Αποστολέας Θέμα: Nicolae Milinceanu  (Αναγνώστηκε 8073 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Nicolae Milinceanu
« Απάντηση #50 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 13:13 »
Κάτι ψυχανεμίστηκα όταν διάβασα χτες ότι άφησε ελεύθερο τον Γιάννου ο ΟΦΗ..

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 13:17 »
Κάτι ψυχανεμίστηκα όταν διάβασα χτες ότι άφησε ελεύθερο τον Γιάννου ο ΟΦΗ..
Στο μυαλό μου είσαι.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 13:33 »
Με βάση της πορείας που κάνει η ομάδα θεωρώ ότι ο ΧΒ δεν θα τολμήσει να αφήσει την ομάδα χωρίς επιθετικό.
Πιθανώς να πάρει κάποιον ελεύθερο αλλά με προοπτική να βοηθήσει και μελλοντικά και όχι τόσο ως λύση ανάγκης. Πιστεύω δηλαδή ότι θα αποκτηθεί κάποιος νεαρός με μεταπωλητικη αξία που θα υπολογίζεται του χρόνου να τραβήξει το κουπί στην επίθεση με Πέδρο και Περέα.
Νομίζω ότι ο χριστοβασίλης έχει στο μυαλό του να σώσουμε την κατηγορία.
Η πορεία μας έδειξε ότι θα την σώσουμε εύκολα. Σε κανα μήνα θα μας ξαναπεί ότι η χρονιά τελείωσε και πάμε για του χρόνου.

Τα υπόλοιπα είναι στο δικό μας μυαλό οπότε μην περιμένετε τίποτα σπουδαίο.

υγ φέτος άλλαξαν όλοι οι παίχτες απο το κέντρο και μπροστά, του χρόνου θα αλλάξει όλη η άμυνα και το τέρμα.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 13:34 »
Και ο βαζελος αφησε τον Σεχου ελευθερο

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 13:40 »
Ίσως λίγο unpopular opinion αυτό που θα πω, αλλά μου φαίνεται πλέον καλύτερο να παίζει ο μορειρα δίπλα από τον περεα σε πιο ελεύθερο ρόλο παρά να έχουμε δυο επιθετικούς. Σαν να δημιουργεί μπέρδεμα και στους δυο. Επίσης για μένα ο μορειρα πρέπει οπωσδήποτε να παίζει αφού αποδεδειγμένα έχει συμμετοχή σε πολλά γκολ αλλά ταυτόχρονα δείχνει να μην μπορεί να προσαρμοστεί τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα. Τέλος πάντων δεν λέω να μην πάρουμε φορ αν φύγει ο μίλι απλά μια σκέψη για την ενδεκάδα ακόμα και αν δεν φύγει.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 14:08 »
Εγώ πιστεύω ότι θα προωθηθεί ο Μορέιρα δίπλα στον Περέα και θα μπαίνει λίγο και ο Μίνα, μέχρι να γυρίσει ο Κόντε.
Δεν περιμένω καμία μεταγραφή. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 14:16 »
Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι τη λύση την έχουν έτοιμη και μόλις χαιρετίσει και τυπικά ο Μίλι, θα ανακοινωθεί.
Προφανώς στην ΠΑΕ δεν έπεσαν από τα σύννεφα, προφανώς είναι μία φάση που ψήνεται καιρό και μάλλον έκαναν τα ανάλογα κουμάντα.
Η περίπτωση του σύνταυρου fadomas που προτείνει σε άλλο νήμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #57 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 14:33 »
Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι ο ΧΒ θα καταφέρει να βγάλει λεφτά μέχρι και από τον Μίλι......

Τι να πω . Έχεις το άγγιγμα του Μίδα ρε πουστη. Και από τη μύγα ξυγκι.

Μάλλον έβαλε και το χεράκι του ο Ντουρουντος που είναι ο γυμναστής που έφερε μαζί του ο Παντελίδης στην ΑΕ Λεμεσού

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #58 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 14:52 »
Έχει βρεθεί ο αντικατάστασης λέει τώρα στο Twitter και μάλλον είναι από Ολλανδία. Πήρε ένα μικρό ποσό ο ΠΑΣ, αλλά θεωρείται καλό το deal δεδομένου του γεγονότος ότι έληγε το συμβόλαιο και ο Μεταξάς δεν τρελαινοταν να τον κρατήσει. Το έγραψε ο πρώην ρεπόρτερ του γαζετα και φίλος του Πανιωνίου και της Φιορεντινα που ακούστηκε ότι θα αναλάβει το γραφείο τύπου της ομάδας σε λίγο καιρό. Έχει και τα κονε στην Αθήνα που είναι για αυτήν την θέση είχα διαβάσει επίσης.

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 14:55 »
Aν φύγει ο φιλότιμος μεν, παίκτης κατώτερης κατηγορίας δε, Μολδαβος θα ειναι πραγματικά άλλη μια επική εξέλιξη στα μεταγραφικά επί ήπιου.

Αν καταφέρει να πουλήσει τον συμπαθή Μολδαβο, πραγματικά ειναι για συγχαρητήρια.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννου που γράφτηκε, νομίζω υπέγραψε σε ομάδα της Αυστραλιας...

Ο Σέχου ειναι μια εναλλακτική, όπως και κάποιος από τους μικρούς του γαύρου που μπορεί να έρθει με μεταγραφή αλά Περεα.

Ελεύθερη μεταγραφή με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Η εξέλιξη του Περεα άνοιξε την όρεξη στον ήπιο και θα ήθελε να κάνει κάτι αντίστοιχο με παίκτη από γαύρο βορρά και νότου.

Και οι δύο γαύροι έχουν εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες στα ροστερ τους

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 15:01 »
Μάλλον εννοεί ότι έπαιζε Ολλανδία, γιατί ελεύθερο Ολλανδό φορ δε βρίσκω.

Παράθεση
Από εκεί και πέρα, ο Γιάννου που γράφτηκε, νομίζω υπέγραψε σε ομάδα της Αυστραλιας...

Ο Σέχου ειναι μια εναλλακτική, όπως και κάποιος από τους μικρούς του γαύρου που μπορεί να έρθει με μεταγραφή αλά Περεα.

Ελεύθερη μεταγραφή με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Η εξέλιξη του Περεα άνοιξε την όρεξη στον ήπιο και θα ήθελε να κάνει κάτι αντίστοιχο με παίκτη από γαύρο βορρά και νότου.

Και οι δύο γαύροι έχουν εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες στα ροστερ τους

Πολυ χαμηλής ποιότητας οι παίχτες που αναφέρεις και επίσης κανένας λόγος να μπλέξουμε με γαυροβάζελους.
Παίζουν πολύ καλά φορ στην αγορά και μάλιστα ελεύθεροι. Δώσε ένα νορμάλ συμβόλαιο και παρε έναν.
Έχω ανεβάσει ήδη μια πρόταση στο αντίστοιχο νήμα και έχω τσεκάρει τουλάχιστον άλλες 2-3 καλές περιπτώσεις ελεύθερων παιχτών.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 15:19 »
Πάντως ελεύθερος φορ από Ολλανδία, καλός είναι ο Cas Peters αλλά είναι ελεύθερος από τον Ιούλιο...
&ab_channel=FortitudePlayerManagement

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 15:37 »
Από διάφορες πληροφορίες από ότι φαίνεται ο παίκτης που ψάχνουμε είναι αυτός:

https://www.transfermarkt.com/paul-gladon/profil/spieler/180843

Καλή περίπτωση φαίνεται.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 20:32 »
Από πέρυσι το καλοκαίρι είναι χωρίς ομάδα. Δεν μου φαίνεται να είναι κάποιος που θα σου δώσει λύσεις άμεσα. Έχει πατήσει και τα 30. Δεν νομίζω να πηγαίνουμε σε τέτοια λύση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Έχουμε δει και χειρότερα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 21:01 »
Δεν προπονήθηκε ο φευγάτος «Μιλιντσεάνου» -Λύση από Ολλανδία εξετάζει ο ΠΑΣ

Οριστικά παρελθόν πρέπει να θεωρείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νικολάε Μιλιντσεάνου. Ο Μολδαβός φορ δεν προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα, η οποία είχε γυμναστήριο το πρωί και τακτική το μεσημέρι και άμεσα μεταβαίνει στην Κύπρο για να πέσουν οι υπογραφές με τη νέα του ομάδα.

https://super-fm.gr/79949/den-proponithike-o-feygatos-quot-milintseanoy-quot-lysi-apo-ollandia-exetazei-o-pas/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τετ 12 Ιαν 2022 20:01 »
Η ΑΕΛ ανακοινώνει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για την απόκτηση του διεθνή Μολδαβού ποδοσφαιριστή Nicolae Milinceanu
👉 Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, ανακοινώνει κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για την απόκτηση του διεθνή Μολδαβού ποδοσφαιριστή Nicolae Milinceanu !!! 🇲🇩

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι μέχρι το 2023 με δικαίωμα ανανέωσης στην ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε τον Nicolae και του ευχόμαστε πολλές γαλαζοκιτρινες επιτυχίες με την φανέλα της ΑΕΛ μας • Bine ati venit Nicolae
ael-fc.com

Οπότε πουλήθηκε

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τετ 12 Ιαν 2022 21:43 »
Ομολογώ ότι τον έκραξα άγρια, ίσως και άδικα σχετικά με τον παραλληλισμό με τον μοικάνα περιπατητή. Απλά όντας οπαδός οι αντιδράσεις του στην αντίληψη των φάσεων, ιδιαίτερα στα δύο τελευταία ματς, μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι.  :P :P

Η εξοικονόμηση κάποιων χρημάτων από το συμβόλαιο του και η άποψη του κου Μεταξά βάσει των εμφανίσεων του συνέβαλλαν στη φυγή του από τώρα. Κατά την άποψή μου κάτι απολύτως αναμαινόμενο. Η ομάδα όντως ξεμένει χωρίς φορ περιοχής, αλλά ίσως βγει και σε καλό μιας και ο coach Μεταξάς προτιμά στην παρούσα φάση δύο φορ πιο "γρήγορα" ή με χαμηλότερο κέντρο βάρους. Δυστυχώς για μένα ο Μιλι δεν είχε την απαιτούμενη αντίληψη σαν φορ περιοχής ούτε στο να τελειώσει μια φάση με το κεφάλι, ούτε με τα πόδια. Η εντύπωση που μου είχε αφήσει είναι ότι φέτος ήταν χειρότερος από πέρισυ που είχε έρθει.

Αγαπητέ Μίλι παρόλο το κράξιμο που σου έριξα, θέλω να σου ευχηθώ καλή συνέχεια στην καριέρα σου. Υγεία και μακρυά από τραματισμούς. Έχω να θυμάμαι κυρίως το γκολ για το 3 στα 3 με τη σιχαμένη τη βαζέλα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τετ 12 Ιαν 2022 21:51 »
Τίμιος παίχτης ειδικά αμυντικά. Για μένα δεν ήταν φορ περιοχής. Τον θυμάμαι πέρυσι να κάτι κάποιες πολύ καλές ενέργειες σε ματς με Ατρόμητο στο κύπελλο, με βαζελο και με γαύρο. Πολύ ωραίο το γκολ του με τον οφη. Τίμησε την ομάδα μας. Ήταν μέσα και σε άλλα γκολ χωρίς να σκοράρει. Θα μπορούσε να έχει βάλει περισσότερα. Δεν κορόιδεψε ποτέ (όπως ο μοικανας). Τίμησε την φανελα. Τον ευχαριστουμε για την προσφορά του και του εύχομαι υγεία και επιτυχίες στο υπόλοιπο της καριέρας του. Καλή συνέχεια Μίλι

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τετ 12 Ιαν 2022 23:18 »
Τίμιος και ικανός κατά τη γνώμη μου. Καλή του τύχη και ακόμα καλύτερη αντικατάσταση!

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 12 Ιαν 2022 23:42 »
Έδωσε ότι μπορούσε. Τουλάχιστον δεν ήταν περιπατητής. Καλή του συνέχεια και υγεία.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τρι 15 Φεβ 2022 21:43 »
Α ρε Μίλι. Δύο γκολακια σήμερα πάλι. Χαίρομαι για αυτόν γιατί τον πήγαινα. Δεν του ταίριαζε όμως πολύ το κλειστό ελληνικό πρωτάθλημα. Φαινοταν ότι ξέρει μπαλα αλλά δεν υπήρχαν χώροι εδώ. Μακάρι να πάει καλά στην Λεμεσό. Καλό παιδί και φιλότιμος