Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2021  (Αναγνώστηκε 18725 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2021
« Απάντηση #150 στις: Δευ 01 Φεβ 2021 19:58 »
Ελεύθερος από τη Μάλαγα και σε καλή ηλικία αλλά στα @@ μας...
&ab_channel=FOOTSCOUT

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Δευ 01 Φεβ 2021 22:14 »
Τώρα σοβαρά περιμένατε άλλη μεταγραφή, ειδικά εν μέσω αυτής της κατάστασης και της "προϊστορίας" που έχει η διοίκηση. Να λέμε πάλι καλά που πήραμε επιθετικό και τερματοφύλακα. Εγώ προσωπικά πίστευα ότι δε θα κάναμε καμία μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Τρι 23 Φεβ 2021 01:32 »
Δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο topic οπότε το βάζω εδώ...

Από κάποιες κινήσεις που θα μου άρεσε να δω το καλοκαίρι θα ήταν:

ο Ηλίας Τσέλιος του Εργοτέλη (για μικρός 8αρακι) που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι
&ab_channel=PROSPORTGR

Και φυσικά η επιστροφή Κόντε (που η αξία του έχει πέσει στα 450.000) και λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
Πιστεύω πως με μια καλή πρόταση θα τον έψηνε και τον ίδιο να κλείσει εδώ την καριέρα του. (Μάσησε αρκετά στα εμιράτα)
&ab_channel=BoldLineBusiness

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Τρι 23 Φεβ 2021 02:35 »
Συμφωνώ με Τσέλιο, δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Θα ήθελα Ιατρουδη εγώ κάποια στιγμή. Για σέντερ φορ Κόντε ναι, Και πέρα δανεικός αν και έχει μπει στο ροτεισον του γαύρου και οποίος βγει στους πρώτους σκόρερ της Β. Ο Αργεντινός του Ιωνικού έχει δείξει κάποια πολύ καλά στοιχεία απ' ότι έχω δει. Βέβαια και Ιωνικός από μας πιο πολλά λεφτά διαθέτει
Ο Ναζίμ αμυντικό χαφ του Απόλλωνα Λάρισας μου άρεσε πολύ πέρυσι στα μεταξύ μας ματς. Όποιος τον θυμάται φαινεται σκυλος
Γενικά ότι καλό υπάρχει στη β Εθνική θα έπρεπε να το τσιμπαμε κάθε χρόνο. Και από ισάξιες με μας ομάδες. Αριγιμπι από Παναιτωλικό, Ρομανιτς από Λαμία, νταουντα από Απόλλων. Άντε να ενεργοποιηθουμε.

Θεωρώ για εμάς καλή την αγορά της β και των αντιπάλων μας. Γιατί και τους αποδυναμώνουμαι αλλά έχουν και κάποιους πολύ καλούς παίχτες που θα μας βοηθήσουν πολυ

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Τρι 23 Φεβ 2021 09:10 »
Δυστυχώς για τον ΠΑΣ ο Πέδρο δόθηκε δανεικός σε άλλη ομάδα (al Dhafra) γιατί δεν έπαιζε(;;;) στην προηγούμενη και άρχισε να σκοράρει πάλι κατά ριπάς. 5 γκολ σε 5 ματς. Ας ελπίσουμε οτι θα βαρεθεί και θα σταματήσει να σκοράρει μπας και επιστρέψει.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Τρι 23 Φεβ 2021 11:05 »
Απόλαυση το βίντεο του killer Κόντε πάντως. Χαίρομαι που όλοι οι ΠΑΣολέδες απολαύασαμε τέτοιον παιχταρά.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Τρι 23 Φεβ 2021 11:33 »
Ο Εργοτελης έχει καλό υλικό. Κι επειδή βλέπω στην ΕΡΤ3 τους αγώνες του κι έχω ξαναγράψει σχετικά, θεωρώ ότι τόσο ο Μπουρσέλης όσο και ο Πατρινός φαίνονται πολύ ενδιαφέροντες. Ο Μπουρσέλης παίζει και στη θέση του Κριζμαν. Ο δε Πατρινός είναι νεαρός σεντερφόρ τύπου Γιακουμακη.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Τρι 23 Φεβ 2021 11:42 »
Παράθεση
Δυστυχώς για τον ΠΑΣ ο Πέδρο δόθηκε δανεικός σε άλλη ομάδα (al Dhafra) γιατί δεν έπαιζε

Ναι ο δανεισμός του τελειώνει τώρα το καλοκαίρι.
Εγώ πιστεύω ή ότι θα τον αφήσουν ή ότι θα θέλει να φύγει...
Έκατσε δυο χρόνια μάζεψε λεφτά. Δε νομίζω να του λείπει αυτό τώρα αλλά να τελειώσει την καριέρα του κάπου που τον αγαπάνε και γουστάρει να παίζει.
Δε ξέρω έτσι τον έχω κόψει. Η αξία του έχει κατέβει αρκετά και θεωρώ με ένα σοβαρό συμβόλαιο θα έρθει. 32 πλεον....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Τρι 23 Φεβ 2021 16:47 »
Μένει Γιαννίκης και για δώρο παίρνει Κόντε και του χρόνου 5000 διαρκείας.
Όνειρα;