Αποστολέας Θέμα: Νεο γηπεδο  (Αναγνώστηκε 163436 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Νεο γηπεδο
« Απάντηση #525 στις: Τρι 20 Ιούν 2017 15:40 »
http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=373.msg165075#msg165075

Διαβάζοντας αυτό που ανέβασε ο παστάκης δίπλα αναρωτιέμαι το εξής.Υπάρχει η πρόταση ο ΠΑΣ να πάει στο ΠΕΑΚΙ και το Ζωσιμάδες να γίνει για στίβο.Γιατί δεν εξετάζουμε όμως και το ανάποδο.Να πάει ο στίβος στο ΠΕΑΚΙ.Ο στίβος είναι ήδη καλός εκεί.Μπορεί να μεταφερθεί ίσως Λιμνοπούλα και να μπει ο καινούριος εκεί.Οπότε το Ζωσιμάδες μπορεί να γίνει καθαρά ποδοσφαιρικό και να ανοίξει περισσότερο ο χώρος για να γίνουν τροποποιήσεις.

Σίγουρα το ΠΕΑΚΙ προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα δεν λέω.Όμως και το Ζωσιμάδες με αγώνες μερικές φορές τον χρόνο θα έχει πρόβλημα.Όπως αναφέρει και στην συνέντευξη παραπάνω για το γήπεδο της ΑΕΚ ο σκοπός είναι να φτιάξουμε ένα γήπεδο που θα είναι ζωντανό πολύ περισσότερο από ότι οι αγώνες.Οι αγώνες να είναι 30 μέρες τον χρόνο.Τον υπόλοιπο χρόνο;

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #526 στις: Πεμ 19 Οκτ 2017 17:24 »
Ηρθε η ωρα να δουμε και καινουριο γηπεδο τωρα με τον νεο ιδιοκτητη.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Πεμ 19 Οκτ 2017 18:04 »
Ηρθε η ωρα να δουμε και καινουριο γηπεδο τωρα με τον νεο ιδιοκτητη.
Εγώ νομίζω ότι αργήσαμε κιόλας.
Τί διάολο, από το 2015 που έγινε η λοβοτομή στον Κού...ουπς   :-? Πιπέρι
η μεταβίβαση της Ομάδας, όλο και κάτι θα έπρεπε να είχε κινηθεί.
Για έμενα μακάρι να την πήρε άλλος την Ομάδα.
Τουλάχιστον "το στήσιμο της κωλάρας μας", σύμφωνα με τον λοβοτομημένο,
να μας βγάλει σε κάτι καλύτερο.
Αν και απορώ, πώς γίνεται 2 και κάτι χρόνια τώρα να μην έχουμε ξεχρεώσει με τον Ιβάν και πηγαίνουμε ασθμαίνοντας συνέχεια...
Ρε ούτε δανεικό δεν μας έδωσε φέτος ο γ@μιάς μας.
Πολύ σκληρός ο τζες...
Όπως έγραψα τις προάλλες, τώρα θα ξέρουμε και σε ποιόν θα τα χώνουμε...
Ο χODDρός πολλά άκουσε τόσα χρόνια,
τις περισσότερες φορές δίκαια και άλλες άδικα.

Στάξε κάνα ρούβλι ρεεεε!!!
Τόσα λεφτά έχεις, δώσε ρε μπάρμπα και κάτι στον Π.Α.Σ.!  :stop:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Πεμ 15 Μάρ 2018 14:56 »
Έπεσα τυχαία στο ίντερνετ πάνω στο γήπεδο της Μπορνμουθ (Bournemouth) και αυτόματα σχεδόν σκέφτηκα γιατί όχι κι εμείς...σίγουρα τα ποιος βάζει τέτοια εποχή λεφτά κτλπ. μπορούν άμεσα να σε κάνουν να διαγράψεις κάθε πιθανότητα αλλά είπα έτσι για το γαμώτο να το κοιτάξω...μιλάμε λοιπόν για ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρητικότητας κάτι λιγότερο από 12.000 κόσμου πόσο που νομίζω ότι είναι αρκετά ικανοποιητικό με τα δεδομένα πλεον της ομάδας (ας μη γελιόμαστε).Νομίζω οποιαδήποτε άλλη ανώτερη τιμή (>15.000) θα ήταν τουλάχιστον ουτοπική και σίγουρα θα "έδειχνε" άσχημα λόγω πολλών άδειων καθισμάτων. Μικρές κερκίδες σκεπαστές κοντά στον αγωνιστικό χώρο (ίσως η των φιλοξενούμενων να απέχει λίγο παραπάνω και από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και από τις υπόλοιπες εξέδρες μιας και εδώ είναι Ελλάδα. Ένα μικρό,όμορφο και ευρωπαικών προδιαγραφών γηπεδάκι. Μικρό σχετικά στο κόστος (ακόμα και τις αελ νομίζω είναι μεγάλο και ακριβό χωρίς λόγο) που πιστεύω και με μια δυό χορηγίες "βγαίνει" εύκολα και γρήγορα στο χρόνο κατασκευής. Με ένα τέτοιο "μαζεμένο" γήπεδο κερδίζεις σίγουρα και από άποψης ατμόσφαιρας. Άσε που λόγω τύπου ταιριάζει και στην όλη εικόνα της πόλης,μη ξεχνάμε ότι λεγόμαστε και Λονδίνο της Ελλάδας. Σε μια έκταση όπως το ΠΕΑΚΙ (μόνο εκεί μπορεί να γίνει γήπεδο αμα θέλουμε να μιλάμε κάπως ρεαλιστικά,γιατί έχει χώρο,είναι εκτός πόλης,έχει πάρκινγκ κτλπ κτλπ) νομίζω ένα τέτοιο γήπεδο φτιάχνεται...διαμορφώνεις και λίγο τον περιβάλλοντα χώρο με 2-3 μαγαζιά που θα επωφελείται ο χορηγός που έβαλε το μπαγιόκο για το γήπεδο,μεταφέρεις αν όχι όλη,ένα μέρος της μπουτικ εκεί καθώς και τα γραφεία και φινίτο λα μιούσικα...νομίζω δεν είναι τόσο ουτοπικό όσο νομίζουμε...πιστεύω το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να βρεθεί ο χορηγός...το ΠΕΑΚΙ από τη στιγμή που ανήκει στην ΓΓΑ και το μικρό κομμάτι που έχουμε ξαναπεί το δίνει ο Δήμος νομίζω αν υπάρξει το χρήμα γίνεται...

Επίσης η Μπόρνμουθ "πάτησε" σε ένα είδη υπάρχων για να το φτιάκει...κάτι που μπορούμε να κάνουμε και εμείς με το ΠΕΑΚΙ.

Παραθέτω λοιπόν την εικόνα του γηπέδου που αναφέρω με κάποια από τα χαρακτηριστικά του:

Χωρητικότητα: 11,360
Αγωνιστικός χώρος: 105 x 78 m

κάτοψη

αεροφωτογραφία

το κομμάτι γραφεία,σουίτες κτλπ 1

το κομμάτι γραφεία,σουίτες κτλπ 2

γενική άποψη κερκίδων και αγωνιστικού χώρου 1

γενική άποψη κερκίδων και αγωνιστικού χώρου 2

Βίντεο από drone σε περίοδο ανακαίνισης αγωνιστικού χώρου

Και ένα απόσπασμα εντός αγώνα
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 15 Μάρ 2018 14:59 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Πεμ 15 Μάρ 2018 15:12 »
Tα μονα γηπεδα που μπορουμε να φτιαξουμε εμεις ειναι στην παρακατω ιστοσελιδα

https://www.google.gr/search?q=3d+stadium+puzzle&rlz=1C1PRFE_enGR613GR631&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwihgf-Es-7ZAhWBHpoK

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Πεμ 15 Μάρ 2018 15:15 »
Αν δεν χτίσουμε την γυναίκα του πρωτομάστορα,γήπεδο δεν γίνεται.

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Πεμ 15 Μάρ 2018 15:25 »
Με τη Χαρίκλεια γίνεται δουλειά..?? :P

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #532 στις: Παρ 16 Μάρ 2018 15:52 »
 Fadoma πόσο στοιχίζει η κατασκευή που προτείνεις ?
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #533 στις: Παρ 16 Μάρ 2018 17:35 »
Χωρητικοτητα 8.000 με 10.000 θεσεις ειναι μια χαρα. Παραπανω θα ειναι μαλλον αρνητικη απο πλευρας ατμοσφαιρας (θα γεμιζει δυσκολα).
Προσωπικα ειμαι υπερ συνθετικου ταπητα να τους γλενταμε ολους εντος.
Καλυτερη λυση το στρατοπεδο, μετα το Ζωσιμαδες τελευταιο το ΠΕΑΚΙ.
Σουιτες, καταστηματα και τα ρεστα ειναι αχρηστα. Δυο μπαρ-καφε, κανα εστιατοριο/παιδοτοπος και η μπουτικ ειναι καλα.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Παρ 16 Μάρ 2018 20:18 »
Παράθεση
Καλυτερη λυση το στρατοπεδο, μετα το Ζωσιμαδες τελευταιο το ΠΕΑΚΙ.
Ζωσιμάδες ξεχάστε το ρε παιδιά ολόκληρη αεκ παιδευόταν τόσα χρόνια να καταφέρει να πάρει τη γαμοάδεια για τα Φιλαδέλφεια...εδώ που είναι και Γιάννενο;;; δε παίζει...
Στρατόπεδο λες το Βελισάριο;; κι αν ναι why not στο ΠΕΑΚΙ που ειναι και το προπονητικό της ομάδας...ή μήπως βαριέται ο Γιαννιώτης να πάει ως εκεί;; Αν βαριέται να πάει να δει την ομάδα του μη συζητάμε καν για γήπεδο...μη ξαναλέμε ότι οι περισσότερες ευρωπαικές φτιάχνουν τα γήπεδα εκτός πόλης...γλιτώνεις φυσικά και τα προβλήματα με τα ουγκανα τύπου μπαοκ...γενικά συμφέρει από πολλές απόψεις...λόγω δρόμων (ειδικά αμα γινουν και κινήσεις με τα αστικά για δρομολόγια προς γήπεδο),λόγω πάρκινγκ (έχει άπλετο) και φυσικά και ότι μπορεί να δωθεί πιο εύκολα ο χώρος...όλο το ζουμί είναι να βρεις χορηγό και να είναι επίσης ο χοντρός ικανός να το τρέξει και να πιέσει φυσικά από δίπλα και ο Μπέγκας με τον Καχριμάνη.

Παράθεση
Σουιτες, καταστηματα και τα ρεστα ειναι αχρηστα. Δυο μπαρ-καφε, κανα εστιατοριο/παιδοτοπος και η μπουτικ ειναι καλα.
Αυτά θα τα κρίνει καλώς ή κακώς ο χορηγός...οι σουίτες είναι απαραίτητες για γήπεδο ευρωπαικών προδιαγραφών...μη φανταστείς Χίλτον...απλά δωμάτια χρειάζονται...
Μπαρ/καφε και μπουτικ φαντάζομαι θα είναι τα στανταράκια!

Παράθεση
Fadoma πόσο στοιχίζει η κατασκευή που προτείνεις ?
Το ψάχνω αλλά δε βρίσκω κάτι...αν το βρώ θα το ανεβάσω...πάντως επειδή βλέπω ότι μεγάλο μέρος είναι σιδεροκατασκευή φαντάζομαι ότι δεν θα παίζει τρελό ποσό.Αν είναι κανείς εδώ μηχανικός ας μας πεί αν υπάρχει πρόβλημα για Γιάννενα μια τέτοια κατασκευή
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 16 Μάρ 2018 20:23 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Παρ 16 Μάρ 2018 21:59 »
Απολυτα σωστοι

Μετα τον Στιβεν Χοκινγκ αυτο το λαμπρο  επιστημονα ,καταπιαστηκαμε με σεναρια επιστημονικης φαντασιας οπως ''ζωη μετα το θανατο'',''αποικισμος την ανθρωποτητας στην σεληνη'',και φυσικα το ''το νεο καμπ νοου των Ζωσιμαδων''

Ο  αλλος φιλος θελει δυο καφετερειες,εστιατοριο,μπουτικ και ρεστοραν

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 16 Μάρ 2018 22:04 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Παρ 16 Μάρ 2018 22:04 »
Σορρι ξαχασα τον παιδοτοπο B-)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Παρ 16 Μάρ 2018 22:57 »
Η καλύτερη μεταγραφή για την ομάδα μας που ταυτόχρονα θα βάρυνε και άλλο την φανέλα, δεν είναι κάτι άλλο πάρα ένα ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!!!

Ανυπομονώ με δίξα για ένα γηπεδάκι ρε εσείς! Ωραίο και της Μπόρνμουθ , αλλά καλύτερα να είναι σε σχήμα Ο το δικό μας.

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #538 στις: Παρ 30 Μάρ 2018 17:28 »
Νομίζω ότι το θέμα αυτό θα είναι στα φόρτε του την Κυριακή .. μεθαύριο!!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #539 στις: Σαβ 21 Απρ 2018 11:57 »
Παραχώρηση έκτασης από τον Δήμο στη ΓΓΑ με «άρωμα» ΠΕΑΚΙ

Google+
Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα ήταν στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στη συνεδρίαση της Παρασκευής.

Ήταν το θέμα 19 για την «Έγκριση παραχώρησης δημοτικής έκτασης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκταση αυτή αφορά περίπου 10 στρέμματα στην περιοχή δίπλα από το ΠΕΑΚΙ και είναι αυτή που διεκδικούσε και ο ΠΑΣ Γιάννινα για την κατασκευή νέου γηπέδου και προπονητικού κέντρου.

Η παραχώρηση αφορά εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, αλλά από τη στιγμή που η έκταση περάσει στη ΓΓΑ, όλα είναι ανοιχτά για τη διεκδίκησή της από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην πρόσφατη συνέντευξή του εφ’ όλης της ύλης ο κ. Χριστοβασίλης είχε δηλώσει, ότι μέχρι τα τέλη του χρόνου αισιοδοξεί να έχει καταφέρει να βάλει σε ράγες το μεγαλεπήβολο αυτό αθλητικό έργο και ενδεχομένως αυτή η παραχώρηση να είναι η απαρχή για τις επόμενες εξελίξεις.
http://super-fm.gr/32476/parachorisi-ektasis-apo-ton-dimo-sti-gga-me-aroma-peaki/

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Σαβ 21 Απρ 2018 14:46 »
Μακάρι, αλλά προσοχή... στους κορμοράνους...  B-)

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #541 στις: Σαβ 21 Απρ 2018 14:48 »
Μακάρι, αλλά προσοχή... στους κορμοράνους...  B-)

...Πότε αρχίζει η κυνηγετική περίοδος?.... :P
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Σαβ 21 Απρ 2018 14:57 »
Μια απορία που έχω.Ο ΠΑΣ δεν μπορούσε να τα βρει με τον δήμο Ιωαννίνων;Δεν μπορούμε να τα βρούμε εδώ μεταξύ μας κάπως;Τώρα που η έκταση θα πάει στην ΓΓΑ θα τα βρούμε;Μπορούμε να τα βρούμε με την ΓΓΑ και όχι με τον δήμο;Γιατί και με την ΓΓΑ από όσο θυμάμαι έχουμε θέματα κατά καιρούς.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Σαβ 21 Απρ 2018 15:05 »
Λογικα ο δημος δεν μπορει να παραχωρησει-χαρισει εκταση σε ανωνυμη εταιρεια.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Σαβ 21 Απρ 2018 15:09 »
Εγώ δεν κατάλαβα αυτό με τα φωτοβολταϊκά. Δηλαδή δεν μας το παραχωρούσαν τόσον καιρό επειδή το προόριζαν για φωτοβολταϊκά;  Και γιατί το παραχωρούν στη ΓΓΑ; Μήπως θα έχει βύσμα εκεί αυτός που θέλει να βάλει φωτοβολταϊκά;
Ή μήπως ο ΧΒ θα φτιάξει γήπεδο για να εγκαταστήσει μέσα τα φωτοβολταϊκα;  :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Σαβ 21 Απρ 2018 15:11 »
Κράτος είναι και ο δήμος,κράτος και η ΓΓΑ.Δεν μπορεί να βρεθεί η φόρμουλα;Λογικά μέσω ερασιτέχνη γίνεται η δουλειά βέβαια αλλά δεν νομίζω ότι το θέμα είναι αυτό.

Αποσυνδεδεμένος BlueCrazy-PaS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #546 στις: Σαβ 21 Απρ 2018 17:19 »
Κάθε φορά που η ομάδα μένει χωρίς να διεκδικεί τπτ.
Κάθε φορά που ο κόσμος δεν θέλει ούτε να ακούει για τη φετινή χρονιά.
Κάθε φορά που η ξενερα σπάει κόκκαλα.
Ξαφνικά σαν από μηχανής Θεός τα δημοσιογραφικα τέρατα της πολης, αυτές οι χρυσές πένες ξεθαβουν την καραμέλα του μεγάλου έργου του γηπέδου.
Καλά κρασιά .
Το σανό θα είναι έτοιμο ξανά κάπου τον Ιούλιο.
Ευχαριστούμε

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #547 στις: Σαβ 21 Απρ 2018 18:37 »
Κάθε φορά που η ομάδα μένει χωρίς να διεκδικεί τπτ.
Κάθε φορά που ο κόσμος δεν θέλει ούτε να ακούει για τη φετινή χρονιά.
Κάθε φορά που η ξενερα σπάει κόκκαλα.
Ξαφνικά σαν από μηχανής Θεός τα δημοσιογραφικα τέρατα της πολης, αυτές οι χρυσές πένες ξεθαβουν την καραμέλα του μεγάλου έργου του γηπέδου.
Καλά κρασιά .
Το σανό θα είναι έτοιμο ξανά κάπου τον Ιούλιο.
Ευχαριστούμε

Αυτο ακριβως ηθελα να γραψω..
πραγματικα πιστευετε ακομη πως ενας ανθρωπος που ισα ισα συντηρει ζωντανη μια ομαδα με σχεδον μηδενικο για τα δεδομενα μπατζετ
θα κανει μια επενδυση πολλων εκατομμυριων?
Πουληστε λιγο παραμυθακι στον κοσμο ακομη...

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #548 στις: Κυρ 22 Απρ 2018 08:56 »
Το ΠΕΑΚΙ θελει να κανει φωτοβολταϊκά, για να πουλάει ρεύμα στη ΔΕΗ , (net mettering) για να μπορέσει να μην πληρώνει στο κλειστό της Λιμνοπουλας.
(Σκέφτονται να βάλουν αντλίες θερμότητας στο κολυμβητήριο).

Υπήρχε πρόταση απο το 2014 για φωτοβολταϊκά στην στέγη του κλειστού της Λιμνοπουλας που απορρίφτηκε απο το Υπουργειο.

Στα πολυ-πολυ μελλοντικά με τους ρυθμούς που πάει το κράτος
Καμμια σχέση με νέο γηπεδο και τέτοιες αηδίες
Καμμια

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #549 στις: Κυρ 22 Απρ 2018 10:52 »
Σε 3-4 χρόνια που ο ΠΑΣ θα παίζει στο νέο και υπερσύγχρονο "Christovasilis ΤΟ ΣΑΝΟ Arena" όλοι θα πάρουν πίσω τα λόγια που είπαν για τον πρόεδρο(μέσα σε αυτούς και εγώ)...