Αποστολέας Θέμα: Παγκόσμιο Κύπελλο 2022  (Αναγνώστηκε 9225 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παγκόσμιο Κύπελλο 2022
« Απάντηση #125 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 19:55 »
Τέλος!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 19:56 »
ARGENTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 20:04 »
Ο κορυφαίος τελικός όλων των εποχών!
Υπερθέαμα!
Απίστευτη αγωνία!
Τρομερές και οι δύο ΟΜΑΔΑΡΕΣ!

Το καλύτερο φινάλε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών!!!
Ο Ντιέγκο, ο Θεός Ντιέγκο επιτέλους είναι ευτυχισμένος!!!
Ο Νέος Θεός λέγεται Λιονέλ Μέσι!!!

Τα αδέρφια μου οι Αργεντίνοι μπορούν να χτίσουν και μία δεύτερη Εκκλησία!!! Το αξίζει!!!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 20:10 »
Χρόνια πολλά Κριμσον!  :joker:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 20:26 »
14 χρονών παιδί ήμουν το 1986, όταν έγινα μάρτυρας της Δευτέρας Παρουσίας!
36 χρόνια μετά, γίνομαι μάρτυρας της Τρίτης Παρουσίας!

Ο Νέος Θεός είναι ο Λιονέλ Μέσι!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 20:44 »
Φοβερός πραγματικά ο σημερινός τελικός στον οποίο μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες. Η Αργεντινή ήταν φοβερή στα πρώτα 80 λεπτά και η Γαλλία ανύπαρκτη σε αυτό το διάστημα. Μετά έγινε πραγματικά ένας χαμός με το τρόπαιο να αλλάζει χέρια συνεχώς. Πιστεύω σήμερα σχεδόν όλος ο πλανήτης ήθελε την Αργεντινή και τον Μέσσι να σηκώσουν την κούπα. Ακόμα και ΦΙΦΑ, Κατάρ και διαιτητές έδειξαν την προτίμηση τους στην Αργεντινή σήμερα. Άξιζε αυτός ο μάγος του ποδοσφαίρου να έχει και αυτό το τρόπαιο στη συλλογή του. Όχι ότι χωρίς αυτό θα ήταν μικρότερη η αξία του. Ο πιο σπουδαίος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα σίγουρα, που με τα μαγικά του άλλαξε ολόκληρο το άθλημα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 21:33 »
ARGENTINA CAMPEÓN

:joker: :joker: :joker: :pashat: :pashat:  :etsi:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 22:15 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 22:30 »
Ρε ΛΑΜΙΑ αγόρι μου, έχεις παλαβώσει???
Η Αργεντινή είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μετά από 36 χρόνια κι εσύ βάζεις έναν χαμένο τελικό που έγινε... σε προηγούμενη ζωή???

Ρε θα με τρελάνεις???  :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 22:33 »
Ρε ΛΑΜΙΑ αγόρι μου, έχεις παλαβώσει???
Η Αργεντινή είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια μετά από 36 χρόνια κι εσύ βάζεις έναν χαμένο τελικό που έγινε... σε προηγούμενη ζωή???

Ρε θα με τρελάνεις???  :P

Από το κλάμα στη ΧΑΡΑ!!!!
Από την αδικία στη ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 23:09 »
Υπήρχαν μόνο δυο χέρια ταιριαστά γι' αυτήν την κούπα.
Κ' εκείνη το ήξερε...
Για έναν ολόκληρο μήνα τα μάτια της ήταν επάνω του καρφωμένα, κάθε φορά που τον έβλεπε να μονομαχεί για λογαριασμό της...
Ήξερε ότι ήταν η τελευταία τους ευκαιρία.
Κάθε φορά που η παλάντζα της νίκης ταρακουνιόταν, εκείνη καρδιοχτυπούσε μαζί με έναν ολόκληρο λαό που της "έστρωνε" τις αυλές και τους δρόμους.
Ήθελε μόνο αυτόν να την αγκαλιάσει. Ήθελε μόνο αυτόν να την ταξιδέψει.
Να την φτάσει μέχρι τους χρυσούς ουρανούς!
Εκεί που κατοικεί ο αιώνιος Θεός της!!
Ο Μέσι έκανε το χρέος του και τίμησε τον αιώνιο Θεό της μπάλας, που απόψε δραπετεύει απ' τους ουρανούς του και κατηφορίζει για τους αιθέρες της Αρτζεντίνας...
Ο Λιονέλ, πήρε την κούπα στα χέρια του σαν να ήτανε το μωρό του, την αγκάλιασε... την χάιδεψε σαν να ήταν το αγγελούδι του.
Κι αυτή πήρε ψυχή και σφυγμό, για μία ακόμη φορά μετά από 36 ολόκληρα χρόνια...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 18 Δεκ 2022 23:49 »
Θεέ μουυυ. Παραλίγο να πάθουμε τιποτα. Τι βασανιστήρια μας έκανες ρε Argentina. Απίθανος τελικός, με απίθανο άγχος.

Η δικαίωση ήρθε όμως. Ο ΜΕΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΕ που συνεχίζεις το μύθο του άλλου Αργεντίνου Θεου. Για μας τους νεότερους που μόνο αυτόν έχουμε ζήσει, είναι αυτός που στην καρδιά μας θα είναι πάντα νο1

Άι και τώρα να πάω να δω τον ελληνικό πρωτάθλημα 10 ταχύτητες πιο κάτω. Και από τον Μέσι να πάω στον Μπιλμπάο.
Είδα προχθές κύπελλο και νόμιζα βλέπω άλλο άθλημα.
Αχ θεουλη μου, θα μας πονέσουν τα ματια

Συνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Δευ 19 Δεκ 2022 11:42 »
Χτες δεν ειχα χρονο να γραψω, επρεπε να το απολαυσω οσο μπορουσα
Εβλεπα μεχρι τα μεσανυχτα μονο ζωντανες συνδεσεις με μπουενος αιρες και περιγραφες των γκολ και των πεναλτυ απο κορυφαιους αργεντινους σπικερ( σκετη αηδια οι δικοι μας κατσαπλιαδες)
Μετα απο την απογοητευση με την αραβια ειπα να μην ξαναγραψω για γουρι, μηπως και γινει τιποτα καλο στα μουλωχτα
Τελικα ηρθε η κουπα μετα απο 36 χρονια και αυτη τη στιγμη ειναι το μονο που μετραει

Μιλαει καποιος που οταν το σηκωσε ο ντιεγκο το 86 ημουν και καλα λατρης της βραζιλιας
Ετσι μας ειχαν απο παιδακια μας τα ειχαν πρηξει με τη μεγαλη βραζιλια και τις φοβερες ομαδες της
Εκανα αρκετο καιρο να βαλω στο πετσι μου την εθνικη αργεντινης( κυριως χαρη στην εφευρεση του ιντερνετ) και να αντιπαθησω τελικα τη βραζιλια
Αυτη τη στιγμη ειμαι ενας βερος αργεντινος που δεν θελει να ακουει για βραζιλιες και τα σχετικα
Ξερω οτι μαλλον ποτε δεν θα τους περασουμε σε μουντιαλ αλλα δεν με απασχολει
Ξερω οτι η ιστορια θα γραφοταν διαφορετικα οταν ειδαν την αργεντινη του 94 και χεστηκανε πανω τους
Το μονο που απεμενε να κανει ο χαβελανζ ηταν να βγαλει  ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ντοπε τον ντιεγκο για να παρει το τροπαιο η χωρα του

Ποιος εφερε το τροπαιο τελικα φετος?
Η επιλογη σκαλονι αποδειχθηκε λιρα εκατο, πηρε πρωτα το κοπα αμερικα και τωρα το μουντιαλ
Ο σκαλονι καταφερε να κανει τον μεσσι να παιξει με το λιγοτερο δυνατο αγχος σε αυτο το τουρνουα και να παρει τα μεγιστα
Ηταν ολοφανερο οτι ο μεσσι δεν ειναι ο παλιος παιχτης που ξεραμε, αλλα μονο η ποιοτητα του ηταν αρκετη σε παρα πολλες στιγμες( το γκολ με το μεξικο ξεκλειδωνει την προκριση)
Εκανε αυτα που ειδαμε γιατι ειναι κορυφαιου επιπεδου παιχτης και ηταν πιο ηγετικος απο ποτε εστω στα 35 του
Εμοιαζε να ειναι ο ελ σιντ πανω στο αλογο του και τον ειχαν αναγκη και οι υπολοιποι γυρω του να τον βλεπουν
Επισης χωρις αυτον τον τερματοφυλακα δεν υπηρχε τροπαιο φετος, ειναι ξεκαθαρο αυτο
Αυτος ηταν ο mvp της ομαδας στην φαση των νοκ-αουτ

Ο μεσσι εγινε σιγουρα ο παιχτης που εχει κατακτησει τα παντα στην καριερα του ακομα και χρυσο ολυμπιακο
Ειναι ο καλυτερος ολων των εποχων τελικα?
Δεν εχει και πολυ μεγαλη σημασια αφου πηραμε τετοια χαρα χτες
Στα δικα μου ματια παραμενει αξεπεραστος ο ντιεγκο και κανεις δεν μπορει να τον πλησιασει
Ηταν αλλες οι εποχες τοτε πολυ πιο σκληρες και πολυ πιο δυσκολες
Επρεπε να εισαι γιγαντας για να πετυχεις αυτα που εκανε εκεινος τρωγοντας τοσες κλωτσιες( κλωτσιες για κοκκινες χωρις να βγαινει καν κιτρινη) και επιστρεφοντας απο τετοιο σοκαριστικο τραυματισμο

Ειναι καπως ανατριχιαστικο, αλλα οταν το σηκωσε ο ντιεγκο ο μεσσι δεν ζουσε γιατι δεν ειχε γεννηθει ακομη
Και οταν το σηκωσε ο μεσσι, ο ντιεγκο δεν ζουσε γιατι ειχε φυγει 2 χρονια πριν
Υπηρχε ενας ειδος καταρας απο τη στιμγη που κρεμασε τα παπουτσια του ο ντιεγκο, δεν εβλεπε τιτλο με τιποτα η αργεντινη

Οταν τελειωσαν τα πεναλτυ η ετ3 εδειχνε απολλων-καλαματα στη νεα σμυρνη με προπονητες τατση-αναστοπουλο και 50 ατομα ολα και ολα στο γηπεδο
Αρχικα ανατριχιασα σκεφτομενος τι εβλεπα πριν, μετα ξεσπασα σε ενα δυνατο γελιο και γρηγορα αλλαξα καναλι πριν συμβει οτιδηποτε αλλο

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Δευ 19 Δεκ 2022 11:51 »
Ακόμη δεν μπορώ να το διαχειριστώ, μολονότι αρχικά το ήλπιζα και, στη συνέχεια, ασφαλώς το περίμενα... Πόσο καλό έκανε εκείνη η ήττα από τους Σαουδάραβες...
Σε κάθε παιγνίδι η "ορκισμένη" διμοιρία του Λίο εμφανιζόταν και καλύτερη - ποτέ χειρότερη από το αμέσως προηγούμενο παιγνίδι - και ο ΑΡΧΗΓΟΣ, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ, σταθερά γαμιστερότερος...
Μάλλον μεγαλώνω (επικίνδυνα) και το ίδιο μεγαλώνει και η ευσυγκινησία μου... Πολύ κλάμα ρε γαμώτο...
Χαλάλι Αργεντινάρα μου, πόσες δόσεις ευτυχίας μας έδωσες...
Θα `θελα να μπορούσα να το γιορτάσω με τον Ροντρίγκο, τον Λόκο, τον Πουλάκο, τον Τσίτσε, τον Τίτο, τον Χουάν, τον Τόμας, με όλους... Να κλάψω μαζί τους...
Και να πιούμε, μαζί με τον αδελφό μου τον Crimson, ένα κάρο τσίπουρα με όλους αυτούς και όσους φίλους αγαπούν την "αλήτικη ομορφιά" του ποδοσφαίρου της ψυχής πάνω απ` όλα, και για τον Ντιέγκο και για την Αλβάρα και ... και ... και ....
Ας είναι οι άλλοι καλύτεροι, δυνατότεροι, γρηγορότεροι, μία είναι η αλήθεια: Καταστράφηκαν όλοι οι αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων στα οποία έπαιξε η αρμάδα των Θεών. Εμ βέβαια... Αφού περπατάνε και τα σέρνουν, σαν αλέτρια ένα πράγμα... Που να ξαναπαιχτεί μπάλα εκεί έτσι όπως τα άφησαν. Αντε φτιάχτε τα πάλι από την αρχή...

ΥΓ. Αυτή η ομάδα της Γαλλίας είναι για πολύ μεγάλα πράγματα. Φτιαγμένη λες σε κάποιο εργαστήριο... Όλοι πάνω από το 1,85, δυνατοί, ταχυκίνητοι, τεχνικά σχεδόν άρτιοι, πραγματικά τρομακτικοί νεολαίοι που το φρένο μπορεί να τους είναι και άγνωστη λέξη...
Και, επειδή η αξία του νικημένου, μεγαλώνει το μέγεθος της αξίας του νικητή, ΑΡΓΕΝΤΙΝΑΡΑ,  campeon del mundo :pashat:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Τρι 20 Δεκ 2022 10:46 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τρι 20 Δεκ 2022 11:24 »

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τρι 20 Δεκ 2022 14:01 »
Προσωπικα, αδυνατω να δω τον τελικο ''ποδοσφαιρικα'', και μαλλον και ολη την διοργανωση.
Ισως - μιας και ανηκω στις γερονταρες του forum - το μυαλο μου να εχει δηλητηριαστει πολυ με οσα εχω δει τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο και στον αθλητισμο γενικοτερα , σε καθε περιπτωση ομως κατ'εμε το παιχνιδι αυτο ηταν απλα το προτελευταιο κομματι του show των Καταριανων και της FIFA.
Φετος λοιπον ειδαμε οσα ''επρεπε'' να δουμε ουτως ωστε να χαρακτηρισουμε την διοργανωση ως την κορυφαια ολων των εποχων. Και ετσι χαρακτηριστηκε !
Ειδαμε για πρωτη φορα ομαδες απο ολες τις ηπειρους στα προημιτελικα.
Ειδαμε για πρωτη φορα στον ημιτελικο χωρα που αντιπροσωπευει ταυτοχρονα την Αφρικη, τον Μουσουλμανικο κοσμο και τον Αραβικο κοσμο. ( Μαροκο)
Ειδαμε τον θρυλο των επομενων 30 ετων και συνεχιστη του Μαραντονα. ( Μεσι )
Ειδαμε τον επομενο παικτη - φαινομενο, και συμπαικτη στην ( Καταριανων συμφεροντων ) Paris Saint-Germain ( Mμπαπε )
Ειδαμε εναν λαο που λατρευει το ποδοσφαιρο αλλα δεν ξερει την τιμη του ψωμιου την επομενη μερα λογω πληθωρισμου,να πανηγυριζει ( Αργεντινη )
Ειδαμε στον τελικο την επιτομη της παγκοσμιοποιησης , της διαφορετικοτητας , της ανοχης και της πολυπολιτισμικοτητας ( την Γαλλια, με τρεις γηγενεις Γαλλους και ολους τους υπολοιπους παιδια μεταναστων).
Ειδαμε μια διοργανωση χωρις το παραμικρο παρατραγουδο απο φιλαθλους.

Και φυσικα πως θα εκλεινε ολο αυτο , αν δεν υπηρχε ο '' τελειος'' τελικος, που ουτε ενας Υπερ-Υπολογιστης δεν θα μπορουσε να δημιουργησει.
6 γκολ, ανατροπες στο σκορ και στο συναισθημα, απροσμενες αλλαγες στο 40', 3 ωρες υπερθεαματος , ηρωες , μυθοι ,τα παντα ! Με ολιγη απο διαιτητικα σφαλματα βεβαιως βεβαιως, ( οπως το σκανδαλωδες πεναλτυ και οχι μονο ...) για τα οποια δεν αναφερθηκε το παραμικρο παγκοσμιως.

Ολα τελεια λοιπον. Σε βαθμο που με αγγιξαν οσο με αγγιζει η θεα του τεχνητου χιονοδρομικου κεντρου στο Dubai και το αντιγραφο του Μουσειου του Λουβρου στο Abu Dhabi. Δηλαδη καθολου.

Α! Ειπα παραπανω οτι ο τελικος ηταν το προτελευταιο κομματι του show των Καταριανων και της FIFA. Το τελευταιο λοιπον ηταν το καπελωμα ολου του πλανητη με την αραβικη Abaya στον Μεσι κατα την απονομη.

Ευτυχως γι'αυτους που ηταν ο Μεσι και το δεχτηκε αποσβολωμενος.
Με τον Ντιεγκο ισως να ειχαμε αλλη εξελιξη , σωστα φιλε Crimson ?  ;)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τρι 20 Δεκ 2022 18:23 »
Θες να μιλησουμε για το πιο βρωμικο αθλημα στην παγκοσμια ιστορια που λεγεται ποδοσφαιρο?
Η για την βιομηχανια που πληρωνει τζαμπα εκατομμυρια για ενα κλωτσοσκουφι και μας ζαλιζει για το τιποτα?
Πρωτος εγω αν θελεις

Αλλα δεν εχω ορεξη αυτη τη στιμγη
Θελω να το προσεγγισω εντελως ποδοσφαιρικα και πολιτισμικα και να βαλω τις παρωπιδες
36 χρονια μετα πηρε κουπα η αργεντινη και χαιρομαι και εγω μαζι τους

Αλλωστε 5-6 χωρες παιρνουν μουντιαλ ο ιδιος κυκλος γινεται εδω και δεκαετιες
Βραζιλια(5) αργεντινη(3) ιταλια(4) γερμανια(4) και γαλλια τελευταια(2) τα μοιραζονται συνεχως
1 οι ισπανοι, 1 οι αγγλοι και 2 η ουρουγουαη τα υπολοιπα και 3 χαμενοι τελικοι για την ολλανδια

Αν το παρει ποτε η κροατια η το μαροκο η καποιος αλλος θα μιλαμε για το γεγονος
Αφηνουν τα συμφεροντα ή πρεπει να βρεθει υπερομαδα σαν την αιωνια λουζερ ισπανια που εκανε υπερβαση το 2010? (Μεγαλη δυναμη ευρωπαικη με βασιλιαδες και κορυφαιος αποικιοκρατης ομως σαν χωρα)
Η μηπως τελικα δεν εχουν τις δυνατοτητες χωρες πιο μικρες και λιγοτερο αναπτυγμενες?

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τρι 20 Δεκ 2022 20:48 »
Αφού δώσαμε τα απαραίτητα συχαρίκια σε Αργεντινή και Μέσσι που άξιζαν να κατακτήσουν τη κούπα, θα μιλήσω και για κάτι άλλο. Εγώ στον τελικό δεν υποστήριζα καμία από τις δύο ομάδες. Από όσους τελικούς έχω δει σε Μουντιάλ, Γιούρο νομίζω αυτή ήταν η χειρότερη διαιτησία όλων των τελικών. Δεν έχω ξαναδεί διαιτησία σε τελικό να υποστηρίζει τόσο ξεκάθαρα μία ομάδα. Το πέναλτι για το 1-0 είναι παρωδία. Πραγματικό σκάνδαλο που δεν πάει καν να το δει στο βαρ. Στο 3-2 έχουν μπει παίκτες του πάγκου στο γήπεδο πριν καν σουτάρει ο Μέσσι. Στο πρώτο πένλατι της Γαλλίας νομίζω είναι περίπτωση από αυτές που δίνεται και κόκκινη αφού δεν πάει να κερδίσει την μπάλα (ούτε σε αυτή κοίταξε το βαρ πάντως). Για εμάς τους αδιάφορους τουλάχιστον με αυτό το τρόπο έγινε ο πιο ωραίος τελικός όλων των εποχών ίσως.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τρι 20 Δεκ 2022 20:59 »
Δε γίνεται να αγαπάς το ποδόσφαιρο και να μη συγκινηθείς από το πάθος του λαού της Αργεντινής. Το βίντεο με το ποδήλατο να διασχίζει δρόμο στο Μπουένος Αίρες, να επικρατεί σιγή και μετά να γίνεται μια έκρηξη συναισθημάτων είναι το λιγότερο ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ. Ανεπανάληπτες εικόνες εδώ και δυο μέρες στην Αργεντινή και σε όλο τον κόσμο.

Άπειρα respect για μια χώρα που έχει βγάλει παικταράδες όπως ο Ντιέγο, ο Μπάτιγκολ, ο Μέσι, και το παιδικό μου ίνδαλμα και πηγή του nickname μου Sergio Leonel Aguero. Αν και με πρόδωσε πηγαίνοντας στη Σίτυ.  :P :P

Στον τελικό ήθελα και πίστευα ότι θα το πάρει η Αργεντινή. Όμως πριν και κατά τη διάρκεια του μουντιάλ δε μου άρεσε που όλη σχεδόν η υφήλιος ασχολούνταν με το τι θα κάνει ο Μέσι. Θεωρώ μάλιστα ότι ίσως ευνοήθηκε σε κάποια ματς η Αργεντινή με κάποια σφυρίγματα (π.χ. πέναλτι εφεύρεση στον τελικό). Όμως δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω στο Μέσι ότι μιλάμε για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ παίκτη, ένα πραγματικό ΓΙΓΑΝΤΑ που στα 35 του πήρε την ομάδα και τη χώρα του από το χέρι και την οδήγησε στην κορυφή. Δεν κόλωσε, δεν έβαλε το εγώ του πάνω από την ομάδα και τη χώρα του, σε αντίθεση με τον Κρ. Ρονάλντο που σε δύο μήνες φρόντισε να δείξει πόσο κωλοπαιδαράς είναι σε επίπεδο συλλόγου και εθνικής ομάδας. 

Θεωρώ ότι ο τελικός που είδαμε είναι ότι καλύτερο έχω δει σε τελικό από το 1998 σε διοργάνωση Εθνικών ομάδων. Αναφαίρομαι μόνο ως προς το θέαμα και την εξέλιξη, μη λαμβάνοντας υπόψη συναισθήματα λόγω του Euro 2004. Νιώθω μια ευχαρίστηση σαν ποδοσφαιρόφιλος για ότι είδα που πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να γυρίσω στη μιζέρια της Σουπερκλικας.

Μακάρι στο μέλλον να ζήσουμε τέτοιες στιγμές έστω και σαν φίλαθλοι, γιατί αν περίμενουμε από τον ΠΑΣ, τον προεδρούλη και το Στάικο ζήτω που καήκαμε.

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τρι 20 Δεκ 2022 21:01 »
Αφού δώσαμε τα απαραίτητα συχαρίκια σε Αργεντινή και Μέσσι που άξιζαν να κατακτήσουν τη κούπα, θα μιλήσω και για κάτι άλλο. Εγώ στον τελικό δεν υποστήριζα καμία από τις δύο ομάδες. Από όσους τελικούς έχω δει σε Μουντιάλ, Γιούρο νομίζω αυτή ήταν η χειρότερη διαιτησία όλων των τελικών. Δεν έχω ξαναδεί διαιτησία σε τελικό να υποστηρίζει τόσο ξεκάθαρα μία ομάδα. Το πέναλτι για το 1-0 είναι παρωδία. Πραγματικό σκάνδαλο που δεν πάει καν να το δει στο βαρ. Στο 3-2 έχουν μπει παίκτες του πάγκου στο γήπεδο πριν καν σουτάρει ο Μέσσι. Στο πρώτο πένλατι της Γαλλίας νομίζω είναι περίπτωση από αυτές που δίνεται και κόκκινη αφού δεν πάει να κερδίσει την μπάλα (ούτε σε αυτή κοίταξε το βαρ πάντως). Για εμάς τους αδιάφορους τουλάχιστον με αυτό το τρόπο έγινε ο πιο ωραίος τελικός όλων των εποχών ίσως.

Μας κάνεις πλάκα; Δεν υποστηρίζες κανέναν αλλά επειδή συμπαθείς τον Κριστιάνο δεν ήθελες να τον πάρει ο Μέσι.

Το χέρι πριν το πέναλτι του Εμπαπε δεν το είδες; Όχι;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τρι 20 Δεκ 2022 21:53 »
Ηρεμησε βαγγελακη
Παραλιγο να το ληξεις 0-5 για την γαλλια ρε αθεοφοβε χαχαχα
Αφιερωμενο

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τρι 20 Δεκ 2022 22:09 »
Άμα τα δεις αντικειμενικά αυτά που λέω είναι σωστά. Η Γαλλία δεν έπαιξε τίποτα στην κανονική διάρκεια, αλλά η Αργεντινή προηγήθηκε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Το τρίτο γκολ της Αργεντινής ήταν καθαρό αγωνιστικά αλλά είχαν μπει από το πάγκο μέσα οπότε σύμφωνα με το κανονισμό έπρεπε να ακυρωθεί. Έτσι λέει ο κανονισμός πως να το κάνουμε τώρα ? Τα είπαν και επαγγελματίες διαιτητές δεν τα λέω εγώ μόνο. Δεν είμαι φαν της Γαλλίας αλλά θεωρώ ότι αδικήθηκε σημαντικά. Το ξύδι δε το χρειάζομαι, προτιμώ τα ''ξύδια'' καλύτερα.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 00:16 »
Άμα τα δεις αντικειμενικά αυτά που λέω είναι σωστά. Η Γαλλία δεν έπαιξε τίποτα στην κανονική διάρκεια, αλλά η Αργεντινή προηγήθηκε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Το τρίτο γκολ της Αργεντινής ήταν καθαρό αγωνιστικά αλλά είχαν μπει από το πάγκο μέσα οπότε σύμφωνα με το κανονισμό έπρεπε να ακυρωθεί. Έτσι λέει ο κανονισμός πως να το κάνουμε τώρα ? Τα είπαν και επαγγελματίες διαιτητές δεν τα λέω εγώ μόνο. Δεν είμαι φαν της Γαλλίας αλλά θεωρώ ότι αδικήθηκε σημαντικά. Το ξύδι δε το χρειάζομαι, προτιμώ τα ''ξύδια'' καλύτερα.

Δεν είσαι φαν της Γαλλίας! Είσαι φαν του Κριστιανο και δεν ήθελες να το πάρει ο Μέσι!!!
 ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Γιατι δεν δόθηκε χέρι στο πεναλτι της Γαλλίας; (πριν) Δεν απάντησες

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 21 Δεκ 2022 00:43 »
Δεν είμαι φαν του Κριστιάνο. Είπα πολλές φορές ότι ο Μέσσι είναι καλύτερος και μάλιστα άξιζε να το πάρει. Είπα μάλιστα ότι έπαιξε και καλύτερα σε όλη τη κανονική διάρκεια και το άξιζε η Αργεντινή. Πέρα από το ότι έπαιξε καλύτερα όμως είχε και βοήθεια από τη διαιτησία στο πέναλτι που άνοιξε το σκορ. Μέχρι και οι σχολιαστές του αγώνα προσπαθούσαν να βρουν τι έδωσε και δεν μπορούσαν να καταλάβουν. Το χέρι που λες πραγματικά δε το είδα και δεν είδα και κανέναν να το σχολιάσει. Μπορεί να έχει γίνει όμως και να πέρασε ασχολίαστο. Τα υπόλοιπα σχολιάστηκαν πιο πολύ για αυτό ασχολήθηκα και εγώ. Δεν αμφισβήτησα τη νίκη της Αργεντινής (Γαλλία δεν υπήρχε για 80 λεπτά), παρέθεσα το γεγονός της κακής διαιτησίας και δέχομαι επίθεση και ειρωνεία.