Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 11η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5373 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 11η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 19:42 »
Γενικό σχόλιο - απάντηση, σε φίλο που πιο πάνω -μάλλον- αναφέρεται σε μένα: Ονειρεύομαι να ζήσω τρεμπλ με τον ΠΑΣ και τίποτα λιγότερο.-

Μοιράζομαι κάποιες σκέψεις για το φετινό πρωτάθλημα: 

- Φέτος δεν πέφτει κανένας. Ευχαριστούμε το Γιαννίκη και τους παίχτες του που ανέβασαν την Ομάδα πέρυσι και δεν καθόμαστε φέτος να κοιταζόμαστε μεταξύ μας. Το ανεπίτρεπτο κάζο που επιβάλλουν φέτος στις ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών είναι για μολόημα

- Ακόμα κι αν πέσει κάποιος, έχουμε εξαιρετικά λίγες πιθανότητες να είμαστε εμείς αυτοί αφού αγωνιστικά υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 χειρότερες ομάδες. Μόνο αν συμβεί κάτι αδιανόητο (π.χ. κύμα προσφυγών απλήρωτων παιχτών κλπ) ή εντελώς απρόοπτο μπορούμε να πέσουμε. Εκτιμώ οτι είναι χρονιά χωρίς κομπιουτεράκι

- Ελλείψει υψηλότερων στόχων, η παραπάνω κατάσταση δημιουργεί στον ΠΑΣολέ την αίσθηση μιας "κακομοίρικης χρονιάς" κατά τη διάρκεια της οποίας δε θα έχει να ασχοληθεί με τίποτα. Έχει περάσει στο DNA μας

- Σε συνέχεια του ανωτέρω, Γιαννίκης και παίχτες προσπαθούν να το κάνουν κι αυτό! Να μας αφήσουν δηλαδή να διασκεδάσουμε την μπαλίτσα μας, χωρίς να υπάρχει προοπτική Ευρώπης ή ανάγκη αλλαγής μπαταριών στο κομπιουτεράκι

- Από την 5-6η αγωνιστική και μετά φαίνεται οτι δεν είμαστε για παραπάνω. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όμως, κάτι που αναγνωρίζουν κι οι αντίπαλοί μας. Ας το χαρούμε για όσο κρατήσει

- Υπάρχει έλλειμμα ατομικής ποιότητας σε αρκετές θέσεις για να ονειρεύεσαι πολλά παραπάνω. Δεν είναι κακό να το λέμε από τη στιγμή που κάθε ένας παίζει όσο μπορεί. Εξάλλου και καλά παίζουμε και καλύτερο πλασάρισμα θα μπορούσαμε να έχουμε. Όχι, δε θα μπορούσαμε να πάρουμε πρωτάθλημα και μάλλον ούτε "σφήνα" στην 4άδα να μπούμε. Για κάτι τέτοιο θα χρειάζονταν μεγαλύτερη ατομική ποιότητα και ασφαλώς μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο

Και κάποια για το ματς (τα είπατε ήδη)...

- Ναι, δεν είμασταν καλοί χτες και δεν μπορούμε να είμαστε καλοί κάθε Κυριακή. Αλλά... it takes two to tango απ λεν και στο χωριό μας. Και λέω για πολλοστή φορά οτι αν είσαι μέτριος σε κάτι κι έχεις απέναντί σου έναν καλό, κατά κανόνα θα αποδώσεις καλύτερα από τα συνηθισμένα σου στάνταρ. Αν έχεις έναν χειρότερό σου (κατά κανόνα πάντα) μπορεί να παίξεις τόσο άσχημα που να χάσεις. Απέναντι σ' αυτό το πράγμα χτες λοιπόν, δεν μπορούσαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο

- Είδαμε διάφορες καινοτομίες από τον πάγκο αλλά αυτό είναι που πρέπει να γίνει φέτος! Είναι χρυσή ευκαιρία για τις απαραίτητες δοκιμές και μάλιστα σε συνθήκες επίσημων αγώνων. Σπάνια ευκαιρία! Δοκιμές προσώπων και σχημάτων λοιπόν μέχρι να βρεθεί ο καταλληλότερος δυνατός "βασικός κορμός"

- Για τον Χουτεσιώτη τα είπαμε και την προηγούμενη φορά. Έχει τα θεματάκια του αλλά Βελλίδης (όπως ειπώθηκε παραπάνω) δεν είναι. Επαγγελματίας είναι, ας δουλέψει τις αδυναμίες του. Πάντως όρθιος δεν τα τρώει

- Ο Σιόντης είναι ο καλύτερός μας παίχτης φέτος, αν κρίνουμε βάσει του "τόσο ξέρω, τόσο παίζω". Εντιμότατος στον αγωνιστικό χώρο, δείχνει να βγάζει την εμπειρία του

- Πέραν των κεντρικών και ακραίων μπακ θα κρατούσα στη μελλοντική μου Ομάδα τους Παμλίδη και Ελευθεριάδη κι όχι για τα 4 γκολ του καθενός. Μου άρεσαν και πριν και τους θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμους στα πλάγια της επίθεσης. Και σ' αυτούς λείπουν στοιχεία αλλά συνεπικουρούμενοι από έναν καλό φορ μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα και να ταλαιπωρήσουν οποιαδήποτε άμυνα

Στατιστικά, παιχνίδια σαν το χτεσινό τα παίρνουμε. Δυσκολευόμαστε αλλά τα παίρνουμε. Χτες δε δυσκολευτήκαμε γιατί είχαμε απέναντί μας άξιο αντίπαλο αλλά γιατί ήρθαν να παίξουν αυτό το "κάτι σαν ποδόσφαιρο" που παίζουν σχεδόν όλες οι ομάδες στην Ελλάδα. Πιστεύω θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα κόντρα στο βάζελο, ο οποίος δείχνει ανεβασμένος μετά την έλευση Μπόλονι. Πιστεύω θα δούμε ένα όμορφο παιχνίδι αφού κι ο αντίπαλος θα θέλει να το κερδίσει και θα παίξει ανοιχτά. Στην Κρήτη είμασταν καλύτεροι και γυρίσαμε με 0 βαθμούς. Απ' την τούμπα γυρίσαμε επίσης με 0 βαθμούς αν και στο 11 Vs 11 δε δείξαμε να υστερούμε. Με 0 φύγαμε κι απ' το ματς με την Αεκ, χωρίς να είναι καλύτεροί μας. Χτες πήραμε το τρίποντο, έτσι είναι η μπάλα, προχωράμε. Από τη στιγμή που η χρονιά σώθηκε έτσι ή αλλιώς, περιμένω να βλέπω μπάλα που θα ευχαριστιέμαι και η Ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για του χρόνου σε όλα τα επίπεδα.

:mono:

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #101 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 22:34 »
Γενικό σχόλιο - απάντηση, σε φίλο που πιο πάνω -μάλλον- αναφέρεται σε μένα: Ονειρεύομαι να ζήσω τρεμπλ με τον ΠΑΣ και τίποτα λιγότερο.-

Μοιράζομαι κάποιες σκέψεις για το φετινό πρωτάθλημα: 

- Φέτος δεν πέφτει κανένας. Ευχαριστούμε το Γιαννίκη και τους παίχτες του που ανέβασαν την Ομάδα πέρυσι και δεν καθόμαστε φέτος να κοιταζόμαστε μεταξύ μας. Το ανεπίτρεπτο κάζο που επιβάλλουν φέτος στις ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών είναι για μολόημα

- Ακόμα κι αν πέσει κάποιος, έχουμε εξαιρετικά λίγες πιθανότητες να είμαστε εμείς αυτοί αφού αγωνιστικά υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 χειρότερες ομάδες. Μόνο αν συμβεί κάτι αδιανόητο (π.χ. κύμα προσφυγών απλήρωτων παιχτών κλπ) ή εντελώς απρόοπτο μπορούμε να πέσουμε. Εκτιμώ οτι είναι χρονιά χωρίς κομπιουτεράκι

- Ελλείψει υψηλότερων στόχων, η παραπάνω κατάσταση δημιουργεί στον ΠΑΣολέ την αίσθηση μιας "κακομοίρικης χρονιάς" κατά τη διάρκεια της οποίας δε θα έχει να ασχοληθεί με τίποτα. Έχει περάσει στο DNA μας

- Σε συνέχεια του ανωτέρω, Γιαννίκης και παίχτες προσπαθούν να το κάνουν κι αυτό! Να μας αφήσουν δηλαδή να διασκεδάσουμε την μπαλίτσα μας, χωρίς να υπάρχει προοπτική Ευρώπης ή ανάγκη αλλαγής μπαταριών στο κομπιουτεράκι

- Από την 5-6η αγωνιστική και μετά φαίνεται οτι δεν είμαστε για παραπάνω. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όμως, κάτι που αναγνωρίζουν κι οι αντίπαλοί μας. Ας το χαρούμε για όσο κρατήσει

- Υπάρχει έλλειμμα ατομικής ποιότητας σε αρκετές θέσεις για να ονειρεύεσαι πολλά παραπάνω. Δεν είναι κακό να το λέμε από τη στιγμή που κάθε ένας παίζει όσο μπορεί. Εξάλλου και καλά παίζουμε και καλύτερο πλασάρισμα θα μπορούσαμε να έχουμε. Όχι, δε θα μπορούσαμε να πάρουμε πρωτάθλημα και μάλλον ούτε "σφήνα" στην 4άδα να μπούμε. Για κάτι τέτοιο θα χρειάζονταν μεγαλύτερη ατομική ποιότητα και ασφαλώς μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο

Και κάποια για το ματς (τα είπατε ήδη)...

- Ναι, δεν είμασταν καλοί χτες και δεν μπορούμε να είμαστε καλοί κάθε Κυριακή. Αλλά... it takes two to tango απ λεν και στο χωριό μας. Και λέω για πολλοστή φορά οτι αν είσαι μέτριος σε κάτι κι έχεις απέναντί σου έναν καλό, κατά κανόνα θα αποδώσεις καλύτερα από τα συνηθισμένα σου στάνταρ. Αν έχεις έναν χειρότερό σου (κατά κανόνα πάντα) μπορεί να παίξεις τόσο άσχημα που να χάσεις. Απέναντι σ' αυτό το πράγμα χτες λοιπόν, δεν μπορούσαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο

- Είδαμε διάφορες καινοτομίες από τον πάγκο αλλά αυτό είναι που πρέπει να γίνει φέτος! Είναι χρυσή ευκαιρία για τις απαραίτητες δοκιμές και μάλιστα σε συνθήκες επίσημων αγώνων. Σπάνια ευκαιρία! Δοκιμές προσώπων και σχημάτων λοιπόν μέχρι να βρεθεί ο καταλληλότερος δυνατός "βασικός κορμός"

- Για τον Χουτεσιώτη τα είπαμε και την προηγούμενη φορά. Έχει τα θεματάκια του αλλά Βελλίδης (όπως ειπώθηκε παραπάνω) δεν είναι. Επαγγελματίας είναι, ας δουλέψει τις αδυναμίες του. Πάντως όρθιος δεν τα τρώει

- Ο Σιόντης είναι ο καλύτερός μας παίχτης φέτος, αν κρίνουμε βάσει του "τόσο ξέρω, τόσο παίζω". Εντιμότατος στον αγωνιστικό χώρο, δείχνει να βγάζει την εμπειρία του

- Πέραν των κεντρικών και ακραίων μπακ θα κρατούσα στη μελλοντική μου Ομάδα τους Παμλίδη και Ελευθεριάδη κι όχι για τα 4 γκολ του καθενός. Μου άρεσαν και πριν και τους θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμους στα πλάγια της επίθεσης. Και σ' αυτούς λείπουν στοιχεία αλλά συνεπικουρούμενοι από έναν καλό φορ μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα και να ταλαιπωρήσουν οποιαδήποτε άμυνα

Στατιστικά, παιχνίδια σαν το χτεσινό τα παίρνουμε. Δυσκολευόμαστε αλλά τα παίρνουμε. Χτες δε δυσκολευτήκαμε γιατί είχαμε απέναντί μας άξιο αντίπαλο αλλά γιατί ήρθαν να παίξουν αυτό το "κάτι σαν ποδόσφαιρο" που παίζουν σχεδόν όλες οι ομάδες στην Ελλάδα. Πιστεύω θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα κόντρα στο βάζελο, ο οποίος δείχνει ανεβασμένος μετά την έλευση Μπόλονι. Πιστεύω θα δούμε ένα όμορφο παιχνίδι αφού κι ο αντίπαλος θα θέλει να το κερδίσει και θα παίξει ανοιχτά. Στην Κρήτη είμασταν καλύτεροι και γυρίσαμε με 0 βαθμούς. Απ' την τούμπα γυρίσαμε επίσης με 0 βαθμούς αν και στο 11 Vs 11 δε δείξαμε να υστερούμε. Με 0 φύγαμε κι απ' το ματς με την Αεκ, χωρίς να είναι καλύτεροί μας. Χτες πήραμε το τρίποντο, έτσι είναι η μπάλα, προχωράμε. Από τη στιγμή που η χρονιά σώθηκε έτσι ή αλλιώς, περιμένω να βλέπω μπάλα που θα ευχαριστιέμαι και η Ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για του χρόνου σε όλα τα επίπεδα.

:mono:

Φίλε μου ότι λέω, το λέω με καλή διάθεση! Δεν αντιδικώ με κανέναν. Ούτε μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχεις μες στο μυαλό σου. Εγώ μιλάω με πραγματικά γεγονότα ούτε τι πιστεύω , ούτε τι θέλω , ούτε τι φαντάζομαι. Ή έτσι τουλάχιστον νομίζω! Προσωπικά θεωρώ εντελώς λάθος το σχόλιο σου ότι ,το χθεσινό αποτέλεσμα δεν μας ένοιαζε καθόλου! Πέρα από το γεγονός των δηλώσεων όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος που λένε πόσο σημαντική ήταν η νίκη, θα σου κάνω 1 ερώτηση. Αν χάναμε χθες, πιστεύεις ότι το μπαραζ μετά και το σημερινό αποτέλεσμα θα το αποφεύγαμε 200%? Και αν ναι, συγχωρεσέ με αλλά για μένα είναι αντίφαση μεγάλη να θεωρείς ότι είσαι πολύ καλύτερος της ΑΕΛ και του Παναιτωλικο,τον Απόλλωνα και από την άλλη να θεωρείς οτι είσαι πολύ κατώτερος του Βόλου,του Ατρομήτου, της Τρίπολης και του ΌΦΗ και δεν μπορείς να χτυπήσεις την 6η θέση στην κανονική διάρκεια!! Και αν πιστεύεις οτι είμαι υπερβολικός ρίξε μια ματιά στα αποτελέσματα που έχουν έρθει σχεδόν μέχρι τα μισά της κανονικής διάρκειας . Τώρα όσον αφορά την ποιότητα της ομάδας μας, ναι σίγουρα και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος και εγώ πριν αρχίσει το πρωτάθλημα θεωρούσα παίκτες σαν τον Σάλιακα μη ποιοτικούς, αλλά με έχει γλεντήσει.... Το ίδιο και για τον Πίρσμαν.... Τί είναι αυτός πάλι?? Να μην τους πάρω έναν έναν. Ακόμα και τον Ελευθεριάδη, που έπρεπε να έχω κάποια εμπιστοσύνη , θα σου πω την αλήθεια δεν πίστευα να δώ αυτά που κάνει! Άρα καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο εν τέλει! όχι τι μπορεί να πιστεύω εγώ, ο Γιώργος, ο Κώστας και ο Μήτσος από τα Πετράλωνα! Και το γήπεδο λέει ότι έχω 12 βαθμούς ( 2 πεταμένους με Παναιτωλικό , που θα μπορούσα να τους είχα πάρει για πλάκα, αλλά ήμουν άτυχος) και 2 με 3 βαθμούς που μου τους έχει στερήσει η διαιτησία! Δεν θα μιλησω για την εικόνα της ομάδας στα περισσότερα μάτς που μας αποθεώνει η αθηναική δημοσιογραφία συνεχώς. Όμως η μεγάλη διαφορά με όλους τους άλλους πιστεύω ότι είναι η θέση στην άκρη του πάγκου! Με τα λάθη του πάντα και αυτός! Να ρωτήσω κάτι άλλο. Το Σάββατο παίζουμε με τον βάζελο. Τι πιστεύεις μπορώ ή δεν μπορώ να το χτυπήσω το μάτς? Μπορώ η δεν μπορώ το 2πλό? Θα το χτυπήσουν ή επειδή σώθηκαν χθες δεν θα το χτυπήσουν το ματς το Σάββατο. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Τον Γενάρη έρχεται μεταγραφική περίοδος. Να απαιτήσω ή να μην απαιτήσω μεταγραφές? ΑΝ ναι, για ποιόν λόγο σύμφωνα με εσένα? Αν όχι , γιατί?? Ο χβ ναι δεν έριξε λεφτά κατ εμέ όσα θα άρμοζαν στην ομάδα. Γι αυτό τρέμει το φιλοκάρδι μας με τους τραυματισμούς και τις κίτρινες! Ναι κάποιοι παίχτες και ο προπονητής πάλι του βγήκαν! Δεν θα πρέπει όμως να το εκμεταλευτούμε αυτό σαν ΠΑΣ? δεν πρέπει να συνεχίζουμε να απαιτούμε μεταγραφές?? Θεωρώ την είσοδο στα πλέι οφς πολύ σημαντικό επιτευγμα για πάρα πολλούς λόγους που δεν θα αναλύσω εδώ! Είσαι σίγουρος εσύ και όποιος άλλος ότι ο Γιαννίκης θα είναι και του χρόνου εδώ?? Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναδείς τον ΠΑΣ να παίζει έτσι στα ίσια όλες τις ομάδες και του χρόνου αν φύγει ο Γιαννίκης?? Γιατί όχι φέτος? ο Ατρόμητος , που ναι θεωρητικά είναι πιο ποιοτικη ομάδα  σε φόβισε τόσο πολύ? αν ναι, πάω πάσο! Αν η διαιτησία δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων θα απαιτήσεις ανακοινωση από την ΠΑΕ μας? Εγω πλέον ΝΑΙ! Εκτός αν δεν θεωρείς ότι έπαιξε τον ρόλο της μέχρι τώρα. Αυτό δεν μας κρατάει πίσω?? Μήπως λένε ψέματα οι αριθμοί στον βαθμολογικό πίνακα? Φιλικά πάντα  τα λέω όλα! Τα περισσότερα είναι και ρητορικά ερωτήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 22:44 »
Ξεχνάς μια λεπτομέρεια.Το πρωτάθλημα δεν είναι σπριντ 100 μέτρων αλλά μαραθώνιος.Ναι σε ένα παιχνίδι μεμονωμένα μπορεί όποιοσδήποτε να κερδίσει τον οποιοδήποτε.Οπότε ναι μπορεί να κερδίσεις και τον Παναθηναικό.Όμως σε βάθος χρόνου θα φανούν οι όποιες αδυναμίες σου,το βάθος του ρόστερ σου και φυσικά οι χαμένοι βαθμοί από διαιτησίες.Επίσης θα φανεί και η ψυχολογία της ομάδας.Αν από κάποια στιγμή δεν φτάνεις τους πάνω και δεν σε φτάνουν οι κάτω,μπορεί και οι παίχτες να χαλαρώσουν κάπως.Ο Γιαννίκης και ο κάθε Γιαννίκης επίσης δεν έχουν την αιώνια υπομονή να περιμένουν αυτά που ζητάνε.Οπότε ναι υπάρχουν αμέτρητοι παράγοντες σε αυτόν τον μαραθώνιο.

Παραδείγματα του πρόσφατου παρελθόντος.Στα play off το 2013 στον πρώτο γύρο είχαμε 7 βαθμούς και στον δεύτερο γύρο είχαμε 3 ήττες.Μετά με τον Πετράκη δεν είχαμε χάσει από κανέναν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.Βγαίνει η απόφαση για τις άδειες,δεν πήραμε,χάσαμε από τον Παναθηναικό.Άλλη σεζόν που ο Χβ είχε δηλώσει ότι σχόλασε το πρωτάθλημα ενώ μαθηματικά μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πεντάδα.Επίσης ποια η ψυχολογία παιχτών αν βλέπουν ότι δεν παίρνεις άδεια ή ότι υπάρχει ταβάνι.

Οπότε υπολογίζοντας όλα αυτά και ακόμα περισσότερα υπολογίζεις που μπορεί να κάτσει η μπίλια.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #103 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 22:56 »
Ξεχνάς μια λεπτομέρεια.Το πρωτάθλημα δεν είναι σπριντ 100 μέτρων αλλά μαραθώνιος.Ναι σε ένα παιχνίδι μεμονωμένα μπορεί όποιοσδήποτε να κερδίσει τον οποιοδήποτε.Οπότε ναι μπορεί να κερδίσεις και τον Παναθηναικό.Όμως σε βάθος χρόνου θα φανούν οι όποιες αδυναμίες σου,το βάθος του ρόστερ σου και φυσικά οι χαμένοι βαθμοί από διαιτησίες.Επίσης θα φανεί και η ψυχολογία της ομάδας.Αν από κάποια στιγμή δεν φτάνεις τους πάνω και δεν σε φτάνουν οι κάτω,μπορεί και οι παίχτες να χαλαρώσουν κάπως.Ο Γιαννίκης και ο κάθε Γιαννίκης επίσης δεν έχουν την αιώνια υπομονή να περιμένουν αυτά που ζητάνε.Οπότε ναι υπάρχουν αμέτρητοι παράγοντες σε αυτόν τον μαραθώνιο.

Παραδείγματα του πρόσφατου παρελθόντος.Στα play off το 2013 στον πρώτο γύρο είχαμε 7 βαθμούς και στον δεύτερο γύρο είχαμε 3 ήττες.Μετά με τον Πετράκη δεν είχαμε χάσει από κανέναν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.Βγαίνει η απόφαση για τις άδειες,δεν πήραμε,χάσαμε από τον Παναθηναικό.Άλλη σεζόν που ο Χβ είχε δηλώσει ότι σχόλασε το πρωτάθλημα ενώ μαθηματικά μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πεντάδα.Επίσης ποια η ψυχολογία παιχτών αν βλέπουν ότι δεν παίρνεις άδεια ή ότι υπάρχει ταβάνι.

Οπότε υπολογίζοντας όλα αυτά και ακόμα περισσότερα υπολογίζεις που μπορεί να κάτσει η μπίλια.
Συγνώμη έχεις διαβάσει φίλε τι λέω?? Μίλησα εγώ ότι δεν είναι σημαντική η ψυχολογία??? Για ποιο λόγω λες να θεωρούσα πολύ σημαντική την χθεσινή νίκη?? Για ποιο λόγο λες να φωνάζω για να μην μας αφήσνει πίσω η διαιτησία??? έχω βίτσιο με τους διατητές?? Επειδή ανέφερα  ένα ματς σαν παράδειγμα , από τα γραφόμενα μου , δεν είδες που μίλησα για τα μάτς που έχουμε δώσσει μέχρι τώρα?? Δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι μιλαώ μόνο για το μάτς με τον Ατρόμητο?? όλο αυτό που γράφεις από το 13 και μετά δικαιολογεί την στάση που έχω να ζητάω μεταγραφές για να μην το παρατήσουμε όπως τότε?? Θεωρείς τον ΠΑΣ του Πετράκη ίδιο με τον ΠΑΣ του Γιαννίκη???  Θα πρέπει να κάνουε ή όχι μεταγραφές λοιπόν? να το απαιτήσω ή όχι? είσαι σίγουρος ότι πάλι θα κάνω κακό 2ον γύρο? Μήπως πιστεύεις ότι πάω να βγάλω λάδι τον ΧΒ??
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 07 Δεκ 2020 23:01 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #104 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 23:10 »
Τον αν με ρωτάς τις προθέσεις του ΧΒ, είναι μια άλλη κουβέντα και τακτικές να μην με νοιάζουν ματς από τόσο νωρίς γιατί θα σωθώ και δεν θα κυνηγήσω κάτι παραπάνω με βρίσκουν σαν οπαδό αντίθετο! Το αν περάσει αυτό απο την διοικηση στην ομάδα και τα παρατήσουν είναι μια άλλη κουβέντα , όχι τόσο που να αφορά καθαρά το αγωνιστικό , στο οποίο αναφέρθηκα εγώ! Αυτό εγώ το ξεκαθάρησα από την 1η στιγμή και απαιτώ ανακοινώσεις για τις κακές διαιτησίες για να αποτρέψω να με αφήσει πίσω από νωρίς στην μάχη για τα πλέι οφς! Μην τα μπερδεύεις! Άλλο το αγωνιστικό και άλλο ο χβ. Σε αυτό μαζίσ ου για τον χβ και πραγματικά μακάρι να μην συμβεί και φέτος και μακαρι να μπορούσαμε να το αλλάξουμε!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 23:11 »

Συγνώμη έχεις διαβάσει φίλε τι λέω?? Μίλησα εγώ ότι δεν είναι σημαντική η ψυχολογία??? Για ποιο λόγω λες να θεωρούσα πολύ σημαντική την χθεσινή νίκη?? Για ποιο λόγο λες να φωνάζω για να μην μας αφήσνει πίσω η διαιτησία??? έχω βίτσιο με τους διατητές?? Επειδή ανέφερα  ένα ματς σαν παράδειγμα , από τα γραφόμενα μου , δεν είδες που μίλησα για τα μάτς που έχουμε δώσσει μέχρι τώρα?? Δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι μιλαώ μόνο για το μάτς με τον Ατρόμητο?? όλο αυτό που γράφεις από το 13 και μετά δικαιολογεί την στάση που έχω να ζητάω μεταγραφές για να μην το παρατήσουμε όπως τότε?? Θεωρείς τον ΠΑΣ του Πετράκη ίδιο με τον ΠΑΣ του Γιαννίκη???  Θα πρέπει να κάνουε ή όχι μεταγραφές λοιπόν? να το απιτήσω ή όχι? είσαι σίγουρος ότι πάλι θα κάνω κακό 2ον γύρο? Μήπως πιστεύεις ότι πάω να βγάλω λάδι τον ΧΒ??
Αναφέρεσαι αν μπορείς να χτυπήσεις πεντάδες κτλ.Σου γράφω γιατί κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.Μπορεί να γίνει το 8ο θαύμα και να το καταφέρεις.Όμως αυτό που βγαίνει είναι ότι δεν.Το γιατί δεν στο εξηγώ παραπάνω.
Αυτό που βγαίνει είναι ότι κάποιοι είναι καλύτεροι από σένα και από κάποιους είσαι καλύτερος.Πεταμένους βαθμούς,διαιτησίες,ατυχίες και όλα αυτά ισχύουν λίγο πολύ για όλες τις ομάδες.Οπότε ναι αν είχαμε έναν οπαδό κάθε ομάδας θα σου έλεγε για την ομάδα του αντίστοιχα.
Το τι κάνεις κάθε μεταγραφική περίοδο εξαρτάται από τους στόχους της ομάδας.Αν ανακοινωθούν αυτοί δημόσια και αν ανακοινωθεί κάτι να είναι πραγματικό και όχι για δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης.Εγώ μπορεί να θέσω στόχο το νταμπλ,οπότε τον Γενάρη θα θέλω πολλές μεταγραφές.Κάποιος θα θέλει απλώς να σωθεί,οπότε δεν χρειάζονται και πολλές μεταγραφές.Κάποιος θα θέλει η ομάδα να προετοιμαστεί για του χρόνου.Οπότε θα διαφέρει ο σχεδιασμός.Φυσικά υπάρχει η σκέψη του Χβ,την οποία λίγο πολύ την μαντεύουμε.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #106 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 23:16 »

Συγνώμη έχεις διαβάσει φίλε τι λέω?? Μίλησα εγώ ότι δεν είναι σημαντική η ψυχολογία??? Για ποιο λόγω λες να θεωρούσα πολύ σημαντική την χθεσινή νίκη?? Για ποιο λόγο λες να φωνάζω για να μην μας αφήσνει πίσω η διαιτησία??? έχω βίτσιο με τους διατητές?? Επειδή ανέφερα  ένα ματς σαν παράδειγμα , από τα γραφόμενα μου , δεν είδες που μίλησα για τα μάτς που έχουμε δώσσει μέχρι τώρα?? Δηλαδή εσύ κατάλαβες ότι μιλαώ μόνο για το μάτς με τον Ατρόμητο?? όλο αυτό που γράφεις από το 13 και μετά δικαιολογεί την στάση που έχω να ζητάω μεταγραφές για να μην το παρατήσουμε όπως τότε?? Θεωρείς τον ΠΑΣ του Πετράκη ίδιο με τον ΠΑΣ του Γιαννίκη???  Θα πρέπει να κάνουε ή όχι μεταγραφές λοιπόν? να το απιτήσω ή όχι? είσαι σίγουρος ότι πάλι θα κάνω κακό 2ον γύρο? Μήπως πιστεύεις ότι πάω να βγάλω λάδι τον ΧΒ??
Αναφέρεσαι αν μπορείς να χτυπήσεις πεντάδες κτλ.Σου γράφω γιατί κάτι τέτοιο είναι δύσκολο.Μπορεί να γίνει το 8ο θαύμα και να το καταφέρεις.Όμως αυτό που βγαίνει είναι ότι δεν.Το γιατί δεν στο εξηγώ παραπάνω.
Αυτό που βγαίνει είναι ότι κάποιοι είναι καλύτεροι από σένα και από κάποιους είσαι καλύτερος.Πεταμένους βαθμούς,διαιτησίες,ατυχίες και όλα αυτά ισχύουν λίγο πολύ για όλες τις ομάδες.Οπότε ναι αν είχαμε έναν οπαδό κάθε ομάδας θα σου έλεγε για την ομάδα του αντίστοιχα.
Το τι κάνεις κάθε μεταγραφική περίοδο εξαρτάται από τους στόχους της ομάδας.Αν ανακοινωθούν αυτοί δημόσια και αν ανακοινωθεί κάτι να είναι πραγματικό και όχι για δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης.Εγώ μπορεί να θέσω στόχο το νταμπλ,οπότε τον Γενάρη θα θέλω πολλές μεταγραφές.Κάποιος θα θέλει απλώς να σωθεί,οπότε δεν χρειάζονται και πολλές μεταγραφές.Κάποιος θα θέλει η ομάδα να προετοιμαστεί για του χρόνου.Οπότε θα διαφέρει ο σχεδιασμός.Φυσικά υπάρχει η σκέψη του Χβ,την οποία λίγο πολύ την μαντεύουμε.
Κοίτα νομίζω πετάς την μπάλα στην εξέδρα! Από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα και την πας σε άλλα μονοπάτια! Αοριστολογίες ξέρω να πω και εγώ! Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση σου! Και πάλι αγορίνα μου , με όλα αυτά είμαι μέσα στο παιχνίδι, τι μου λές τώρα???Υ,Γ  Πάντως να ξέρεις , δεν υποστηρίζω  τον χβ.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 23:18 »
Δεν με ενδιαφέρει αν υποστηρίζεις τον Χβ.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #108 στις: Δευ 07 Δεκ 2020 23:38 »
Φαντάζομαι ότι κάποιοι είχαν θαμπωθεί από τις μεταγραφές πριν  αυτές έρθουν όταν βγήκαμε στην 6αδα, με χβ. Επειδή έτυχε τότε και πάλι εκμεταλευτήκαμε συγκυρίες όπως πιστεύω και τώρα θα μπορούσαμε υπό προυποθέσεις να το κάνουμε, το υποστηρίζω. Τόσο απλά!

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 01:42 »
Late night opinion: Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί θεωρείτε ότι ο Ντομινγκεζ δεν έχει φανεί στο γήπεδο. Στα τελευταία παιχνίδια που έπαιξε και βασικός έχει την ασίστ στο ματς με τον ΟΦΗ και η δικιά του πάσα είναι που "ανοίγει" την άμυνα στο πρώτο γκολ με την Λαμία. ;)

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 09:12 »
κατά τη γνώμη μου καλός είναι ο Ντονινγκεζ και όσο πάει ανεβαίνει
σπανια κάνει λάθη, γεμίζει το χώρο και έχει καλές κάθετες μπαλιές, ηρεμεί το παιχνίδι και βγάζει την ομάδα σωστά μπροστά χωρίς να σηκώνει την μπάλα

αυτό όμως που παρατηρώ είναι ότι η ομάδα έπαιξε όντως καλά και αιφνιδίασε τους αντιπάλους της όταν το σύστημα ήταν 4-4-2 στο οποίο ο Ντομίγκεζ δε φαινεται μέχρι στιγμής να έχει θέση

ίσως σε άλλα παιχνίδια να πρέπει να παίζει και σε άλλα όχι εκτός κι αν ο προπονητής δουλέψει την ομάδα αλλιώς

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 10:10 »
Απαντάω στο θέμα που έχει ανοίξει ο tr7 προσπαθώντας να πω κι εγώ τις σκέψεις μου.

Οι ομάδες χωρίς χρήματα δεν φτιάχνονται σε ένα-δύο χρόνια.
Πέρυσι πήραμε ένα νέο και ελπιδοφόρο προπονητή του δώσαμε μία ομάδα με μέτριους παίχτες και παίζοντας ωραία μπάλα ανεβήκαμε κατηγορία.

Φέτος έγιναν αρκετές προσθήκες, οι περισσότερες εκ των οποίων σου βγαίνουν. Σίγουρα αν ζητάμε 6άδες αυτοί οι παίχτες δεν φτάνουν.
Απο την άλλη όμως δεν μπορείς να ζητάς χωρίς λεφτά να περάσεις ομάδες με μπάτζετ δεκαπλάσιο απο το δικό σου, ούτε μπορείς να ζητάς να δώσεις πολλά λεφτά με την ελπίδα να παίξεις play off.
Εκτός αν πιστεύεις φίλε μου ότι θα αφήσουμε απο κάτω 2 εκ των οσφπ, παο, αεκ, παοκ, αρη και όλους τους ατρόμητους, τρίπολες, βόλους κλπ και θα παίξουμε ευρώπη.
Αν γίνει αυτό οι μεταγραφές που ζητάς μπορούν να θεωρηθούν επένδυση και η ευρώπη μπορεί να σου φέρει πίσω τα χρήματα. Εγώ προσωπικά το θεωρώ ανέφικτο και δε θεωρώ ότι είμαστε σε τέτοιο επίπεδο σαν ομάδα ούτε αγωνιστικά ούτε οργανωτικά.
Καλό είναι να ονειρευόμαστε αλλά να βλέπουμε και που φτάνουμε.

Το κακό και ανησυχητικό είναι ότι δεν γίνεται καμία επένδυση στις εγκαταστάσεις κάτι το οποίο ζητούν όλοι οι προπονητές που έχουν περάσει απο την ομάδα.
Το κακό είναι ότι αν ο προπονητής δε δει πράγματα που ζητάει θα φύγει και θα χάσεις μια μεγάλη ευκαιρία να φτιάξεις 5 πράγματα σαν ομάδα και να αλλάξεις επίπεδο και τότε να μιλάς για 6άδες και ευρώπες.
Το κακό είναι ότι αυτός ο πρόεδρος δε φαίνεται να θέλει να σε ανεβάσει επίπεδο αλλά θέλει να σε έχει σταθερά μια βαρετή ομάδα στην σουπερλιγκ για να κάνει τα δικά του παιχνίδια.

υγ. Ο ντομίνγκεθ πιστεύω την "πάτησε" γτ τον έφεραν ας πούμε σαν νέο ντε βιτσέντι αλλά ο ανθρωπος κάνει άλλες δουλειές στο γήπεδο

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 10:17 »
Φίλε tr7 κι εγώ ότι λέω το λέω με καλή διάθεση.

Μιας και τα περισσότερα έχουν ήδη απαντηθεί από το Φον, λέω μόνο τα εξής:

- Πουθενά δεν είπα οτι δε με ενδιέφερε το προχτεσινό αποτέλεσμα. Το θεωρούσα Άσσο "τσιμέντο"

- Πουθενά δε γράφει οτι φέτος θα γίνει πρωτάθλημα β' εθνικής για να ξέρουμε αν και πόσοι θα πέσουν ή αν θα γίνει μπαράζ

- Η πολιτική που ακολουθείται από όλες τις ομάδες του κόσμου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι πολύ συγκεκριμένη για πολύ συγκεκριμένους επίσης λόγους. Έγραψα και πιο πριν οτι δεν είμαι κατά της μεταγραφής ενός φορ που δε θα κοστίσει πολύ και πιθανώς θα κάνει τη διαφορά. Στα υπόλοιπα, προτιμώ να αξιοποιηθούν τα χρήματα που θα έπαιρναν οι 2-3 παίχτες (υποθέτω τόσους ζητάς) σε κάτι άλλο (εν προκειμένω, ότι ζητάει ο προπονητής σε μη έμψυχο υλικό) 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 13:17 »
Ενδιαφέρουσα η συζήτηση, ας αναφέρω και γω την άποψή μου.

Αυτή τη στιγμή είμαστε στους 12 βαθμούς 3 βαθμούς πίσω από τη βαζέλα στη θέση που οδηγεί στα playoff, με Βόλο (13) και Αστέρα (12) να έχουν ένα ματς λιγότερο. Συνεπώς στη χειρότερη αν ο Βόλος νικούσε θα είμαστε 4 βαθμούς από την πεντάδα. Αν στα δύο ματς που έρχονται με βάζελο και Αστέρα δεν πάρουμε minimum 4 βαθμούς τότε θεωρώ δύσκολο να διεκδικήσουμε πεντάδα φέτος, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε χάσει πόντους λόγω διαιτησίας, κούρασης, διαχείρησης αγώνα (επιθετική νοοτροπία αντί για ταμπούρι), με το σκεπτικό ότι θα συνεχίσουμε να χάνουμε βαθμούς για κάποιους από αυτούς τους λόγους  Επίσης πρέπει να προσμετρήσουμε το γεγονός ότι δεν υπάρχει βάθος στο ρόστερ και κυρίως ο φορ που θα έχει το εύκολο γκολ και θα ανοίγει χώρους και τέλος ότι στην έδρα μας φαίνεται ότι έχουμε πρόβλημα το οποίο θεωρώ ότι πηγάζει από την απουσία του κόσμου.

Τα επόμενα δύο ματς είναι κρίσιμα για το που μπορούμε να κινήθουμε φέτος. Προσωπικά προτιμώ η ομάδα να μείνει κατηγορία τερματίζοντας κάπου στη μέση, συνεχίζοντας να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, να μείνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο coach και τυχόν χρήματα να διατεθούν για βελτιώση των εγκαταστάσεων. Η χρονιά είναι πολύ δύσκολη από οικονομικής άποψης και πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #114 στις: Πεμ 10 Δεκ 2020 17:44 »
Θα συμφωνήσω παιδιά με αυτά που λέτε! Απλώς μια διευκρίνηση. Εγώ μίλησα ουσιστικά  για κάτι σαν ταβάνι την 6η θέση, που σε καμιά περίπτωση δεν την θεωρώ εύκολα επιτεύξιμο αυτόν τον στόχο! Ούτε για 4αδες,5άδες και Ευρώπες μίλησα!  Συμφωνώ ότι δεν έχουμε και βάθος πάγκου, αλλά μην ξεχνάμε από την άλλη ότι είναι ένα πρωτάθλημα 26 αγώνων στην κανονική διάρκεια και έχουμε δικαίωμα 5 αλλαγών! Δεν με καλύπτει και πάλι , αλλά το βάζω ως δεδομένο και αυτό. Για μένα ούτε σωθήκαμε σίγουρα ακόμα , ούτε απωλέσαμε την 6η θέση! Συμφωνώ ότι και τα 2 επόμενα  ματς είναι πολύ σημαντικά! Εγώ ποντάρω και στην νοοτροπία παιχνιδιού του κόουτς που μας βοηθάει κάπως να αναπληρώσουμε την πιο χαμηλή ποιότητα που έχουμε από το κέντρο και μπροστά σε σχέση με ΟΦΗ, Τρίπολη, Βόλο(?) και Ατρόμητο. Τώρα αν ο χβ αφήσει τον Γιαννίκη στα κρύα του Λουτρού εντελώς και παράλληλα τον περιμένει να συζητήσει σοβαρά για ανανέωση ,δεν ξέρω τι να πώ! Το αφήνω στην κρίση του καθενός! Πόσο μάλλον να του πει ,ότι δεν έχω στόχους για παραπάνω απο μια απλή παραμονή! Δεν νομίζω να συμφέρει κάτι τέτοιο και κυρίως τον ΧΒ τώρα που προσπαθεί να τον γλυκάνει! Πάντως κοιτάζοντας και την βαθμολογία και την εικόνα μέχρι στιγμής με όλες τις διαιτητικές αστοχίες που δεχθήκαμε , είμαστε μια χαρά στο παιχνίδι! 2 ματς για να τελειώσουν τα 13 του 1ου γύρου! Αυτά!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #115 στις: Πεμ 10 Δεκ 2020 17:52 »
Επίσης μακάρι να του πει ο προπονητής ότι δεν θέλω ούτε έναν παίκτη που λέει ο λόγος , αλλά να μου φτιάξεις εγκαταστάσεις πρώτα για να ανανεώσω! Μακάρι πραγματικά! Μάλλον εγώ δεν σας έδωσα να καταλάβετε πολλοί τι εννοούσα! ΔΕΝ μίλησα για Ευρώπη καν! 6η θέση, θα ήθελα φυσικά με  κάποιες προυποθέσεις και αυτή!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Δεκ 2020 17:56 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #116 στις: Πεμ 10 Δεκ 2020 18:05 »
6η θέση που δίνει εισητήριο στα πλέι οφς, αν δεν κάνω λάθος! Τώρα μην ανοίξουμε συζήτηση γιατί να μπούμε στα πλέι οφς ή καλύτερα να μην μπούμε και να φτιάξουμε εγκαταστάσεις! Νομίζω ότι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο τόσο πολύ εφόσον δεν είπα να φέρει τον Γενάρη άλλη ομάδα η κανέναν Μάτζουκιτς μπροστά.... Και σίγουρα σε ρητορικές ερωτήσεις αυτού του τύπου, νομίζω η απάντηση είναι λίγο πολύ γνωστή! Ούτε επίσης θέλω ανοίξω κουβέντα γιατί να μπω στα πλέι όφς......

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Παρ 11 Δεκ 2020 00:25 »
 Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση την Κυριακή με την Λαμία ακόμα και έτσι όμως κατάφερε να νικήσει,παίρνοντας 3 πολύτιμούς βαθμούς συνεχίζοντας τον φετινό μαραθώνιο.
 Η Λαμία έπαιξε όπως αναμενόταν στο πρώτο μέρος,με όλους τους ποδοσφαιριστές της κάτω από τη σέντρα σε φάση άμυνας.Στο δεύτερο και αφού είχε δεχτεί γκολ,άλλαξε τακτική βάζοντας πιο επιθετικογενείς παίκτες.
 Ο Για νίκης προσάρμοσε τον Ντομίγκεζ στη βασική ενδεκάδα με σχηματισμό 4-1-4-1 μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς,με σκοπό να είναι ο πρώτος παίκτης που θα υποδέχεται την μπάλα από την άμυνα.Το έκανε και στο προηγούμενο αγώνα εκτός έδρας στο Ηράκλειο.Φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα εκεί,γιατί δεν έχει τις απαραίτητες αντοχές ακόμα για να βγάλει 90 λεπτά.Ας ελπίσουμε ότι θα ανεβάσει και άλλο την απόδοση του στους 2 τελευταίους αγώνες και κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
 Ο Χουτεσιώτης δεν έκανε πολύ καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές,ειδικά στις εξόδους ήταν πολύ κακός.Πρέπει να βελτιωθεί και άλλο σε αυτό το τομέα.
 Ο Οικονομόπουλος έκανε την πρώτη του συμμετοχή και ήταν καλύτερος του αναμενουμένου.Πρέπει να βελτιωθεί και άλλο φυσικά.
 Ο Εραμούσπε είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή ξένου παίκτη στην ομάδα μας! Εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα,μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά βγάζοντας σέντρες όπως έκανε επιτυχημένα στο γκόλ του Ελευθεριάδη ή διαβάζοντας πολύ καλά την εξέλιξη του παιχνιδιού άλλωστε στην Τούμπα το απέδιξε περίτρανα.
 Ο Ελευθεριάδης είναι για πολλούς μία από τις φετινές αποκαλύψεις της ομάδας,δικαιολογημένα μάλιστα.Είναι ο πιο αξιόλογος ακραίος μεσοεπιθετικός μας, που έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα της θέσης.Δηλαδή ταχύτητα,διεισδυτικότητα μάλιστα έχει και καλό δεξί πόδι.Αποδεικνύει περίτρανα πως  έμπειροι ποδοσφαιριστές της Β κατηγορίας μπορούν να σταθούν επάξια κ στη Α κατηγορία,έχοντας όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά.Μακάρι να υπήρχε κάποια παραπλήσια επιλογή για την δεξιά μεσοεπιθετική πλευρά.
 Επίσης ο Μπρένερ έκανε την πρώτη του παρουσία στη 11 άδα.Έδειξε κάποια μικρά στοιχεία αλλά υστερεί ακόμα σε αντοχή,θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει.Ο βαθμός ετοιμότητας εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.Για 20 λεπτά ήταν καλός αλλά φάνηκε να θέλει δουλειά στις στατικές φάσεις.
 Γενικά παρατηρώ πως δεν εκμεταλλευόμαστε τα γωνιαία λακτίσματα ούτε σε πρώτο χρόνο με απευθείας κεφαλιά ούτε σε δεύτερο.Πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ σε αυτό το τομέα.
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Παρ 11 Δεκ 2020 12:14 »
Παράθεση
Γενικά παρατηρώ πως δεν εκμεταλλευόμαστε τα γωνιαία λακτίσματα ούτε σε πρώτο χρόνο με απευθείας κεφαλιά ούτε σε δεύτερο.Πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ σε αυτό το τομέα.

Είναι κάτι που το έχω παρατηρήσει καιρό τώρα. Όποτε έρχεται η μπάλα στα πλάγια σχεδόν πάντα δεν βγαίνει σέντρα στον πρώτο χρόνο. Ή θα ταλαιπωρηθεί αλλάζοντας πόδια στον επιτιθέμενο παίχτη μας (λες και προσπαθεί να βρει με πιο τον βολεύει) ή θα ξαναγυρίσει πίσω και προς το κέντρο. Δεν ξέρω αν είναι εντολή προπονητή αλλά έχουν μειωθεί αρκετά τα γεμίσματα σε πρώτο χρόνο. Με τη Λαμία έγινε μια φορά και είχαμε γκολ. Επίσης έχουν μειωθεί τα σουτ έξω από την περιοχή και βλέπω και μια μείωση στην πάσα με την πρώτη επαφή. Δεν ξέρω αν γίνετε λόγω άγχους από τους παίχτες ή είναι οδηγία του Γιαννίκη. Όπως και να έχει με τη Λαμία η ομάδα δεν έδειξε καθόλου καλό πρόσωπο, ήταν νωθρή χωρίς διάθεση να πιέσει μπροστά και ταλαιπωρούσε την μπάλα άσκοπα. Παρ'όλα αυτά όπως είπαμε κρατάμε το πολύτιμο τρίποντο και πάμε για μια καλή εμφάνιση στη Λεωφόρο.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Παρ 11 Δεκ 2020 12:49 »
Με τη Λαμία δεν υπήρξε σχεδόν κανένα γέμισμα ακόμα και από στημένο φάουλ. Μόνο σε κόρνερ και αυτό με πολλή προσοχή.
Θεωρώ ότι ο Γιαννίκης έδωσε τέτοια εντολή γιατί ήθελε να διαφυλάξει το μηδέν πίσω και περίμενε ότι η Λαμία μόνο με αντεπίθεση θα δημιουργούσε ευκαιρία οπότε ήθελε να μειώσει αυτές τις πιθανότητες γιατί συνήθως οι αντεπιθέσεις γίνονται είτε από κλέψιμο είτε από λάθος γέμισμα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 22:16 »
NIVEA MEN Best Goal της 11ης Αγωνιστικής ο Χρήστος Τζόλης

Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού NIVEA MEN Best Goal της 11ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten:

1/ Χ. Τζόλης 78,43%

2/ Χ. Ελευθεριάδης 7,30%

3/ Φ. Μακέντα 7,19%

4/ Χ.  μ##$% θ 4,48%

5/ Α. Ντάουντα 2,60%
slgr.gr