Αποστολέας Θέμα: Yuri Lodygin  (Αναγνώστηκε 13744 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Yuri Lodygin
« Απάντηση #100 στις: Σαβ 04 Ιούν 2022 21:01 »
Ρε μάγκες δηλαδή τώρα μας κοροϊδεύετε; Τι θέλατε να κάνει δηλαδή; Να κάτσει να πει εγώ από παιδάκι είμαι ΠΑΣ και θα κάτσω στην ομάδα με 80 χιλιάρικα και θα απορρίψω τα 170 χιλιάδες επιπλέον συν την προοπτική της Ευρώπης (και ίσως επιστροφή και στην Εθνική);

Τι σχέση έχει ένας παίχτης επαγγελματίας με αυτά που λέμε εμείς; Εδώ πήγε ο Δεληκάρης στον Παναθηναϊκό και ο Δομάζος στην ΑΕΚ. Κοροιδευομαστε;

Πάντως εμένα θα μου φανεί πολύ άσχημο αν ακούσω γιουχες στο Λοντίγκιν. Γιατί θα μου φανεί ότι δεν ξέρουμε να εκτιμαμε. Μερικοί ζούνε σε ωραία ΠΑΣολεδικα συννεφάκια και πιστεύουν πως όλα είναι όπως τα θέλουμε εμεις

Για μένα η πιο ωραία άποψη απο κάθε άλλη,με βρίσκει σύμφωνο 100%.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 05 Ιούν 2022 04:09 »
Τι να πεις για αυτήν την τερματοφυλακαρα.

Τον ευχαριστούμε και να ναι υγιής στην συνέχεια του.
Το δέσιμο του με τον κόσμο πιστεύω ήταν αληθινό και πραγματικά μας αγάπησε όσο τον αγαπήσαμε.

Στις μέρες μας όμως η αγάπη δεν φθάνει για να κρατήσεις έναν παίκτη.
Αν η μία η ομάδα σου δίνει 80χιλ. και αγάπη , ενώ η άλλη σου δίνει 500 για δύο χρόνια και Ευρώπη,ειναι λογικό να πάει στην δεύτερη. Μην κοροιδευομαστε.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 05 Ιούν 2022 12:08 »
Απο τη στιγμη που μου παιρνει τζαμπα τον προπονητη η δευτερη ομαδα της αρκαδιας σε φιλαθλους, να πω τι για τον λοντιγκιν?
Θα κατσει να ασχοληθει ο λοντιγκιν με τον καθε πικραμενο σε πια ομαδα θα παρει μεταγραφη?
Αφου ο ΠΑΣ δεν εχει διοικηση να τον κρατησει, παει σε κορυφαιο κλαμπ της ελλαδας και μας αφηνει στα κρυα του λουτρου και αυτος

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 05 Ιούν 2022 13:00 »
Ο καλύτερος τερματοφύλακας που είδα με τον ταύρο στη φανέλα και από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο γήπεδο.

Δυστυχώς συνεχίζει στην πιό σιχαμερή ομάδα της ελλάδας.

Του εύχομαι να έχει την υγειά του, να είναι γερός και να παίξει και στην εθνική αν μπορέσει.

Όμως εύχομαι να μην μπορέσει να παιξει όταν έρθει ο βάζελος στα Γιάννενα για να μη μας φέρει και σε δύσκολη θέση.
Αν ερχόταν με κάποια άλλη ομάδα λογικά θα τον χειροκροτούσα, με την φανέλα της γλίτσας όμως δε νομίζω να μου βγεί με τίποτα.

Καλή τύχη Γιούρι !!!

Συνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 05 Ιούν 2022 14:36 »
Καλή επιτυχία Γιούρι και ήττες μόνο με τον ΠΑΣ.  :mono:

Και 0-0 σε όλα τα άλλα!

Εννοείται!!! Ο Γιούρι θα έχει κάνει τη δουλειά του κρατώντας το 0.  ;)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 08:48 »
Εγώ θα ευχηθώ καλή συνέχεια στον Γιούρι και να χάνει όταν έρχεται στους Ζωσιμάδες. Τον ευχαριστώ για όσα μας πρόσφερε όσο καιρό ήταν κάτω από το τέρμα μας.
Αυτό που θέλω να δω, είναι αν μπορέσει να βελτιώσει λίγο τη σχέση μεταξύ των 2 σωματείων. Ασχετα αν ο βάζελος είναι για τους περσσότερους το πιο αχώνευτο σωματείο, δε θέλω να συνεχίσω να βλέπω τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Με έχει κουράσει...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τρι 07 Ιούν 2022 20:23 »
Λοντίγκιν για ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν ξεχνώ – Εκτιμώ όσα μου προσφέρατε»
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του έστειλε ο Γιούρι Λοντίγκιν στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και όσους συνεργάστηκε στην “κυανόλευκη” ομάδα. Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, “δεν ξεχνώ και θα εκτιμώ πάντα αυτά που μου προσφέρατε”.

Αναλυτικά:

Τελείωσε ένα ταξίδι με τον @pasgianninafc ! Αυτόν τον ενάμισι χρόνο στην ομάδα και στη πόλη των Ιωαννίνων γνώρισα ανθρώπους που μου έδωσαν πολύ αγάπη! Έζησα πολλές χαρές και επιτυχίες! Στήριξη και πάθος για την ομάδα από τον κόσμο τις! Αξέχαστες στιγμές μέσα και έξω από το γήπεδο!Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον πρόεδρο της κ. Χριστοβασιλη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου! Τους παράγοντες και προπονητές, όλους τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί στα Γιάννενα! Φεύγω πολύ ευτυχισμένος για ένα νέο ταξίδι! Αλλά δεν ξεχνώ και θα εκτιμώ πάντα αυτά που μου προσφέρατε! Να είστε όλοι καλά!Εις το επανιδείν 🙏🏼
https://www.instagram.com/p/Cef9En_sKLB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4e0f6983-5d17-4c43-b69a-c4501ad2fd4d
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Πεμ 28 Ιούλ 2022 10:32 »
Λοντίγκιν: Το βραβείο ως τερματοφύλακας του ΠΑΣ, η φωτογράφηση με τα πράσινα…

Το βραβείο του κορυφαίου παίκτη -βάση βαθμολογίας- στο Fantasy της Super League της περασμένης περιόδου παρέλαβε ο Γιούρι Λοντίγκιν, ένα βραβείο που του έδωσαν οι σπουδαίες εμφανίσεις του ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λοντίγκιν παρέλαβε σήμερα το βραβείο του, μιας και δεν είχε παραβρεθεί την ημέρα της κλήρωσης του πρωταθλήματος, όταν και ανακοινώθηκε αυτό το βραβείο. Ωστόσο η παραλαβή έγινε φορώντας τα πράσινα του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την περίοδο για την οποία βραβεύτηκε ο Ελληνορώσος “πορτιέρε”…

https://super-fm.gr/86884/lontigkin-to-vraveio-os-termatofylakas-toy-pas-i-fotografisi-me-ta-prasina/

Τα κάναν και άλλοι κάτι τέτοια.
Κρατάω μια πισινή. Μπορεί η βράβευση να έγινε την ώρα της προπόνησης. Αλλά μπορούσε να βάλει ένα διακριτικό άσχετο χρώμα που φοράνε στα διπλά οι παίκτες. Δεν το πήρε με την ζέλα το βραβείο.

Όταν έρθουν οι τσεσπού μαζεμένες στο μπ#%ρδέλο που πήγε (και να έχει ο Θεός καλά τον Αλασκούζο που τους μικραίνει κάθε χρόνο ακόμα πιο πολύ) και φύγει νύχτα όπως τόσοι και τόσοι δεν θα φωτογραφίζεται καν.
Δεν έχει καταλάβει που πήγε ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Πεμ 28 Ιούλ 2022 19:47 »
Αυτός εδώ μεγάλωσε,την γλώσσα την ξέρει.Οπότε ξέρει πολύ καλά που πήγε.Στην πρώτη στραβή θα θυμηθούν και το ερυθρόλευκο παρελθόν του.

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 11 Αύγ 2022 21:02 »
Α ρε Yuri κατάντια… να ζεσταίνεις τον πάγκο στις βαζέλες

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Πεμ 11 Αύγ 2022 22:34 »
Α ρε Yuri κατάντια… να ζεσταίνεις τον πάγκο στις βαζέλες

Ακατανοητη πραγματικα η αποφαση του Γιοβανοβιτς να μην τον χρησιμοποιει ως βασικο

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τετ 14 Ιούν 2023 16:28 »
Αν φύγει από τον Παναθηναϊκό, είναι η πρώτη επιλογή!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει βασικό τερματοφύλακα και αν ο Λοντίγκιν λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό θα κάνει κίνηση για τον φέρει πίσω!

Το Sportime έγραψε οτι ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα θα χτιστεί από τον «άσο». Νέος… Πριόρ δεν θέλουν να προκύψει, οι Χριστοβασίληδες και θα πάνε σε safe επιλογές.

Επίσης αποκάλυψε οτι μεταξύ των τερματοφυλάκων που έχουν πέσει στο τραπέζι, η μια περίπτωση είναι μεν εξαιρετική, αλλά και δύσκολη, αφού πρόκειται για έμπειρο τερματοφύλακα, με βιογραφικό και γνώριμο στο εν ελλάδι κοινό.

Δεν είναι άλλος από τον γνώριμο και στον κόσμο του ΠΑΣ από το πέρασμα του από την ομάδα την περσινή σεζόν, Γιούρι Λοντίγκιν. Δύσκολη επειδή δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το οποίο όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, θέλει να λύσει, έχοντας ήδη ενημερώσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Η επιθυμία του Λοντίγκιν να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» και να πάει σε μια ομάδα που θα έχει βασικό ρόλο και παράλληλα θα είναι και πιο κοντά στην οικογένεια του, είναι και ο μεγάλος σύμμαχος του «Άγιαξ».

Τον ξέρουν και τους ξέρει. Διατηρεί εξαιρετική σχέση και είχε άψογη συνεργασία με την οικογένεια Χριστοβασίλη.

Ήδη κρούση στον Λοντίγκιν, όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime έχει κάνει και ο Πανσερραϊκός, αλλά αν τελικά μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, εξυπακούεται οτι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει το προβάδισμα, με δεδομένο οτι θα πάρει τα γάντια του βασικού σπίτι του, και δικαίως αφού πρόκειται για εξαιρετικό τερματοφύλακα.

Η εκτίμηση είναι δεδομένη και από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΣ, τον οποίο θεωρούν τοπ τερματοφύλακα, άκρως επαγγελματία και  και εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι σίγουρο οτι αν μείνει ελεύθερος, θα γίνει κίνηση για να επιστρέψει. Αν δεν έχει γίνει ήδη! Και αφού (θα) θέλει και η νύφη και ο γαμπρός, δύσκολα θα χαλάσει ο «γάμος».

Όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του Παναθηναϊκού.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για… παραφιλολογία και επίσης η κουβέντα δεν τελειώνει στο γεγονός οτι ο Λοντίγκιν έχει συμβόλαιο. Το αντίθετο μάλιστα. Η συζήτηση για την επίστροφή του στον ΠΑΣ τώρα ξεκινάει!

https://www.sportime.gr/podosfairo/pas-giannina-an-figi-apo-ton-panathinaiko-ine-i-proti-epilogi/