Παντελάκης και Χουτεσιώτης ευθύνονται για αρκετά απο τα γκολ που φάγαμε φέτος.
Ο παντελάκης καλώς έμεινε έξω να πάρει ανάσες και να διαχειριστεί την κατάσταση.
Το ίδιο πρέπει να γίνει και με χουτεσιώτη και να μπει ο γιαννίκογλου.
Έχει να παίξει κάτι χρόνια πάντως.Ούτε στην ΑΕΚ έπαιζε αλλά ούτε και στον ΠΑΣ πιο πριν.
Δεν πειράζει ας του δώσουν μια ευκαιρία. Αφου και με τον χουτεσιώτη σίγουροι δεν είμαστε
κατά τα άλλα αναδεικνύεται η λογική του προπονητή του καναπέ που ζητά την αλλαγή με έναν παίκτη ο οποίος δεν είναι καν στη Λάρισα καθώς είναι εκτός αποστολής.
Το ότι όπως έγραψε άλλος σύνταυρος ο Γιαννίκογλου είναι από τους πλέον αδικημένους παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια (με μόνο κριτήριο τις εμφανίσεις του στους αγώνες) δεν δικαιολογεί εμάς να ζητάμε τη συμμετοχή του όταν βρίσκεται στο σπίτι του στα Γιάννενα!
Καταρχάς καλό θα είναι φίλε μου να αφήνουμε τους χαρακτηρισμούς στην άκρη.
Το ξέρω ότι δεν είναι στην αποστολή ο γιαννίκογλου και δεν είμαι τόσο αφελής όσο νομίζεις.
'Οπως φαντάζομαι είναι αυτονόητο και εύκολα κατανοητό ότι δεν ζητάω να κάνει αλλαγή σε αυτό το ματς τον χουτεσιώτη.
Μιλάω γενικότερα να δωθεί μια ευκαιρία και στον άλλο τερματοφύλακα που έχουμε.
Καλή συνέχεια
αν είναι όπως τα γράφεις sorry αν και ο χαρακτηρισμός προπονητές του καναπέ δεν ισχύει μόνο για σένα... έχουμε διαβάσει τόσες φορές πολλούς που διαμαρτύρονται γιατί δεν παίζουμε για το βαθμό και σήμερα που είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής με ότι υλικό έχει έκανε ακριβώς αυτό που ζήταγαν οι προπονητές του καναπέ έχουμε διαμαρτυρίες γιατί έβγαλε επιθετικό στο 92!!! Πουθενά δεν μας πιάνει κανείς... μερικοί περιμένουν στη γωνιά τον προπονητή όποια και αν είναι η απόφασή του και αυτό με εκνεύρισε. Προσωπικά να δηλώσω ότι προτιμώ η ομάδα να παίζει μπάλα και ας παίρνουμε λιγότερους βαθμό-βαθμούς που έλεγε και ο μέγας άσχετος που προσπάθησε να κάνει τον προπονητή 5 φορές στην ομάδα μας.
Απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ανάγκη του να μην μας πλησιάσει κατά 3 βαθμούς η Λάρισα καθόρισε (για πρώτη φορά φέτος) την τακτική του Γιαννίκη. Ελπίζω και αναμένω η ομάδα να γυρίσει στο προηγούμενο αγωνιστικό πλάνο της με τον Άρη και ας χάσουμε 2-3 !
Εκτιμώ έχοντας δει όλες τις ομάδες πλέον ότι Λαμία, Λάρισα και Παναιτωλικός είναι κλάσεις χειρότερες από εμάς . Είμαστε ακόμα καλύτεροι και από Απόλλωνα (παρά το κωλόφαρδο ντεμαράζ του ) και στα ίδια επίπεδα με Ατρόμητο και ΟΦΗ. Για να αποφύγουμε εκπλήξεις στα playoff ότι καλό είναι να μπούμε με διαφορά σε αυτά καθώς εκεί θα παιχτούν και άλλα παιχνίδια στα οποία η διοίκησή μας - δυστυχώς δεν απέχει - απλά είναι εξαιρετικά αδύναμη.
Στα εκ των ων ουκ άνευ ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση αλλά επίσης προφανές είναι ότι ο πρόεδρος δεν προτίθεται να ξοδέψει φράγκο... άρα γυρνώντας στο αρχικό σχόλιο βρίσκω άδικη την κριτική προς το Γιαννίκη. Οποιοσδήποτε άλλος από το συφερτό των προπονηταράδων τύπου Τεννέ, κλπ θα μας είχε το πολύ στη θέση της Λαμίας και παράλληλα δεν θα είχαμε χαρεί και ύστερα από χρόνια και λίγη μπαλίτσα
Αφού συμφωνήσω με τον dk και το εκφράσω γραπτώς, μιας και το κουμπί το έφαγε η μαρμάγκα (ναι ναι γκρινιάζω ξανά γι' αυτό...), ας πω κι εγώ την παπαρίτσα μου για το πώς βλέπω την ψυχοσύνθεση του μέσου οπαδού της Ομάδας, αφού όμως πρώτα αναγνωρίσω τις επιπτώσεις στην ψυχολογία του λόγω του πολύμηνου... εγκλεισμού:
ΠΑΣολέδες μέχρι πριν το σημερινό ματς:
"Βάλε ρε μαλάκα έναν αμυντικό να μη χάσεις τουλάχιστον"...
"Ενίσχυσε την άμυνα να εξασφαλίσεις τα μετόπισθεν"...
"Τί τη θες την καλή μπάλα όταν δεν παίρνεις βαθμούς"...
ΠΑΣολέδες μετά το σημερινό ματς:
"Καλά, ρε μαλάκα, βάζεις αμυντικό για να πάρεις ισοπαλία?"...
"Βάλε επιθετικούς να πάρεις το ματς"...
"Δεν παίξαμε καλά σήμερα, κακώς πήγε για το Χ ο Γιαννίκης"...
Ωραία...
Στα του ματς: Θα ήμουν πλήρως ικανοποιημένος μόνο με νίκη, που άλλωστε την αξίζαμε. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου.
Ο Πίρσμαν ήταν ο κορυφαίος για εμένα.
Πολύ καλός και ο Εραμούσπε.
Αρκετά κινητικός ο Παμλίδης, όπως επίσης και ο Κρίζμαν.
Με ηρεμία στο παιχνίδι του ο Ισπανός, φιλότιμος ο Σιόντης.
Γενικά, καλός ο πόντος. Πάμε δυνατά να χτυπήσουμε γερά τον Άρη!