Μπραβο για την νικη!
Εξαιρετικη απο οτι εμαθα η ομαδα!
Δεν εχει κριθει ομως τιποτα! Ειμαστε στην δευτερη αγωνιστικη και εχουμε αλλες 28! Υπομονη θελει!
Υ.Γ. Δεν πρεπει να τσακωνομαστε ρε παιδια μεταξυ μας! Και στις νικες - τσακωμους θα εχουμε;;; Ηρεμια!
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 1 – 3 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΚΙΑΠροειδοποίησα τους φιλάρες του Εθνικάρες ότι το βλέπω 1 -3 (το λέω αυτό όχι για να πείτε τι είσαι συ ρε New PAS PAS, αλλά κάτι μ έκανε ν αλλάξω την επιλογή στην πρόβλεψη)
Πήραμε σήμερα ένα παιγνίδι εκτός κι επειδή ενάμισι χρόνο τώρα τέτοιες χαρές έλλειπαν από την κούτρα μας, δύσκολα συνειδητοποιώ το γεγονός και την άξια της ομάδας μας, αν είναι αυτή ή πως θα είναι.
Και δε θέλω να πετάω στα σύννεφα, γιατί έχω σκάσει (κι όλοι μας) πολλές φορές με πάταγο στη γη.
Χαίρομαι τη νίκη και δεν ξέρω γιατί, μια αφασία κατάσταση.
Προσπαθώ να την αιτιολογήσω.
Μη ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα που μόλις χτες επιστρέψαμε από τη Σουπερ Λίγα καταϊδρωμένοι και μπερδεμένοι γύρω απ αυτή την συμμετοχή μας, με το ξεκίνημά της τότε και με την κατάληξη που είχε (γήπεδο, παίχτες, προεδρος, μια διαρκής έκπληξη ήταν).
Έτσι λοιπόν εδώ που είμαστε τώρα, για τους Βητάδες όλα μετράνε και η συρροή των ονομάτων στο ικανό ρόστερ μας και το αγωνιστικό ποθεν έσχες της ομάδας μας.
Μετράει λοιπόν επίσης στην αρχή η γενική εικόνα που βγάζει η ομάδα, όταν φαίνεται συγκροτημένη, καλυμμένη στο ρόστερ, στα τιμ και στο διοικητικό προφίλ.
Μετράει όμως και η κατάσταση της αντίπαλης ομάδας, αν δηλαδή έχει κι αυτή η όποια ομάδα τα ίδια χαρακτηριστικά με μας ή αν εμφανίσει ιδιαίτερα προβλήματα και ελλείψεις που συγκροτούν και συνιστούν μια όμάδα όπως όπως.
Ποιες είναι φέτος οι συγκροτημένες ομάδες και ποιές είναι οι όπως όπως;
Σήμερα είδαμε την υπέρ ομάδα μας ή μήπως η αντίπαλη ομάδα ήταν κομμάτι υπό ομάδα, όπως όπως;
Αν λοιπόν ισχύει το πρώτο η μαγκιά η συνέχεια είναι ότι στην υπερομάδα δεν επιτρέπονται γκέλες και σουπρενόβες.
Αν ισχύει το δεύτερο, ας κρατήσουμε τον ενθουσιαμό – ας γιορτάσουμε σήμερα – κι ας περιμένουμε την υπερ ομάδα να αποδείξει και να στρώσει την περπατησιά της αυτή τη σημερινή μέσα στις καυτές έδρες των συγκροτημένων ομάδων (μέσα στον Παναιτωλικό π.χ. και μέσα στην έδρα μας με ομάδες που χτυπάνε).
Βασικός κανόνας, όπως είπε κι ο Ηλίας, είναι η διαιτησία … πρέπει να σε πάει και η διαιτησία σ αυτήν την κατηγορία.
Η διαιτησία υπάρχει και προ ορίζεται, γνωστό.
Προτιμώ την εντεκάδα και 50 - 50, διαφορετικά ... ρίξε μπάλες.
Θέλω να δω την ομάδα ν δαγκώνει σίδερα κα να να μη κάνει ταρζανιές κι αυτονομήσεις.Πειθαρχία στο τερέν με τα κοράκια.
Σήμερα μας πήγε η διαιτησία ή μας πήγε η ομάδα μας;
Θέλω να πιστεύω ότι μας πήγε η ομάδα, γιατί η διαιτησία έδειξε αυτή την Κυριακή και στις δυο μεγάλες κατηγορίες ότι δε μασάει και κατατάσσει τις ομάδες, στρώνει που λέμε την τελική βαθμολογία για το ανέβα – κατέβα στις κατηγορίες.
π.χ. Σχετικά με Κομπότη, αυτό που έγινε με τα Τρίκαλα κατά τη γνώμη μου είναι το λιγότερο, κόμισε γλαύκες στο ελληνικό διαπλκόμενο και δωρολαδούμενο, έκαμε ο άνθρωπος μια κίνηση κι άμα κάτσει σου λέει … ας βρουν άκρη οι αρμόδιοι … έλεος
Το χειρότερο, η μάστιγα και η δικιά μας πίκρα κι απογοήτευση είναι τα Στημένα.
Να πηγαίνει η ομάδα σου καλά και ξαφνικά να χάνει (φτου, φτου, φτου) από τη Λαψίστα.
Περιμένω να δω συγκεκριμένα παιχνίδια κι αποτελέσματα στις επόμενες 5 αγωνιστικές.
Κι εύχομαι να είναι όλοι στη θέση τους.
Ο Μπακα είναι αυτός που είχαμε πέρυσι;
Δεν πιστεύω να δηλώσει κουρασμένος στο εξής;
Η Κωστούλα παίζει μπάλα στις κάμπιες. Στ αρχ.
Δεν αμφιβάλω, καλό το δυναμικό της ομάδας κι ο προπονητής πιστεύω αυτό κάνει, προσπαθεί να κουμπώσει παίχτη με θέση, για καλύτερα παιχνίδια.
Στις στημένες δε βλέπω να το κατέχουν το μάθημα καλά.
Επίσης πρέπει να κρατάνε θέσεις και να πηγαίνουν οι μπάλες συστημένες.
Η άμυνα δούλεψε. Κι ο Γιωργάκης βράχος
Τέλος πάντων.
Όσο χάρηκα σήμερα, τόσο αυξήθηκε η αγωνία μου.
Πρέπει απαραίτητα να υποστηρίξουμε την έδρα μας μαζικά δυναμικά κι ενωτικά από κερκίδας χωρίς «κώνους και διαχωριστικά» και να μη ενδώσουμε σε κανένα κι ούτε να γίνουμε αιτία να τιμωρηθεί η ομάδα μας ή να εκνευριστεί απλά κι αναλόγως, όπως μπορεί ο καθένας μας, να βγούμε και στα εκτός.
Η διοίκηση, όπως κι αν την έχει δει τη δουλειά αρχικά, θα πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι το «πάρτο αλλιώς πέθανε» και θα είμαστε απέναντί της … καθώς είπε κάποτε … μετά τη σταύρωση έρχεται η ανάσταση.
Καλή ανάσταση.
Είμαστε όμως ακόμα στην αρχή κι έχουν δει τα μάτια μας πολλά, έδοξε σήμερα να δουν το 1 -3 και σ’ άλλα με γειά.
Πάντως σήμερα ένοιωσα προς στιγμή ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, αλλά συνειδητοποιώ ότι μόλις άρχισε.
Καλή συνέχεια με τη ίδια μαγιά και με τα ίδια αποτελέσματα, να κλείσουν τα στόματα, να κλείσουμε εμείς τα αυτιά μας και να φτιάξουμε το καινούριο μας σύνθημα, το σύνθημα εφιάλτη για κείνους που απεργάζονται και το σύνθημα ενθάρρυνσης για κείνους που εργάζονται.
Θα μας Πας;