Υ.Γ.: Η έλλειψη του συμφωνώ στο forum (εξαιτίας ηλίθιου κολλήματος) μου στερεί τη δυνατότητα να συμφωνήσω με τα παραπάνω του Crimson ...
Κρίμα που οι κλέφτες σου κλέψαν το δώρο στη γιορτή σου . Μακάρι να έχει άλλα δώρα για σένα η ομάδα και στο μέλλον!
Μου το έκλεψαν, μου το στέρησαν το δώρο μου, φίλτατε dk...
Αλλά θα μου τα δώσει πίσω η Ομάδα μας, το πιστεύω.
Λίγη, να τόση δα! ποδοσφαιρική τύχη να είχαμε...
Βλέπω το τεχνικό τημ και τους παίκτες μας να παλεύουν, αβοήθητοι από τη διοίκηση, με ψυχή μέσα στο γαμωτήγανο και να τους στερείται αυτό που δικαιούνται με τρόπο πρόστυχο...
Βλέπω δικούς μας να λένε για γαμωάρματα, κι ενώ η Ομάδα μας τους δίνει τις απαντήσεις, εκείνοι να συνεχίζουν να πιπιλάνε την καραμελίτσα και αυτό βολεύει όλους τους άλλους εκτός από τον ΠΑΣ...
Βλέπω τον ΧΒ να κοιμάται...
Βλέπω τα προπονητικά να είναι χάλια και τα παιδιά να μην μπορούν να προετοιμαστούν όπως πρέπει...
Βλέπω όλα τα στραβά και τα ανάποδα...
Αλλά από την άλλη βλέπω και μία ΟΜΑΔΑ με τα όλα της να παίζει αυτό που ξέρει και να το κάνει καλά!
Ξέρεις, dk, τελικά τώρα που το καλοσκέφτομαι,
η σημερινή "ήττα" ήταν παράσημο για την Ομάδα που αγαπώ!! "Ήττα" σαν ΝΙΚΗ το σημερινό ματς!!
Ένα μεγάλο μπράβο στην Ομάδα μου!
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς Γιαννίκη και τα παιδιά του που δεν καταλαβαίνουν ούτε από τηγάνια ούτε από φριτέζες!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΣ!!
Υ.Γ. σόρυ ρε fadomas, αλλά ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!
ΜΟΝΟ ΠΑΣ, ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!! ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!