Έχω μεγάλο εκνευρισμό και περιμένω να δω τις φάσεις
Να σε βοηθήσω:
Η φάση από το VAR που έκρινε τον αγώνα.
Ακόμη κι έτσι, μόνο εγώ βλέπω οφσάιντ? Το γνωρίζω ότι η όραση εξασθενεί με τα χρόνια, αλλά το καρδαροκέφαλο είναι πιό μπροστά ακόμα και από τον ώμο του ποδοσφαιριστή μας...
Και η πρώτη κάρτα στον Εραμούσπε απλά ΔΕΝ υπάρχει.
Σύμφωνα με τις γραμμές δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ από στημένο. Κι εγώ νόμιζα στην αρχή ότι ήταν αλλά το είδα καλύτερα.
Η μπλε και κόκκινη γραμμή είναι οι κάθετες σε 3D ενώ η γραμμή οφσάιντ είναι η μωβ (δηλαδή είναι στην ίδια ευθεία οι παίκτες). Ίσως να μπορούσαν να τραβήξουν τη μπλε γραμμή πιο αριστερά γιατί τη βλέπω να περνάει από τον αγκώνα αντί του ώμου.
Η κόκκινη γραμμή είναι σωστά τοποθετημένη στο γόνατο.
Πάντως πριν από αυτό προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Πήρσμαν (σιγά μην έπεσε μόνος του).
Η δε πρώτη κίτρινη ήταν ανύπαρκτη. Έβαλε στο μάτι τον σκόρερ μας που έτρεξε πανηγυρίζοντας δίπλα στο κοράκι.
Πέναλτι στον Παμλίδη αν λεγόμασταν παοκ θα το έδινε.
Αηδία η στήριξη του Κάκου (OPEN του πιστολέρο) και λοιπών βοθροκάναλων υπέρ του μπαοκ. Επίσης
μειώνουν το δικό μας ωραίο γκολ ως λάθος παίκτη τους που έχασε τη μπάλα, ενώ το δικό τους τσιμουδιά για το λάθος Χουτετσιώτη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα. Ο Βαρούχας είπε ότι ο παίκτης απλά ακουμπάει το χέρι του Πήρσμαν και μας βγάζει τυφλούς που του
έπιανε το χέρι μέχρι να τον θέσει εκτός ισορροπίας.
Επίσης το βοθροκάναλο του ναρκέμπορα ντε και καλά να πει ότι ήταν οφσάιντ το γκολ διαβάζοντας λάθος τις γραμμές... και αυτοί πληρώνονται για να παραπληροφορούν τον κόσμο. Για το φάουλ πάνω στον Πήρσμαν είπαν ότι είναι, αλλά θεωρώ ότι δεν θα το έλεγαν αν ήταν ο γαύρος του νότου.
Καλή εμφάνιση από εμάς, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να δουλευτεί το ψυχολογικό/τακτικό κομμάτι όταν μένουμε με 10 παίκτες και όχι μόνο όταν προηγούμαστε στο σκορ.