Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 17η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8333 φορές)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 17η αγωνιστική
« Απάντηση #150 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 16:59 »
Α ρε Κάργα, δεν χρειαζόταν αυτό το τελευταίο ειδικά όταν το κοράκι σφυρίζει τόσο εύκολα για τους γαύρους.
Παλικάρια όλη η ομάδα.
Πόσα μα πόσα κωλοστημένα θα παίρνει αυτή η ομάδα για να βάλει γκολ;
Εμάς πρέπει να βγει αίμα για να παίρνουμε φάουλ...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:01 »
Ο Λιάσος σήμερα εξέθεσε τον γιαννίκη.
Μην αρχίσετε να γράφετε για τη διαιτησία και γίνεστε γραφικοί...

Παρότι συγκαταλέγομαι σε αυτούς που ενοχλούνται όταν δεν βλέπουμε τα δικά μας λάθη και επικαλούμαστε τη διαιτησία ή άλλους παράγοντες απορώ πώς έχετε το κουράγιο (ενδεχομένως και κακώς εννοούμενο θράσος) να κάνετε τέτοια σχόλια μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο μας έστησαν στο τοίχο με φοβερή μαεστρία...

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή που δεν έδωσαν το παιχνίδι και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις όντας αβοήθητοι από φιλάθλους (ελέω κορωνοϊού) και από διοίκηση (ελέω αφραγκίας) κρατώντας ψηλά την περιφάνεια της ομάδας
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:06 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:02 »
4 φάουλ επιθετικά με αγκωνιές σε κεφαλιά και ούτε μία κάρτα για τον ολυμπιακό
10 δευτερόλεπτα άργησε ο τερματοφύλακας να κάνει το άουτ και του φώναξαν κάρτα και έτρεξε.
Οι διαιτητές λογικά δε θα θέλουν να παίξουν παιχνίδι του ολυμπιακού γτ φοβούνται

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:03 »
Μπράβο Λιάσο.
Μπράβο σε όλη την ομάδα.
Άντε στο διάολο σπίκερ γαμημένε. Πουσταριό.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:04 »
Τί έδωσε ο γαμημένος? Τί έδωσε ο μπάσταρδος?
Πουσταράδες, ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΑΜΩΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!
Γαμιέστε ρε κουφάλες...  :stop:

fadomas, θέλω και γουστάρω να γίνω όχι γραφικός, ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΣ!! (Απορώ με αυτό που γράφεις, αλήθεια...).
Μιλάμε για ΣΤΗΣΙΜΟ στα 6 μέτρα!
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!!
ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΜΑΥΡΑ, ΚΙΤΡΙΝΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΡΜΑΤΑ!!  :stop:
ΆΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ομαδούλες ΣΑΣ...  :stop:
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!  :dab:
ΚΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας!!!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:04 »
Σήμερα έπρεπε να χάσουμε. Ο άλλος δίνει μπάτσα στον δικό μας μπροστά στον διαιτητή και το αφήνει..
Ένα ακόμα χειρουργείο. Συνήθως δεν γκρινιάζω για την διαιτησία αλλά και το σημερινό μαζί με τα άλλα δεν αντέχετε..
....

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:05 »
Πάρα πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας. Εξαιρετική η άμυνα. Σαλιακας δε ξέρω πως έπαιζε Λαμία, Πιρσμαν τρομερή τεχνική, Καργας πολύ δυναμικός αλλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Και σήμερα πάλι και στο πέναλντι που είχε κάνει. Αθανασίου εδιεξε καλά στοιχεία. Λεό δεν το δείχνουν τα στατιστικά αλλά βοηθάει πάρα μα πάρα πολύ και πάει πολύ καλά φέτος. Η ταχύτητα και το πείσμα του βοηθάνε πολύ. Και φυσικά MVP ΛΙΑΣΟΣ. Ένα παιδί που παίζαμε μαζί στις υποδομές του ΠΑΣ. Η δουλειά που έχει ρίξει δε φαντάζεστε πόση είναι. Από κ15 εδώ, είναι στα Γιάννενα 6-7 χρόνια. Τρομερό τρέξιμο σε κάθε προπόνηση, πολύ δυναμικός και τρομερός αμυντικά. Επιθετικά και τεχνικά έχει αδυναμίες αλλά ενταξει

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:05 »
Για ακομη μια φορα ακουμε καλα λογια και δεν παιρνουμε βαθμο.

Η πουτανα η τυχη μας γυρναει για ακομη μια φορα την πλατη , και δεν μας δινει απολυτως τιποτα.

ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια και στον Γιαννικη για την διαχειρηση του ματς .

Οσο για τον γιο της πορνης που ουρλιαζε σαν καφρος της 7 στο γκολ , ειπαμε , εχουν φαει τοσο ξυλο που θελοντας και μη γινονται οπαδοι .

Για τον διαιτητη τα ειπαμε . 100-0 σε ολο το ματς . Κερασακι στην τουρτα στο τελος , η μπουνια στον Ναουμετς που δεν δοθηκε καν φαουλ .
Ουτε λογος φυσικα μα ξαναδει την φαση του γκολ μπας και εγινε φαουλ , οπως διαμαρτυρονται οι παικτες μας.

Υ.Γ. ΑΥΤΟ ακριβως εννοουσα οταν ελεγα οτι αυτα τα ματς καλυτερα να τα χανεις ανετα και χαλαρα , παρα ΕΤΣΙ .
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ !

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:06 »
Ο Λιάσος σήμερα εξέθεσε τον γιαννίκη.
Μην αρχίσετε να γράφετε για τη διαιτησία και γίνεστε γραφικοί...

Παρότι συγκαταλέγομαι σε αυτούς που ενοχλούνται όταν δεν βλέπουμε τα δικά μας λάθη και επικαλούμαστε τη διαιτησία ή άλλους παράγοντες απορώ πώς έχετε το κουράγιο (ενδεχομένως και κακώς εννοούμενο θράσος) να κάνετε τέτοια σχόλια μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο μας έστησαν στο τοίχο με φοβερή μαεστρία...
Σωστό κι αυτό. Συγγνώμη εκ μέρους μου που έχω το θράσος να πω ότι ένας παίχτης του ΠΑΣ έπεξε πάρα πολύ καλά. Και συγγνώμη που πιστεύω ότι ο γιαννίκης έπρεπε να του έχει δώσει παραπάνω ευκαιρίες και το είπα.
Όταν βλέπουμε έναν αγώνα πρέπει για 2 ώρες να βρίζουμε τον διαιτητή.
Απο αύριο ποδοσφαιρικά σχόλια.

υγ. Αφιερομένο στον dk για να είναι ευχαριστημένος
Γαμιέτ.. ο ολυμπιακός
Γαμιέτ.. η διαιτησία
Κακός ψόφος να τους μάζει όλους και άλλα τέτοια ωραία.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:07 »
Ηταν αναμενόμενο. Στην Ελλάδα ζούμε. Φάουλ εφεύρημα. Εύγε σε όλα τα παιδιά χωρίς μεμψιμοιρίες και στον Γιαννίκη για το στήσιμο της ομάδας. Κάτι παραπάνω στον Χούτε για την απόκρουση του πέναλτυ, στον απίστευτο Αθανασίου για την άλλη απόκρουση και στον Πήρσμαν γιατί είναι ΜΕΓΑΛΟΣ παίχτης. Δεν μου άρεσε η στάση του Γιαννίκη στο τέλος που μόνο αυτόγραφο δεν ζήτησε από τον Μαρτίν ενώ έχασε με τον τρόπο που έχασε...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:10 »
Επίσης για να συμπληρωσω. Γαμω τον σπικερ τον πουστη με το που έβαλε γκολ ο Ολυμπιακός και φώναξε έτσι αυθόρμητα τον έβρισα με όλη τη φωνή μου. Επίσης γαμω το διαιτητή. Η τύχη ελπίζω να μας τα επιστρέψει όλα του χρόνου μαζεμένα να βγου.ε Ευρώπη. Κρατήστε Γιαννικη, όλη την άμυνα Λεό παμλιδη Ελευθεριάδη και τους μικρούς και ακόμα 4 προσθήκες ειδικά στο κέντρο.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:11 »
Υ.Γ. ΑΥΤΟ ακριβως εννοουσα οταν ελεγα οτι αυτα τα ματς καλυτερα να τα χανεις ανετα και χαλαρα , παρα ΕΤΣΙ .
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ !
και όμως αυτά γαλουχούν χαρακτήρα στην ομάδα μας και στους φιλάθλους.

Υ.Γ.: Η έλλειψη του συμφωνώ στο forum (εξαιτίας ηλίθιου κολλήματος) μου στερεί τη δυνατότητα να συμφωνήσω με τα παραπάνω του Crimson ...
Κρίμα που οι κλέφτες σου κλέψαν το δώρο στη γιορτή σου . Μακάρι να έχει άλλα δώρα για σένα η ομάδα και στο μέλλον! 

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:11 »
Ρε γαμημενα κορακια ρε μουνιά  στο var επιθετικό φαουλ κάνει ο χασάν στον εραμουσπε

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:13 »
Παράθεση από: Fontas84 link=topic=8285.msg223950#msg223950

υγ. Αφιερομένο στον dk για να είναι ευχαριστημένος
αν αυτό καταλαβαίνεις και αυτό σου βγαίνει να πεις ακριβώς με τη λήξη ενός παιχνιδιού το οποίο χάνεται με αυτόν τον τρόπο δεν έχουμε όντως πολλά να συζητήσουμε ...

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:20 από dk »

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:15 »
Ο παίχτης του  Ολυμπιακού βγάζει τη μπάλα άουτ και ο διαιτητής δίνει κόρνερ υπέρ του! Ο Νάουμετς δέχεται αγκωνιά στο πρόσωπο και μένει κάτω, ενώ το ματς συνεχίζεται κανονικά και ο διοιτητής περνάει από δίπλα του κάνοντας πως δεν τον βλέπει! Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή... είναι ν' απορείς που κάποιοι διαμαρτύρονται...χαχα...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:19 »

αν αυτό καταλαβαίνεις και αυτό σου βγαίνει να πεις από ένα παιχνίδι το οποίο χάνεται με αυτόν τον τρόπο ακριβώς με τη λήξη δεν έχουμε όντως πολλά να συζητήσουμε ...
[/quote]

Την πρώτη φορά που μου την είπες σε προηγούμενο αγώνα ζήτησες συγγνώμη.
Τη δεύτερη φορά μου την λες, γιατι έχω διαφορετική γνώμη απο εσένα που θες να βρίζω τους διαιτητές κι εγώ κάνω ποδοσφαιρικό σχόλιο.
Κάνω το λάθος και σου απαντάω.
Συζήτηση ονομάζεται η διαδικασία στην οποία αφήνουμε τον άλλο να λέει την γνώμη του ελεύθερα
Αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιο μου προς εσένα.
Καλή συνέχεια

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:19 »
και φυσικά ο σπίκερ δεν είδε τίποτε από όλα όσα έγιναν... τις κασέτες με τον Μαρινάκη και στημένα τις θυμάται κανείς; Για πέντε κακουργήματα πήγαινε τότε... οπότε, πάλι καλά να λέμε που δεν πάθαμε και τίποτε, που λέει και το ανέκδοτο...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:23 »
Μπράβο στην ομάδα που παίζει μπάλα ....μπράβο κ στον πρόεδρο που σε λίγο θα βάζουμε αλλαγές από την κ19....

Καθαρό στήσιμο στα 6 μέτρα....δε θυμάμαι κ γω ποσά επιθετικά φάουλ δεν έδωσε το τελευταίο δεκάλεπτο.....το δε φάουλ στο τέλος είναι για πολλά γέλια.....γίνεται πράγματι φάουλ αφήνει πλεονέκτημα ....αλλά επειδή μπέρδεψε τα μπούτια του ο παίχτης του γαύρου κ βγάζει τη μπάλα άουτ ...και φυσικά τελειώνει το ματς. .γυρνάει τη μπάλα πίσω κ σφυρίζει φάουλ....για πολλά γέλια μιλάμε....μπράβο στο γαύρο και περιμένουμε εναγωνίως τα ευρωπαϊκά τσίρκα να περιοδεύσουν

Ο Λιασος.άρπαξε την ευκαιρία κ έκανε ένα πάρα πολύ καλό ματς...δεν εξέθεσε κανένα ...ο Γιαννικης δεν είναι χαζός να μην τον χρησιμοποιεί....υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να μπεις να παίξεις

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα η ομάδα.....δεν υπάρχει πρόεδρος( ήταν που ήταν άφαντος...έπεσε κ ο κορονοιος και έγινε ντιπ αόρατος)...χωρίς βοήθειες...αφού έδιωξε μακριά απ' την ομάδα κόσμο κ παράγοντες του τόπου τώρα θα κλαίγεται ότι είναι μόνος του....αν είναι δυνατον

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:26 »
Επειδή σίγουρα υπάρχουν πολλά νεύρα και οι παλμοί είναι τέρμα πάνω,ας μην τσακωθούμε μεταξύ μας.Ας διοχετεύσουμε όλη την ενέργεια προς κάτι καλό.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:29 »
Μπράβο στην ομάδα που παίζει μπάλα ....μπράβο κ στον πρόεδρο που σε λίγο θα βάζουμε αλλαγές από την κ19....

Καθαρό στήσιμο στα 6 μέτρα....δε θυμάμαι κ γω ποσά επιθετικά φάουλ δεν έδωσε το τελευταίο δεκάλεπτο.....το δε φάουλ στο τέλος είναι για πολλά γέλια.....γίνεται πράγματι φάουλ αφήνει πλεονέκτημα ....αλλά επειδή μπέρδεψε τα μπούτια του ο παίχτης του γαύρου κ βγάζει τη μπάλα άουτ ...και φυσικά τελειώνει το ματς. .γυρνάει τη μπάλα πίσω κ σφυρίζει φάουλ....για πολλά γέλια μιλάμε....μπράβο στο γαύρο και περιμένουμε εναγωνίως τα ευρωπαϊκά τσίρκα να περιοδεύσουν

Ο Λιασος.άρπαξε την ευκαιρία κ έκανε ένα πάρα πολύ καλό ματς...δεν εξέθεσε κανένα ...ο Γιαννικης δεν είναι χαζός να μην τον χρησιμοποιεί....υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να μπεις να παίξεις

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα η ομάδα.....δεν υπάρχει πρόεδρος( ήταν που ήταν άφαντος...έπεσε κ ο κορονοιος και έγινε ντιπ αόρατος)...χωρίς βοήθειες...αφού έδιωξε μακριά απ' την ομάδα κόσμο κ παράγοντες του τόπου τώρα θα κλαίγεται ότι είναι μόνος του....αν είναι δυνατον

Έχεις δίκιο Θοδωρή. Εγώ το λέω με το σκεπτικό του φιλάθλου που βλέπω τα πράγματα απ έξω και θεωρώ ότι ο κάργας έπαιξε πάρα πολλές φορές στο κέντρο που δεν είναι η θέση του και δεν τα πήγε καλά. Κάποιες τέτοιες ευκαρίες μπορούσε να τις πάρει ο λιάσος
Ο προπονητής είναι ότι καλύτερο μας έχει τύχει και είμαι ο πρώτος που φωνάζω εδω και μήνες για ανανέωση με λευκή επιταγη (που λέει ο λόγος)

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:30 »
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες και τον προπονητή για την παλικαρίσια εμφάνιση.

Όλοι έβγαλαν φοβερή ψυχη και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Δυστυχώς αυτοί παίζουν με πολυβόλα κι εμεις με σφεντόνες και στο ελληνικο πρωτάθλημα ακόμα κι έτσι σου απαγορεύουν να ονειρεύεσαι την έκπληξη.  Στο τελευταίο λεπτό μας πήραν το χαμόγελο από τα χείλη, όπως ακριβώς και στο ματς με τον παοκ.

Τι να πει κανείς, πιο πολύ σκέφτομαι τη στεναχώρια που θα έχουν οι παίχτες που έδωσαν τέτοιο αγώνα και στο τέλος δεν πήραν τίποτα.

Θέλουμε οπωσδήποτε ενίσχυση, άρχισαν οι τιμωρίες και μείναμε τρεις κι ο κούκος. Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει αυτό σε τέτοιο βαθμό.
Έλεος με τον πρόεδρο, κοντεουν να μας φτάσουν και οι τελειωμένοι επειδή δεν εέχουμε 2-3 έμπειρους παίχτες  ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:34 »
Παράθεση
fadomas, θέλω και γουστάρω να γίνω όχι γραφικός, ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΣ!! (Απορώ με αυτό που γράφεις, αλήθεια...).
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!!

Παιδιά τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ αλλάζουν. Οπότε θεωρώ ανούσιο να φωνάζω για την διαιτησία.
Ή θα πρέπει λοιπόν να γίνεσαι γραφικός και να λες να λες να λες μέχρι να βαρεθείς γιατί δε θα σε ακούσει κανένας ή θα πάψεις να παρακολουθείς ελληνικό πρωτάθλημα και θα δεις κανένα από τα σοβαρά.

Εγώ επιλέγω να στεναχωρηθώ με πράγματα που μπορώ να αλλάξω. Όπως το να έχω παίχτες στην ομάδα με την ανάλογη εμπειρία που στο 90 (δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστική φάση απο αυτή του Πιρσμαν) δε θα περιμένει με την μπάλα στα πόδια αλλά θα τη στείλει αν όχι μπροστα, ΣΤΟ ΣΕΦ

Η ομάδα έκανε ένα παρα πολύ καλό παιχνίδι αλλά η έλλειψη εμπειρίας σε έκανε να μην μπορείς να το διαχειριστείς και να παίζεις με τη φωτιά ασχέτος διαιτητή.
Όταν ένα ημίχρονο παίζεις ΜΟΝΟ απο δεξιά όοοσες φορες κι αν ήταν μόνος απο αριστερά ο Καρτάλης, όταν πολλές φορες πηγαίνεις για την δύσκολη πάσα και όχι για την εύκολη, όταν κρατάς πολύ περισσότερο μπάλα από όσο πρέπει,όταν τέλος δεν έχεις καθαρό μυαλό , ε στο τέλος θα το φας. Εύκολα με έναν έμπειρο επιθετικό μια από τις 4 φάσεις που βγαλαμε η μπάλα θα ήταν στα δύχτια.

Όταν σε όλα αυτα συνηγορεί και η ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ διαιτησία. Ε θα χάσεις στο 93.

Εγώ από το να ουρλιάζω για την διαιτησία προτιμώ να ουρλιάζω για τον χοντρό που δεν έχει 2-3 ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ παίχτες που να ξέρουν να διαχειρίζονται τοοοοοσα ματς που έχουμε χάσει.

Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:35 »
Αναμένω να δω (μάταια πιθανότατα) αν θα γίνει αναφορά:
Στην σφαλιάρα προς τον Κάργα στο 94 που θα επέφερε αποβολή.
Στο ότι στην ίδια φάση είχε δοθεί πλεονέκτημα οπότε δεν υπάρχει πλέον φάουλ.
Στο σπρώξιμο στον Εραμούσπε στο γκολ.
Στην ανύπαρκτη κάρτα στον Εραμούσπε στο 1ο ημίχρονο.
Στην (πιθανότατα αγκωνιά καθώς δεν μας έκανε την τιμή της επανάληψης από άλλη κάμερα) στον Νάουμετς
Στο penalty που δόθηκε στο 1ο ημίχρονο που αν ήταν στην άλλη εστία θα συζητάγαμε για χρόνια.
Στα δεκάδες μονομερή σφυρίγματα που απέτρεψαν τη δημιουργία φάσεων και μας έκλεισαν στα καρέ μας.
Δεν χρειάζονται και πολλά περισσότερα για μία ομάδα που έχει χρημαστηριακή αξία τουλάχιστον 20 φορές της δικιάς μας και παίζει με έναν αντίπαλο αβοήθητο από φιλάθλους (ελέω κορωνοϊού) και από διοίκηση (ελέω αφραγκιάς) για να κερδίσει με 1-0 στο 94 ...

έχουμε το καϋμό μας έχουμε και τις εσωτερικές έριδες
Την πρώτη φορά που μου την είπες σε προηγούμενο αγώνα ζήτησες συγγνώμη.
Και πολύ καλά έκανα εφόσον λάθεψα ... Θα σου πρότεινα να το εφαρμόζεις  και εσύ
Τη δεύτερη φορά μου την λες, γιατι έχω διαφορετική γνώμη απο εσένα που θες να βρίζω τους διαιτητές κι εγώ κάνω ποδοσφαιρικό σχόλιο.
Επαναλαμβάνω διαστρεβλώνεις την αλήθεια και ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγραψα επί λέξει ότι είχες το κουράγιο (ή ενδεχομένως το κακώς εννοούμενο θράσος ) και μπορούσες λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη να κάνεις σχόλιο για το ότι εκτέθηκε ο Γιαννίκης. Προσωπικά με ξενίζει όπως πολύ περισσότερο με ξενίζει η άποψη του fadoma που επίσης παρέθεσα (που χαρακτηρίζει γραφικούς όσους διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία)... μαζί με το δικό σου σχόλιο. 
Συζήτηση ονομάζεται η διαδικασία στην οποία αφήνουμε τον άλλο να λέει την γνώμη του ελεύθερα Αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιο μου προς εσένα.
Η στάση μου και ο τρόπος που διατυπώνω τις απόψεις μου όσα χρόνια υπάρχει το pas.gr εκτιμώ ότι αποδεικνύουν ότι συμφωνώ στην ελεύθερη διατύπωση γνώμης. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι δεν απορώ με απόψεις που διατυπώνονται ... 

« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Ιαν 2021 18:00 από dk »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:38 »
Τί έδωσε ο γαμημένος? Τί έδωσε ο μπάσταρδος?
Πουσταράδες, ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΑΜΩΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!
Γαμιέστε ρε κουφάλες...  :stop:

ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!!
ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΜΑΥΡΑ, ΚΙΤΡΙΝΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΡΜΑΤΑ!!  :stop:
ΆΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ομαδούλες ΣΑΣ...  :stop:
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!  :dab:
ΚΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

Μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας!!!

Τα ειπες ολα φιλε . Και χρονια πολλα !!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Κυρ 17 Ιαν 2021 17:39 »

Υ.Γ.: Η έλλειψη του συμφωνώ στο forum (εξαιτίας ηλίθιου κολλήματος) μου στερεί τη δυνατότητα να συμφωνήσω με τα παραπάνω του Crimson ...
Κρίμα που οι κλέφτες σου κλέψαν το δώρο στη γιορτή σου . Μακάρι να έχει άλλα δώρα για σένα η ομάδα και στο μέλλον!
Μου το έκλεψαν, μου το στέρησαν το δώρο μου, φίλτατε dk...
Αλλά θα μου τα δώσει πίσω η Ομάδα μας, το πιστεύω.
Λίγη, να τόση δα! ποδοσφαιρική τύχη να είχαμε...
Βλέπω το τεχνικό τημ και τους παίκτες μας να παλεύουν, αβοήθητοι από τη διοίκηση, με ψυχή μέσα στο γαμωτήγανο και να τους στερείται αυτό που δικαιούνται με τρόπο πρόστυχο...
Βλέπω δικούς μας να λένε για γαμωάρματα, κι ενώ η Ομάδα μας τους δίνει τις απαντήσεις, εκείνοι να συνεχίζουν να πιπιλάνε την καραμελίτσα και αυτό βολεύει όλους τους άλλους εκτός από τον ΠΑΣ...
Βλέπω τον ΧΒ να κοιμάται...
Βλέπω τα προπονητικά να είναι χάλια και τα παιδιά να μην μπορούν να προετοιμαστούν όπως πρέπει...
Βλέπω όλα τα στραβά και τα ανάποδα...
Αλλά από την άλλη βλέπω και μία ΟΜΑΔΑ με τα όλα της να παίζει αυτό που ξέρει και να το κάνει καλά!
Ξέρεις, dk, τελικά τώρα που το καλοσκέφτομαι,
η σημερινή "ήττα" ήταν παράσημο για την Ομάδα που αγαπώ!! "Ήττα" σαν ΝΙΚΗ το σημερινό ματς!!

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ομάδα μου!
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς Γιαννίκη και τα παιδιά του που δεν καταλαβαίνουν ούτε από τηγάνια ούτε από φριτέζες!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΣ!!

Υ.Γ. σόρυ ρε fadomas, αλλά ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!
ΜΟΝΟ ΠΑΣ, ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!! ΜΟΝΟ ΠΑΣ!!!