-Πολύ ωραίο γκολ, τόσο η σέντρα του Εραμουσπε όσο και η κεφαλιά του Ελευθεριάδη.
-Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο-τέταρτο που η ομάδα μπήκε με ορμή, μετά αρκετά λάθη σε όλες τις γραμμές. Νομίζω είναι το χειρότερο πρώτο ημίχρονο της ΑΜΟ.
-Διακρίνω μια ασυνεονοησία μεταξύ Χουτεσιώτη και των αμυντικών στις σέντρες της Λαμίας.
-Ο Οικονόμοπουλος πάρα πολύ φοβικός λες και παίζουμε απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Δε δίνει τη μπάλα μπροστά, φοβάται να εκτελέσει γρήγορα τα πλάγια.
-Ο Εραμουσπε ίσως θα μπορούσε να παίξει δεξί μπακ. Δε θέλαμε το καλοκαίρι το Μπουκουβάλα έστω και σαν αλλαγή.
-Ο Μπρένερ αρκετά κινητικός, αλλά μέχρι εκεί.
-Μου φαίνεται περίεργο ο Ντομίνγκεζ να ναι πίσω από τους δύο κόφτες Σιόντη και Κάστρο, να παίρνει τη μπάλα από την άμυνα και μετά να τη μοιράζει σε αυτούς να κάνουν παιχνίδι (?). Νομίζω οτί εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα ως προς την ανάπτυξη. Ίσως ο coach θα έπρεπε να έβγαζε Σιόντη και να έβαζε τον Καρτάλη να βοηθήσει στην ανάπτυξη.
-Ο Παμλίδης τίποτα μέχρι στιγμής, ίσως ο χειρότερος παίκτης της ΑΜΟ μαζί με Οικονομόπουλο.
-Ο Ελευθεριάδης ίσως ο καλύτερος μέχρι στιγμής.
-Δεν έχει τελειώσει τίποτα, οφείλει η ΑΜΟ να βελτιωθεί να βάλει δεύτερο γκολ για να μη μας βγει πάλι η ψυχή.