"Κάποια στιγμή ομάδες με τέτοια γήπεδα πρέπει να μην προβιβάζονται στην πρώτη κατηγορία λόγω δυσφήμισης του αθλήματος... Δεν γίνεται κάθε αγωνιστική να βλέπουμε πόλο αντί για ποδόσφαιρο... Φτιάξτε τα γήπεδα σας και μετά ανεβείτε κατηγορίες..."
Αρειανός σχόλιο πριν λίγο σε γνωστό σάιτ. Αυτός πρέπει να ακούει τα ματς από το ραδιοφωνάκι, δεν πρέπει να έχει εικόνα από Χαριλάου. Κόντεψα να πνιγώ όταν το είδα
"Επί χρόνια οι Ζωσιμάδες είναι από βούρκος έως παγοδρομιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Όποιος έχει να παιξει τον ΠΑΣ τέτοια εποχή πρεπει να αντιμετωπίσει και αυτόν τον ανεκδιηγητο αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς πανω απο τα μισά γήπεδα στην Ελλάδα είναι χωραφια και αυτό επηρεάζει και την ποιοτητα του ποδοσφαίρου. Η γνώμη μου -εδώ και χρόνια- είναι ότι τέτοια ματς δεν πρεπει να διεξάγονται. Έχοντας δει την ομάδα μου να παιζει σε πισινα (Λειβαδιά) παγοδρομιο (Γιάννενα) και χιονοδρομικό κέντρο (Λαμία) αυτό που έχω να πω είναι ότι θα πρέπει να δοθεί εντολή... χθες από την Ομοσπονδία ώστε να αναβάλλονται τα ματς όταν ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος."
Βάζελος σε άλλο σάιτ. Αυτός έχει φάει πολύ πόνο. Ελβετία πάντως τα βλέπει τα Γιάννενα, παγοδρόμια ιστορίες. Γιατί ρε Θεέ ρίχνεις χιόνια στην Λαμία όταν παίζει η ομάδα του παιδιού και χάνει το ματς τζάμπα;
Τσακώνονται τα έρμα ποιο από τα γήπεδα των ομάδων που υποστηρίζουν βγάζει τις καλύτερες πατάτες. Και οι 2 καλές βγάζετε.
Έτσι 2 καμενιές σχόλια για τον χαβαλέ. Σόρρυ. Που να χάνανε σήμερα τι άλλο θα ακούγαμε.
1 ώρα να έριχνε όλη αυτήν την βροχή που φάγαμε τόσες μέρες στην Αθήνα θα μας είχαν τρελάνει στα έκτακτα δελτία. Στις 3 ώρες θα βλέπαμε χειμάρρους πάλι τους δρόμους.
Στα αποδυτήρια τι διάολο έγινε; ποτάμι πέρασε μέσα; Και παλιά έβρεχε τέτοιο πράγμα δεν ξαναέγινε. Από Νικοτσόλ τβ. Δεν το πρόλαβα καλά.
Μπράβο στα παιδιά για την μαχητικότητα που δείξανε. Παγουρίσιο ματς το σημερινό. Έχουμε δει τόσα και τόσα σε τέτοιες συνθήκες. Κρίμα που δεν πήραμε το τρίποντο. Το αξίζαμε σήμερα.
Κρίσμαν αστέρι μου αυτό το γελάκι σου μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια αχ αχ. Την άλλη εβδομάδα παίζεις αριστερό φουλ μπακ. Συμπλήρωσε κάρτες ο Βέλγος. Εκεί να δεις γέλια. Ποιος θα παίξει ο Γιαννίκης; Που ζητάει παίχτες; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ στην αγορά τα ίδια θα λέμε; Μπουκουβάλα γύρνα πίσω, θα τα βρούμε, τα μισά θα πάρεις και να πεις ευχαριστώ. Όχι τίποτα άλλο, φέτος θα προλάβεις να παίξεις και τερματοφύλακας.
Φτάσαμε μέσα Γενάρη για να δούμε κάτι λίγο από Μπρένερ. Ευτυχώς έρχεται ο Μολδαβός και θα ξεστραβωθούμε λίγο κατά τον Οκτώβριο. Να 'ναι καλά ο πρόεδρος.