Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 9η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4798 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 9η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 21:31 »
Συγκινητική προσπάθεια απ' τους παίχτες μας.

Από εδώ και πέρα όμως θα χρειαστούμε... βαβαβαθμό - βαθμούς

Καλή επιστροφή στην Ομάδα ευχόμαστε.

Από περιέργεια και μόνο (μια φορά είδα τη φάση, το ριπλέι ήταν από πίσω - οτναναι) θέλω να δω τη φάση του 2ου γκολ στις εκπομπές μετά. Όπως και το τι θα ακούσω για τις κάρτες.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 21:34 »
Τεταρτη σφαγιαστικη διαιτησια . Δευτερο ματς με ανυπαρκτη αποβολη .

Δυστυχως η Ομαδα μας εχει στοχοποιηθει , στα επιπεδα παλαιοτερων εποχων .

Σε συνδιασμο και με τις διαιτησιες των αντιπαλων μας ( πχ Λαμια ) νομιζω οτι δυσκολα θα αποφυγουμε τις δυο τελευταιες θεσεις .

Οτι ομαδα και να εχουμε , εαν στοχοποιηθεις δυσκολα την γλυτωνεις.

Συγχαρητηρια σε ολους για το αποψινο . Ελπιζω να μας τα δωσει με ΟΦΗ .

Και φυσικα ουτε ενα σχολιο για την πρωτη καρτα απο τον κακομοιρη της ΝOVA . Απλα διθυραμβοι , που ακομη και ο Γκαρσια απορει .
Τι να κανει ομως ο κακομοιρος ; Δεν ξερουν κι αυτοι απο που να φυλαχτουν .Εχουν και ενα δικιο ...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 21:34 »
Συγχαρητήρια στην ομάδα (παίκτες και προπονητικό team).

Χειρουργική επέμβαση με μόνο 1-2 αποφάσεις κατά του ΠΑΣ οι οποίες καθόρισαν το αποτέλεσμα χωρίς παράλληλα να αφορούν καραμπινάτο offside ή ανύπαρκτο penalty. Να γιατί είναι πεπειραμένος και διεθνής ... 

Αν σκεφτεί κάποιος ώριμα πάντως έχουμε σε 9 παιχνίδια αν απομονώσουμε μόνο του σκορ κάθε ημιχρόνου :
Πρωτάθλημα Α ημιχρόνου θα είχαμε 20 βαθμούς και θα είμασταν  πρώτοι
Πρωτάθλημα Β ημιχρόνου θα είχαμε   2 βαθμούς και θα είμασταν τελευταίοι !
Σπάνια συναντά κανείς τέτοια τεράστια διαφορά. 

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 21:45 »
-Ντάξει εγώ με τη δεύτερη κίτρινη έριξα χριστοπαναγίες και έκλεισα τα πάντα livestreaming, xscores, κινητά, laptop.
-Τι να κάνει και αυτή η έρμη η ομάδα μετά από τέτοιο χειρουργείο, άντεξε μέχρι το 90.
-Τι να κάνει και ο coach αυτούς τους παίκτες έχει και προσπαθεί να πάρει ότι καλύτερο από αυτούς, μιλάμε για παίκτες που μέχρι πέρισυ παίζαν Β εθνική. Δεν έχουμε δυστυχώς βάθος πάγκου, έλειπε και ο Κάργας.
- Και με γαυρο, χανούμια και μπαοκ είχαμε θέμα με διαιτησία. Ειδικά μετά το ματς με το κολογαυρο. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο. Ντάξει χαλάει τη πιάτσα η ΑΜΟ παίζοντας μπάλα φέτος και διεκδικώντας τη νλικη σε κάθε ματς. Είχαν συνηθίσει αλλιώς τόσα χρόνια.
-Σιδηρόπουλε εαν ποτέ σε δω έξω θα σε φτύσω αλήτη.
-Χριστοβασίλη ξαναλέω βγάλε ανακοίνωση και ζήτα ξένους διαιτητές
-Μακάρι ο coach να ανανεώσει αυτή θα είναι μια πολύ συμαντική "νίκη" σχετικά με το μέλλον της ΑΜΟ.

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΝΑΙ
ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΝΑΙ

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

:pas: ΚΑΙ  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 21:57 »
Κρίμα δεν μπορούμε να πάμε γήπεδο να αποθεώσουμε και τον Σιδηρόπουλο όπως τον Τοπούζη κάποτε.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 22:10 »
Το δεύτερο γκολ που τρώει η ομάδα μας είναι τραγικό. Δεν ξέρω αν υπάρχει οφσάιντ ή φάουλ, αλλά από τη δική μας πλευρά είναι τραγική η αντίδραση. Ο Χουτεσιώτης κάνει κίνηση προς την σέντρα βλέπει ότι δεν προλαβαίνει και γυρίζει πίσω, μετά πάει να βγει πάλι και γυρίζει ξανά πίσω με αποτέλεσμα από τα μπρος πίσω να έχει χάσει την θέση του. Αν δεν είχε κουνηθεί καθόλου και έμενε στην θέση του θα πήγαινε πάνω του η μπάλα. Ο Σάλιακας είναι στη πλάτη του παίκτη που βάζει το γκολ και δεν τον παρενοχλεί καθόλου. Δεν προσπαθεί να βγει στη μπάλα, ούτε τζαρτζάρει τον επιθετικό έτσι ώστε να χάσει τον έλεγχο, απλά τον κοιτάει να γυρίζει τη μπάλα προς το τέρμα.

Κατά τα άλλα πολύ καλή προσπάθεια από την ομάδα μας που το πάλεψε μέχρι το τέλος. Από την διαιτησία δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Του έδωσε την πρώτη κάρτα έτσι εύκολα, έτσι ώστε να μπορεί να τον αποβάλει μετά με την πρώτη αφορμή. Μαλακία και του Εραμούσπε όμως. Ενώ έχει κάρτα και ενώ βλέπει τι διαιτησία έχουμε πάει και κάνει τέτοιο μαρκάρισμα στο κέντρο κιόλας. Κρατάμε την μαχητικότητα της ομάδας και πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 22:14 »
Μια απο τα ίδια γμτ.Που θα πάει αυτό το πράγμα...Τι να πω,κοιτάμε μπροστά και θα δούμε.Εδώ και λίγες αγωνιστικές βλέπω τα ματς με εικόνα και αντι για ήχο βάζω μουσική.Δεν αντέχω άλλους σχολιασμούς.Οι διαιτησία πλέον αναμενόμενη.Μπράβο στον προπονητή και στους ηρωικούς παίχτες,μόνο σε αυτούς.Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 22:14 »
Ξεκινήσαμε  με 10 γίναμε 11 και μετά πάλι 10.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με 11 και ολοκλήρωσε με 12.
Τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Κρίμα...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 22:20 »
Όσο στο τιμόνι υπάρχει ο χβ αυτά θα γίνονται.
Η ομάδα είναι απροστάτευτη σε διαιτητές και κενή από ρόστερ.
Θα βγάλει πάλι στο τέλος της σεζόν κανένα βίντεο με μαζεμένες τις σφαγές να πει να αυτά μας έκαναν και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
Ο Γιαννίκης όποτε τραυματίζεται παίχτης τραβάει τα βυζιά του με αυτούς που έχει στον πάγκο, όπως αντίστοιχα ταβάνι (ειδικά σε εμπειρία) έχουν και όσοι είναι στην 11αδα.
Βάλε και τη διαιτησία και έχεις την εικόνα του ΠΑΣ.

Δε γίνεται έτσι παιδιά.
Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί η προσπάθεια των παικτών και του coach πάνε στον κάδο των αχρήστων και οι βαθμοί αρχίζουν να μη βγαίνουν.
Είναι και λογικό τέτοια ματς να μην μπορείς να τα διαχειριστείς όταν δεν έχεις παίκτες ποιότητας ή έστω εμπειρίας. Βλέπουμε κάποιες φορές ακόμα και τον Σιόντη που είναι για μένα αρκετά χαμηλού επιπέδου παίχτης, να καθαρίζει κάποιες φάσης γιατί έχει μια μαμημένη εμπειρία.

Ε με τόσο ελλιπές ρόστερ θα χάσεις πολλά ματς.

Θέλω να πω ότι όσο και να κράξουμε τον διαιτητή για τη σημερινή σφαγή, ξέρουμε όλοι ότι κάπου πατάει όλο αυτό.

Δε ξέρω...ξενέρα...

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 22:23 »
Μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Μη στεκόμαστε σε κίτρινες και κόκκινες. Αυτή η ομάδα δεν προκειτε να κινδυνέψει. Ας σταματήσουν επιτέλους κάποιοι εδώ μέσα να μιζεριαζουν. Με το υλικό που έχουμε είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 22:41 »
Μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Μη στεκόμαστε σε κίτρινες και κόκκινες. Αυτή η ομάδα δεν προκειτε να κινδυνέψει. Ας σταματήσουν επιτέλους κάποιοι εδώ μέσα να μιζεριαζουν. Με το υλικό που έχουμε είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα.
αν σωθούμε να είσαι ευχαριστημένος μέχρι τότε απλά να ελπίζεις....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 23:01 »
Όσο στο τιμόνι υπάρχει ο χβ αυτά θα γίνονται.
Η ομάδα είναι απροστάτευτη σε διαιτητές και κενή από ρόστερ....
Συμφωνώ στο δεύτερο σκέλος που αφορά το ρόστερ.
Ναι, όσο είναι στο τιμόνι αυτός, το ρόστερ θα είναι μικρό και ελλειπές.

Στο πρώτο σκέλος, κι επειδή μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο, για να είσαι προστατευμένος από τα κοράκια, απαιτούνται ισχυρές "συμμαχίες".
Εγώ είμαι κατά τέτοιων "συμμαχιών" και προτιμώ στο τέλος των παιχνιδιών να κατεβάζω τα καντήλια μου για την αδικία που υπέστημεν, παρά να πέφτω για ύπνο με πονηρό, ένοχο και ηλίθιο χαμόγελο τύπου γάβρων βορρά και νότου και... λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.
Οπότε...

Υ.Γ. Και τελικά αποφασίσαμε σε ποιό άρμα (συμμαχία) ανήκουμε ή ακόμη?

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 23:21 »
Έχω μεγάλο εκνευρισμό και περιμένω να δω τις φάσεις.
Μάλλον καλύτερα και τις φάσεις και το σχολιασμό τους γιατί η νοβα δεν το τίμησε το ριπλέι στ 2ο γκολ του ΠΑΟΚ.
Εγώ είδα υποψία οφσάιντ και επιθετικού φάουλ.
Καλά, την πρώτη κάρτα του Εραμούσπε δεν τη συζητάω καν. Ούτε φάουλ δεν ήταν.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 22 Νοέ 2020 23:27 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 23:22 »
Παράθεση
Γιαννίκης: «Στο β' μέρος χάσαμε την κατοχή μπάλας, μας δυσκόλεψε η κόκκινη»

Ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα ανέλυσε το τι δεν πηγε καλά για τους παίκτες του στην ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είπε στη NOVA για:

Την ήττα: Ήμασταν τακτικά πολύ καλοί στο α' μέρος. Όμως και στη συνέχεια κα στο β' μέρος χάναμε εύκολα τη μπάλα και η κόκκινη μας δυσκόλεψε.

Τα ματς που έχει καλή εικόνα ο ΠΑΣ αλλά χάνει: Στατιστικά είναι ωραία να τα διαβάζεις όμως όταν δεν λειτουργεί η κατοχή της μπάλας όπως σήμερα... Λίγο έλλειψε να πάρουμε έναν πόντο αλλά δεν τα καταφέραμε.
gazzetta.gr

Παράθεση
Γκαρσία: «Οι παίκτες μας βγάλανε χαρακτήρα στο γήπεδο»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, Πάμπλο Γκαρσία, στάθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-1.

Ο Γκαρσία είπε στη NOVA για:

Το παιχνίδι: Είμαι λίγο προβληματισμένος. Στα πρώτα λεπτά δεν πατήσαμε καλά στο γήπεδο. Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολα με τραυματίες και παίκτες με covid-19. Στο β' μέρος κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε υπομονή. Είμαστε ΠΑΟΚ. Κάθε ματς είναι τελικός και δεν έχουμε εύκολο παιχνίδι.

Την εικόνα της ομάδας: Έχουμε παίκτες χωρίς ρυθμό. Ο Βιεϊρίνια έπαιξε σήμερα. Είναι αρχηγός και ήταν καλός. Ο Περέιρα δεν έχει ρυθμό αλλά προσπάθησε. Στο β' μέρος με τον Τζόλη είχαμε φρεσκάδα μπροστά. Πήραμε 3 βαθμούς και αυτό που θέλαμε. Θέλει δουλειά.

Τον Μιχαηλίδη: Δουλεύουμε με όλα τα παιδιά. Τον Μιχαηλίδη και άλλους. Προσπαθούμε να τους βελτιώνουμε κάθε μέρα.

Τη νίκη: Είναι σημαντικό. Ναι είναι σημαντική. Γιατί όταν χάνεις μπορεί να έχεις νεύρα. Βγάλανε χαρακτήρα και δείξανε καρδιά. Συνεχίζουμε. Συγγνώμη που δεν μιλάω πολύ καλά τα ελληνικά αλλά προσπαθώ.
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 23:27 »
Παράθεση
Σιόντης: «Η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες»

Ο Στέφανος Σιόντης σχολίασε την αναμέτρηση μου ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός από το ματς αναφέρθηκε και στους συναδέλφους του στη Super League 2 και Football League.

Για τους παίκτες της Super League 2 και Football League: «Είμαστε κοντά στους συναδέλφους μας στην Super League 2 και Football League. Θέλουμε να βρεθεί λύση, γιατί είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Εκ μέρους όλης της ομάδας, παικτών και τεχνικού τιμ, έχουν την στήριξη μας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, προηγηθήκαμε, μείναμε με 10 παίκτες και δεχτήκαμε μια φυσιολογική πίεση από μια πολύ ποιοτική ομάδα. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, ήμασταν άτυχοι στο τέλος. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι. Πολλά θα γινόταν αν δεν υπήρχε η κόκκινη κάρτα που άλλαξε τις ισορροπίες. Πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω».

Για τους χαμένους βαθμούς όταν προηγείται η ομάδα: «Προβλημάτιζε αυτό στην αρχή, κάπου το ισορροπήσαμε. Είχαμε καλύτερη απόδοση για μεγαλύτερο διάστημα στη συνέχεια. Η κόκκινη άλλαξε τις ισορροπίες και είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις, αλλά θα ανεβάσουμε τέμπο στα επόμενα ματς και σε πιο βατά παιχνίδια θα έχουμε τις νίκες που πρέπει.

Είναι ένα θέμα το β’ ημίχρονο, είναι οριακές φάσεις όμως τα γκολ, υπήρχε και φάουλ στην τελευταία φάση απ’ ό,τι μου είπε ο Πίρσμαν. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».
super-fm.gr

Παράθεση
Ελευθεριάδης: «Ελπίζουμε τις καλές εμφανίσεις να τις μετουσιώσουμε σε νίκες»
Το δικό του σημείo-κλειδί για την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ με 2-1 είναι η κόκκινη κάρτα για τον Χρήστο Ελευθεριάδη.

Βέβαια όπως και ο συμπαίκτης του Στέφανος Σιόντης αναφέρθηκε και στους συναδέλφους του στη  Super League 2 και Football League, οι οποίοι διανύουν δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη κάμερα των καναλιών Novasports

Για τους συναδέλφους τους: «Στα δικαιώματα των παιδιών της Super League 2 και Football League είμαστε δίπλα τους».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μπήκαμε καλά στο ματς. Άλλαξαν οι ισορροπίες με την κόκκινη που δεχτήκαμε. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη».

Για τους βαθμούς που έχει χάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Σήμερα είναι διαφορετικό το κριτήριο. Δεχτήκαμε μια κόκκινη κάρτα και αυτό ήταν κομβικό».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έχει δεχτεί 1 γκολ στο α’ ημίχρονο και 10 στο δεύτερο: «Το επίπεδο στην Α’ Εθνική είναι υψηλό. Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ έχουν διαφορετική ποιότητα. Θα ανεβάσουν την πίεση, γιατί έχουν ποιοτικούς παίκτες. Κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι ποιοτικοί αντίπαλοι. Δεν υπάρχει κόπωση και το δείχνουν και τα gps που φοράμε αυτό. Παίζουν ρόλο οι στιγμές, οι φάσεις, οι αντίπαλοι όλα».

Για το πρωτάθλημα και την παραμονή: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κοιτάμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά για να παίρνουμε τις νίκες και να παίζουμε ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε τις καλές εμφανίσεις να τις μετουσιώσουμε σε νίκες. Τώρα για το πρωτάθλημα και την παραμονή δεν γνωρίζω ακόμα».
super-fm.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 23:28 »
Έχω μεγάλο εκνευρισμό και περιμένω να δω τις φάσεις
Να σε βοηθήσω:
Η φάση από το VAR που έκρινε τον αγώνα.
Ακόμη κι έτσι, μόνο εγώ βλέπω οφσάιντ? Το γνωρίζω ότι η όραση εξασθενεί με τα χρόνια, αλλά το καρδαροκέφαλο είναι πιό μπροστά ακόμα και από τον ώμο του ποδοσφαιριστή μας...

Και η πρώτη κάρτα στον Εραμούσπε απλά ΔΕΝ υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 22 Νοέ 2020 23:31 »
Παράθεση
Περέιρα: «Επαιρνα τον Βιεϊρίνια στο FIFA και τώρα παίζουμε μαζί» (vid)

Ο μπακ του ΠΑΟΚ στάθηκε στη συνύπαρξή του με τον αρχηγό του «Δικεφάλου» στην πτέρυγα της ομάδας

ια το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο φινάλε (2-1), αλλά και τη συνύπαρξή του με τον Αντρέ Βιεϊρίνια στην πτέρυγα μίλησε ο Αντριαν Περέιρα στη NOVA.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την εικόνα του ματς: «Ήταν έντονο ματς, γιατί μείναμε πίσω στο σκορ. Δυσκολευτήκαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους, αλλά είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

Για το αν αγχώθηκε από το γκολ του ΠΑΣ: «Ένιωσα πως ήταν δικό μας παιχνιδι, είχαμε κάποιες δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε τις μακρινές μπαλιές. Όλα πήγαν καλά και προχωράμε. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή να δεχτείς γκολ, αλλά πρέπει να αντιδράσεις».

Για τη βελτιωμένη εικόνα του: «Συνηθίζω στον σύλλογο και την κουλτούρα του, έχω μάθεις τους συμπαίκτες μου, έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όταν παίζεις με τόσο καλούς συμπαίκτες είναι όλα πιο εύκολα. Όλα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια».

Για τη συνύπαρξη με τον Αντρέ Βιερϊνια στην πτέρυγα: «Έχει μεγάλη εμπειρία. Έπαιζα στο FIFA και τώρα παίζουμε σαν συμπαίκτες. Μέσα στο παιχνίδι όταν δεν ήξερα τι να κάνω απλά του έδινα την μπάλα και έκανε εκείνος τα υπόλοιπα».
gazzetta.gr

Παράθεση
Ελ Καντουρί: «Ο Βιεϊρίνια είναι σημαντικός για εμάς»

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στην ομαδική δουλειά και στην παρουσία του αρχηγού στην ομάδα

Ο  «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν απόψε (22/11) ο Ελ Καντουρί, καθώς ο Μαροκινός χαφ βρήκε δίχτυα λίγο πριν το φινάλε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα 2-1. Μετά το ματς ο διεθνής μέσος μιλώντας στη NOVA στάθηκε στο «σύνολο» και στην παρουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ: «Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε η επιθετικότητα. Η αλήθεια είναι και ότι ο ΠΑΣ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε αυτό το κομμάτι, αλλά ξέραμε ότι δεν μπορούν να αντέξουν στον ίδιο ρυθμό, οπότε βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι για τη νίκη».

Για το τι τους ζήτησε ο Πάμπλο Γκαρσία στο ημίχρονο: «Δεν μπορώ να σας πω τι ακριβώς ειπώθηκε στα αποδυτήρια, ζητήθηκε να έχουμε επιθετικότητα και να κυκλοφορούμε πιο γρήγορα την μπάλα. Το θετικό είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε τον χαρακτήρα μας και είναι σημαντικό αυτό».

Για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε: «Είχα ένα διάστρεμμα στο πόδι, οπότε η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα λίγο. Δεν είμαι 100% έτοιμος ακόμη, ένιωσα λίγο τον αστράγαλό μου να με ενοχλεί, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Για το αν είναι χαρούμενος με τον ρόλο του: «Αισθάνομαι καλά με την θέση που αγωνίζομαι, όμως ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός για την ομάδα. Όπως λέει και ο προπονητής μας ο κάθε παίκτης θα πρέπει να δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο».
Για την επιστροφή του Βιεϊρίνια: «Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς ο Βιεϊρίνια και στον αγωνιστικό χώρο και μέσα στα αποδυτήρια. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι και πάλι κοντά μας».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 23 Νοέ 2020 00:00 »
Τέτοια οφσάιντ εγώ δε θα έδινα. Παρόλα αυτά, πρέπει να τηρείται ο κανόνας. Το ίδιο έγινε και σε μας, έγινε και στους γαύρους απέναντί μας. Τι άλλαξε σήμερα;

Δυστυχώς δεν είδα mega. Το έβαλα τώρα, δεν ξέρω αν το έδειξε. Στο open, όπως ήταν φυσικό εξάλλου, το έβγαλαν κανονικό. Οι ίδιοι που εξυμνούσαν το var που... κάνει τη δουλειά του, όταν ακυρώθηκε το γκολ του γαύρου στους Ζωσιμάδες. Γι' αυτό λοιπόν θέλω να δω τι είπε το γαυροκάναλο του Νότου. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 23 Νοέ 2020 00:11 »
Τέτοια οφσάιντ εγώ δε θα έδινα.
Ούτε εγώ.
Παρόλα αυτά, πρέπει να τηρείται ο κανόνας.
Αυτό ακριβώς.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 23 Νοέ 2020 10:07 »
Αρχικά να πώ για την διαιτησία. Ηταν μαεστρική με τις κίτρινες κάρτες, σε παίκτες κλειδιά. Εραμούσπε, Καρτάλης...Κάποιος θα έκανε κάτι, και θα έπαιρνε 2η, όπως και έγινε. Έχουμε στοχοποιηθεί και αυτό είναι επικίνδυνο.

Πάμε για το παιχνίδι.
Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα ήταν όπως σε όλα τα άλλα παιχνίδια. Εκανε το παιχνίδι της, και δεν άφησε τον αντίπαλο να κάνει εντελώς τίποτα. Πέτυχε και το γκόλ σε καλό σημείο.
Ολα έδειχναν στο 2ο, οτι θα βλέπαμε ενα καλό παιχνίδι και με δυνατότητα 2ου γκόλ.
Αντι αυτού, και με την 2η κίτρινη (η οποία ήταν, αλλά δεν ήταν η 1η), χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί και να κερδίζαμε.

Η ομάδα όπως έχω πεί, χρειάζεται ενίσχυση. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού είναι σαν μην υπάρχουν (δεν μιλάω για τους αμυντικούς οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι τα δίνουν όλα). Ο Ισπανός, δεν ξέρω γιατί δεν ξεκινάει και ο Μπρένερ δεν υπάρχει. Οπότε μεσοεπιθετικά είμαστε σαν την ομάδα της Β Εθνικής.

Επίσης δεν έχουμε εναλλακτικές στους αμυντικούς. Γενικά  θέλουμε ενίσχυση, που φυσικά δεν θα έρθει.
....

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 23 Νοέ 2020 11:09 »
Ημασταν καλοί στο 11 με 11
Χωρις φασεις το ματς, ουτε εμεις ουτε αυτοι.
Μενεις με 10 για μιση ωρα, οποτε λογικά θα χάσεις.
Κι όμως εγινε με τραγικό τρόπο.

Χτες ο Καισαρης δημοσίευσε ενα άρθρο με τα x-goals, και ενα άλλο εδω δείχνει οτι η ομάδα ειναι σε καλό δρόμο
https://www.sport24.gr/football-analysis
Ευχαριστιόμαστε να την βλέπουμε ρε παδί μου
Αυτο ειναι το μεγάλο κερδος το φετεινό.

Ελπιζουμε σε καλύτερα αποτελέσματα.

:mono:

Αν, οπως φημολογείται δεν ξεκινήσει η  Β εθνική, οποτε δεν πέφτει κανένας, καταλαβαίνετε οτι ολα τα μεταγραφικά αναβάλλονται για του χρόνου
Μην ελπιζετε σε ενίσχυση, εκτος αν θελει να πάει Ευρώπη το αφεντικό  ;)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 23 Νοέ 2020 11:13 »
Να σε βοηθήσω:
Ακόμη κι έτσι, μόνο εγώ βλέπω οφσάιντ? Το γνωρίζω ότι η όραση εξασθενεί με τα χρόνια, αλλά το καρδαροκέφαλο είναι πιό μπροστά ακόμα και από τον ώμο του ποδοσφαιριστή μας...

Αγαπημένο φιλαράκι, πέραν του επιθετικού φάουλ, εκείνο που δείχνει περισσότερο το οφσαίντ είναι το γόνατο του ορκ και όχι το κεφάλι του (εκτός αν δεν μπαίνει γκολ με το γόνατο).
Πάντως για να ξέρουμε γενικώς τι μας περιμένει, δείτε λίγο στα στατιστικά του πρωταθλήμαστος ποια είναι η ομάδα με τις περισσότερες σε βάρος της κίτρινες κάρτες και τα περισσότερα σε βάρος της φάουλ γύρω από την περιοχή της. Έτσι για να αντιληφθούμε το μεγαλείο της "επιστήμης" των Σιδηρόπουλων ...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 23 Νοέ 2020 11:47 »
Να σε βοηθήσω:

Σύμφωνα με τις γραμμές δεν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ από στημένο. Κι εγώ νόμιζα στην αρχή ότι ήταν αλλά το είδα καλύτερα.
Η μπλε και κόκκινη γραμμή είναι οι κάθετες σε 3D ενώ η γραμμή οφσάιντ είναι η μωβ (δηλαδή είναι στην ίδια ευθεία οι παίκτες). Ίσως να μπορούσαν να τραβήξουν τη μπλε γραμμή πιο αριστερά γιατί τη βλέπω να περνάει από τον αγκώνα αντί του ώμου.
Η κόκκινη γραμμή είναι σωστά τοποθετημένη στο γόνατο.

Πάντως πριν από αυτό προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Πήρσμαν (σιγά μην έπεσε μόνος του).
Η δε πρώτη κίτρινη ήταν ανύπαρκτη. Έβαλε στο μάτι τον σκόρερ μας που έτρεξε πανηγυρίζοντας δίπλα στο κοράκι.
Πέναλτι στον Παμλίδη αν λεγόμασταν παοκ θα το έδινε.

Αηδία η στήριξη του Κάκου (OPEN του πιστολέρο) και λοιπών βοθροκάναλων υπέρ του μπαοκ. Επίσης μειώνουν το δικό μας ωραίο γκολ ως λάθος παίκτη τους που έχασε τη μπάλα, ενώ το δικό τους τσιμουδιά για το λάθος Χουτετσιώτη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα. Ο Βαρούχας είπε ότι ο παίκτης απλά ακουμπάει το χέρι του Πήρσμαν και μας βγάζει τυφλούς που του έπιανε το χέρι μέχρι να τον θέσει εκτός ισορροπίας.
Επίσης το βοθροκάναλο του ναρκέμπορα ντε και καλά να πει ότι ήταν οφσάιντ το γκολ διαβάζοντας λάθος τις γραμμές... και αυτοί πληρώνονται για να παραπληροφορούν τον κόσμο. Για το φάουλ πάνω στον Πήρσμαν είπαν ότι είναι, αλλά θεωρώ ότι δεν θα το έλεγαν αν ήταν ο γαύρος του νότου.

Καλή εμφάνιση από εμάς, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να δουλευτεί το ψυχολογικό/τακτικό κομμάτι όταν μένουμε με 10 παίκτες και όχι μόνο όταν προηγούμαστε στο σκορ.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 23 Νοέ 2020 13:27 »
Εκτός απο το οφσάιτ που είναι πολύ οριακό, το φάουλ που δίνεται για να γίνει αυτή η σέντρα είναι αστείο.
Ο παντελάκης κάνει κόντρα στην μπάλα καθαρότατα και του δίνει φάουλ και κίτρινη.
Οι κίτρινες και οι κόκκινες που τρώει η ομάδα θα δημιουργήσουν προβλήματα και σε άλλους αγώνες.

Το θέμα φέτος είναι να σωθούμε γρήγορα και να συνεχίσουμε αυτή την ωραία ομάδα με ποιοτικές προσθήκες ώστε του χρόνου να κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 23 Νοέ 2020 17:53 »
Προσθήκες ποιός θα κάνει; >:(