Αποστολέας Θέμα: Παναθηναικός-ΠΑΣ Γιάννινα 12η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4436 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναικός-ΠΑΣ Γιάννινα 12η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 20 Δεκ 2020 02:20 »
 Ο  :pas: έπαιξε επιθετική άμυνα για περίπου 30 λεπτά,έως το πρώτο γκολ που δέχτηκε.Μου θύμιζε μεγάλη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα, στην αμυντική της τακτική που είχε πραγματικά κλειδώσει τον αντίπαλο με ορθολογικό τρόπο.Ήταν μια "καλοκουρδισμένη" ομάδα βγάζοντας σχεδόν άριστα το ήμισυ του στόχου της.
 Μία σοβαρή αβλεψία στο κέντρο του μηχανισμού του  ;) απέναντι σε σχεδόν αμούστακο ποδοσφαιριστή έδωσε τη δυνατότητα,στην εξέλιξη της σε συνδυασμό με το απλωμένο χέρι του ακραίου μας αμυντικού να υποπέσει σε παράβαση πέναλτι και να παραβιαστεί η εστία μας.
 Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που έπιασε πέναλτι ο τερματοφύλακας μας? Διαχρονικά πρέπει να έχουμε άσχημο ποσοστό σε σωτήριες επεμβάσεις σε αυτό το τομέα.
 Όπως είναι λογικό άλλαξε η ροή του αγώνα και έπρεπε να ψάξουμε την ισοφάριση.Βγήκε μια καλή κεφαλιά στην αντίπαλη εστία προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά δυστυχώς δεν είχε την κατάληξη που επιθυμούσαμε   
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!