Αποστολέας Θέμα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 17η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 8325 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 17η αγωνιστική
« Απάντηση #200 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 00:35 »
Τρομερό πάθος από την Ομάδα!
Απίστευτα τρεξίματα!
Μοναδική αλληλοκάλυψη!
Έργο καθαρά του κόουτς Γιαννίκη και των παικτών του που πίστεψαν και πιστεύουν στο όραμα του προπονητή τους.
Δεν υπάρχει υστερήσας από τον ΠΑΣ, τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα. Ακόμα και η "συμπάθεια" του pextempalla, ο Χουτε, έκανε απίστευτη απόκρουση στο πέναλτι.
Εκπληκτικά αντανακλαστικά έδειξε ο νεαρός Αθανασίου σε κοντινό πλασέ του γάβρου. Φίλε μπαμΠΑΣ, λες τελικά η σημερινή του εμφάνιση να είναι το εφαλτήριό του?  ;)
Πολλά τρεξίματα ο Πίρσμαν και εντελώς αμάσητος.
Εραμούσπε και Κάργας απροσπέλαστοι.
Σάλιακας πολλά χιλιόμετρα, όπως και το πανέμορφο γκνου.
Σιόντης και Καρτάλης άψογοι αμυντικά και με αρκετές προσπάθειες να βγάλουν μπροστά την Ομάδα.
Κορυφαίος ο Λιάσος. Πηγή κινδύνων ο Παμλίδης με πολλά γκατς, έκανε ό,τι μπορούσε.
Προσπάθησε ο Μπρένερ όπως και ο αντικαταστάτης του Ελευθεριάδης, ενώ ο Νάουμετς κράτησε μπάλα, έδωσε έξτρα ταχύτητα και εισέπραξε και την αγκωνιά του χωρίς να τιμωρηθεί ο αντίπαλος.
Γιαννίκης, ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει στον πάγκο της η Ομάδα. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, μακάρι ο κοιμώμενος γίγ... πρόεδρος να είχε τη διάθεση να του δώσει όσα έχει ζητήσει.
Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, δε νομίζω ότι θα κινδυνεύσουμε.
Μακάρι ο νέος μας φορ να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας.

Υ.Γ. κοράκια, ΓΑΜΙΕΣΤΕ!!!  :stop:
και
ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 00:59 »
Ρε παιδιά δεν είπαμε καθόλου για τη σέντρα του Σάλιακα. Υποψία για γαυροχέρι, υπάρχει να την ξαναδούμε κάπου;

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #202 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 01:33 »
Μου αρέσει που κάποιοι επαινούν την ομάδα μας (όχι το καρ.γρ) ότι έπαιξε μπαλάρα.

Από ότι είδα από τα στιγμιότυπα δεν κάναμε φάση. Μια ψιλοφάση με τον Παμλίδη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί δεν είδα το παιχνίδι.

Παίξαμε μπάλα σημαίνει απειλήσαμε, κάναμε φάσεις κ.ο.κ..

Μην ρίχνετε τον πήχη τόσο χαμηλά. Το γαύρο τον έχουμε γλεντήσει κάμποσες φορές ΚΑΙ μέσα στο Καραϊσκάκη, άλλο που δεν μας άφησαν να φύγουμε με το διπλό.

Το χθεσινό πρέπει να ήταν μαζική άμυνα. Αυτό μπορούμε αυτό παίζουμε, δεν λέω αλλά όχι και να πανηγυρίζουμε και από πάνω.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 01:34 »
Καλό το τελευταίο. Δεν ξέρεις οτι οι γάβροι παίκτες δεν έχουν χέρια σύμφωνα με τους διαιτητές;
Εμένα πάντως αυτό που τελευταία δεν μου πολυαρέσει επιθετικά στην ομάδα είναι ο Παμλίδης. Κρατάει πολύ τη μπάλα, προσπαθεί παντα να τριπλάρει, δε βλέπει γήπεδο. Νομίζω ψάχνει απεγνωσμένα το γκολ ή τη μεγάλη προσπάθεια για να δείξει κάτι.
Η διαφορά αμυντικά της ομάδας είναι τα λιγότερα ανεβάσματα του Πιρσμαν και του Σαλιακα. Και γι'αυτό στους 3 τελευταίους έχουμε 2 κουλούρια στην άμυνα και ένα γκολ στο 90 φεύγα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 09:06 »
Μου αρέσει που κάποιοι επαινούν την ομάδα μας (όχι το καρ.γρ) ότι έπαιξε μπαλάρα.

Από ότι είδα από τα στιγμιότυπα δεν κάναμε φάση. Μια ψιλοφάση με τον Παμλίδη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί δεν είδα το παιχνίδι.

Παίξαμε μπάλα σημαίνει απειλήσαμε, κάναμε φάσεις κ.ο.κ..

Μην ρίχνετε τον πήχη τόσο χαμηλά. Το γαύρο τον έχουμε γλεντήσει κάμποσες φορές ΚΑΙ μέσα στο Καραϊσκάκη, άλλο που δεν μας άφησαν να φύγουμε με το διπλό.

Το χθεσινό πρέπει να ήταν μαζική άμυνα. Αυτό μπορούμε αυτό παίζουμε, δεν λέω αλλά όχι και να πανηγυρίζουμε και από πάνω.

Κάνεις λάθος. Μη βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις δει το ματς. Η ομάδα δεν έπαιξε μαζική άμυνα. Αντίθετα αρκετές φορές έβγαλε ακόμη και 8!!! παίκτες στο μισό γήπεδο του γαύρου. Προσωπικά αναρωτιώμουν πως θα αμυνθούμε αν έβγαινε καμιά περίεργη μπαλιά στα μετόποισθέν μας την ώρα που είμασταν όλοι μπροστά.
Το γεγονός αυτό τονίστηκε νομίζω και στην Αθλητική Κυριακή. Χάσαμε 2 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Η μία μάλιστα του Παμλίση θα καρφωνόταν στο Γ του Σα αν δεν άλλαζε ελαφρώς πορεία από τον ώμο του Σεμέδο. Στη δεύτερη ο Ελευθεριάδης ενώ κατεβάζει πολύ όμορφα τη μπάλα μέσα στην περιοχή, κάνει άσχημο τελείωμα.

Την παρατήρησή σου ότι δεν κάναμε πολλές φάσεις την εξηγώ και στο προηγούμενο ποστ μου
Μια γενικότερη παρατήρηση είναι ότι θα πρέπει να κάνουμε ΠΑΝΤΑ τις καλύτερες επιλογές όταν κάνουμε επίθεση, γιατί πιστεύω ότι ξοδέψαμε φάσεις που θα μπορούσαν να βγουν καταπληκτικές αντεπιθέσεις, με λάθος μεταβιβάσεις. Ειδικότερα όταν παίζεις με τέτοιου επιπέδου ομάδες πρέπει να ελαχιστοποιείς τα λάθη και να εκμεταλλεύεσαι όλες τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Όντως σπαταλήσαμε πολλές "προϋποθέσεις" όπως έλεγε και ο Πετράκης, αλλά ήταν από τα μεταξύ μας ματς που θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ περισσότερες τελικές αν είμασταν πιο προσεκτικοί στις μεταβιβάσεις μας. Κάναμε πολλές φορές τα εύκολα δύσκολα χωρίς να χρειάζεται. Τώρα μου έρχονται στο μυαλό 2 φάσεις που ενώ η μπάλα έπρεπε  να πάει αριστερά στον Πίρσμαν που ήταν ελεύθερος και θα μπορούσε να προχωρήσει και να βγάλει εύκολη σέντρα, η μπάλα πήγε ή καλύτερα προσπάθησε να πάει νομίζω στον Παμλίδη που ήταν μπροστά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του γαύρου κλεισμένος από 2 αμυντικούς. Φυσικά η μπάλα χάθηκε και μάλιστα εύκολα. Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφεύγουμε και ιδιαίτερα με αντιπάλους που ξέρεις ότι δε θα έχεις τις πολλές ευκαιρίες. 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 09:45 »
Mpakoulieros, ξέχασα να σου αναφέρω ότι στο πρώτο 10λεπτο τους παίζαμε μονότερμα. Ο γαύρος δεν πέρασε τη σέντρα. Έτριβα τα μάτια μου.... :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 11:54 »
Δεν έχω να κάνω κανένα αρνητικό σχόλιο για κανένα παίκτη πλην του Χούτε που για ακόμη μία φορά έκανε έξοδο σαν κριάρι.
Δεν έχω ξαναδεί τέρμα να κάνει έξοδο με προτεταμένο το πόδι και τις τάπες αντί να βγει με τα χέρια για να προσπαθήσει να μπλοκάρει ή να διώξει την μπάλα. Η απόκρουσή στο πέναλτι ήταν η πρώτη στην καριέρα του και πιστεύω η εξιλέωσή του για τη μαλακία που έκανε.
Ούτε τώρα το είδες. Για λόγους "συμπάθειας" προς τον τερματζή μας, νομίζεις ότι το είδες.
Από όλες τις κάμερες πλην της διαγώνιας δεξιά πίσω από το τέρμα (που παραπλανά), με λίγη καλή θέληση, θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι βγήκε με το σώμα του απλωμένο, με ανοιχτά χέρια και πόδια για να καλύψει περισσότερο χώρο, οριζόντια απέναντι στον επιτιθέμενο, δημιουργώντας ένα σταυρό (κάθετα το σώμα του Ελ Αραμπί και οριζόντια το σώμα του Χουτ). Γι` αυτό και δεν τον βρήκε ούτε με τις τάπες ούτε με τα χέρια.
Και αν έπρεπε να βγει; Ασφαλώς ναι, με "τα χίλια", από τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί, κινούμενος πολύ γρήγορα, έχει βρεθεί μπροστά από τον τελευταίο αμυνόμενό μας (νομίζω είναι ο Σιόντης) και έχει "φάτσα κάρτα" το τέρμα. Ο Χουτε έπρεπε, όσο το δυνατό πιο γρήγορα, να βγει για να του περιορίσει το οπτικό πεδίο. Αν κοίταζε την πάρτη του, Θα μπορούσε "να κάτσει στ` αυγά του" πάνω στη γραμμή του τέρματος και να δεχθεί απλά το γκολ, για το οποίο δεν θα του ζητούσε και κανείς το λόγο - το έργο αυτό το είχαμε δει πολλές φορές στην αμέσως προηγούμενη θητεία μας στην Α΄Εθνική.
Η σύγκρουσή του με τον γαυροπαίκτη και το δικό μας αμυντικό, συνέβη γιατί απλώς και οι τρεις κινήθηκαν πολύ γρήγορα, αλλά είχαν ο ένας έναντι των δύο, αντίθετες κατευθύνσεις. Ακόμη και αν σταματούσε ο Χούτε ένα μέτρο μπροστά τους, με τη φόρα που είχαν θα έπεφταν πάνω του.
Μόνο εκ του αποτελέσματος πια, μπορεί να μην κριθεί ως η ιδανική έξοδος, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι την (επαναλαμβανόμενη) απαξίωση, το μονοπάτι έχει πολύ δρόμο. 
Δεν χρειάζεται πάντα να εφευρίσκεται ένας αποδιοπομπαίος τράγος ή "κριάρι"...
ΥΓ. Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση, ότι κράτησε εν τέλει το "μηδέν", και αυτό, οπωσδήποτε, δεν μπορεί να αποτελεί καμία εξιλέωση για καμία μαλακία ...
ΔΕΝ κάνει λάθη, όποιος δεν κάνει τίποτε...

Μόνο ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε ΟΛΗ την ομάδα ανεξαιρέτως.
Όλοι το έκαναν τον δωράκι τους στον εορτάζοντα CRIMSON, το κακό είναι ότι το "τσούρνεψε" ο ίδιος ο "φύλακας" στον οποίο το εμπιστεύτηκαν να το παραδώσει, και το έδωσε σε ένα "ληγούρη", άπληστο, μονοφαγά.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 12:38 »
Γενικά ο χουτεσιώτης είναι ένας καλός τερματοφύλακας.
Δε χρειάζεται να του βάζουμε όλη αυτή την πίεση. Απλά ίσως χρειάζεται ένα δύο αγώνες έξω να ηρεμήσει απο τα συνεχόμενα ματς.
Η άμυνα μας δέχεται αρκετή πίεση οπότε είναι λογικό να γίνουν και κάποια λάθη.
Ο χουτεσιώτης κατά τη διάρκεια του αγώνα εκτός απο το να παίζει τη θέση, οργανώνει όλη την άμυνα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Άσχετο αλλά επιτέλους παίζουμε όλους τους μεγάλους στα ίσια.
Ούτε τούμπα ούτε καραϊσκάκη έχουν να μας που τίποτα.
Δύο Χ έγιναν άσσοι στις καθυστερήσεις με κόντρα διαιτησία.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 12:47 »
Παράθεση
Γενικά ο χουτεσιώτης είναι ένας καλός τερματοφύλακας.

Ισχύει. Αλλά και μόνο που ξέρει ότι από πίσω δεν έχει κάποιον να φοβηθεί για τη θέση του, παίζει χαλαρά και τον οδηγεί πολλές φορές σε επιπολαιότητες.
Χαρακτηριστική είναι μια φάση κάπου στην αρχή, βγάζει σέντρα γαύρος από αριστερά και ακούγεται ο Χουτε "ΕΓΩ, ΕΓΩ" και δε βγαίνει να μαζέψει την μπάλα παρακάνει 1-2 βήματα πίσω. Η μπάλα νομίζω καταλήγει ή Εραμούσπε ή Πιρσμαν, που διώχνουν την μπάλα. Το να λες εγώ,εγώ χωρίς να βγαίνεις, ούτε στην αλάνα. Πρέπει λίγο να καθαρίσει το μυαλό του.

Από την άλλη ο πιτσιρικάς έδειξε τσαγανό και μάλιστα μόλις έβγαλε το καλό πλασέ του γαύρου έσκασε και χαμόγελο. Είναι καλό ώστε να παίρνει τα πάνω του.
Το αστείο είναι ότι μιλάει ο Χούτε και ακούγεται μέχρι το κέντρο και κάποια στιγμή "φώναξε" ο μικρός και με δυσκολία παίζει να τον άκουσε ο Κάργας που ήταν μπροστά του  :P

Καλό θα είναι η ομάδα (ειδικά από εδώ και πέρα) να εκμεταλλεύεται έστω και τη μισή φάση, έστω και την μισή αντεπίθεση γιατί τα κουκιά είναι μετρημένα και οι αγώνες αρκετά δύσκολοι όλοι. Και οι εντός έδρας και οι εκτός!

Πάμε να κλειδώσουμε την γαμημένη παραμονή!
υγ: Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους 25 βαθμούς...φυσικά ότι παραπάνω τόσο καλύτερα
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 13:04 »
1. Δεν χωνευεται ουτε σήμερα γμτ.... Χτες δεν μιλιόμουν.
2. Γελουσα με τον διαιτητή, τοσο που με ρωτησε η γυναίκα γιατί.
3. Οπου φτωχός και η μοίρα του.
4. Ευκαιρία δεν καναμε  (πλην του σουτ του Ελευθεριαδη στο Β, που αν εμπαινε θα το ακυρωναν στο VAR) gia να πουμε του στραβού το δίκιο, αμυνα παιξαμε, επιθετική όμως, από αυτες που σου αρεσει να βλέπεις, κι οχι τα πουλμαν άλλων εποχών
5. To οτι σταθήκαμε ετσι, νομιζω θα κανει καλό στην ψυχολογία μας.

Κερδος οι μικροί, θεωρω ατολμο τον Γιαννίκη, θα δουμε και στο Κυπελλο τι θα κάνει.
 :mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 14:16 »
Όσοι πιστεύετε ότι ο Χούτε είναι καλός τερματοφύλακας πείτε την άποψή σας χωρίς σχόλια για τους υπόλοιπους που τον θεωρούμε κακό τερματοφύλακα.
Εγώ τουλάχιστον την τεκμηριώνω την άποψή μου με γεγονότα. Οι έξοδοι που κάνει είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό για τα πανηγύρια και έχει τεράστιο πρόβλημα στο να μπλοκάρει την μπάλα. Έρχεται η μπάλα καμινάδα 10 δευτερόλεπτα και δεν μπορεί να την πιάσει. Μπαλιά που θα μπλόκαρε και η συγχωρεμένη η γιαγια μου που δεν ήταν ούτε 1,50......Κάθε φορά κάνουμε το σταυρό μας.....Τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποδείξει ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ;
Τα ίδια λέγατε και για τον Βελλίδη. Εσείς τον βγάζατε τερματοφυλακάρα και εγώ ήμουν ο κακός που τον έκραζα......

Πάμε παρακάτω. Ο μικρός έδειξε καλά αντανακλαστικά. Θέλω όπως είπα να τον δω βασικό για να δούμε αν μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του. Τίποτε περισσότερο.

Νταβέλη, εξήγησε λίγο γιατί θεωρείς άτολμο το Γιαννίκη; Η ομάδα πιο επιθετική άμυνα δεν έχει παίξει ποτέ στην ιστορία της. Τι περισσότερο πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει με το υλικό που διαθέτει;
4-4-2 παίζει ανεξαρτήτως αντιπάλου, την ώρα που ο Πετράκης μας δίδασκε νέα συστήματα τύπου 7-3-0 και 6-4-0........

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 18 Ιαν 2021 14:19 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 15:12 »
Δημοσιογραφική ξεφτίλα η κρυφοπαράγοντας του Ολυμπιακού;Οπως και να έχει προκαλεί τουλάχιστον αηδία...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 15:19 »
Ο Χουτ είναι μια χαρά τερματοφύλακας. Είχε πέσει η ψυχολογία του και αυτό έκανε κρα από μακριά. Αυτό ακριβώς δείχνει η δυσκολία στα μπλοκαρίσματα. Βάλαμε και μεις το χεράκι μας αρκετά για να του τη ρίξουμε παρακάτω.
Και ο μικρός φαίνεται μία χαρά. Μετά το πρώτο λάθος θέλω να τον δω, γιατί εκεί φαίνονται οι μεγάλοι τερματοφύλακες. Στο πόσο γρήγορα ξεχνάνε τι έγινε και συνεχίζουν.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 15:21 »
Καλός για μια ομάδα είναι ο τερματοφυλακας που δεν στερεί ή και προσφέρει βαθμούς.
Κι ο Βελλίδης δεν έγινε ξαφνικά κακός αλλά ήταν επί μακρόν ντεφορμέ.
Ο Χουτεσιώτης είναι σαφώς ανώτερος σε απόδοση κι ο μικρός χτες έδειξε καλά στοιχεία και φοβερά ρεφλεξ στην απόκρουση χαμηλά αριστερά του.
Εγω είμαι ικανοποιημένος, ιδίως σε σχέση με άλλες χρονιές. Μόνο ο Πασχαλακης είχε παίξει μια απίστευτη σεζόν.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 18:53 »
Παράθεση
Νταβέλη, εξήγησε λίγο γιατί θεωρείς άτολμο το Γιαννίκη; Η ομάδα πιο επιθετική άμυνα δεν έχει παίξει ποτέ στην ιστορία της. Τι περισσότερο πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει με το υλικό που διαθέτει;
4-4-2 παίζει ανεξαρτήτως αντιπάλου, την ώρα που ο Πετράκης μας δίδασκε νέα συστήματα τύπου 7-3-0 και 6-4-0........

Τον λέω ατολμο γιατί ενω εξακολουθει να μην εχει παικτες, δεν εμπιστευεται τους νεαρόυς, που ομως τον διαψευδουν.
Πχ δεν ειχε σεντερ φορ, γιατί να μην βαλει τον μικρό απο τον Μπαογκ να παιξει, που ξερει την θέση;
Η τον Λιάσο που ξερει την θέση και κανει πειραματα με Καργα;
Η τον Μπρενερ που τουλαχιστον στα πρωτα ημιχρονα παει καλά;

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 19:24 »
Μια χαρα τα παει η ομαδα. Χθες μαλιστα με τον γαυρο το πηγαμε το παιχνιδι οσο καλυτερα μπορουσαμε, δεδομενης και της απεριγραπτης διαιτησιας που για ακομα μια φορα φετος [οπως και προπερσι που μας ριξανε με το ετσι θελω] εκρινε το αποτελεσμα. Η ομαδα ΤΩΡΑ, θελει προστασια. Δεν θελω ευνοια. Απαιτω ομως ισονομια.Αληθεια καταλαβε καποιος γιατι στο ματσακι ΝΠΣ- Λαμια  φερανε Κροατη ρεφ;;;;; Ποτε σε τετοιου τυπου αγωνες δεν εχει ξαναγινει. Τελος παντων ας ειμαστε προσεκτικοι γιατι πολλα παιζονται. Μην μας ξανα πιασουν στον υπνο και την νιρβανα  παλι...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Δευ 18 Ιαν 2021 20:05 »
Κάργας: «Τα δώσαμε όλα, πίκρα για το τέλος»

Πικραμένος για τον τρόπο που έχασε ο ΠΑΣ στο Φάληρο ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Κάργας. Ο 26χρονος αμυντικός μίλησε στο PASsports και στάθηκε στην υπερπροσπάθεια της γιαννιώτικης ομάδας, στο κίνητρο που υπήρχε, αλλά και στα θετικά στοιχεία της σημερινής εμφάνισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάργα:

«Με όποιον και να παίζεις όταν χάνεις στην τελευταία φάση του αγώνα σου αφήνει μια πικρία. Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σύμφωνα με όσα δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας και τα δώσαμε όλα. Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Για το ότι ο ΠΑΣ έδειξε θετικά στοιχεία σε ακόμη ένα παιχνίδι με τις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες: «Αυτό είναι ένα κίνητρο. Σε κάθε παιχνίδι όταν παίζεις με αυτές τις ομάδες όλοι έχουν κίνητρο και προσωπικό και μετά βγαίνει και το ομαδικό. Δίνεις το 100% όλοι θέλουν να δείξουν και για αυτό βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα».

Για το ότι πρέπει ο ΠΑΣ να παίρνει τη νίκη με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτόν: «Κρατάμε αυτά τα παιχνίδια σαν οδηγό και όταν παίξουμε με τις ομάδες που έχουμε του ίδιους στόχους εκεί πρέπει να τα καθαρίζουμε. Νομίζω ότι δεν είχαμε και τύχη σε αυτά τα παιχνίδια, υπήρχαν και λάθη από τη διαιτησία αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και θα βρούμε και τα καλά αποτελέσματα».

Για το πού προτιμάει να αγωνίζεται: «Εννοείται ότι προτιμάω να παίζω στη θέση μου στα στόπερ, αλλά όταν η ομάδα με χρειάζεται κάπου αλλού θα δίνω και εκεί το 100%».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Τρι 19 Ιαν 2021 00:17 »
Το παιχνιδι δεν το ειδα γιατι γνωριζωντας το χειρουργιο που θα φαμε προτιμισα να μην το δω.Πεναλντι δεν υπαρχει γιατι ο αραμπι εχει τελειωσει την προσπαθεια του και μετα πεφτει πανω του ο τερμας μας οπως εγινε και με την Αεκ ιδια φαση. ουτε φαουλ στο 93 υπαρχει γελαει ο κοσμος ομως οι ελληνες διαιτητες ξερωντας τι μπορουν να παθουν απο την κοκκινη μαφια πχ καμια εκρηξη περιεργη καμια μεταθεση σε κανα τοπικο πρωταθλημα κτλ κανουν οτι μπορουν να το γλυτωσουν αυτο.Τωρα τακτικα ειδα δυο επιθετικους εμεις και ενα ο γαυρος!νομιζω με εναν καθαρο φορ και δυο γρηγορους απο πισω του μεσοεπιθετικους θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.Στο γκολ που τρωμε αν δειτε δυο γαυροι ειναι μονοι τους μπροστα στον τερματοφυλακα στη μικρη περιοχη και ενω παιζουμε με τρια στοπερ μονο ο Εραμουσπε ειναι κοντα στη φαση αυτο οφειλετε στο οτι παιξαμε ζωνη και οχι μαν του μαν μεγαλο λαθος και αυτο μας στοιχησε τον βαθμο αυτα τα λαθη πρεπει να διορθωσει ο πολυ καλος κατα τα αλλα κοουτς που εχουμε για να μην κανουμε τσαμπα ητες.Γενικα δεν νομιζω να πεσουμε υπαρχουν χειροτερες ομαδες απο εμας αλλα αυτες ενισχυονται και εμεις τιποτε ο χβ αγνοειτε.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Τρι 19 Ιαν 2021 08:55 »
Η άμυνα έκανε το καλύτερο παιχνίδι της. Τα χάλασε όμως στην τελευταία φάση του αγώνα.
Έκαναν όλοι από ένα λάθος που τελικα το πληρώσαμε.

Λάθος οι θέσεις όλων μέσα στην περιοχή μας που θα έπρεπε να είναι μόνο μπλέ και αντί γι αυτό είδαμε τρεις γαύρους να πηδάνε για κεφαλιά μόνοι τους ενώ οι δικοι μας πέταγαν αετό.

Εκεί ήθελε σοβαρότητα μεγάλης ομάδας. Φυσικά και σου τη σπάει που ο αντίπαλος παίρνει ένα μούφα φάουλ ... αλλά να αφήσουμε την φάση στην τύχη της γιατί αν μπει θα έχουμε το άλλοθι της αδικίας?

Το ίδιο έπαθε και η λάρισα με τον παοκ που ενώ ηταν ακίνδυνος όλοι της αελ έκαναν ότι μπορούσαν για να φάνε το γκόλ στην τελευταία φάση. Λες και είναι στο πετσί των αουτσαιντερ ότι πρέπει ντε και καλά ο "μεγάλος" στο τέλος να κερδίσει.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Τρι 19 Ιαν 2021 10:21 »
Οταν δεν παιζει ο Κριζμαν ειμαστε 2 σκαλια κατω στην επιθεση.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Τρι 19 Ιαν 2021 10:30 »
Θα συμφωνήσω με τον siatrovouni.. Ο Κριζμαν αν και δεν έχει φανεί σε γκολ, κάνει άλλες δουλειές.. Ο Λεό μου άρεσε, αλλά νομίζω ότι πρέπει να μπαίνει από το 60 και μετά για να έχει να αντιμετωπίσει κουρασμένους αμυντικούς..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Τρι 19 Ιαν 2021 10:38 »
Ο Λεό σε κάποιες φάσεις τους είχε σε σπριντ αλλά κάποια στιγμή και μετά τον έβλεπες ότι τα έφτυσε.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Τρι 19 Ιαν 2021 10:41 »
Τόσο πολύ το χάρηκε το γκολ ο μπούλης που το γράψανε και στα ΜΜΕ.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Τρι 19 Ιαν 2021 12:57 »
Σορρυ που θα το ξαναπώ οπως δε θα μου άρεσε να μη μου το δώσουν, έτσι και για το γαβρο. Πεναλτι είναι γιατί η μπάλα πάει στο δοκάρι και η φάση συνεχίζεται. Αν είχε βγει άουτ θα συμφωνούσα. Έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα του διαιτητή δεν ήταν αυτό, αλλά το οτι δε μας άφηνε να κάνουμε μια επίθεση σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα και αν δε σφύριζε κάθε επαφή φάουλ στο γαβρο.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Τρι 19 Ιαν 2021 14:24 »
Και άουτ να πήγαινε πάλι πέναλτι θα έδινε όπως και με την αεκ.. Το θέμα είναι ότι με τον έναν ή άλλο τρόπο θα κέρδιζε εο σκατογαυρος. Εδώ στο τέλος ο άλλοςκανει 5 βήματα πέφτει κ δίνει φάουλ. Τεσπα. Παιχνίδι που δεν περίμενα να πάρουμε κάτι.. Κάναμε καλή εμφάνιση όμως... Πιστεύω ότι ο Καρταλης πρέπει να ξεκινάει αριστερά.. Στο κέντρο έχουμε Ντομιγκεζ Σιοντη Λιασο Λωλη Κάστρο. Επιλογές υπάρχουν..
....