Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 16η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6511 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 16η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 10:32 »
Τρίτον, όντως ο ΠΑΣ είχε μεγαλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά η ακύρωση του γκολ ήταν τραβηγμένη.Ο Μάνος πήγε να αποφύγει τον τερματοφύλακα και ίσα που ακούμπησε την πλάτη του με το πόδι.Ο Χουτετσιώτης παρακολουθούσε μετά τη φάση και μολις ειδε οτι μπηκε γκολ άρχισε να σφαδάζει και να πιάνει το κεφάλι του(στο οποιο κεφαλι του δεν τον ακουμπησε ο Μανος).Ναι με το γράμμα του νόμου έπρεπε να το ακυρώσει γιατί είχε επαφή,αλλά με τη λογική όχι. Όπως επίσης με το γράμμα του νόμου ήταν πέναλτι η φάση στο γυριστό του Μάνου που βρήκε τον αγκώνα του αμυντικού του ΠΑΣ (δεν ήταν κολημένο στο σώμα), αλλά με τη λογική δεν ήταν.Και εκεί δε πήγε καν να δει τη φάση.

Το γράμμα του νόμου λέει βασικά να μην κάνει το σώμα αφύσικα μεγαλύτερο (δεν μιλάει για κολλημένο χέρι). Στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα αν έκοβες το χέρι του αμυντικού με μαγικό τρόπο, η μπάλα θα έβρισκε στο σώμα του. Άρα λοιπόν δεν έκανε το σώμα αφύσικα μεγαλύτερο. Άρα με το γράμμα του νόμου ήταν σωστή απόφαση.
Ο διαιτητής πηγαίνει να δει ξανά τη φάση όταν υπάρχει διαφωνία VAR και διαιτητή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε διαφωνία.

Υ.Γ. επειδή μάλλον δεν είδες το αναμεταξύ μας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη για να δεις πώς έπαιξε ο ΠΑΣ, σε παραπέμπω σε αυτό για να δεις ότι το γήπεδο χτες στα Γιάννενα δεν ευνόησε ούτε τον ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 11:36 »
Συμφωνω απολυτα με ολους τους συνταυρους που γραψανε πολυ ευστοχα σχολια γι αυτο το καλοπαιδο που λεγεται Μαντζιος και παριστανει και τον κοουτς με ξενα κολυβα. Ντρεπομαι που ειναι και πατριωτης μας αυτος ο γενιτσαρος. Ποτε δεν βρηκε να πει μια καλη κουβεντα για την ομαδα μας. Παιχτικως τωρα τι να πουμε;; Νομιζω σε νορμαλ τερεν θα καναμε νικη. Αφηστε τους να σκουζουν τωρα. Εξι βαθμους επρεπε να παρουμε απ αυτο το ζευγαρωμα αγωνων με τον αρουλη. Και τυχεροι ειναι που πηραν και δυο.

Γιατί τόσο μένος με τον Μάντζιο; Μας έχει κάνει κάτι και δεν το γνωρίζω;
Εγώ ούτε ντρέπομαι που είναι πατριώτης μου, ούτε τον θεωρώ γενίτσαρο. Αντίθετα τον θεωρώ αξιόλογο προπονητή.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 11:43 »
Άρειανέ ξεκολλάτε ούτε με την λογική ούτε με το γράμμα του νόμου ήταν γκολ και πέναλτυ. Ήθελε δεν ήθελε ο Μάνος τον παρεμπόδισε και μάλιστα μέσα στη μικρή περιοχή αν κάτι σου λέει αυτό. Στο χέρι το σουτ ήταν από μικρή απόσταση και δεν ήταν παρατεταμένο, απλά γύρισε για να προφυλακτεί. Φωνάξτε για άλλους αγώνες εδώ μέσα δεν αδικηθήκατε. Εμείς φοβόμαστε μην πέσουμε γιατί ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει φέτος αλλά και στο παρελθόν από τη διαιτησία, βέβαια κάθε οπαδός βλέπει τα πράγματα όπως τον συμφέρει αλλά όλα έχουν και ένα όριο έλεος πια.
ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 12:03 »
Συμφωνω απολυτα με ολους τους συνταυρους που γραψανε πολυ ευστοχα σχολια γι αυτο το καλοπαιδο που λεγεται Μαντζιος και παριστανει και τον κοουτς με ξενα κολυβα. Ντρεπομαι που ειναι και πατριωτης μας αυτος ο γενιτσαρος. Ποτε δεν βρηκε να πει μια καλη κουβεντα για την ομαδα μας. Παιχτικως τωρα τι να πουμε;; Νομιζω σε νορμαλ τερεν θα καναμε νικη. Αφηστε τους να σκουζουν τωρα. Εξι βαθμους επρεπε να παρουμε απ αυτο το ζευγαρωμα αγωνων με τον αρουλη. Και τυχεροι ειναι που πηραν και δυο.

Γιατί τόσο μένος με τον Μάντζιο; Μας έχει κάνει κάτι και δεν το γνωρίζω;
Εγώ ούτε ντρέπομαι που είναι πατριώτης μου, ούτε τον θεωρώ γενίτσαρο. Αντίθετα τον θεωρώ αξιόλογο προπονητή.

Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εκτός αν έχει συμβεί κάτι πολύ χοντρό, ας δείχνουμε μία κατανόηση για τους ανθρώπους που έχουν δείξει ένα έργο και βγάζουν το ψωμί τους υπό δύσκολες συνθήκες. Τι κι αν έψαξε δικαιολογίες; Πίεση νιώθει, ξέρει ότι πρωτάθλημα δεν μπορεί -ούτε επιτρέπεται- να χτυπήσει, θα πει και καμιά μπούρδα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 12:17 »
Με έναν Κόντε θα είχαμε σωθεί από καιρό.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 12:43 »
Έχεις το γαύρο που, για τα χρήματα του τσάμπιονς λιγκ, γαμοληστεύει τους πάντες (παραδοσιακά), τον μπαοκ που κάνει τα πάντα (τα πάντα όμως) για να γίνει γαύρος στη θέση του γαύρου, τον αρη που θέλει να γίνει μπαοκ στη θέση του μπαοκ, τον παο που θέλει να κάνει ομάδα με τα λεφτά των άλλων και την αεκ που θέλει "μεγαλεία" χωρίς να "σκάει φράγκο". Όλα αυτά τα παχύδερμα, μέσα στο μικρό βοθρόλακκο, σπρώχνονται, σπρώχνουν και καβαλάνε το ένα το άλλο, προκειμένου να διατηρήσουν τη δική τους (το καθένα) ζωτική λασποβρωμιά, φοβούμενα μην ψοφήσουν ...
Και να, που από καιρού εις καιρόν, εμφανίζεται ένα γαμημένο τόσο δα τσιμπούρι, που χώνεται πότε στο αυτί του ενός, πότε στη μύτη και το στόμα του άλλου, και αρκετές φορές στον κώλο τους και τους ενοχλεί, και δεν τους αφήνει ήσυχους στη βρωμιά τους ... Και τσιμπάει το γαμημένο, πόσο τσιμπάει...
Και να το τσιμπούρι αυτό, και να το τσιμπούρι το άλλο, και τι δουλειά έχει στο βοθρότοπό μας, και γιατί σήμερα τσίμπησε εμένα και όχι τον άλλο, και άλλοτε, με τσίμπησε γιατί δεν υπήρχε αρκετή λάσπη να σκεπάσει τη βρωμόσαρκά μου, και στο τέλος τέλος, τι σκατά ζητάει αυτό το αρχιδάκι ανάμεσά μας. Αφού δεν είναι σαν εμάς και αφού δεν είναι ένα από τα αγαπημένα δικά μας τσιμπούρια, δεν το θέλουμε, να φύγει, να πάει αλλού ...
Το πόσο μου αρέσει δεν λέγεται... Αυτό που δημιουργούμε κάθε τόσο αναστάτωση στο βρωμόλακκο είναι το καλύτερό μου - προς το παρόν. Το να βλέπω την αγωνία και τους φόβους τους να επικρατήσουν ο ένας απέναντι στον άλλο, μη και εκδιωχθούν από το βρωμόλακκο και κάποια στιγμή χαθούν...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 12:52 »
Φίλε του Αρη. Εμείς είμαστε επιθετικοί?
Μπαίνεις στο φόρουμ μας, και λές οτι είμαστε επιθετικοί? Μάλλον δεν ξεκινάς καλά, αν λάβεις υπόψη την υποτίμηση της ομάδας μου απο οπαδούς και δημοσιογράφους της δικής σου ομάδας.

Επίσης θέλω να μου απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις.:

1η. Πες μου λίγο την διαφορά μεταξύ του πέναλτι που έδωσε στον Χουτεσιώτη στο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες με την ΑΕΚ ενώ η μπάλα είχε βγεί έξω, και στην φάση χθες όπου ο Μάνος έπεσε πάνω στον Χουτεσιώτη.
2η. Στο φάουλ που έκανε ο αμυντικός σας στον Παμλιδη οταν έκανε το λάθος, και το σφύριξε ανάποδα?
3η. Για τις κάρτες που χάρισε στον Γκανέα?

Τεσπα..Μην μιλάτε οτι μας ευνόησε ο διαιτητής.
....

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 13:31 »
Καλημέρα με την ευκαιρία να απαντήσω και γω στο post του φιλάθλου του Άρη:

1) Οι όμορφες "στιγμές" που υπήρξαν στο παρελθόν μεταξύ super 3 και vayeros ήταν συνέπεια να γίνει κατάληψη στο πέταλο του γηπέδου μας, κάτι το οποίο αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα.

2) Για τη διαιτησία σε παραπέμπω στις σφαγές που έχει υποστεί ο ΠΑΣ όχι μόνο φέτος αλλά και διαχρονικά. Η ακύρωση του γκολ ήταν σωστή. Οι κανονισμοί είναι πάνω από τη λογική τη δική σου ή τη δική μου.

3) Για το γήπεδο συμφωνώ ότι θα μπορούσε να μην είχε ξεκινήσει το ματς. Όμως δεν αποφασίζει ο ΠΑΣ, αλλά ο διαιτητής. Επίσης όπως έχουν προαναφέρει οι υπόλοιποι πασολέδες ο ΠΑΣ φέτος, από το πρώτο ματς στο Χαριλάου, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν τον ευνοεί ένα κακό γήπεδο. Σε παραπέμπω στο ματς με Απόλλωνα που χάσαμε, ως απόδειξη ότι δεν ευνοεί τον ΠΑΣ ένας κακός αγωνιστικός χώρος.

4) Από τη μια έχεις τις δηλώσεις δικαιολογίες για τον αγωνιστικό χόρο ενός προπονητή (Μάντζιος) και από την άλλη έχεις δηλώσεις σχετικά με διόρθωση λαθών και αγωνιστική εικόνα (Γιαννίκης). Ο Μάντζιος θα μπορούσε να μην επέτρεπε στην ομάδα του να αγωνιστεί και όχι μετά Χριστόν να βγαίνει και να κλέγεται μόνο για το γήπεδο, επείδη δεν πήρε τη νίκη.

Καλό θα είναι να προσέχετε να μη γίνετε αυτά που κοροιδεύει όλη η Ελλάδα γαύρος του βορρά ή του νότου. Φέτος στα μεταξύ μας ματς ο Άρης είναι πολύ τυχερός που κατάφερε και πήρε τους δύο βαθμούς.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Ιαν 2021 13:35 από Kun »
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 13:45 »
Έχεις το γαύρο που, για τα χρήματα του τσάμπιονς λιγκ, γαμοληστεύει τους πάντες (παραδοσιακά), τον μπαοκ που κάνει τα πάντα (τα πάντα όμως) για να γίνει γαύρος στη θέση του γαύρου, τον αρη που θέλει να γίνει μπαοκ στη θέση του μπαοκ, τον παο που θέλει να κάνει ομάδα με τα λεφτά των άλλων και την αεκ που θέλει "μεγαλεία" χωρίς να "σκάει φράγκο". Όλα αυτά τα παχύδερμα, μέσα στο μικρό βοθρόλακκο, σπρώχνονται, σπρώχνουν και καβαλάνε το ένα το άλλο, προκειμένου να διατηρήσουν τη δική τους (το καθένα) ζωτική λασποβρωμιά, φοβούμενα μην ψοφήσουν ...
Και να, που από καιρού εις καιρόν, εμφανίζεται ένα γαμημένο τόσο δα τσιμπούρι, που χώνεται πότε στο αυτί του ενός, πότε στη μύτη και το στόμα του άλλου, και αρκετές φορές στον κώλο τους και τους ενοχλεί, και δεν τους αφήνει ήσυχους στη βρωμιά τους ... Και τσιμπάει το γαμημένο, πόσο τσιμπάει...
Και να το τσιμπούρι αυτό, και να το τσιμπούρι το άλλο, και τι δουλειά έχει στο βοθρότοπό μας, και γιατί σήμερα τσίμπησε εμένα και όχι τον άλλο, και άλλοτε, με τσίμπησε γιατί δεν υπήρχε αρκετή λάσπη να σκεπάσει τη βρωμόσαρκά μου, και στο τέλος τέλος, τι σκατά ζητάει αυτό το αρχιδάκι ανάμεσά μας. Αφού δεν είναι σαν εμάς και αφού δεν είναι ένα από τα αγαπημένα δικά μας τσιμπούρια, δεν το θέλουμε, να φύγει, να πάει αλλού ...
Το πόσο μου αρέσει δεν λέγεται... Αυτό που δημιουργούμε κάθε τόσο αναστάτωση στο βρωμόλακκο είναι το καλύτερό μου - προς το παρόν. Το να βλέπω την αγωνία και τους φόβους τους να επικρατήσουν ο ένας απέναντι στον άλλο, μη και εκδιωχθούν από το βρωμόλακκο και κάποια στιγμή χαθούν...

Τα ειπες ολα ...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 14:38 »
ο ΠΑΣ ειναι έρως ,δεν είναι blue vayeros όπως λέει κ ένας άλλος σιτεμένος (pastakis) εδώ μέσα .....κάθε επαφή με τον τερματοφύλακα είναι φάουλ,κ δεν εξαρτάται από το αν τραυματιστεί κ σε ποιο βαθμό.....για το πέναλντι που ζήτησε η θυγατρική του γαύρου,απάντησε ο my8os...αυτά ,έτσι απλά....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Ιαν 2021 14:42 από RASTA »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Συνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 14:45 »
Όταν το αεκ κέρδιζε πέναλτι από τον χουτεσιωτη ενώ η μπάλα είχε φτάσει στη ντραμπατοβα δεν μίλαγες κάνεις για αδικίες. Τώρα που το φάουλ ήταν όσο παιζόταν η μπάλα στην περιοχή μας λυσσαξαν.

Καλά για το πέναλτι, με πλάτη γυρισμένη και χέρια μαζεμενα δεν μιλάω καν. Έπαιξε ενας ρεφ χωρίς να μας βγάλει κόκκινη στο τζατζαρισμα και έγινε θέμα. 🙄

Αποσυνδεδεμένος Aris1914

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 15:50 »
Παιδιά το οτι σε ολο το ιντερνετ κλαίγονται οι Αρειανοί, δε σημαίνει οτι έχουν κάτι εναντίον του ΠΑΣ. Γενικά πιστεύουμε οτι έχουμε στοχοποιηθεί από αυτούς που ελέγχουν τη διαιτησία επειδή δεν είμαστε μαζί τους αλλά με τους άλλους. Προφανώς και δε θεωρεί κανείς οτι ο ΠΑΣ είναι ο δυνάστης του ελληνικού ποδοσφαίρου που μας αδίκησε.
Επαναλαμβάνω για τον Μάντζιο οτι μίλησε για το γήπεδο λόγω της βροχής,δεν είπε ο άνθρωπος γενικά οτι το γήπεδο είναι χωράφι. Αντιλαμβάνομαι οτι με τόσο βροχή ήταν και πάλι καλό αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι δε μπορούσε να παιχτεί κανονική μπάλα. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα και ο Μάντζιος εστίασε εκεί γιατί και την προηγούμενη Δευτέρα πάλι σε τέτοιες συνθήκες παίξαμε στη Λαμία.Και δεν είναι απόφαση του προπονητή να παίξει ή όχι η ομάδα, αλλά του διαιτητή.
Δε θα σταθώ στις φάσεις ξανά γιατί είμαι οπαδός και είστε οπαδοί και δεν υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις αντικειμενική άποψη και δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί αναφέρεστε στο ματς σας με την ΑΕΚ, εγώ μιλάω για το χθεσινό, ούτε ΑΕΚ είμαι ούτε είπα οτι ο ΠΑΣ ευνοείται γενικά στο πρωτάθλημα.
Θα πω κάτι μόνο για το πέναλτι που ζητήσαμε επειδή έχει σημασία:,εξαρτάται από που το βλέπεις (Απτο κύριο ριπλει φαίνεται οτι δεν υπάρχει τίποτα).
Εδώ αριστερά φαίνεται οτι το χέρι του παίκτη δεν ειναι πανω στο σωμα και επηρεάζει την πορεια της μπαλας. (δεξιά είναι από το ματς απολλων-παοκ που έδωσαν πεναλτι σε αντιστοιχη και πιο ανυπαρκτη ακομα περιπτωση).Επαναλαμβάνω βάσει λογικής για μένα δεν είναι πέναλτι,είναι όμως βάσει κανονισμού και το ίδιο ισχύει και για το ακυρωθέν γκολ.

Τέλος επειδή αναφέρθηκε το παιχνίδι του 2010 που ήμασταν και στο 2ο πέταλο, αυτό δεν οφείλεται σε καλές σχέσεις των οπαδων.Απλά η ομάδα πήγαινε καλά τότε και ήρθε πολύς κόσμος και δε φταιει και ο κόσμος γι αυτό,σε αντίστοιχη περίπτωση κι εσείς ως οπαδοί το ίδιο θα κάνατε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 16:04 »
Παιδιά το οτι σε ολο το ιντερνετ κλαίγονται οι Αρειανοί, δε σημαίνει οτι έχουν κάτι εναντίον του ΠΑΣ. Γενικά πιστεύουμε οτι έχουμε στοχοποιηθεί από αυτούς που ελέγχουν τη διαιτησία επειδή δεν είμαστε μαζί τους αλλά με τους άλλους. Προφανώς και δε θεωρεί κανείς οτι ο ΠΑΣ είναι ο δυνάστης του ελληνικού ποδοσφαίρου που μας αδίκησε.
Επαναλαμβάνω για τον Μάντζιο οτι μίλησε για το γήπεδο λόγω της βροχής,δεν είπε ο άνθρωπος γενικά οτι το γήπεδο είναι χωράφι. Αντιλαμβάνομαι οτι με τόσο βροχή ήταν και πάλι καλό αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι δε μπορούσε να παιχτεί κανονική μπάλα. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, είναι πραγματικότητα και ο Μάντζιος εστίασε εκεί γιατί και την προηγούμενη Δευτέρα πάλι σε τέτοιες συνθήκες παίξαμε στη Λαμία.Και δεν είναι απόφαση του προπονητή να παίξει ή όχι η ομάδα, αλλά του διαιτητή.
Δε θα σταθώ στις φάσεις ξανά γιατί είμαι οπαδός και είστε οπαδοί και δεν υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις αντικειμενική άποψη και δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί αναφέρεστε στο ματς σας με την ΑΕΚ, εγώ μιλάω για το χθεσινό, ούτε ΑΕΚ είμαι ούτε είπα οτι ο ΠΑΣ ευνοείται γενικά στο πρωτάθλημα.
Θα πω κάτι μόνο για το πέναλτι που ζητήσαμε επειδή έχει σημασία:,εξαρτάται από που το βλέπεις (Απτο κύριο ριπλει φαίνεται οτι δεν υπάρχει τίποτα).
Εδώ αριστερά φαίνεται οτι το χέρι του παίκτη δεν ειναι πανω στο σωμα και επηρεάζει την πορεια της μπαλας. (δεξιά είναι από το ματς απολλων-παοκ που έδωσαν πεναλτι σε αντιστοιχη και πιο ανυπαρκτη ακομα περιπτωση).Επαναλαμβάνω βάσει λογικής για μένα δεν είναι πέναλτι,είναι όμως βάσει κανονισμού και το ίδιο ισχύει και για το ακυρωθέν γκολ.

Τέλος επειδή αναφέρθηκε το παιχνίδι του 2010 που ήμασταν και στο 2ο πέταλο, αυτό δεν οφείλεται σε καλές σχέσεις των οπαδων.Απλά η ομάδα πήγαινε καλά τότε και ήρθε πολύς κόσμος και δε φταιει και ο κόσμος γι αυτό,σε αντίστοιχη περίπτωση κι εσείς ως οπαδοί το ίδιο θα κάνατε.

Χαζος εισα;Επειδη ενας διαιτητης σφυριξε ενα μαιμου πεναλντι πρεπει ολοι να σφυρανε μαιμου πεναλντι;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 16:21 »

Στην περίπτωση του Απόλλωνα νομίζω ο Κλάτενμπεργκ είπε ότι ΔΕΝ ήταν πέναλτι και κακώς δόθηκε εξηγώντας και τους λόγους.
Επίσης στην αριστερή φωτογραφία που ανέβασες, αν δεν υπήρχε ο αγκώνας (που ήταν σε φυσική θέση), η μπάλα σίγουρα θα έβρισκε στο σώμα, οπότε δεν μιλάμε καν για αφύσικη προέκταση του σώματος (όπως γράφει ο κανονισμός). Αν η μπάλα χτύπαγε στο υπόλοιπο (σηκωμένο) χέρι επάνω, ναι θα ήταν πέναλτι.  Στη δεξιά φωτογραφία δεν είμαι τόσο σίγουρος αφού η μπάλα φαίνεται να περνάει από μπροστά από την κοιλιά του αλλά αφού ο Κλάτενμπεργκ το θεώρησε ως μη-πέναλτι, εσείς γιατί επιμένετε;
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Ιαν 2021 16:28 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 17:23 »
Ο Αρης μου αρεσε την 10ετια του 80 , αφ'ενος διοτι ηταν ομαδα χαμηλων τονων με πολυ κοσμο , αφ'εταιρου διοτι ειχε καποιους πολυ καλους και συμπαθεις σε μενα παικτες . Πχ Κουης , Νικιτς , Μπαχτιτς , Οικονομιδης , Ολε Σκομποε , Γιουκουδης , Κατσιαουνης ,Μπαλης κλπ.
Επειτα περασαν παρα πολλα χρονια που μου ηταν παντελως αδιαφορος ως ομαδα  , και φτανουμε στα τελευταια 15 χρονια , οπου μπηκε στο κλαμπ των σιχαμενων κι αυτος .
Καφριλικια των οπαδων του σε διαφορα γηπεδα , σφαγιαστικες διαιτησιες εις βαρος μας ( πεναλτυ αυτης της τρελοπουτανας του Καπανταη , την επομενη χρονια πεναλτυ που δεν δοθηκε στον Μπακαγιοκο οντας μονος του , δυο μετρα το τερμα κλπ ) , σκουξιμο , κλαμα , φανατισμος απο τις φυλλαδες τους και τους δημισιογραφισκους της καρπαζιας κλπ .

Τα δε τρια τελευταια χρονια , η ομαδουλα αυτη ειναι αμεσα συνδεδεμενη με το αρμα του γαυρου σε βαθμο που γελαει ο ποδοσφαιρικος κοσμος , πλην των αρειανων φυσικα . Αμετρητοι δανεικοι απο γαυρο ( φετος και απο ...Νοτιγχαμ , ιδιοκτησιας Μαρινακη ) , αλλαξοκωλιες στις μεταγραφες , 6 βαθμοι στον γαυρο και λυσσα εναντιον των υπολοιπων κλπ κλπ κλπ .
Ο Μαρινακης εφτιαξε ενα ( πολυ καλο ομολογουμενως ) γιουσουφακι-μαντροσκυλο , αφ'ενος για να εχει παντα τους 6 βαθμους αφ'εταιρου για να κραταει μακρια τους διωκτες του , ιδιαιτερα με το ''τυρακι'' της 4αδας ακομη και των προκριματικων του CH.L :))

Πρωτος βεβαια το εκανε αυτο ο Ρωσος πιστολερο .
Πριν λιγα χρονια εκανε γιουσουφακι-μαντροσκυλκο την Χαλκηδωνα Περιστεριου , οπου την ειχε 4αδα γεμιζοντας την με δανεικους η απλα χαρισμενους παικταραδες ( Κουλουρης , Γιαννουλης , Χατζησαιας , Ουαρντα , Χαρισης κλπ) , με αποτελεσμα να παιρνει ευκολα 6 βαθμους ενω κανεις αλλος δεν μπορεσε να κερδισει την ομαδουλα του Σπανου . ;)
Πραγματα που ισως γινονται - πλην της Ελλαδας φυσικα - στην Λατινικη Αμερικη , σε καποιες βαλκανικες χωρες και σε καποιες πρωης Σοβιετικες που κυβερνα η Μαφια ...
Απορω με τους αρειανους που εκαναν ονειρα πρωταθληματος , και δημιουργουν φαντασματα του ...''συστηματος '' που τους κυνηγουν  ::)
Δεν βλεπουν οτι ειναι τα πουτανακια του Μαρινακη , μεχρι να τους βαρεθει η να αλλαξει γνωμη , οπως ο Ρωσος με την Χαλκηδωνα ?
Τοση τυφλα πια ???

Τεσπα , ομαδα τους ειναι , οτι θελουν ας κανουν .

Οσο για το ματς , τα ειπε ολα ο Γιαννικης με μια λεξη ''Κριμα'' . Μονο αυτο ...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Ιαν 2021 17:26 από christos »

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 17:30 »
Στην ανάλυση της αγωνιστικής ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τονίζει ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Άρη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και το ότι επίσης σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ομως τόνισε ότι έπρεπε να αποβληθεί ο Βιερϊνια για την αγκωνιά στον Περέα!

Αναλυτικά η αξιολόγηση των φάσεων που επέλεξε από την 15η και τη 16η αγωνιστική ο επικεφαλής της ΚΕΔ είναι οι εξής...

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός 0-1

Για τη φάση Διούδη - Νίκου Ιωαννίδη ο Κλάτενμπεργκ λέει ότι σωστά καταλογίστηκε φάουλ για χέρι του επιθετικού του Απόλλωνα, αλλα προσθέτει ότι ο Διούδης θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο παιχνίδι.

Για το πέναλτι του Ζαγαρίτη στον Τσιλούλη, λέει ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να δει τη φάση με on field review στο VAR (κάτι που δεν έκανε).

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-4

Συμφωνεί με το ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον Σα από τον Κρέσπι.

ΠΑΟΚ-Βόλος 3-1

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής συμφωνεί με τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο χέρι του Ριέστρα.

Παράλληλα, τόνισε ότι ήταν λάθος που δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Βιεϊρίνια στην αγκωνιά του στον Περέα.

Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Στη φάση του Καστάνιο με τον Ντάουντα, ο διαιτητής καλώς δεν έδωσε πέναλτι.

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0

Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι στο ακυρωθέν γκολ του Αρη έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Χουτεσιώτη.

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 17:39 »
Ο Αρης μου αρεσε την 10ετια του 80 , αφ'ενος διοτι ηταν ομαδα χαμηλων τονων με πολυ κοσμο , αφ'εταιρου διοτι ειχε καποιους πολυ καλους και συμπαθεις σε μενα παικτες . Πχ Κουης , Νικιτς , Μπαχτιτς , Οικονομιδης , Ολε Σκομποε , Γιουκουδης , Κατσιαουνης ,Μπαλης κλπ.
Επειτα περασαν παρα πολλα χρονια που μου ηταν παντελως αδιαφορος ως ομαδα  , και φτανουμε στα τελευταια 15 χρονια , οπου μπηκε στο κλαμπ των σιχαμενων κι αυτος .
Καφριλικια των οπαδων του σε διαφορα γηπεδα , σφαγιαστικες διαιτησιες εις βαρος μας ( πεναλτυ αυτης της τρελοπουτανας του Καπανταη , την επομενη χρονια πεναλτυ που δεν δοθηκε στον Μπακαγιοκο οντας μονος του , δυο μετρα το τερμα κλπ ) , σκουξιμο , κλαμα , φανατισμος απο τις φυλλαδες τους και τους δημισιογραφισκους της καρπαζιας κλπ .

Τα δε τρια τελευταια χρονια , η ομαδουλα αυτη ειναι αμεσα συνδεδεμενη με το αρμα του γαυρου σε βαθμο που γελαει ο ποδοσφαιρικος κοσμος , πλην των αρειανων φυσικα . Αμετρητοι δανεικοι απο γαυρο ( φετος και απο ...Νοτιγχαμ , ιδιοκτησιας Μαρινακη ) , αλλαξοκωλιες στις μεταγραφες , 6 βαθμοι στον γαυρο και λυσσα εναντιον των υπολοιπων κλπ κλπ κλπ .
Ο Μαρινακης εφτιαξε ενα ( πολυ καλο ομολογουμενως ) γιουσουφακι-μαντροσκυλο , αφ'ενος για να εχει παντα τους 6 βαθμους αφ'εταιρου για να κραταει μακρια τους διωκτες του , ιδιαιτερα με το ''τυρακι'' της 4αδας ακομη και των προκριματικων του CH.L :))

Πρωτος βεβαια το εκανε αυτο ο Ρωσος πιστολερο .
Πριν λιγα χρονια εκανε γιουσουφακι-μαντροσκυλκο την Χαλκηδωνα Περιστεριου , οπου την ειχε 4αδα γεμιζοντας την με δανεικους η απλα χαρισμενους παικταραδες ( Κουλουρης , Γιαννουλης , Χατζησαιας , Ουαρντα , Χαρισης κλπ) , με αποτελεσμα να παιρνει ευκολα 6 βαθμους ενω κανεις αλλος δεν μπορεσε να κερδισει την ομαδουλα του Σπανου . ;)
Πραγματα που ισως γινονται - πλην της Ελλαδας φυσικα - στην Λατινικη Αμερικη , σε καποιες βαλκανικες χωρες και σε καποιες πρωης Σοβιετικες που κυβερνα η Μαφια ...
Απορω με τους αρειανους που εκαναν ονειρα πρωταθληματος , και δημιουργουν φαντασματα του ...''συστηματος '' που τους κυνηγουν  ::)
Δεν βλεπουν οτι ειναι τα πουτανακια του Μαρινακη , μεχρι να τους βαρεθει η να αλλαξει γνωμη , οπως ο Ρωσος με την Χαλκηδωνα ?
Τοση τυφλα πια ???

Τεσπα , ομαδα τους ειναι , οτι θελουν ας κανουν .

Οσο για το ματς , τα ειπε ολα ο Γιαννικης με μια λεξη ''Κριμα'' . Μονο αυτο ...

Τα είπες ακριβώς έτσι όπως ειναι

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 17:44 »

Προσβάλουν τον ΠΑΣ και πολλές φορές γίνεται από τους ίδιους τους δημοσιογράφους.Οι οποίοι διαχέουν το μίσος τους προς τα κάτω.Το ίδιο γίνεται και από τους υπόλοιπους 4 προς τον ΠΑΣ και τις υπόλοιπες ομάδες.Τρανό παράδειγμα του παραπάνω ένα καλοκαιρινό «ρεπορτάζ» του sdna.Βάφτισε αμέσως τον ΠΑΣ υποκατάστημα.Φυσικά κατηγορεί τον ΠΑΣ αλλά όχι τον Ολυμπιακό.Κάτσε να ποδοπατήσουμε τον εκάστοτε μικρό.Κάτσε να δημιουργήσουμε κλίμα.Κάτσε να τον αφανίσουμε από τον χάρτη.Άλλωστε το πρωτάθλημα είναι δουλειά 2-3-4-5 ομάδων.Οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν.Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης τους,ούτε να έχουν κόσμο,ούτε τίποτα.
Ξεκίνησε ο Μάντζιος να λέει για το γήπεδο και έδωσε την ευκαιρία μετά στον καθένα να λέει για το άθλιο γήπεδο των Ιωαννίνων.Ένα από τα καλύτερα γήπεδα του πρωταθλήματος.Για το χορτάρι μιλάμε πάντα.Που να θυμήσουμε όμως ότι ο Άρης έπαιξε εδώ με τον Απόλλωνα.Δήλωσε δεύτερη έδρα τα Γιάννινα.Ενώ δίπλα του έχει Καυτατζόγλειο και γενικά γήπεδα η Θεσσαλονίκη έχει.Ούτε να πούμε για όποιες προσπάθειες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για την βελτίωση της κατάστασης.Όχι βέβαια.Καλύτερα να αφήνουμε να λέγεται για το κακό γήπεδο των Ιωαννίνων.Πριν μερικές εβδομάδες παίξαμε στο χωράφι της Λεωφόρου.Όχι εκεί τι να κράξουμε.Είναι πιο εύκολο να κράζεις το Γιάννενο.Σε μια περιοχή που είναι φτωχή,δεν έχει τις ανάλογες υποδομές με αλλες μεγάλες πόλεις και υπάρχει θέμα με την βροχή.Είμαστε από τους πρώτους σε εκατοστά βροχής.Όλοι θα ήθελαν να παίζουμε σε ένα πιο σύγχρονο γήπεδο αλλά εδώ είναι Γιάννινα.Δεν είναι ούτε Αθήνα,ούτε Θεσσαλονίκη.Έχεις πρόεδρο τον Χριστοβασίλη.Όχι κανένα μεγιστάνα.
Ολυμπιακός,Παναθηναικός,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Άρης και Ηρακλής είναι οι πιο ευνοημένες ομάδες παντού.Ο τελευταίος τραβάει τώρα κάτι ζόρια αλλά σε γενικότερη εικόνα δεν τον λες και αδικημένο.Οι πρώτες ομάδες που πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε για διαιτησία,για εύνοια και οτιδήποτε άλλο,είναι αυτές.Αν εσύ δεν πήρες ένα πέναλτι,εγώ δεν πήρα 10 πέναλτι.Για να μην πω για κάρτες,για φάουλ και οτιδήποτε άλλο.Δεν μπορεί να μου έρχεται εδώ ο Ολυμπιακός και να σκούζει για 10 μέρες για ένα γκολ που του ακυρώθηκε.Είτε είναι ο επίσημος Ολυμπιακός είτε όλοι οι υπόλοιποι,δημοσιογράφοι και μη.Ούτε καν ντέρμπι να πεις τραβάει βλέμματα.Με τον ΠΑΣ έπαιζε.Εγώ τι να πω σαν ΠΑΣ για διαιτησία,για τα γήπεδα,για οτιδήποτε;Για να μην πάμε και σε παρακάτω κατηγορίες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 17:47 »
Ανάλυση φάσεων 15ης και 16ης αγωνιστικής (video)

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιήθηκε η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 15η και την 16η αγωνιστική της Super League:

epo.gr

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 18:12 »
Ρε μιλάμε και με το σκουλικι. Εδώ κάποιος παπαρα δημοσιογράφος στο gazzeta από αυτούς που πουλάνε οπαδιλικη είπε ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Άρη και ΠΑΣ.. Εγώ πάντως στα 47 χρόνια ζωής μου είδα ότι ο ΠΑΣ  με τον Άρη έχουν τους ίδιους τίτλους.
Παρατημα του γαυρου είναι οπότε τι ακριβώς θέλει να μας πει... Εδώ είναι το φόρουμ μας και γράφουμε ότι θέλουμε.
Αν ακύρωσε σωστά η όχι το γκολ η αν ήταν πέναλτι, τα παράπονα σου στον Κλατεμπεργκ.
Και κου αρέσει που είπες γιατί αναφέρουμε το παιχνίδι με την αεκ.. Απλα για να συγκρίνουμε ίδιες φάσεις.. Α τε μας τα έχετε κα ει τσουρέκια με την ομάδα σας που πήρε 2 βαθμούς στους μεταξύ μας αγώνες ενώ έπρεπε να πάρει τα π@π@ρια μου.. Άντε από δω..
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 19:29 »
Βρε αρειανέ μπαίνεις σε ένα φόρουμ του ΠΑΣ να μας πείσεις ότι έπρεπε να σας δώσουν ανύπαρκτο πέναλτι όπως παίρνει ο παοκ;
Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε με τον κάθε ένα.
Ο κανόνας είναι ότι δεν είναι πέναλτι και η κοινή λογική και όχι η οπαδική με κίτρινα γυαλιά πάλι λέει ότι δεν είναι.

Πάρε δανεικούς και "μεταγραφές" απο ολυμπιακό νότιγχαμ να γίνεις ομάδα, και μετά να κλαις ότι δε σε θέλει το σύστημα.

Α και φίλος είσαι με κάποιον που δεν έρχεται μέσα στο σπίτι σου να κάνει νταϊλίκια

Αποσυνδεδεμένος Aris1914

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 20:49 »
Ήθελα να μιλήσουμε για τον αγώνα μόνο αλλά επειδή βάζετε και άσχετα θέματα στο τραπέζι να σας πω για να μη κοροιδευομαστε ότι :
1)γελαει ο κόσμος να μιλάτε για παραρτήματα όταν εσείς οι ίδιοι κραζατε τον Χριστοβασιλη όταν σας έκανε παράρτημα του παοκ. Παράρτημα μπορεί να γίνει μια μικρή ομάδα μόνο, όχι μία μεγάλη. Αυτό που υπάρχει είναι η συμμαχία αεκ - παοκ - παο και η συμμαχία ολυμπιακού - Άρη. Τα άλλα όλα είναι γελοίες προπαγάνδες του αφεντικού σας.
2)γελάει ακόμα πιο πολύ ο κόσμος με τον άλλο που θεωρεί ισότιμο Άρη και Πας επειδή έχουν 47 χρόνια τους ίδιους τίτλους. Αν το μόνο κριτήριο είναι αυτό τότε έχετε ίδιο μέγεθος και με τον Αετό Χρυσομηλιτσας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 20:56 »
Ήθελα να μιλήσουμε για τον αγώνα μόνο αλλά επειδή βάζετε και άσχετα θέματα στο τραπέζι να σας πω για να μη κοροιδευομαστε ότι :
1)γελαει ο κόσμος να μιλάτε για παραρτήματα όταν εσείς οι ίδιοι κραζατε τον Χριστοβασιλη όταν σας έκανε παράρτημα του παοκ. Παράρτημα μπορεί να γίνει μια μικρή ομάδα μόνο, όχι μία μεγάλη. Αυτό που υπάρχει είναι η συμμαχία αεκ - παοκ - παο και η συμμαχία ολυμπιακού - Άρη. Τα άλλα όλα είναι γελοίες προπαγάνδες του αφεντικού σας.
2)γελάει ακόμα πιο πολύ ο κόσμος με τον άλλο που θεωρεί ισότιμο Άρη και Πας επειδή έχουν 47 χρόνια τους ίδιους τίτλους. Αν το μόνο κριτήριο είναι αυτό τότε έχετε ίδιο μέγεθος και με τον Αετό Χρυσομηλιτσας.
Ναι εμείς κράζουμε τον δικό μας όταν κάνει μαλακίες.Εσείς οι μεγάλοι πότε θα κράξετε τους δικούς σας που έχουν κάνει μεγαλύτερες χοντρομαλακίες και έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο;Παράρτημα μπορεί να γίνει μια μικρή ομάδα αλλά μια μεγάλη ομάδα ασκεί εξουσία έναντι της μικρής και πολλές φορές εκβιάζει με πολλούς τρόπους (οικονομικούς,δημοσιογραφικούς και πολλά ακόμα).Οπότε...Ο δικός μας δεν κάνει προπαγάνδα γιατί πολύ απλά δεν μιλάει.Ναι οι 2 ανακοινώσεις που έβγαλε προχθές είναι ρεκόρ 13 χρόνων.Επίσης ο ΠΑΣ δεν έχει ολόκληρο δημοσιογραφικό στρατό για να δημιουργήσει το ανάλογο κλίμα.Μάντεψε ποιοι έχουν.
Ναι ξέρεις για κάθε οπαδό η ομάδα του είναι η μεγαλύτερη του κόσμου,άσχετα που βρίσκεται.Πάντως για έναν περίεργο λόγο προτιμώ τον Αετό Χρυσομηλίτσας στο Γ τοπικό από κάτι άλλες ομάδες με πολλούς τίτλους.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 20:57 »

Ρε αντε και γ@μησου

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τρι 12 Ιαν 2021 21:14 »
Ρε Αρειανοι στο Δελασαλ πηγαινατε σχολειο ολοι? Αληθεια, στη Β και Γ εθνικη σε τι γηπεδα παιζατε? Ξεφτιλες.
Υπογραψαμε κανενα συμβολαιο οτι θα παιζονται ματς μονο με ηλιο?
Εδω ειναι Γιαννενα και θα μαθετε να νικατε και τη βροχη αν θελετε να περασετε απο εδω παλιοτιτικες. Μη μας πρηζετε τα πελε.
Stile di vita