Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 8η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5047 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 8η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:39 »
Δεν διαφωνώ με κάποιον απλά θέλεις τον παίκτη που να κάνει την διαφορά.
Απο την στιγμή που μπήκε ο Ισπανός και ο Καρταλης η ομάδα έγινε πιο επιθετική.
Ακι όπως προείπα.. Δεν βάζει έτους νέους από την αρχή. Τους καις έτσι.. Βέβαια επειδή αυτό είναι το βάθος του εοατερ θα γίνει και αυτό όπως και έγινε με θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους. Όμως αυτούς έπρεπε να κερδίσουμε και όχι να πάρουμε 1 βαθμό..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:48 »
Εμένα πάντως μου αρέσει που παίρνει το ρίσκο και πετάει μέσα τα παιδιά από τις υποδομές.Μόνο έτσι θα γίνουν καλύτεροι και θα αποκτήσουν εμπειρίες.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:56 »
Μη γκρινιάζετε μωρέ
Σκεφτείτε να ήμασταν βαζελοι...

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #103 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 21:59 »
Δεν διαφωνώ με κάποιον απλά θέλεις τον παίκτη που να κάνει την διαφορά.
Απο την στιγμή που μπήκε ο Ισπανός και ο Καρταλης η ομάδα έγινε πιο επιθετική.
Ακι όπως προείπα.. Δεν βάζει έτους νέους από την αρχή. Τους καις έτσι.. Βέβαια επειδή αυτό είναι το βάθος του εοατερ θα γίνει και αυτό όπως και έγινε με θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους. Όμως αυτούς έπρεπε να κερδίσουμε και όχι να πάρουμε 1 βαθμό..
Και εγώ εδώ πιστεύω κάνει λάθος. Βέβαια η νοοτροπία του είναι διαφορετική και νομίζω για αυτό το κάνει και επειδή δεν είναι μάλλον τόσο ευχαριστημένος από τον Ισπανό. Για τον Καρτάλη ναι πιστεύω έπρεπε να ξεκινήσει. Στην θέση του, εγώ πιθανόν να ξεκινούσα και τον Ισπανό, αλλά οκ......

Αποσυνδεδεμένος Argento

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 22:11 »
Τα αμυντικα χαφ είναι να κόβουν και να δίνουν την πρώτη πασα  σωστά ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ.  Τώρα αν είδατε εσείς να προωθούν ΜΠΡΟΣΤΑ  την μπάλα τα δικά μας αμυντικά χαφ τοτε τι να πω. Ξέρεις αν δίνω την μπάλα δίπλα και πίσω δεν θα κάνω κανένα λάθος,θα έχω τέλεια στατιστικά  αλλά το παιχνίδι δεν θα το πάρω.  Τόσο απλό.  Εμείς αμυντικά  τέτοια χαφ δεν εχουμε

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σαβ 07 Νοέ 2020 22:33 »
Καλησπέρα και απο μένα.Για μένα ο πρόεδρος έχει βάλει ταβάνι στην ομάδα.Και αμφιβάλλω αν πάρουμε μερικούς βαθμούς ως τον Ιανουάριο αν θα πάρει σέντερ φορ.Δεν θέλει το κάτι παραπάνω ρε φίλε,το είδαμε.Κρίμα γιατί και καλό προπονητή έχουμε και με 2-3 καλούς παίχτες θα μπορούσαμε να μαστε στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα.Οχι τίποτε άλλο αλλά έρχονται και τα καφενεία και μας την λένε.Επίσης απο το ματς με τον γαύρο μας έχουν ξεσκίσει οι διαιτητές.Είτε οθφαλμοφανέστατα είτε με το γαντάκι.Αλλα και παλι δεν θα τους κάνουμε την χάρη,η ομάδα είναι φτιαγμένη να κάνει κηδείες εκτός έδρας φέτος.Νάουμετς για μένα κακώς παίζει,ο Λεό επίσης τα χαλάει μπροστά.Δεν ξέρω γιατί δεν μπαίνουμε δυνατά όπως στους πρώτους αγώνες ισως να ναι και η κούραση.Οπως και να χει κάναμε πισωγύρισμα αλλά έχουμε μέλλον.Εχουμε και τα δοκάρια γμτ.Αυτό με τις εύκολες κίτρινες σε βάρος μας και τις πολύ δύσκολες για τους αντιπάλους καταντάει εκνευριστικό.Επίσης δεν μ αρέσει και η περιγραφή,σήμερα μετά απο κάποιο σημείο έβαλα μουσική και έκλεισα τον ήχο και δεν ήταν η πρώτη φορά.Ξεκούραση πρώτα και ανασύνταξη.Μετά πιστεύω πως θα μας νοιώσει καλά και ο ΠΑΟΚ και ο οφη.Καλή λευτεριά παίδες απο τον κορονοιό,άντε να ανοίξουν κάποια στιγμή οι κερκίδες είναι κρίμα φέτος με αυτή την ομάδα να μην μπορούμε να αφήσουμε τα λαρύγγια μας στον αέρα που αναπνέουν οι αντίπαλες ομάδες.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 10:08 »
Παρόλες τις ευκαιρίες και τα δοκάρια χθες εμένα η ομάδα δε μου άρεσε.

Ο κόουτς είπε να κάνει ροτείσον και ξεκίνησε μια τετράδα στο κέντρο από την οποία μόνο ο Ελευθεριάδης μπορούσε να προσφέρει επιθετικά. Και αυτά με τον πιό ακίνδυνο ίσως αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε φέτος.
Και ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και αφήνει την ομάδα όπως έχει χάνοντας πολύτιμα λεπτά.

Επίσης λίγο τα συνεχόμενα μάτς, λίγο οι τραυματισμοί και αμέσως φάνηκε ότι δεν έχουμε δυνάμεις για κάτι παραπάνω. Με δυο τρείς παίχτες θα είμασταν πολύ καλύτερα αλλά τι περιμένεις αφού σε μεσοεπιθετικούς αντί να ενισχυθούμε αποδυναμωθήκαμε.

Αυτόν τον Μπρένερ ούτε για αλλαγή δεν τον χρησιμοποιεί πλέον για να ξεκουράσει κανενα Ελε ή Παμλίδη που τους έχει βγει η γλώσσα να τρέχουν.
Προτιμά να μην κάνει άλλη αλλαγή που δικαιούται παρά να βάλει τον Μπρένερ !!!!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 11:25 »
Παρόλες τις ευκαιρίες και τα δοκάρια χθες εμένα η ομάδα δε μου άρεσε.

Ο κόουτς είπε να κάνει ροτείσον και ξεκίνησε μια τετράδα στο κέντρο από την οποία μόνο ο Ελευθεριάδης μπορούσε να προσφέρει επιθετικά. Και αυτά με τον πιό ακίνδυνο ίσως αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε φέτος.
Και ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και αφήνει την ομάδα όπως έχει χάνοντας πολύτιμα λεπτά.

Επίσης λίγο τα συνεχόμενα μάτς, λίγο οι τραυματισμοί και αμέσως φάνηκε ότι δεν έχουμε δυνάμεις για κάτι παραπάνω. Με δυο τρείς παίχτες θα είμασταν πολύ καλύτερα αλλά τι περιμένεις αφού σε μεσοεπιθετικούς αντί να ενισχυθούμε αποδυναμωθήκαμε.

Αυτόν τον Μπρένερ ούτε για αλλαγή δεν τον χρησιμοποιεί πλέον για να ξεκουράσει κανενα Ελε ή Παμλίδη που τους έχει βγει η γλώσσα να τρέχουν.
Προτιμά να μην κάνει άλλη αλλαγή που δικαιούται παρά να βάλει τον Μπρένερ !!!!
Νομίζω σε πολλούς δεν άρεσε που δεν είδαμε το ποδόσφαιρο των πρώτων αγώνων, αλλά ,με το περιορισμένο σε παίκτες που μπορούν να προσφέρουν ρόστερ, τα συνεχόμενα ματς σαν να παίζουμε Ευρώπη και το γεγονός ότι ο αντίπαλος ήρθε να παίξει ενα γνωστό τρόπο παιχνιδιού και να κλέψει τον βαθμό, δεν θα είχα και τρελές απαιτήσεις. Πάντως αν είχαμε πάρει την νίκη έστω με 1-0 που μπορούσαμε να το είχαμε κάνει, πιστεύω σήμερα θα μιλούσαμε απλά για μια επαγγελματική νίκη που ακόμη και στις μη καλές σου μέρες πρέπει να νικάς. Υ.Γ1.Εγω περιμένω απλώς να δω ότι όντως το μίνι ντεφορμάρισμα προέρχεται για τους λόγους που εξήγησα και όχι για άλλους λόγους....Υ.Γ2. Ναι πιθανώς έκανε κάποια λάθη και ο προπονητής, αλλά η συνολική εικόνα μέχρι στιγμής μας βγάζει το πρόσημο + στην γενική εικόνα !

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 12:52 »
Τα είπατε οι περισσότεροι
Μέτριοι, δεν μας ήθελε και η τύχη στα δοκάρια, ο Παντελακης τις κεφαλιές απο 2 μέτρα, εξω κλπ κλπ.
Για να δούμε μετά την διακοπή τι θα γίνει, μιας και θα ειναι Νοέμβριος οπως ειπε ο κόουτς.

Καρταλης, οταν μπήκε και στα δυο τελευταία ματς ανεβήκαμε (Τυχαίο ; )
Δεν ξέρω γιατί επιμένει με τον ανύπαρκτο Νάουμετς.

Επίσης έχουμε πάρει σεντερ φορ, τον εικοσάχρονο απο τον Μπαογκ, με καλά στατιστικά.
Δεν μπορούσε σημερα μετά το 70-75 να μπει;

Τες πα, ας δουμε τι θα γίνει μετά την ανάπαυλα, γιατί όντως οι αγώνες ηταν εξοντωτικοί.

:mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 08 Νοέ 2020 13:40 »
Ο Δούμτσης δεν νομίζω ότι είναι σέντερ φορ.Νομίζω μεσοςπιθετικός-πςριφερειακός.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 09 Νοέ 2020 18:02 »
Τι να πεις για το παιχνίδι; Τα πιο πολλά επιπωθηκαν.
Πίκρα για το αποτέλεσμα απέναντι ίσως στον πιο εύκολο αντίπαλο του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει σύγκριση ΑΕΛ με ΠΑΝΑΙ....
Όσο και να μας αρέσει ο Γιαννίκης και αυτός θα κρίνεται και δεν θεωρώ ότι έστησε σωστά την ομάδα, αλλά και πολλές αλλαγές που έχει κάνει (στο σύνολο των παιχνιδιών) μου φαίνονται ακατανόητες.
Κατά τη γνώμη μου το κέντρο πρέπει να ξεκινάει από τον Καρτάλη. Η ομάδα φαίνεται να έχει άλλη δυναμική από την παρουσία του. Στα 2 τελευταία ματς που δεν τον είχε στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα υπέφερε στο χώρο του κέντρου.
Ο Λιάσος ναι μεν ήταν πολύ καλός αλλά όταν παίζει μαζί με τον Σιόντη, που και αυτός δεν ήταν κακός, τότε μόνο κόβεις......
Χρειάζεσαι και το δημιουργικό χαφ που δεν μας το έχει προσφέρει ακόμη ο Ντομίνγκεζ, οπότε δεν ξέρω πόσες αντοχές έχει ο Καρτάλης για να παίζει non stop.
Τα ματς επίσης ήταν πολλά, 4 ανά 3 μέρες. Ακόμη και ο Παμλίδης που στα προηγούμενα ματς πέταγε, φαινόταν να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Ο Λεό του ύψους ή του βάθους και πολύ επιπόλαιος. Πήρε μπαλιά ιδανική να την τελειώσει απευθείας με πλασέ και αυτός πήγε και έκανε τρίπλα και βρέθηκε στη πλάγια σχεδόν πάνω στη γραμμή του άουτ. Πως να την τελειώσεις τη φάση από τέτοια γωνία;
Από τα παιδιά δεν είμαι δυσαρεστημένος, το πάλεψαν το παιχνίδι και αν είχε μπει ενα από τα 2 δοκάρια μπορεί να διαβάζαμε άλλα σχόλια τώρα.
Το θέμα είναι πως η ομάδα εκτός από τον σέντερ φορ που θα πάρει; ο πρόεδρας το Γενάρη, φαίνεται να χρειάζεται και κάποιον άλλο δημιουργικό χαφ, γιατι τον Ντομινγκεζ δεν τον βλέπω να "βγαίνει"....
Δεν απογοτευόμαστε και ούτε το βάζουμε κάτω. Το πρόσημο είναι θετικό.....πάμε για τα καλύτερα αποτελέσματα σε Τούμπα και Κρήτη...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 09 Νοέ 2020 19:38 »
Τώρα μόλις είδα τα στιγμιότυπα του αγώνα. Τι πεναλτάρα δε δόθηκε από τον κόρακα πάνω στον Καρτάλη....
Αλλά το ωραιότερο ήταν σχόλια από σύνταυρους που έλεγαν ότι δεν ήταν πέναλτι.... :-?

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 09 Νοέ 2020 23:09 »
Τώρα μόλις είδα τα στιγμιότυπα του αγώνα. Τι πεναλτάρα δε δόθηκε από τον κόρακα πάνω στον Καρτάλη....
Αλλά το ωραιότερο ήταν σχόλια από σύνταυρους που έλεγαν ότι δεν ήταν πέναλτι.... :-?

Ο VARούχας λέει ότι ήταν επιθετικό φάουλ γιατί τον πάτησε. Βέβαια είχε πει και το θεϊκό ότι το γκολ με τον Ατρόμητο δεν μέτρησε...
Ο Κάκος είπε ότι ήταν πέναλτι.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #113 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 01:56 »
Περιμένω να δω ειλικρινά τι θα πει, ΑΝ θα πει τίποτα ο Κλατεμπεργκ..... Πραγματικά αν δεν πει ότι είναι πέναλτι και η ΠΑΕ μούγκα τότε πραγματικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο πρόεδρας δεν θέλει τον ΠΑΣ στα play offs για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει! Μιλάμε η ξεφτίλα της ελληνικής διαιτησίας όλη μπροστά μας και στην εποχή του VAR..... Οι κανόνες να ισχύουν από το αν λέγεσαι αεκ η ΠΑΣ! Θυμάμαι μετά το παιχνίδι με την αεκ κάποιο Γιαννιώτες έλεγαν ήταν πέναλτι. Θέλω να μου πουν οι ίδιοι που βλέπανε το πέναλτι της ΑΕΚ το δικό μας προχθές ήταν ή όχι?????

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 11:05 »
Προσωπικά με την ΑΕΚ είδα πέναλτι. Το ίδιο και περισσότερο πέναλτι βλέπω αυτό.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 15:04 »
Ανάλυση φάσεων 8ης αγωνιστικής (video)

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά την διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 8η αγωνιστική της Super League:

epo.gr

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 15:25 »
Συνταυροι και γω πεναλτι ειχα δει.Τωρα ομως μεσα απο το βιντεακι της ΕΠΟ  που αναρτησε ο συνταυρος  fon ,φαινεται καθαρο επιθετικο φαουλ. Οφειλουμε να ειμαστε δικαιοι. Ο Καρταλης παταει καθαρα το ποδι του αμυνομενου.ΥΓ Ειναι παντως εντελως απανθρωπο ,για να μην το χαρακτηρισω και επικινδυνο ,να σε βαζουν να παιξεις τρια ματς σε πεντε μερες.  Κανενας αθλητης δεν μπορει να αποκατασταθει μυικα, σε λιγοτερο απο εβδομηντα δυο ωρες ανα αγωνα. Αυτοι οι ορισμοι των παιχνιδιων [3 σε πεντεμισι μερες θα ελεγα εγω] ,απο μονο του σαν γεγονος αποτελει μεγαλο σκανδαλο.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 16:00 »
Ο Καρτάλης κλωτσάει την μπάλα και μετά βρίσκει τον αμυντικό... Είναι αστείο κατά τη γνώμη μου να μιλάμε για επιθετικό φάουλ... Δηλαδή αν έμπαινε γκολ έπρεπε να γυρίσει πίσω τη φάση να δώσει ένα τέτοιο φάουλ?? Ο αμυντικός μπαίνει στη φάση με το δεξί και στη συνέχεια τον κλωτσάει με το αριστερό...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 16:15 »
Η φαση ειναι καθαρη. Ναι μεν πρωτα βρισκει μπαλλα ο Καρταλης, αλλα στην συνεχεια διωχνει την μπαλλα ο αμυντικος τους και την διωχνει προς τα εξω. Στην συνεχεια ο Καρταλης του κανει καθαρο φαουλ. Τελος παντων . Ο καθενας ας εχει την αποψη του. Υγ Αστεια δεν ειναι καμια αποψη, οταν ειναι βασισμενη στην πραγματικη εικονα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 16:26 »
Απο ότι φαίνεται σε μια φάση με την μπάλα διεκδικήσιμη (γτ είχε φύγει το κοντρόλ στον καρτάλη), πρόλαβε την πάσα ο καρτάλης και μετά μπλέκονται τα πόδια τους.
Ίσως δεν είναι πέναλτι, αλλά σίγουρα αν η φανέλα μας ήταν κόκκινη, πράσινη, κίτρινη, μαύρη, η ίδια φάση θα ήταν πέναλτι και με την σύμφωνη γνώμη του κλατενμπεργκ.
Απο ότι βλέπω, όσα μέσα και να μπουν και ότι και να γίνει στην ελλάδα όποιον θέλουν θα ανεβάζουν όποιον θέλουν θα κατεβάζουν.
Λίγες αποφάσεις ανάποδες (όπως η ανύπαρκτη κόκκινη), πολλά παιχνίδια μαζεμένα, σε βάζουν πάλι στο κόλπο να τρέχεις να μαζέψεις βαθμούς.

Μακάρι να κάνει 2-3 γερές μεταγραφές το χειμώνα να σωθούμε εύκολα γτ δεν μας θέλουν.
Το καλοκαίρι με το καλό με άλλους 2-3 και υποχρεωτικά τον ίδιο προπονητή πάμε να κοιτάξουμε παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 16:39 »
Παράθεση
αλλα στην συνεχεια διωχνει την μπαλλα ο αμυντικος τους

Δεν νομίζω να ακούμπησε καν μπάλα ο αμυντικός τους.

Μάλιστα ο Κλάτενμπεργκ κατηγορεί τον Καρτάλη που πηδάει στον αέρα για να εκμαιεύσει πέναλτι. Αν είναι δυνατόν! Τυφλός είναι και δεν είδε την κλωτσιά που του έριξε ο αμυντικός στο πλάι με το αριστερό του πόδι;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 17:14 »
Συνταυρε mu8os ,επειδη εκτιμω πολυ την εμπειρια σου ,αν θελεις να μου εξηγησεις με τους νομους της φυσικης ,πως ειναι δυνατον ενω η μπαλλα πηγαινε προς την εστια τους ,πηρε πορεια προς εξω απο την περιοχη τους εφοσον δεν την βρηκε αντιπαλος και την εδιωξε.Τελος παντων εγω σαν ΠΑΣ Γιαννινα πανω απο σαραντα χρονια που βλεπω την ομαδα, τετοια χατηρια δεν τα γουσταρω. Απαιτω ομως τα αυτονοητα.  Προπερσι  μας ριξανε κατηγορια με πρακτικες μαφιας και χωρις να κρατησουν ουτε καν τα προσχηματα. Αυτο δεν μπορω να το καταπιω.Και δεν ειδα και εντονες αντιδρασεις απο τους οπαδους τοτε.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #122 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 17:32 »
Συνταυροι και γω πεναλτι ειχα δει.Τωρα ομως μεσα απο το βιντεακι της ΕΠΟ  που αναρτησε ο συνταυρος  fon ,φαινεται καθαρο επιθετικο φαουλ. Οφειλουμε να ειμαστε δικαιοι. Ο Καρταλης παταει καθαρα το ποδι του αμυνομενου.ΥΓ Ειναι παντως εντελως απανθρωπο ,για να μην το χαρακτηρισω και επικινδυνο ,να σε βαζουν να παιξεις τρια ματς σε πεντε μερες.  Κανενας αθλητης δεν μπορει να αποκατασταθει μυικα, σε λιγοτερο απο εβδομηντα δυο ωρες ανα αγωνα. Αυτοι οι ορισμοι των παιχνιδιων [3 σε πεντεμισι μερες θα ελεγα εγω] ,απο μονο του σαν γεγονος αποτελει μεγαλο σκανδαλο.
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι τελικά δεν μπορούσε να δώσει φάουλ-πέναλντι στον Καρτάλη, εφόσον τον βρίσκει πρώτα όπως τον βρίσκει τελος πάντων (τώρα που είδα με λεπτομέρεια την φάση και αυτό μου είχε ξεφύγει). Αλλά επιμένω ότι το πέναλντι που δόθηκε στην ΑΕΚ, αν είχε γίνει στον ΠΑΣ, ΔΕΝ θα δινόταν ποτέ, γιατί τέτοια πέναλντι δεν τα δίνουν!!!

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 17:34 »
Η φαση ειναι καθαρη. Ναι μεν πρωτα βρισκει μπαλλα ο Καρταλης, αλλα στην συνεχεια διωχνει την μπαλλα ο αμυντικος τους και την διωχνει προς τα εξω. Στην συνεχεια ο Καρταλης του κανει καθαρο φαουλ. Τελος παντων . Ο καθενας ας εχει την αποψη του. Υγ Αστεια δεν ειναι καμια αποψη, οταν ειναι βασισμενη στην πραγματικη εικονα.

Δεν ήθελα να σε προσβάλλω... Συγγνώμη αν το πήρες έτσι... Μίλησα γενικά... Απλά είπε το ίδιο και ο Βαρούχας... Από τη στιγμή που ο Καρτάλης κλωτσάει την μπάλα νομίζω πως δεν κάνει φάουλ... Μπορεί να κάνω λάθος ωστόσο... Δεν είμαι ειδικός...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Τρι 10 Νοέ 2020 17:47 »
Συνταυρε tr7  συμφωνω μεχρι κεραιας  με την αποψη σου. Με τη ΑΕΚ δεν υπαρχει κανενα πεναλτι συμφωνα με το πνευμα του νομου. Η κεφαλια του παιχτη της ΑΕΚ εγινε χωρις καμια παρενοχληση απο τον τερματοφυλακα και πηγαινε προς Παλλαδιο μερια. [Το ειχα γραψει και τοτε]. Αν ομως ηταν η ιδια φαση στην περιοχη της ΑΕΚ ,ουτε καν θα περνουσε απο το μικροσκοπιο του VAR. Προχθες ομως ,αν καποιος ασχοληθει με την λεπτομερεια της φασης με τον Καρταλη, θα καταλαβει οτι δυστυχως για μας , δεν υπαρχει παραβαση. ΥΓ Εκει που γινανε οργια εις βαρος μας, ηταν στο Βικελιδης την πρωτη αγωνιστικη [παλι με Ευαγγελου] που μας εσφαξε με το βαμβακι και με την Λαρισα που η δευτερη κιτρινη στον Λωλη δεν ξερω αν ηταν καν φαουλ