Δεν το γουσταρω καθολου αυτο το παιχνιδι. Στην ποδοσφαιρικη μπανανια των υποδικων προεδρων , των ομαδων-δορυφορων , των μπραβων , των εκβιαστων , των πιστολερο , της δημοσιοκαφριλας κλπ , θα χασουμε . Με το καλο η με το αγριο.
Οποτε προτιμω να χασουμε ησυχα και αξιοπρεπως , παρα μετα απο καλη εμφανιση , ευκαιριες και σφαγη της διαιτησιας , και για δυο μερες να σπαμε τα δαχτυλα μας στο πληκτρολογιο με καταρες , μπινελικια , αναλυσεις και πολυ ...πικρα.
Εαν ημουν Γιαννικης , θα αφηνα εξω ολους με καρτες η μικροτραυματισμους , δηλαδη Κρισμαν , Πιρσμαν , Παντελακη , Καστρο . Ντομινγκεζ .
Τα σημαντικα ματς επονται ...
Χρήστο αν χάσουμε, θέλω να χάσουμε με τον τρόπο που δε θέλεις. Με σφαγή της διαιτησίας για να ακούν οι γαύροι μπινελίκια απ όλους τους άλλους και φυσικά να βγει στο τέλος ο Κλάτεμπεργκ και να τους ξεβρακώσει.
Μόνο έτσι ίσως βάλουν μυαλό και δε στα κάνουν τσουρέκια όταν δεν κερδίζουν.....
..κ οι δυο δίκιο έχετε.....
Ναι αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ στον φίλο fon 7. Εννοείται δεν διαφωνώ σε αυτό που συμπλήρωσε. Απλά έγραψα ότι σε αυτά τα παιχνίδια, χωρίς κανένα δισταγμό το τερματίζουν οι μεγάλοι, και τι δεν έχουν δει τα μάτια μας προκειμένου να πάρουν συτο που θέλουν.
Όπως εγώ σταμάτησα να βλέπω αυτά τα ματς , γιατι δεν άντεχα, ούτε καν στο γήπεδο πάω πλέον για να δω αυτά τα 2-3 ματς , έτσι νομίζω πολύς κόσμος με αφορμή όσα βλέπει και την πίκρα που έχει μετά, να σταμάτησε γι αυτό το λόγο να πηγαίνει γήπεδο.
Μπορεί να μην ξέρουν όσοι δεν έρχονται πλέον ότι η αιτία είναι αυτό και μόνο.
Δεν κάθεται ο καθένας να αναλύσει τους λόγους , και γιατι να το κάνει άλλωστε....