Κι εγώ ευελπιστώ στο ΔΙΠΛΟ, αλλά με τρώει μια σκέψη:
(βάζω στη μπάντα φιλικά, τις κάμπιες και τας σέρρας)
Μου φαίνεται ότι, τρομάξαμε να πάρουμε τον Πανθρακικό μέσα στην έδρα μας.
Θα πείτε έτσι τελειώνουν τα παιχνίδια, θα πω όμως ότι θα μπορούσαν να τελειώνουν κι αλλιώς, στις εκπνοές τους.
Κοντολογίς δεν το καθαρίσαμε το ματσάκι, δυναμικά, για να μοστράρουμε έτσι και μια έδρα υπολογίσημη.
Εκτός λέω κι αν για λόγους «φιλίας και καλής θέλησης» δώσαμε αέρα στον Πάνθρακα, έτσι για την εντύπωση των αντιπάλων του… αβάντζο που λέμε στο εκτός του.
Μακάρι να ήταν αυτό.
Πάμε λοιπόν τώρα στις Ο.Ε.Ε. με Εθνικό και είμαι με το 1 – 2 από χέρι
(πιστεύω ότι θα έχουμε και χορευτικό από Μπάκα)
Πώς θα το βάλω αυτό στην τσέπη όμως;
Ο Τέρμας θα παίξει καμιά φορά με δυο παίχτες σταθερούς μπροστά του και θα συνεννοείται άψογα στο πεδίο της άμυνας ή θα παίξει με 4 και με κανέναν ξεχασμένο (π.χ. Η) για να γίνεται το έλα να δεις και να παραλύει το κέντρο και να κάνουν γιούριες τα γλαρόνια;
Κέντρο και μπρος πίσω γρήγορο και σέντερ που θα κουμπώνουν φάσεις, παίζουν τέτοια σχήματα – συνδυασμοί στην ομάδα;
Οι κυνηγοί – εκτελεστές «γνωρίζονται» μεταξύ τους;
Για τα Πινάκια του Ντεμόλ ο λόγος λοιπόν, Βαγγέλη μου
Και θα ήθελα το βρωμοκοράκι ο Τόνυ να κράξει 50 – 50 γιατί όχι και 60 – 40.
Αύριο θα δείξει προς τα που πηγαίνει η βαλίτσα και το θεωρώ καθοριστικό αυτό το παιχνίδι, ένα παιχνίδι που θα είναι το Πιστοποιητικό της αγωνιστικής ετοιμότητας και ωριμότητας της ομάδας, των τεχνικών και των προθέσεων του Γάκη ΧΒ.
Ότι παίζει αυτή η ομάδα μας θα ήθελα να το δω απ την αρχή, τώρα κι όχι στο λάου λάου και μία η άλλη.
Κατά συνέπεια δε δέχομαι κανένα αλλο αποτέλεσμα απ το ΔΙΠΛΟ.
Τα Χινάρια στην αρχή είναι κακοί οιωνοί, χειρ΄τερα από τους Άσσους.
Και μην αρχίσουμε φθινοπωριάτικα το φύγε εσύ έλα εσύ.
Φύ(οί)ρα θα έχουμε στην τελική
Πάμε γερά και σταθερά για το Ο.Ε.Ε. κ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΛΕ