Εκ μέρους του νέου τεχνικού τιμ και των παιδιών θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Ελπίζω να πάρω την ευκαιρία», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε τι λείπει από τα «καναρίνια».«Μια νίκη για να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο ευχάριστη εβδομάδα, όχι τόσο φορτισμένη. Όταν νικάς βάζεις καινούργιες ιδέες, οι παίκτες ανανεώνονται. Αλλά συνεχίζουμε, έχει δρόμο το πρωτάθλημα, βλέπω ότι τα παιδιά βγάζουν χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό είναι θετικό».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:10 »
Παράθεση
Παντελάκης: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε τη νίκη»

Ο Νώντας Παντελάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ Γιάννινα στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς είχε ένα δοκάρι, αλλά και μία ευκαιρία με κεφαλιά στη μικρή περιοχή. Παρ’ όλα αυτά ούτε εκείνος χρίστηκε σκόρερ, με την ομάδα να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της.

Για το δοκάρι, αλλά και τη χαμένη ευκαιρία του α’ ημιχρόνου: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές μπαίνουνε τα γκολ, κάποιες όχι. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ώστε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν τα καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά την ήττα από τη Λάρισα: «Σίγουρα κάποια στιγμή θα έρχονταν και οι ήττες. Μετά την ήττα από τη Λάρισα συγκεντρωθήκαμε πιο πολύ και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Παρόλα αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου».
super-fm.gr

Παράθεση
Σάλιακας: «Αξίζαμε τη νίκη»

Δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά και διαμαρτυρίες για πέναλτι που δεν δόθηκαν συνθέτουν το παζλ του σημερινού αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό. Ο Μανώλης Σάλιακας είπε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του ήταν εκείνη που άξιζε τη νίκη.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δεν κέρδισε για 4ο παιχνίδι στην έδρα του: «Δεν ήρθε η νίκη, που πιστεύω την αξίζαμε. Είχαμε δύο δοκάρια, είχαμε ευκαιρίες. Πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και θα έρθει σύντομα η νίκη. Δεν ανησυχώ για την ομάδα μου».

Για το αν έλειψε κάτι άλλο στον ΠΑΣ: «Είχαμε πολλά μαζεμένα παιχνίδια, είχαμε λίγη κούραση αλλά νομίζω δεν φάνηκε μέσα στο παιχνίδι. Έλειψε το καθαρό μυαλό. Σε μία φάση με τον Λέο, αν έπεφτε νομίζω ήταν πέναλτι».

Για το επόμενο παιχνίδι μετά τη διακοπή για τις Εθνικές:  «Τώρα παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο γιατί παίζουμε για τη νίκη».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:14 »
Εννοείται στηρίζουμε την ομάδα.. Απλα βλέπουμε ότι δεν έχουμε βάθος.. Λωλης και Λιασος είναι εξαιρετικοί παίκτες αλλά τους λείπει η εμπειρία.. Δεν τους βάζεις μέσα αμέσως.. Τους δίνεις πολλά λεπτά και μετά τους ξεκινάς βασικούς.. Σήμερα με το που μπήκε ο Ισπανός και ο Καρταλης παίζαμε μπάλα..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:19 »
Παράθεση
Bάντερσον: «Συγχαρητήρια για το πάθος» (vid)

Ο Βάντερσον έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του στον Παναιτωλικό για την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Βάντερσον έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του στον Παναιτωλικό για την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στον ΠΑΣ.
«Ήρθαμε για το τρίποντο, δεν το πήραμε αλλά δίνω συγχαρητήρια σε όλους γιατί τρέχαμε και παίζαμε με πάθος μέχρι το τέλος. Καλό το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε», είπε μεταξύ άλλων.
Δείτε τις δηλώσεις του στο video του Novasports.gr.
https://www.novasports.gr/podosfairo/super-league-1/article/1838089/banterson-sugxaritiria-gia-to-pathos-vid

Παράθεση
Bέργος: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα» (vid)

Ο Νίκος Βέργος τόνισε ότι ο Παναιτωλικός θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα παρ' όλο που δεν έχει κερδίσει ακόμα.

Ο Νίκος Βέργος τόνισε ότι ο Παναιτωλικός θα έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα παρ' όλο που δεν έχει κερδίσει ακόμα.
«Δουλεύουμε για να πάρουμε την πρώτη νίκη, είναι θέμα ψυχολογίας. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να τελειώνουμε τις φάσεις. Δεν έχουμε πίεση, δίνουμε το 100%, βγάζουμε ποιότητα και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα», τόνισε.
https://www.novasports.gr/podosfairo/super-league-1/article/1838096/bergos-den-tha-exoume-problima-vid

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:29 »
Αν λάβει κανείς υπόψη του:

1)Το ρόστερ που δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε για Superleaque 1 (μόνο ο εξαιρετικός Πήρσμαν ανταποκρίνεται στον ρόλο του)
2) Τους 4 συνεχόμενους αγώνες που ορίστηκαν Τετάρτη -Σάββατο-Τετάρτη -Σάββατο (ούτε καν Κυριακή!) μετά από απραξία μηνών
3)Τον λίγο χρόνο που είχε και ο προπονητής να δει τους καινούριους παίχτες χωρίς  να έχει καταλήξει σε ιδανική ενδεκάδα
4) Τη διαιτησία, που μας φέρεται λίγο σαν παραπαίδι
5) Την έδρα που ΔΕΝ είναι έδρα, χωρίς τους φιλάθλους της
6)το επίπεδο των αντιπάλων που δεν είναι Suoerleaque 2

Τότε μπορεί να βρει κανείς αρκετά ελαφρυντικά για την απώλεια βαθμών. Κάποια στιγμή όμως τα ελαφρυντικά τελειώνουν και ο καθένας (παίχτες ,προπονητής,πρόεδρος) πρέπει να να αναλάβουν τις ευθύνες τους, Ευτυχώς ακόμη δεν είναι αυτή η ώρα και υπάρχει χρόνος να σώσουμε την παρτίδα...

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:30 »
Σύμφωνα με τα στατιστικά ο Λιάσος ίσως ήταν ο καλύτερος μας παίχτης σήμερα. Είχε 1 τελική προσπάθεια, 6 σωστές πάσες, 2 λάθη, 4 κλεψίματα, 1 φάουλ και 7 κερδισμένα φάουλ.
Στις σωστές πάσες, στα κλεψίματα και στα κερδισμένα φάουλ ήταν πρώτος σήμερα στα στατιστικά των παιχτών μας. Έκανε μόνο 2 λάθη, που λιγότερα από δύο είχε ο Παντελάκης με 1 λάθος και ο Χουτεσιώτης με 0.