Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2021  (Αναγνώστηκε 18729 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2021
« στις: Παρ 04 Δεκ 2020 15:02 »
Σας έχω τον επιθετικό.. Διάβασα σήμερα στο gazzeta ότι φεύγει μάλλον ο Εμμανουηλιδης του βαζςλου.. Πληροί όλα τα κριτήρια για εμάς..
Φθηνός, τσάμπα, και φυσικά γκολτζης
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2021
« Απάντηση #1 στις: Παρ 04 Δεκ 2020 15:10 »
Το πρώτο όνομα που γράφτηκε ή από τα πρώτα.Περιμένουμε τον επιθετικό όπως μας είπαν.Μικρό το καλάθι πάντως και σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο για τον ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 04 Δεκ 2020 15:50 »
Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι κλασσικός φορ μιας και είναι κοντός σχετικά και πιο πολύ αγωνίζεται στις πτέρυγες σαν AML και AMR. Δε θεωρώ ότι είναι γκολτζής έχοντας 10 γκολ σε 40 κάτι εμφανίσεις.

Κατά τη γνώμη μου η ΑΜΟ πρέπει να βρει ένα πιο κλασσικό φορ με μεγαλύτερη ευχέρεια στο γκολ και να μπορεί να τραβάει πάνω του τους αντίπαλους αμυντικούς προκειμένου να ανοίγουν χώροι. Όμως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι ιδιαίτερα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 04 Δεκ 2020 16:03 »
Περιφερειακούς επιθετικούς νομίζω έχουμε ήδη.Οπότε ναι μάλλον θέλουμε έναν που απλώς να βάζει γκολ.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 04 Δεκ 2020 20:18 »
Παράθεση
και φυσικά γκολτζης

Ε όχι και γκολτζής ο Εμμανουηλίδης. Και σιγά τον παίκτη κι όλας.
Δε χρειαζόμαστε άλλα παιδάκια ειδικά σε αυτή τη θέση. Εκτός κι αν μιλάμε για μικρό και γκολτζή. Τέτοιος είναι ΜΟΝΟ ο Καιπερς στο ελληνικό πρωτάθλημα που αν θα τον πάρεις θα τον πάρεις δανεικό, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αλλιώς ΜΟΝΟ έμπειρο φορ με βαρύ ποινικό μητρώο σε γκολ.
Αλλιώς μένουμε και με Λεο με 1 γκολ ανά 10 αγωνιστικές.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 04 Δεκ 2020 20:34 »
Fred Friday
&t=120s&ab_channel=PlayersManagementGroupAS

Dominic Vinicius
&ab_channel=Sports21

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 05 Δεκ 2020 01:34 »
Εγώ πάλι έχω στο νου μου οτι θα επιστρέψει κάποιος χωρίς να έχω πληροφόρηση. Δεν έχει παίξει στην ομάδα του εδώ και 3 μήνες. Η τιμή του σε 3 μήνες έχει πέσει 800χιλιάρικα. Ευκαιρία για μεγάλες επιστροφές.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 05 Δεκ 2020 16:05 »
Ο Conde στον οποίο αναφέρεσαι λογικά έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου. Τα λεφτά που παίρνει είναι τουλάχιστον απαγορευτικά για τον χβ και προφανώς στην ηλικία του και εμένα δε θα με ένοιαζε να κάτσω και να παίρνω λεφτά χωρίς να παίζω. Αν τώρα έχει κάψα να παίξει και θέλει να γυρίσει, ένας τρόπος υπάρχει. Δανεισμός με αγορά ή δανεισμός μέχρι να λήξει το συμβόλαιο. Εμένα ο χβ δε μου κάνει άτομο που θα πληρώσει ούτε δανεικό. Δεν είναι τυχαίο που ο Μπρένερ έπαιζε στην ίδια ομάδα με Εραμούσπε. Είναι πολύ πιθανό απλά να μας τον πάσαραν στο τσάμπα.

Επισης πλεον ο Κοντε τιμάτε στα 450.000

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 05 Δεκ 2020 16:59 »
Εδώ που τα λέμε, φέτος ούτε εγώ θα έπαιρνα κανέναν, εκτός ίσως από περιπτώσεις τύπου Κόντε (γκολτζής χαμηλότερων κατηγοριών από χώρες που παίζουν κανονικό ποδόσφαιρο).

Μπροστά είμαστε οκ με Ελευθεριάδη και Παμλίδη στα άκρα. Ο Λεό έχει προσόντα για την κορυφή και θα του έδινα ευκαιρίες ως το τέλος. Προφανώς κάτι του λείπει αλλά έτσι όπως πάει η χρονιά, με ελάχιστα έσοδα και χωρίς πολλές πιθανότητες υποβιβασμού, οι μεταγραφικές κινήσεις είναι απαγορευτικές.

Μεταγραφές ΕΠΡΕΠΕ να γίνουν το Καλοκαίρι. Τώρα άστο...

Προέχει η συνεννόηση - συμφωνία με τον προπονητή προκειμένου να ανανεώσει. Τα λεφτά που θα πέσουν σε παίχτη, καλύτερα να επενδυθούν κάπου αλλού. Ας δοκιμάσει το υλικό του, ας ανακατέψει όσες φορές θέλει την τράπουλα και ΕΓΚΑΙΡΑ το Καλοκαίρι να κλείσει τους παίχτες που νομίζει για τις θέσεις που βλέπει οτι υπάρχει ανεπάρκεια.

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 05 Δεκ 2020 19:38 »
Παράθεση
Μεταγραφές ΕΠΡΕΠΕ να γίνουν το Καλοκαίρι. Τώρα άστο...

Αν δεν παρεις σέντερ φορ απλα πληθαίνουν οι πιθανότητες να πέσεις γιατί δεν θα έχεις (όπως δεν έχεις) άνθρωπο να κάνει γκολ τη μισή φάση.
Αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ κανένα φορ ο Κρίζμαν είναι πλάγιος όπως και οι Παμλίδης, Ελευθεριάδης και ο Λεό ΔΕΝ μπορεί.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 05 Δεκ 2020 20:14 »
Από που κι ως πού ρε παιδιά είμαστε εντάξει με τους πλάγιους μεσοεπιθετικους;
Από πέρυσι χάσαμε Νικολια και Ξυδα και στη θέση τους μας έφεραν μόνο τον Μπρενερ που έπαιξε 10 λεπτά σε 10 αγώνες.
Και είμαστε μια κατηγορία παραπάνω.

Και σέντερ φορ θέλουμε και πλαγίους θελουμε μη σου πω  και σέντερ μπακ ακόμα. Αν θέλουμε να έχουμε σοβαρή ομάδα κι όχι απλά να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όπως οπως με στόχο να περάσουμε μόνο τη Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Κυρ 06 Δεκ 2020 00:52 »
Pasiopoulo ο στόχος είναι να μην πέσουμε.. Τι άλλο θέλεις...
....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Κυρ 06 Δεκ 2020 14:09 »
Πρωτάθλημα και κύπελλο   :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 06 Δεκ 2020 20:14 »
Σέντερ φορ θα πάρει;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 08 Δεκ 2020 16:05 »
Η ανανέωση συμβολαίου του Γιαννίκη θα είναι η καλύτερη μεταγραφή.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 20:53 »
Σχετικά με πιθανή μεταγραφή σέντερ φορ, στην εγχώρια αγορά δεν έχουμε ουσιαστικά καμία επιλογή. Μόνη ελπίδα να βρούμε ελεύθερο παίκτη από το εξωτερικό. Σε αυτή την περίπτωση το καλό είναι ότι ο Γιαννίκης λογικά θα κάνει μια καλή έρευνα, δεδομένο ότι η ΑΜΟ δεν έχει τμήμα σκάουτινγκ (!!!). Το κακό, και πιο πιθανό, είναι ότι ο ΧΒ να μη θέλει να σΠΑΣει φράγκο. Η αλήθεια είναι ότι δεν τρέφω πολλές ελπίδες και καλό θα είναι να αποφύγουμε μια επιλογή τύπου Χέλγκβιστ για έξι μήνες.

Εντωμεταξύ το Σεπτέμβρη είχαμε πάρει και ένα μικρό Λευκορώσο επιθετικό, για την Κ19 για αρχή. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται με αυτόν.

Μακάρι να γινόταν ένα θαύμα και να γύριζε ο τιτάνας Πέντρο Κόντε.
Αναπολούμε τις γκολάρες σου Πέντρο!

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 13:15 »
Ο Λευκορώσος Νάτιντσουκ συνεχίζει τις προπονήσεις, αλλά δεν πείθει και στην κ20 αλλαγή έμπαινε μέχρι που σταμάτησαν οι αγώνες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 13:27 »
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε από ένα παιδάκι να πάρει την ομάδα πάνω του.Εκτός του να είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.Όμως έτσι όπως δουλεύει ο ΠΑΣ αυτές οι πιθανότητες εκμηδενίζονται.
Δεν αποκλείεται μελλοντικά κάτι να κάνει ο συγκεκριμένος παίχτης αλλά δεν νομίζω ότι άμεσα μπορούμε να περιμένουμε κάτι.

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 16:45 »
Εγώ πραγματικά μετά από 6,7χρονια με μόνιμες τεράστιες τρύπες στο ρόστερ βαρέθηκα να λέω πρέπει να πάρουμε κάποιους παίχτες.
Πρέπει να είναι γκαβός κάποιος για να μη βλέπει πως χρειάζεται φορ και χαφ έμπειροι και καλοί παίχτες.
Το ότι παρουσιάζουμε μια πολύ ελκυστική εικόνα σαν ομάδα που πάντα ονειρευόμαστε οφείλεται κατά 90/100στον προπονητή και 10/100στους παίχτες μας.
Θα συνεχίσουμε όμως να βλέπουμε την ομάδα με χειρόφρενο ανεβασμένο ,εξαιτίας ξανά και μάνα στην έλλειψη 2,3ποιοτικων λύσεων στο κέντρο και μπροστά που και βαθμούς πολλούς θα πρόσθεταν και μεγάλες νίκες και εμφανίσεις από μια πολύ καλαδουλεμενη ομάδα από τον κοουτς.

Οι ελλείψεις φυσικά θα παραμείνουν όσο καιρό υπάρχει η συγκεκριμένη διοίκηση και ο εκπεφρασμένες στοχος της:
Παραμονή έστω και στο και 5 με ακόμη μεγαλύτερη μείωση του μπάτζετ και πώληση του οποιουδήποτε μπορεί να φέρει κέρδος ,όχι φυσικά στην ομάδα....
Ελπίζω μόνο να πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε ανάγκη σχετικά γρήγορα,γιατί στα πλέι άουτ θα δούμε ομορφιές.......και αλλαξοκωλιες........

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 16:55 »
Από Ελλάδα για μένα η μόνη επιλογή έχει το όνομα Καιπερς και βρίσκεται στο γαυρο. Με τα 3 σέντερ φορ του γαυρου θέση δε πρόκειται να αγγίξει. Εγω θα τον δεχόμουν δανεικό μόνο με την δυνατότητα αγοράς. Κάτι που φυσικά δε πρόκειται να γίνει. Όσο για τα σχέσεων που μπορεί να πείτε ότι και να λέμε το παιχνίδι του χοντρού μέσω Νικολια είναι κάτι παραπάνω από προφανές. Τουλάχιστον ας εκμεταλευτουμε τη βοήθεια σε θέση που πονάμε αλλά μόνο σε περίπτωση αγοράς του παίχτη. Από εκεί και μετά πάμε σε εξωτερικό όπου υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι ελεύθεροι που όμως θα σου πάρουν αρκετό χρόνο για προσαρμογή κτλπ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 16:58 »
Μπορεί να μπει και οψιόν αγοράς.Όπως έχει μπει και στο παρελθόν από ότι γράφτηκε.Αλλάζει κάτι;Για τα μάτια του κόσμου είναι.Να μπει 300Κ;Απλά γελάμε.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 17:33 »
Σιγά τον φανΜπάστεν Κάιπερς. Καλός μπορεί να είναι, δεν ξέρω ούτε αμφιβάλω, καλύτερο όμως είναι να είσαι μακρυά από αλλαξοκωλιές. Καμία βοήθεια από κανέναν.
Στο κάτω κάτω όταν παίρναμε Ελευθεριάδη και Παμλίδη ποιος περίμενε ότι θα ήταν τόσο χρήσιμοι; Για να μην πω για τον Κόντε.
Δεν θα υπάρχει κει έξω κάποιος που δεν θα κάνει γκελ αλλά θα βάζει γκολ;

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 18:13 »
Φυσικά και σίγουρα θα υπάρχουν φθηνοί παίχτες που έχουν το γκολ. Απλά χρειάζεται έρευνα. Εδώ τον κοντε τον έφεραν από ομάδα τρίτης κατηγορίας στην Ισπανία και έκανε την μισή ευκαιρία γκολ με μόνη υποστήριξη αυτή μιας κακοδουλεμένης ομάδας. Φαντάζομαι πόσα γκολ θα έβαζε φέτος.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 18:27 »
Το προβληματάκι σε όλα αυτά λέγεται τμήμα σκάουτινγκ που είναι επιστημονική φαντασία για τον ΠΑΣ.Ακόμα.Ο Κόντε ήταν απλά λαχείο.Παίχτες σίγουρα υπάρχουν εκεί έξω.Το θέμα είναι να τους βρεις και να τους φέρεις.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 15 Δεκ 2020 07:35 »
Συνταυρε διαφωνω. ΟΚ Ο Κοντε ηταν λαχειο. Ο Ντε Βισεντι ηταν λαχειο;;; Ο Μαυροπανος ηταν λαχειο;;; Ο Πασχαλακης ηταν λαχειο;;; Ο Κουτρης ηταν λαχειο;;; Και ολοι αυτοι οι παιχτες που τους πηραμε τζαμπα και μετεπειτα τους μοσχοπουλησαμε [Κοροβεσης- Βελιδης - Χαρισης κτλ.....]. Θεωρεις οτι ολα γινανε στην τυχη και χωρις προγραμματισμο ,απλα μας  κληρωνει καθε μερα το λαχειο;;; Ακομα και ο κοουτς που εχουμε τωρα , ειναι θεμα τυχης που τον ξετρυπωσαμε απο το πουθενα;;; Ρητορικες οι ερωτησεις συνταυρε.