Αποστολέας Θέμα: Παναθηναικός-ΠΑΣ Γιάννινα 12η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 4442 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναικός-ΠΑΣ Γιάννινα 12η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 22:07 »
Παράθεση
Γιαννίκης: «Όσο πιο ψηλά είναι το επίπεδο τόσο η λεπτομέρεια μετράει»

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα χάνει στις λεπτομέρειες ενός παιχνιδιού, αφού χάνει ευκαιρίες και δέχεται γκολ ουσιαστικά με τον αντίπαλο να μην τον έχει απειλήσει ως το 30′. Ο κ. Γιαννίκης δήλωσε ότι τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι ουσιαστικά στο δεύτερο λάθος ο ΠΑΣ δέχεται γκολ: «Θέλαμε να πρεσάρουμε τον Παναθηναϊκό, να μην τον αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι του και το κάναμε ως το 30’. Είχαμε τον Παναθηναϊκό μακριά από το τέρμα, με πολλές μπάλες που κερδίσαμε, αλλά το λάθος στοίχισε. Mε την μπάλα στα πόδια, όμως, δεν κάνει να το κάνεις αυτό το λάθος. Στην επιθετική μετάβαση τρως ένα πέναλτι. Σίγουρα αυτό σε πάει πίσω αν κάνεις τέτοια καλή εμφάνιση ως το 30’. Μετά πρέπει να ισοφαρίσεις και δεν είναι εύκολο, όμως είχαμε φάσεις για το 1-1. Στο β’ ημίχρονο δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ εύκολο γκολ από κόντρα, που δεν πήραμε το ριμπάουντ και δεχτήκαμε το 2-0.  Δεν βάλαμε τις ευκαιρίες μας γκολ για να γυρίσουμε στο ματς. Το πιστέψαμε στο τέλος, αλλά δεν ήρθε».

Για το αν είναι κομβική η ευκαιρία του Πίρσμαν στο 75’: «Είχαμε ανάσες, αν βάζαμε το γκολ και γινόταν το 2-1 θα είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Αν όμως δεν πετυχαίνεις το γκολ να επιστρέψεις στο ματς και κάνεις τέτοια εύκολα λάθη και δωρίζεις στον αντίπαλο τα γκολ, μετά είναι δύσκολο να πάρεις κάτι από μια ομάδα που ήταν σε φόρμα».

Για το αν είναι λίγοι οι 12 βαθμοί: «Θέλαμε κάτι παραπάνω, οι εμφανίσεις μας έχουν περιθώρια για κάτι παραπάνω, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι όσο πιο ψηλά είναι το επίπεδο, η λεπτομέρεια είναι που μετράει, η αυτοσυγκέντρωση που πρέπει να την έχεις και ατομικά και μας έχουν στοιχίσει ως τώρα αυτά αρκετούς βαθμούς».
super-fm.gr

Παράθεση
Μπόλονι: «Σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ»

Ο Λάζλο Μπόλονι σχολίασε κυρίως την εμφάνιση της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το παιχνίδι μας γίνεται πιο συμπαγές, η αλήθεια είναι ότι κερδίσαμε τα τελευταία τρία παιχνίδια και στη Γαλλία λένε δεν υπάρχουν τέσσερις χωρίς τρεις. Όμως θεωρώ πως έχουμε δύο μειονεκτήματα. Είναι η κατάσταση της υγείας ορισμένων παικτών, και ακόμη η επιθετική πραγματικότητα διότι όταν σε τέτοια ματς χάνεις ευκαιρίες τετ α τετ πρέπει να είμαστε ικανοί να παίξουμε με ηρεμία. Θα μπορέσει να απελευθερωθεί η ομάδα».

Για το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ η ομάδα: «Πολύ σημαντικό, δεν δεχόμαστε πολλά γκολ όμως σε άλλες περιπτώσεις δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Η επιστροφή μας σε ένα μυθικό στάδιο πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά και πήραμε μια νίκη και λάβαμε σημαντικές πληροφορίες τις οποίες σημειώνουμε. Αναγνωρίζω πως όλες οι πληροφορίες δεν είναι θετικές».

Για την επιστροφή στη Λεωφόρο θέλει να συνεχίσει εδώ και να του φέρει γούρι: «Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Θυμάμαι ότι έπαιξα αρκετές φορές εδώ με την Εθνική ομάδα και θυμάμαι οι κερκίδες ήταν πιο χαμηλές. Οι θεατές μάλιστα έβλεπαν το ματς».

Για τη συμμετοχή νέων παικτών: «Δεν μου αρέσει τεστάρω σε ένα αγώνα πρωταθλήματος. Το έκανα γιατί είδα πως ο Τάσος(Χατζηγιοβάνης) είχε κάποια θέματα και έπρεπε να τον αντικαταστήσω. Θα επιθυμούσα να δώσω περισσότερο χρόνο στον Ιωαννίδη αλλά φοβόμουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να αλλάξω και Κουρμπέλη και Μαουρίσιο να ξεκουραστούν».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 22:47 »
Παίζεις 433 και στο ματς ο πιο δημιουργικός σου παίκτης είναι ο Εραμουσπε και θες να κερδίσεις ή αντε να μη χάσεις. Κομματάκι δύσκολο ήταν. Παμλιδης χάλια στα τελευταία ματς, μάλλον από τον τραυματισμό του κροάτη και μετά. Μάλλον δεν αντέχει το ξύλο. Τρώει και του Κρισμαν μαζί.  Δεν ξέρω τι φοβάται και δε βάζει μαζί καρταλη και ντομιγκεθ.
Έλα ντε, αυτό απορώ και εγώ. Ο καρτάλης και ο ντομινγκεθ είναι φανερά οι δύο πιο ποιοτικοί παίχτες στο κέντρο. Βάζεις αυτούς τους δυο και τον Σιόντη πίσω τους ως κόφτη και ξεμπέρδεψες. Ή τουλάχιστον αν θες να αμυνθείς και να πάιξεις γρήγορα με αντεπιθέσεις τον ναουμετς που σήμερα έδειξε ότι όταν παίζει δεκάρι μπορεί μια χαρά. Θα είναι τουλάχιστον προβληματικό αν δεν δούμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα απέναντι στον Αστέρα την επόμενη βδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 23:02 »
Ο κοουτς ειναι καλος εχε ιδουλεψει την ομαδα αλλα λογω απειριας κανει βασικα λαθη δηλαδη ετσι οπως παιζει στο πρωτο ημιχρονο σε ολα τα παιχνιδια με πιεση μπροστα μεχρη και τον αντιπαλο τερμα η ομαδα κλαταρει απο δυναμεις στο β μερος και επισηε ανεβαινουν πολυ ψηλα οι μεσοι και οι αμυντικοι και στο παραμικρο λαθος που θα γινει στο κεντρο με μια καθετη ο αντιπαλος βγαινει σε θεση για γκολ αυτο ειναι λαθος στησιμο και μας στοιχιζει πολους βαθμους.Οταν παιζεις με ομαδες εκτος εδρας και πιο πανω απο σενα στη βαθμολογια πας πρωτα για το χ κλεινεις τους χωρους και με αντεπιθεσεις κυνηγας το γκολ για να παρεις τη νικξ εμεις κανουμε το αντιθετο και ειδαμε και σημερα οτι με αντεπιθεσεις επαιζε ο βαζελος οπως και ο οφη πριν λιγες εβδομαδες.Αν το καταλαβει αυτο ο κοουτς θα μαζεψουμε πολους βαθμους και οχι μονο καλα σχολια οπως γινεται μεχρη σημερα γιατι η ομαδα μπορει να το παιξει αυτο το στιλ κατα την γνωμη μου δεν γινεται να παιχουμε οπως περσυ που ειχαμε αντιπαλους τον καραισκακη και τον εργοτελη αλλο το επιπεδο φετος αρα αλλαζεις τροπο παιχνιδιου προσαρμοζεσαι στα νεα δεδομενα αλλις θα εχεις σοβαρο προβλημα.Επισης εχουμε φτωχο ροστερ ολοι το εχουμε πει εδω οτι θελουμε τρεις παικτες σε κεντρο και επιθεση αλλα για μενα το μεγα θεμα μεχρη τωρα ειναι αυτη η τακτικη προσεγγιση απο τον κοουτς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 23:32 »
Παράθεση
Σιόντης: «Στις δικές μας αδράνειες κρίθηκε το παιχνίδι»

Ο Στέφανος Σιόντης εξήγησε στην κάμερα του Novasports τα αίτια της ήττας του ΠΑΣ από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι δύο αδράνειες κόστισαν σήμερα το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά:

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι τακτικά, είχαμε ένα πολύ σωστό πλάνο, υπήρξε όμως μία αδράνεια, έγινε ένα πέναλτι και μείναμε πίσω στο σκορ, οπότε έπρεπε να αναπροσαρμοστούμε και να σκεφτούμε αλλιώς το παιχνίδι. Νομίζω και το δεύτερο γκολ ήταν «φτηνό», οπότε στις δικές μας αδράνειες κρίθηκε το παιχνίδι.

Για τα λάθη που έχουν κοστίσει βαθμούς: «Υπάρχει άγνοια κινδύνου κάποιες φορές που μας στοιχίζει, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό, πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι σε κάποια σημεία του γηπέδου. Όμως με σκληρή δουλειά βελτιωνόμαστε. Τουλάχιστον τακτικά είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους. Οι 12 πόντοι είναι λίγοι για μας, απλά πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε».

Για τις κλασικές ευκαιρίες: «Ήταν κομβικές οι ευκαιρίες που χάσαμε και δεν μπορέσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ έδωσε μία ασφάλεια στον Παναθηναϊκό. Αυτές οι δύο στιγμές θα μπορούσαν να αλλάξουν τις ισορροπίες γιατί στο τελευταίο κομμάτι πιέσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ίσως να μην ήταν και η μέρα μας στις λεπτομέρειες».

Για τα συναισθήματά του, καθώς ήταν για χρόνια στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω σαν να έχει περάσει μία ζωή από τότε που ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι ερχόμενος από τα Γιάννινα αυτή η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να σπουδάσω και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Υπάρχει μία ευγνωμοσύνη, ήμουν εσώκλειστος στην Παιανία και άσχετα από οπαδικά ο Παναθηναϊκός είναι ξεχωριστός για μένα».
super-fm.gr

Παράθεση
Χουτεσιώτης: «Δουλεύουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά μας λείπει η εμπειρία»

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης επισήμανε πως η ομάδα του δουλεύει σε ευρωπαϊκά πρότυπα και τόνισε πως λείπει η εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στις κάμερες των καναλιών NovasportsHD:

Για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών. Αυτός που κάνει τα περισσότερα φεύγει με τους λιγότερους βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι υπήρξε ένα ισορροπημένο παιχνίδι τακτικά από την πλευρά μας. Δεν έδειχνε ότι κάποια ομάδα θα προηγούταν στο σκορ, αλλά λόγω μιας στιγμής αδράνειας δεχθήκαμε το πέναλτι και το γκολ». 

Για το πως μπήκε η ομάδα στο δεύτερο μέρος: «Με θετική ενέργεια, αυτό συζητήσαμε στο ημίχρονο, ώστε να μπορούμε να κερδίσουμε κάτι. Η ροή του παιχνιδιού δεν το επέτρεψε. Δεχθήκαμε το γκολ και ο ρυθμός έπεσε. Στα τέλος είχαμε αρκετές φάσεις, αλλά το γκολ για μας δεν ήρθε και μένει πικρία».

Για την προσπάθεια που κάνει ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συμπαίκτες του: » Γίνεται εξαιρετική δουλειά και τα παιδιά και οι προπονητές δουλεύουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα και χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Παρ’ όλα μας λείπει η εμπειρία σε συγκεκριμένα κομμάτια και οι απαιτήσεις την φετινή χρονιά είναι διαφορετικές. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη».

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τους στόχους του: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στο αγωνιστικό προσκήνιο, το εκτιμώ αφάνταστα και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό εντός αγωνιστικού χώρου. Υπάρχουν στόχοι και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Τα όνειρα δεν σταματάνε ποτέ και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 23:34 »
Εγώ πάντως το έχω καημό, ειδικά με δαύτους, να μπεις μια φορά στο σπίτι τους και να τους ξεπουπουλιάσεις. Κάτσε λίγο μαρή τύχη, μαζί τους πάντα χαϊδεύεσαι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 23:37 »
Παράθεση
Αϊτόρ: «Πέρασα δύσκολα, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου»

Ο Αϊτόρ μίλησε για την επιστροφή του στα γκολ και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το γεγονός πως ήταν από τους κορυφαίους: «Έκανα ότι μου ζητήθηκε, είναι δύσκολο να μπεις στο δεύτερο ημίχρονο σε έναν αγώνα με αρκετό ρυθμό, αλλά από την στιγμή που μπαίνω στο γήπεδο κοιτάω να τα δώσω όλα. Σήμερα είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι: «Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ήταν λίγο δύσκολο να μπούμε μέσα στο παιχνίδι. Μετά το γκολ του Βιγιαφάνιες, μπορέσαμε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι κι έτσι μπορέσαμε να γίνουμε ο Παναθηναϊκός που θέλουμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Για τη φάση του δικού του γκολ: «Όλα ήρθαν με την πρώτη ευκαιρία που μου δόθηκε. Σε πρώτη φάση απέκρουσε ο τερματοφύλακας, αλλά μετά είδα πως έπρεπε να τσιμπήσω την μπάλα, έτσι είδα στη δεύτερη φάση τον τερματοφύλακα ότι έβγαινε αρκετά κι έκατσε καλά η φάση. Αυτή τη φορά πέτυχα γκολ και δεν μου το ακύρωσαν!»

Για το γεγονός πως έτρεξαν όλοι πάνω του να πανηγυρίσουν στο γκολ που σημείωσε: «Ξέρουν πως πέρασα μια δύσκολη περίοδο που δεν αγωνιζόμουν και αυτές τις εβδομάδες με βοήθησαν πάρα πολύ ψυχολογικά και με στήριξαν πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, για τον τρόπο με τον οποίο με στήριξαν και με βοήθησαν όλο αυτό τον καιρό».

Για την επιστροφή του στα γκολ: «Φαίνεται σαν να είχα ξεχάσει να σκοράρω! Όμως δούλεψα πολύ για να μπορέσω να βρω τα γκολ και να μπορέσω να παίξω. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να πετύχω περισσότερα γκολ και να δίνω περισσότερες χαρές στην ομάδα».

Για τις προσδοκίες που υπήρχαν όταν ήρθε κι αν του προκάλεσαν πίεση: «Όταν ήρθα υπήρχαν πάρα πολλές προσδοκίες κι αυτή την πίεση την αισθάνθηκα από την πρώτη μέρα, σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά του ποδοσφαιριστή».

Για τον ίδιο: «Πιστεύω πως τα έδωσα όλα για την ομάδα κι ορισμένες φορές τα πράγματα μας βγαίνουν καλύτερα κι άλλες, όχι τόσο. Ο στόχος είναι πάντα να δίνω το 100% για τους φιλάθλους, για την ομάδα μας. Το βασικό είναι να νιώθεις στο τέλος χαρούμενος, με την προσπάθεια, με την δουλειά που έκανες και να συνεχίζεις».

Για τον Βέλεθ: «Ο Βέλεθ είναι σαν αδερφός για εμένα. Με βοήθησε από την πρώτη στιγμή που έφτασα στον σύλλογο και είναι ο άνθρωπος που με είδε να δουλεύω, να υποφέρω και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τον τρόπο που με βοηθάει καθημερινά».

Για το πώς θα το πανηγυρίσει: «Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ σημαντική και γι' αυτό την γιορτάσαμε πολύ. Η σημερινή αναμέτρηση ήταν επίσης μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά ήταν στόχος μας να μπορέσουμε να κερδίσουμε για να βρεθούμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Έχω το χαμόν σπίτι μου, δεν τον έφερε στο γήπεδο».

Για τα παιχνίδια της Ελλάδας με την Ισπανία στα προκριματικά του Μουντιάλ: «Είναι ποδόσφαιρο και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είναι δύσκολο για την Ελλάδα, αλλά μέσα σε 90 λεπτά μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε».
gazzetta.gr

Παράθεση
Διούδης: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε σε ποια ομάδα είμαστε»

Ο Σωκράτης Διούδης, μίλησε για τη νίκη επί του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη την επόμενη αγωνιστική.

«Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα μου και ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο έχει έναν ρόλο κι όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Περίμενα τον ΠΑΣ αρκετά ανταγωνιστικό. Έχουν ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο, ξέρουν τι ζητούν στο παιχνίδι. Έχουν κάνει καλή δουλειά, θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, θέλαμε να έχουμε συνέχεια μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Δεν είχαμε καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, όμως καταφέραμε να σκοράρουμε και φτάσαμε στη νίκη».

Για την ευκαιρία του ΠΑΣ στην αρχή: «Αν δεχτείς γκολ στο πρώτο λεπτό είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλαμε να κρατήσουμε το μηδέν, κάτι που δεν καταφέραμε στα τελευταία παιχνίδια και δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά. Ήταν κάτι που θέλαμε να διορθώσουμε, είναι καλό που κρατήσαμε το μηδέν».

Για την κεφαλιά του Κάργα: «Είναι θέμα ετοιμότητας, γιατί είδα ότι ο ποδοσφαιριστής είναι μόνος, χάσαμε τον παίκτη στο κέντρο της άμυνάς μας που δεν πρέπει να συμβαίνει, θα μας το πει ο προπονητής μας σίγουρα στην προπόνηση. Δεν έχω καλό οπτικό πεδίο στη συγκεκριμένη φάση».

Για την αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να είναι Παναθηναϊκός. Όλοι αντιλαμβανόμαστε σε ποια ομάδα είμαστε, πρέπει να πρωταγωνιστούμε και να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Δείχνουμε πως σιγά σιγά είμαστε σε καλό δρόμο και με τις εμφανίσεις μας και με τα αποτελέσματα. Με τον Ολυμπιακό είχαμε καλή εμφάνιση αλλά δεν πήραμε τίποτα, από εκείνη τη μέρα αρχίσαμε να πιστεύουμε περισσότερο στους εαυτούς μας και το βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το γεγονός πως ένας ποδοσφαιριστής γίνεται πολύ εύκολα... παιχταράς, αλλά και... άμπαλος: «Είναι πολύ κακό που το αντιλαμβανόμαστε αλλά το συζητάμε ως δεδομένο. Ούτε ένας μέτριος παίκτης γίνεται παιχταράς με μια καλή εμφάνιση, ούτε ένας μέτριος γίνεται κακός με μία, δύο κακές εμφανίσεις. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να χάνει, δεν θα πρέπει να γράφονται εν θερμώ κρητικές. Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να καταλαβαίνει, ο αγωνιστικός χώρος είναι καθρέφτης. Το ποδόσφαιρο είναι πολυσύνθετο, οι προπονητές το έχουν σπουδάσει, είναι δύσκολο να καταλάβεις πράγματα που φαίνονται τόσο απλά και πρέπει όλοι να είμαστε πιο ήρεμοι στις αντιδράσεις μας».

Για την γκρίνια στην αρχή της σεζόν: «Σίγουρα θα υπάρχει γκρίνια όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Είμαστε ένας λαός που αγαπάει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Όλοι το αντιλαμβάνονται αυτό, αυτό είναι καλό, αλλά πάντα μέχρι ένα όριο. Ο φίλαθλος πάντα θέλει να κερδίζει η ομάδα του, αλλά θα πρέπει να το βλέπουμε σαν διασκέδαση το παιχνίδι όπως στην Ευρώπη».

Για την επιστροφή στη Λεωφόρο: «Η Λεωφόρος ξέρουμε πόσο μεγάλη ιστορία έχει. Και μόνο η αύρα που υπάρχει στο γήπεδο, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι σε αυτό το γήπεδο και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η φυσική μας έδρα για τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που το συνδυάσαμε με νίκη».

Για το αν ο Παναθηναϊκός προλαβαίνει να πετύχει κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα: «Σίγουρα προλαβαίνουμε, έχουμε έναν γύρο μπροστά μας, υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε. Είχαμε κι έχουμε μεγάλες βλέψεις γι' αυτή τη σεζόν, στην αρχή δεν τα καταφέραμε, αλλά πλέον έχουμε ανέβει και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Είμαστε όλοι έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι. Ζούμε γι' αυτά τα παιχνίδια, όλοι μας θέλουμε να αγωνιζόμαστε σε αυτά τα παιχνίδια. Στην ομάδα υπάρχει καλύτερη ψυχολογία, οι νίκες μας έχουν δώσει ώθηση και σίγουρα όταν μας ανοίγει η όρεξη για περισσότερα πράγματα».

Για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη: «Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με την πόλη μας, όμως περνάω πολύ ωραία στην Αθήνα, έχω συνηθίσει».

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ: «Είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ μέσα στην ομάδα. Σχεδόν όλοι δεν έχουμε ζήσει μεγάλες διοργανώσεις κι είναι κάτι που λείπει κι από τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Έχουμε πολλά χρόνια να πετύχουμε κάποια επιτυχία με την Εθνική ομάδα, αλλά βάση εικόνας πλέον μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό τώρα.
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 12 Δεκ 2020 23:58 »
Θέλω να γράψω...αλλά νομίζω πως γράφω το ίδιο ποστ εδώ κ 3 χρόνια...
Φορ...και κάτι στο κέντρο...αν δεν μπορεί ο Ντομίνγκεζ να παίξει σε αγώνα με το βαζελο δεν κάνει ρε αδερφέ....για τη Λαμία τον πληρώνεις;

Τα ίδια κ τα ίδια μόνο που τώρα είναι διπλό το σκάσιμο...τώρα παίζεις μπάλα και με 2 μεταγραφές αλλάζεις επιπεδο

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 00:15 »
Η ομάδα δεν τα παράτησε μετά το 2-0 και στο τελευταίο εικοσάλεπτο, παίζοντας στην ουσία 4-2-4 πιέσε το βάζελο και έκανε παιχνίδι και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες (Πήρσμαν και Σάλιακας) μέσα σε ένα τρίλεπτο. Είχε 12 τελικές εκ των οποίων οι 4 στο τέρμα. Δε θυμάμαι να το χουμε ξανακάνει παίζοντας εναντίον του βάζελου εκτός. Δυστυχώς φάγαμε δύο αστεία γκολ, ειδικά το δεύτερο.

Ανέφερα και στη διάρκεια του ματς ότι είχαμε πρόβλημα στο κέντρο με την ταυτόχρονη χρησιμοποιήση Κάργα, Σιόντη και Κάστρο. Ο Κάργας έκανε ένα καλό ματς με τον Ατρόμητο σε αυτή τη θέση, αλλά από κει και πέρα η απόδοσή του έχει πάρει την κάτω βόλτα. Τον coach τον εκτιμώ πολύ, αλλά πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί να μη ξεκινήσει τον Ντομίνγκεζ σε αυτή τη θέση, που είναι η φυσική του, πόσο μάλλον να μην το χρησιμοποιήσει καθόλου στο ματς. Επίσης ούτε ο Κάστρο μου άρεσε. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να δούμε τριάδα Ντομίνγκεζ, Σιόντη και Καρτάλη για να έχουμε μια εικόνα και πρωτίστως ο coach. Που ξέρεις μπορεί να μας βγει.

Επίσης είναι περιέργο ο παραγκωνισμός του Νάουμετς τελευταία. Σήμερα έδειξε καλά στοιχεία, έχει καλό πόδι για σουτ εκτός περιοχής και φάουλ. Ο Μπρένερ αρκετά μαχητικός και κινητικός, καλύτερος θεωρώ από το ματς με τη Λαμία. Ο Παμλίδης φαίνεται κουρασμένος στα τελευταία ματς. Θα μου πεις ποιον να βάλει τον Σάντι, που περπατάει. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο μειονέκτημα της ΑΜΟ, η γνωστή έλλειψη ενός φορ με ευχαίρεια στο σκορ και στο να τραβάει παίκτες πάνω του. Αν είχαμε ή πάρουμε θα μας βοήθησει πολύ τόσο παίζοντας 4-4-2 όσο και 4-3-3 στην κορυφή. Ο Ελευθεριάδης σκύλος για ακόμα μια φορά και άτυχος.

Η ομάδα το παλεύει σε κάθε ματς, δεν τα παρατάει και αυτό είναι πολύ θετικό. Ο Γιαννίκης δε χρησιμοποιεί δικαιολογιές τύπου "ο αντίπαλος το ήθελε περισσότερο", είναι αρκετά μετρημένος. Έχει κάνει λάθη, θα κάνει και άλλα όπως και όλη η ομάδα είναι λογικό. Δυστυχώς οι απώλειες των βαθμών με αελ και παναιτωλικό μας κρατάνε χαμηλά, σε μια θέση που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας φέτος. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη, αλλά ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ!

:pas: ΚΑΙ  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 00:41 »
Αυτό που με εκνευρίζει τρομερά φέτος, είναι η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ η ομάδα μας. Στο σημερινό παιχνίδι όπως και σε αυτό με τον όφη, δεχτήκαμε 2 γκολ χωρίς ο αντίπαλος να είναι καλύτερος ή να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο γήπεδο. Σήμερα ξεκινήσαμε σχετικά καλά και πιεστικά και κρατούσαμε σχετικά εύκολα το μηδέν. Ξαφνικά ένας λάθος πέναλτι και 1-0. Κάνει μια δυο φάσεις ο βάζελος και ξαφνικά 2-0 από το πουθενά. Αυτό θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα φέτος. Η επίθεση μας βάζει γκολ σχεδόν σε κάθε αγώνα. Άμα σε κάθε αγώνα δέχεσαι όμως 1-2 γκολ, πόσα να βάλει και αυτή ή επίθεση σου; Επίσης, αν η άμυνα κρατάει το μηδέν και γκολ να μην βάλεις παίρνεις βαθμό. Τα περισσότερα γκολ που έχουμε δεχθεί φέτος οφείλονται σε ατομικά λάθη παιχτών μας. Θέλουμε δουλεία και περισσότερη συγκέντρωση στους αγώνες.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 01:40 »
Δε μπορώ να χωνέψω πως χάσαμε πάλι από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη στο γήπεδο.
Πάλι η π@τανα η τύχη πάει με τα 1000 στην κωλοομαδα της βαζελας.
Ας ξεκινήσουμε με το διαιτητή που σφύριζε φάουλ υπέρ τους χωρίς καν να τους αγγίξεις και τους χάρισε 2 κίτρινες κάρτες, μάλλον για να μην αγχωθουν τα παιδιά.
Λάθος Κάργα στο κέντρο, επίθεση και πέναλτι. Ευτυχώς στο βαρ ήταν ξένος και δε συνεχίσαμε τον αγώνα με 10 παίκτες.....
Ο Χουτεσιωτης το πνίγει το πέναλτι περνώντας η μπάλα από κάτω του. Βέβαια δε θα τον κρίνω από αυτό το γκολ που έφαγε αλλά από το δεύτερο. Τι αντίδραση ήταν πάλι αυτή να πάει πάνω στον Αιτορ και μάλιστα να πέσει κάτω; Κάτσε στο δοκάρι σου αδερφέ. Απο εκεί που ήταν ο άλλος δεν έβαζε γκολ ούτε με αίτηση....
Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει αμεσα ο Γιαννικης το τέρμα. Ας δούμε και λίγο Γιαννικογλου.
Συμφωνω με τους φίλους πιο πάνω που ανέφεραν στήσιμο της ομάδας με διαφορετικό κέντρο.
Ο κοουτς πήγε να προσαρμόσει την ομάδα στην εξουδετέρωση του κέντρου του ΠΑΟ. Για μένα θα έπρεπε να κάνει το παιχνίδι του όπως αυτός θέλει γιατί ο ΠΑΟ δεν έχει καλύτερη ομάδα.
Και εγώ θα χρησιμοποιούσα όπως προαναφερθηκε Καρτάλη Ντομίνγκεζ και  πίσω το Σιόντη μπροστά από την άμυνα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα έκανε περισσότερες ευκαιρίες.
Ο Παμλιδης δεν πήρε ανασα. Ο βελεθ είχε κολλήσει πάνω του  και δεν μπόρεσε να στρίψει ούτε μια φορά με μέτωπο στην αντίπαλη εστία.
Παρόλα αυτά ευκαιρίες και μάλιστα καλές βγήκαν και επιπλέον διπλές.... Άπιαστο σουτ του Σαλιακα η μπάλα στο δοκάρι και ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να τη στείλει σε κενό τέρμα.... Πιρσμαν σουτ βγάζει με τα πόδια ο Διουδης στην επαναφορά σουτ του Σιόντη κόβεται από αμυντικό. Δεν αναφέρω τις άλλες όπως πχ την κεφαλιά του Εραμουσπε που έβγαλε πάλι ο Διουδης.
Γενικά η μπάλα δε μας ήθελε όπως συνήθως κάνει όταν παίζουμε με αντιπαλο το σιχαμα του Αλαφούζου.

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 13 Δεκ 2020 01:43 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος 7PAS7

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 09:51 »
Δεν ξερω αν θα πρεπει να παιζει ο Ντομιγκες ή ο Κάργας, αυτο το ξερει καλυτερα ο κοουτσ που τους βλέπει κάθε μέρα..αυτο που βλεπω είναι μια ομάδα που έχουμε χρόνια να δούμε..τρομερη πίεση ψιλά, δεν τα παρατάει ποτέ και δεν αφήνει τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες..παίζει ωραία μπάλα,κυκλοφορεί την μπάλα,σπάνια βλέπεις γιομες (που ο κυρ Γιάννης μας είχε κάνει να νομίζουμε πως έτσι παιζεται το ποδοσφαιρο ) πολλες προωθήσεις απο τα μπακ.. σίγουρα φαίνεται η ελλειψη επιθετικού.. ο παμλίδαρος τρωει πολυ ξύλο σε κάθε παιχνίδι το προσπαθεί το παλεύει αλλα μέχρι εκεί, δεν είναι η θέση του αυτη...

Μου αρέσει πολυ η ομάδα, μου αρέσει που δεν τα παρατάει ακόμα και όταν είναι στο 75 και χάνουμε 2 0..πιστεύω ήμασταν λίγο άτυχοι και λείπει η εμπειρία..είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα θα ερθουνε..

υγ. με έναν κόντε μπροστα η ομαδα θα ηταν αλλου..

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 09:52 »
Οταν παιζεις με μια κωλοφαρδη ομάδα, γινονται αυτα που ειδαμε χτες.
Παρτε παραδειγμα το δευτερο γκόλ. Κανει σουτ, γινεται κοντρα και η μπαλα αντι να παει εξω, να παει αλλου, παει πανω του ρε φίλε.
Δεν γινονται αυτα ...
Χτες δεν εμπαινε γκόλ, δεν ξερω γιατί.

Σκασμένος ειμαι ακόμα.

ΥΓ Δεν εχεις φορ. Βάλε τον πιτσιρικά τον Δουμτση μπροστα, να δεις τι ψαρια πιανει μωρε!

Αποσυνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 10:58 »
Με Γκριζμάν μέσα δίπλα σε Παμλίδη, θα ήμασταν 5οι τώρα. Τι γίνεται μ' αυτόν ; Όλο τραυματίας είναι ;

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 11:05 »
Πολλά λάθη στο χθεσινό παιχνίδι που μας στέρησαν το κάτι παραπάνω.

Ότι κάναμε ήταν από τη στιγμή που μπήκε ο Νάουμετς και άλλαξε το σύστημα και επειδή όπως ήταν λογικό ο παναθηναικός οπισθοχώρησε.

Ο Πιρσμαν φαίνεται να κάνει κι αυτός κοιλιά μετά τα τόσα συνεχόμενα παιχνίδια και ίσως να χρειάζεται καμιά ανάσα. Πολλά κενά χθές από τη μεριά του. Πολλά λάθη και από Εραμούσπε και Κάργα. Λάθος η έξοδος και του Χουτεσιώτη στο δεύτερο γκόλ.
Συμφωνώ ότι θα πρέπει να δικιμάσουμε να παίξουμε με Καρτάλη και Ντομιγκεζ μαζί. Αυτοί οι δυο μαζί και με τον Ελευθεριάδη είναι οι πιο τεχνίτες παίχτες που έχουμε, ας το ρισκάρουμε μια φορά να παίξουν και οι τρεις μαζί να δούμε τι θα βγεί.

Ο Παμλίδης δεν είναι να παίζει κορυφή μόνος του, μη τον κατηγορείτε άδικα. Όπως τα χουμε ξαναπεί αυτά είναι που πληρώνουμε από τις ελλείψεις στο ρόστερ λόγω της καρμοιριάς της διοίκησης.

Η ομάδα γενικά νομίζω πληρώνει την έλλειψη ρόστερ αλλά και την έλλειψη της εμπειρίας των παιχτών και του προπονητή.
Στα πρώτα παιχνίδια τους αιφνιδιάσαμε και κάναμε φοβερές εμφανίσεις τώρα απ΄ότι φαίνεται αρχίζουν να μας διαβάζουν και να μας καταλαβαίνουν.
Ο Γιαννίκης είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά τώρα θα πρέπει κάτι να αλλάξει όσο μπορεί γιατί η ομάδα έχει κάνει κοιλιά και φαίνεται.
Επίσης αν η ομάδα δεν βγεί στην εξάδα αποκλείεται να έχει πρόταση από κάποια σοβαρή ομάδα. Ισώς αυτη να είναι η ευκαιρία μας ώστε να ωριμάσει κι αυτός φέτος και να μπορέσει να χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 11:22 »
Η ομάδα γενικά είναι στο σωστό δρόμο. Βλέπουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο με πίεση ψηλά, με τα μπακ να συμμετέχουν αρκετά, με γρήγορο ρυθμό κλπ.
Έχει όμως και κάποιες αδυναμίες που δε διορθώνονται με το περασμα των αγωνιστικών.

Σε κάθε αγώνα θα φάμε 2 εύκολα γκολ. Όταν τρως έτσι έυκολα το γκολ δύσκολα θα πάρεις βαθμούς.

Παίζουμε μόνο ένα σύστημα και δεν προσαρμόζει ο κόουτς την ομάδα, ούτε στο σύστημα του αντιπάλου, ούτε στους διαθέσιμους παίχτες την κάθε αγωνιστική.
Αυτό βέβαια κάνει και πολύ εύκολο το έργο του αντιπαλου προπονητή που ξέρει ακριβώς τι να περιμένει.

Θέλουμε να παίξουμε με πίεση και γρήγορη μεταφορά μπάλας και παίζουν βασικοί οι πιο άτεχνοι παίχτες της ομάδας στο κέντρο(κάστρο, σιόντης, κάργας) και δεν παίζει 1 ή 2 απο τους ντομίνγκεθ, καρτάλη, νάουμετς. Δηλαδή και που την κλέβουμε την μπάλα την χάνουμε την επόμενη στιγμή.

Νομίζω ότι όλο αυτό είναι θέμα απειρίας και φόβου του προπονητή. Έχει 8-9 παίχτες που εμπιστεύεται και απο εκεί και πέρα όποιος χωράει να συμπληρώσει.
Χουτεσιώτης, Παντελάκης, τα 2 μπακ, κάστρο, σιόντης, παμλίδης, κριζμαν και ελευθεριάδης (τώρα τελευταία).

Όπως έχω ξαναπεί η φετινή χρονιά είναι μεταβατική και θέλει χρόνο. Μεγαλώνουν μαζί αγωνιστικά και ο προπονητής και οι παίχτες. 2 καλές προσθήκες τον χειμώνα να μείνουμε άνετα στην κατηγορία και το καλοκαίρι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ομάδα για πολύ παραπάνω. Η βάση έχει φτιαχτεί.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 12:00 »
Η ομάδα είναι under construction.Για να συνεχίσει όμως,πρέπει κάποιος να βάλει και λίγο χρήμα.Να επενδύσει πάνω στην ομάδα.Έχουν μπει κάποια θεμέλια αλλά να μην μείνουμε μόνο στα θεμέλια.Αν θέλουμε να δούμε κάτι καλύτερο.Με ορίζοντα και την επόμενη σεζόν πρέπει λίγο να κινηθεί η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 13:16 »
Η ομάδα είναι under construction.Για να συνεχίσει όμως,πρέπει κάποιος να βάλει και λίγο χρήμα.Να επενδύσει πάνω στην ομάδα.Έχουν μπει κάποια θεμέλια αλλά να μην μείνουμε μόνο στα θεμέλια.Αν θέλουμε να δούμε κάτι καλύτερο.Με ορίζοντα και την επόμενη σεζόν πρέπει λίγο να κινηθεί η ομάδα.
Συμφωνώ απολύτως

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #92 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 18:54 »
Η ομάδα είναι under construction, μακαρι να μείνει για χρόνια αυτός ο προπονητής στα Γιάννενα, για να φτιάχνει κάθε χρόνο και καλύτερη ομάδα με καλύτερα υλικά! Μακάρι να γίνουν και οι εγκαταστάσεις κάποτε, για να έχουμε ομάδα με προδιαγραφές να χτυπάμε σταθερά κάθε χρόνο στα ίσια την είσοδο τα πλέι οφς τουλάχιστον και γιατί όχι κάποια στιγμή να χτυπήσουμε και την πόρτα της Ευρώπης.
Αλλά όλα αυτά θέλουν και μαρούλι.... Θα το ρίξει?? Εκεί είναι το θέμα

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 20:19 »
 :pashat:

Θα δείξει τις προθέσεις του τον Ιανουάριο.
Ο ίδιος είπε οτι θα πάρει επιθετικό. Αν δεν πάρει ή αρχίσει τις δικαιολογίες τότε θα καταλάβουμε όλοι το αυτονόητο..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Κυρ 13 Δεκ 2020 22:44 »
Καρτάλης: «Χάσαμε καθαρές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης μίλησε στο PASsports μετά το τέλος του παιχνιδιού της Λεωφόρου και με τις δηλώσεις του παραδέχθηκε τις δυσκολίες που είχε για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να έρθει το τρίποντο. Ο 25χρονος ομογενής μέσος αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των Γιαννιωτών, αλλά και στο παιχνίδι με τον Αστέρα, στο οποίο θα απουσιάσει λόγω κίτρινων καρτών.

Αναφερόμενος στο ματς της Λεωφόρου, σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε πάρα πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και είχαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Ήταν λογικό πως με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες. Είχαμε δύο-τρεις καλές, δεν σκοράραμε, ο Παναθηναϊκός το έκανε και πιστεύω άξιζε τη νίκη».

Για το επόμενο άμεσο μέλλον του ΠΑΣ, σημείωσε: «Συνεχίζουμε σκληρά, να δουλεύουμε στις προπονήσεις και με τον Αστέρα εντός στοχεύουμε να πάρουμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς, γιατί τους αξίζουμε».

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Καρτάλης μπήκε στο 46', συμβάλλοντας στο να γίνει καλύτερη η εικόνα του ΠΑΣ. Σε ερώτηση για την προσωπική του απόδοση, απάντησε: «Άλλαξα συχνά θέσεις. Άργησα λίγο να μπω στη ροή του παιχνιδιού. Μετά μπήκα καλά, είχαμε τις ευκαιρίες, είχαμε κάποιες καλές φάσεις, αλλά πάντα μπορώ καλύτερα».

Όσον αφορά τη συνέχεια: «Δέχθηκα την τέταρτη κίτρινη κάρτα, οπότε με Αστέρα δεν θα παίξω, αλλά μετά με Απόλλωνα και Λάρισα ελπίζω να παίξω, να τα πάμε καλύτερα και φυσικά να κερδίσουμε όλα αυτά τα ματς».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #95 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 23:12 »
Γενικά μετά το παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ, δεν ήθελα να ασχοληθώ με την διαιτησία ξανά γιατί είχε κουράσει το όλο θέμα. Αλλά ρε παιδιά, υπάρχει κάποιος στην διοίκηση, υπάρχει κάποιος εκεί στην ΠΑΕ που μαζεύει τις φάσεις όλες που δεν έχουν δοθεί αυτά που έπρεπε με βάση την ύπαρξη του VAR?? Έτυχε στην εκπομπή του mega χθες να πετύχω τις φάσεις που σχολίαζανε σε κάθε ματς της superleague. Σχολίασαν μια φάση που δεν την είχα δει στο ματς, και ήταν χέρι παίκτη του βαζελου και είπαν πέναλτι. Ο Πιρσμαν νομίζω ήταν στην φάση και φώναξε για χέρι. Εκεί δεν έπρεπε να δουν στο VAR εφόσον υπήρξε και διαμαρτυρία για πέναλτι?? Σε κάθε ματς κάτι θα γίνεται... Δεν λέω ότι δεν θα αδικούνται και άλλες ομάδες, αλλά δεν με ενδιαφέρει για τις άλλες ομάδες. Δεν θα έπρεπε τώρα με την λήξη του 1ου γύρου να βγει ένα βιντεακι με όλες αυτές τις φάσεις που μας αδικήσαν και με VAR και να το στείλουν στον Κλατεμπεργκ??? Έστω να κρίνει αυτός αν αδικουμαστε η όχι.... Επειδή δεν έχουμε τα μέσα που έχουν οι ποκ, ποθ, δεν θα πρέπει να ακουστεί η φωνή μας?? Ας βγω και 12ος και 13ος.... Αυτό θα έπρεπε να γίνει κυνηγάω, δεν κηνυγαω κάτι φέτος.... Για να μην με φάνε μερικοί που πίστευα ότι θα μπορούσα να περάσω Τρίπολη και Ατρομητο υπό καποιες συνθήκες

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 23:17 »
Σε κάτι τέτοιες φάσεις πιθανόν να του είπαν από το ώρα πάμε παρακάτω.Επίσης πιθανόν να του είπαν κοίτα το και να το πήρε πάνω του ο διαιτητής και να συνέχισε.
Δυστυχώς δεν έχουμε τους διαλόγους από κάθε φάση.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #97 στις: Δευ 14 Δεκ 2020 23:22 »
Σε κάτι τέτοιες φάσεις πιθανόν να του είπαν από το ώρα πάμε παρακάτω.Επίσης πιθανόν να του είπαν κοίτα το και να το πήρε πάνω του ο διαιτητής και να συνέχισε.
Δυστυχώς δεν έχουμε τους διαλόγους από κάθε φάση.
Ισχύει, έτσι είναι, αλλά κρίμα γιατί δημιουργήθηκαν προσδοκίες με το VAR για ίση μεταχείριση των ομάδων.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 15 Δεκ 2020 00:27 »
Η ίση μεταχείριση των ομάδων είναι επιστημονική φαντασία.Δεν παίζει.Ούτε με σφαίρες.Απλά αποφεύγεις κάποια πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #99 στις: Τρι 15 Δεκ 2020 13:41 »
Δείτε μια πολύ ωραία ανακοίνωση από την ΄΄μικρή΄΄ ΠΑΦΟΣ FC στην Κύπρο μετά τον χθεσινό αγώνα με την Ομόνοια Λευκωσίας , όπου ήταν ο 1ος αγώνας με VAR (μετά το κυπριακό ελ κλάσικο, αν δεν κάνω λάθος).  https://www.kerkida.net/eidiseis/a-katigoria/omonoia/anakoinosi-i-pafos?fbclid=IwAR3mG43Zl2MTcay_3JF0LZFs6E0xVdI04mCk4ETzGD9WqpIL0rlxIwluuLw  !!
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 15 Δεκ 2020 13:46 από tr7 »