Αποστολέας Θέμα: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5487 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 19η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 19:35 »
Παμε για πρωταθλημα αρκει να μαθουμε να κερζιζουμε και στο Ζωσιμαδες!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 19:44 »
Ήταν μια τεράστια νίκη αλλά εμένα μου αφήνει μια πικρή επίγευση  :joker:. Πικρή διότι δικαιούμασταν και έπρεπε να έχουμε πάρει αποτέλεσμα και στο Καραϊσκάκη και στην Τούμπα.
Έπρεπε να τους έχουμε πετσοκόψει όλους εκτός. Και γιατί μπορούσαμε και γιατί χρειάστηκαν διαιτητές-εφευρέτες για να μην πάρουμε αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 19:49 »
Έσκασε από το κακό του το κοράκι με το πέναλτι...σε μας θα έδινε και 2η κίτρινη στο αμυντικό, κόκκινη
Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, όπως συνηθίζει, το γήπεδο ήταν χαλί και κερδίσαμε

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 19:51 »
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ

ΚΟΥΛΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΓΟΥΡΑΣ!!! Άντε να ασχοληθείτε με τον Παπασταθόπουλο και το Λιβάγια μας τα χετε κάνει τσουρέκια τόσες μέρες.

ΈσΠΑΣε  και αυτή η γαμωκατάρα σε αυτό το γκαντεμογήπεδο. Σήμερα μάλιστα παίρναγα απ' έξω και ευχήθηκα να σΠΑΣει αυτή η κατάρα. Επιτέλους ΕΣΠΑΣΕ!!!!

Εξαιρετική εμφάνιση της ΑΜΟ. Υπογράψτε ανανέωση από τώρα στον Λοντίγκιν, λες και παίζει 2-3 χρόνια στην ομάδα είναι.

Δηλώστε άλλο γήπεδο, η ομάδα είναι για να παίζει στρωτό ποδόσφαιρο. Τώρα που το σκέφτομαι μιας και σήμερα σπάσαμε την κατάρα μήπως να δηλώσουμε το οακα?!?!  B-) B-)

Στο γκολ του Λέο αφού δεν έσΠΑΣα τίποτα στο σπίτι πάλι καλά. Η απόλυτη ΤΡΕΛΑ!!!

Τέτοιες νίκες είναι να ανοίγεις youtube να βάζεις συνθήματα του Άγιαξ και να ξαναστολίζεις όλο το σπίτι με μπλε κασκόλ, μπλούζες, φούτερ.

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩΩΩΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 19:51 »
Η αυρα του τερματοφύλακα (για τα δοκάρια)
Και οι εξοδοι του τερματοφύλακα που ποτε δεν καναμε
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 19:52 »
Ειπα και πριν τον αγώνα...Με καλή διαιτησία θα πάρουμε αποτέλεσμα.. Ε λοιπόν με διαιτησία 65-35 κερδίσαμε.
Το καλό γήπεδο μας βολεύει. Εχουμε τεχνιτες παίκτες που μπορούν να εφαρμόσουν το πλάνο για τις επιθέσεις.
Δεν υστέρησε κανένας σήμερα.
Ο Λοντίγκιν μου άρεσε..
1ος ΔΙακριθέντας πάλι ο Πεερσμαν.
2ος Ο Ντομίγκεθ.
....

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 19:56 »
Hταν όλοι τους υπέροχοι! Δεν υπάρχει χώρος για μεμψιμοιρίες. Μετά από 49 τελικές χωρίς γκολ επιτέλους δύο! Μετά από 31 χρόνια χωρίς νίκη με την ΑΕΚ εκτός, επιτέλους νίκη! Μετά από λάσπες, πλημμύρες, διαιτητές περίεργους και γκαντεμιά στο φουλ... επιτέλους φως!
Τελικά μας πηγαίνουν τα μεγάλα γήπεδα, ο στεγνός σγωνιστικός χώρος και  οι μεγάλες -σε εισαγωγικά- ομάδες. Αλλά της ΑΕΚ της το χρωστούσαμε από τον πρώτο γύρο. Ο στρατηγός Γιαννίκης έδωσε ρεσιτάλ σήμερα. Αλλά και η ομάδα δεν τον διέψευσε. Μακάρι να υπάρξει και συνέχεια... 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 20:00 »
Μας το χρωστούσε διάολε!!!Επιτέλους!!!!
Πόσες χαρούμενες φάτσες αυτήν την στιγμή.Μακάρι να είμασταν όλοι μαζί τώρα και να βλέπαμε αυτές τις χαρούμενες φάτσες.Είναι η νίκη της χρονιάς.Ξεκλειδώνει την υπόθεση παραμονή και είναι ιστορική.Πρέπει να είναι η πρώτη μας νίκη στο ΟΑΚΑ γενικά.
Αυτό σήμερα είναι ΠΑΣ.Ξέρουμε ότι τώρα θα έχουμε 9 πίκρες σερί αλλά σήμερα γελάμε,χαιρόμαστε σαν μικρά παιδιά.
Μια νίκη που κρεμόταν στο νήμα.2 κόκκινες τουλάχιστον θα μπορούσε να φάει η ΑΕΚ αλλά που να αποβάλουμε ποκίτη παίχτη.Να λέμε ευχαριστώ που πήραμε το πέναλτι.Ο Λεό να χάνει τα άχαστα και να γίνει καμιά στραβή και να ακούει ότι δεν έχει ακούσει.Το οφσάιντ του Ελευθεριάδη παρόμοια περίπτωση με τον Λεό.Τέλος καλό όλα καλά σήμερα.
Πριν τον αγώνα είχα ένα προαίσθημα ότι θα φέρουμε το διπλό.Ότι στην χειρότερη θα πάρουμε ένα Χ.Βλέπω την 11αδα και λέω ότι πάει το ματς.Πάμε στο επόμενο.Τελικά έρχεται διπλό.Μπορούμε να το εφαρμόσουμε κάθε Κυριακή αυτό ή έστω πιο συχνά;;;Να μας εκθέτει ο Γιαννίκης και η ομάδα.Σας ευχαριστούμε γαμώτο.
Μας πήγαν σήμερα όλα.Πολύ καλός ο ΠΑΣ,κακή η ΑΕΚ.Ο Γιαννίκης έκανε σωστές αλλαγές.Γενικά τα έκανε όλα σωστά.Τι να λέμε;

όταν γυρνάς με το διπλό....

Αποσυνδεδεμένος tasosGR

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 20:07 »
Μήπως να δηλώσουμε έδρα το Περιστέρι? Προλαβαίνουμε?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 20:08 »
Παράθεση
Γιαννίκης: «Βγήκε το πλάνο, είχαμε αυτοσυγκέντρωση, δεν κάναμε λάθη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, τη συγκέντρωση στο πλάνο και το πάθος τους ήταν ο Αργύρης Γιαννίκης που χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι πάρα πολύ, οι παίκτες έβγαλαν το πλάνο πάρα πολύ καλά! Συγχαρητήρια για την απόδοση. Προηγηθήκαμε και μετά είχαμε στο β’ ημίχρονο 1-2 φάσεις που ήμασταν τυχεροί. Το χρειάζεται αυτό ο μικρός όταν παίζει με μια μεγάλη ομάδα. Αλλά στις αντεπιθέσεις είχαμε και πιο μπροστά κάποιες ευκαιρίες να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Τελικά μία απ’ αυτές την αξιοποιήσαμε και κερδίσαμε δίκαια».

Για το αν φοβήθηκε ότι μπορεί να δει το ίδιο έργο με άλλα ματς που είχαν ανατραπεί τα αποτελέσματα: «Όχι έχουμε πολύ καιρό που έχουμε ισορροπήσει την απόδοση μεταξύ α’ και β’ μέρους. Δεν είναι αυτό το θέμα μας, το θέμα μας ήταν η λεπτομέρεια, το ατομικό λάθος. Σήμερα ήταν όλοι συγκεντρωμένοι, είχαν πάθος και έβγαλαν το πλάνο. Πιστεύω ότι δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες».
super-fm.gr

Παράθεση
Χιμένεθ: «Συγχαίρω τον ΠΑΣ ήταν δίκαιη η νίκη του»!

Κύριος πραγματικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έψαξε για δικαιολογίες και αναγνώρισε τη δίκαιη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, δηλώνοντας πολύ θυμωμένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι παίκτες του το α’ ημίχρονο.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα των Ιωαννίνων γιατί ήταν δίκαια η νίκη τους. Ήταν δίκαι η νίκη γιατί μπήκαν από το πρώτο λεπτό πάρα πολύ δυνατά, ενώ εμείς χαρίσαμε τα πρώτα 45 λεπτά.

Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος γιατί παρόλο που δεν παίξαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο ένα παράλογο πέναλτι μάς έφερε να χάνουμε και ήμασταν πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα ήμασταν μια ομάδα στο β’ μέρος που δεν είχε καμία σχέση μ’ εκείνη του α’ μέρους. Περισσότερο από θέμα λαθών που κάναμε. Αυτά που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να χρησιμοποιήσουμε ό,τι επιθετικό στοιχείο είχαμε στον πάγκο για να ισοφαρίσουμε ή να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έτσι πήραμε ρίσκο να δεχτούμε κι άλλο γκολ. Χρειάστηκε να ρισκάρουμε υπερβολικά στο δεύτερο ημίχρονο γιατί δεν παίξαμε στο πρώτο», ανέφερε.

«Φοράμε μια φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει να παίζουμε κάθε τρεις μέρες, όπως ορίζει το πρόγραμμα. Έχει βάρος αυτή η φανέλα και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Δεν μπορείς να παίζεις τη μια μέρα καλά και την άλλη όχι, αυτό είναι δύσκολο και έχει βάρος», πρόσθεσε.

Ο 57χρονος προπονητής δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τα εξτρέμ του: «Αν χρησιμοποιούμε κάποιους εξτρέμ είναι για να μπορούν να περάσουν κάποιον αντίπαλο, αλλά ο Τάνκοβιτς και ο Γκαρσία δεν το έκαναν καθόλου».

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 20:09 »
Μήπως να δηλώσουμε έδρα το Περιστέρι? Προλαβαίνουμε?
Αν δεν κάνω λάθος όλες οι ομάδες έχουν δηλωμένη δεύτερη έδρα από την αρχή του πρωταθλήματος.Λογικά θα έχουμε δηλωμένη καμιά Θεσσαλονίκη.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 20:23 »
Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει άλλη σεζόν στην οποία ο ΠΑΣ να είχε τόσο καλές εμφανίσεις απέναντι στους "μεγάλους".
Μας αδικεί φέτος η συγκομιδή μαζί τους.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 20:25 »
Έχω μείνει από λόγια...
Η ιερόδουλη η μπάλα και οι νεκροθάφτες με τα μαύρα μας στέρησαν βαθμούς που δικαιούμασταν σε Τούμπα και Τηγάνι. Κι εκεί που λες ότι, οκ, ας δούμε το ματς με την Χαλκηδόνα, ΝΑ! Ο ΠΑΣ σου χαρίζει αυτή τη ΔΙΠΛΑΡΑ και σου φτιάχνει όλο το 2021! Ξεχνάς τη μαυρίλα του τελευταίου χρόνου!

Τρομερή η Ομάδα, κανείς δεν υστέρησε.
Τί μου κάνεις ρε ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!

Υ.Γ. Θέλω να πω... Μετά την πίκρα και με τον Βόλο,
ο... "νυκτόβιος" του φόρουμ μου το είχε προβλέψει.
"Μη στεναχωριέσαι", μου είπε. "Σύντομα θα ζήσουμε μεγάλη στιγμή. Μπορεί να πέρασαν 30 χρόνια, αλλά από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΣ θα φύγει με 0-2! Και να το θυμάσαι αυτό!"!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 20:36 »
Παράθεση
Λοντίγκιν: «Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο ντεμπούτο στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Γιούρι Λοντίγκιν, που ήταν πολύ σταθερός σήμερα στις επεμβάσεις του, είχε σίγουρες εξόδους και η εμπειρία του φάνηκε. Βέβαια άλλαξε και η τύχη του ΠΑΣ, αφού αυτή τη φορά οι 3 καλές ευκαιρίες του αντιπάλου σταμάτησαν 2 φορές στα δοκάρια και μία στη γραμμή χάρη σε επέμβαση του Οικονομόπουλου.

Ο «πορτιέρε» του ΠΑΣ είπε στην κάμερα της nova:

Για την ιδανική επιστροφή στα ελληνικά γήπεδα: «Όντως ήταν ιδανική, γιατί σ’ ένα δύσκολο ματς μου δόθηκε η ευκαιρία και πιστεύω δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο ντεμπούτο στον ΠΑΣ Γιάννινα και με τέτοιο αποτέλεσμα. Παίζαμε με μια ομάδα ποιοτική που μας πίεζε αρκετά. Δεν θα έλεγα ότι κινδυνεύσαμε πάρα πολύ. Είχανε τις φάσεις τους, αλλά είχαμε κι εμείς. Νομίζω ότι τα γκολ που βάλαμε ήταν σε πολύ καλό χρονικό σημείο και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ να πετύχουμε μια τόσο σημαντική νίκη, γιατί χρειαζόμασταν βαθμούς».

Για το αν ήταν τυχερός ο ΠΑΣ: «Χρειάζεται και η τύχη. Έχουμε θέσει έναν στόχο, δουλεύουμε πολύ, αλλά τώρα τελευταία οι συνθήκες είναι δύσκολες στα Γιάννενα γιατί βρέχει πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουμε. Αλλά μπράβο σε όλα τα παιδιά. Προσπαθούνε. Το είδατε και στο γήπεδο, όπου όλοι έδωσαν και την ψυχή τους».

Για το αν είχε κάποιες συζητήσεις με την ΑΕΚ πριν τον ΠΑΣ: «Δεν θα έλεγα ότι υπήρχαν συζητήσεις, απλά κάτι ακούστηκε. Δεν υπήρχε όμως συγκεκριμένη πρόταση».

Σ’ εκείνο το σημείο τα λογότυπα έπεσαν λόγω αέρα και χτύπησαν ελαφρά στο κεφάλι τον Λοντίγκιν, ο οποίος αστειευόμενος είπε «καλή αρχή κάναμε».

Για τον παλιό του συμπαίκτη στην Ξάνθη Μάνταλο: «Χάρηκα που τον είδα και θα τον ξαναδώ σε λίγο στα αποδυτήρια. Λογικά δεν θα είναι χαρούμενος».

Και ο Λοντίγκιν συνέχισε λέγοντας: «Κάναμε αρκετά καλό ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Μπορεί ποιοτικά να μην ήταν το καλύτερο παιχνίδι, αλλά τακτικά τα πήγαμε καλά και είχαμε την ψυχή που χρειάζεται για να υπερβούμε τη δυσκολία με τους βαθμούς. Κάναμε πολύ καλό ματς. Πήραμε τους 3 βαθμούς και προχωράμε γιατί σε 3 μέρες έχουμε κι άλλο παιχνίδι».
super-fm.gr

Παράθεση
Κάργας: «Το πάθος μας, η ενέργεια και η δύναμη που βγάλαμε ήταν καθοριστικά»

Ο Γιάννης Κάργας έκανε ένα αλάνθαστο παιχνίδι σήμερα, είχε τρομερό πάθος, κέρδισε όλες τις μονομαχίες και ίσως να πρέπει να χαρακτηριστεί MVP από πλευράς ΠΑΣ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι ο ΠΑΣ φάνηκε «διαβασμένος»: «Είναι αλήθεια αυτό. Είχαμε δει και το προηγούμενο ματς της ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι το πάθος που βγάλαμε όλοι οι παίκτες και αυτοί που ξεκίνησαν και αυτοί που μπήκαν αλλαγή, ήταν αυτό το ‘κλικ’ που χρειαζόταν για να κερδίσουμε το ματς».

Για το τι είχε σήμερα που δεν το είχε σε άλλα ματς: «Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι το πάθος. Σ’ αυτά τα ματς  πρέπει να παίζεις με πάθος. Αντίπαλος ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Πρέπει να βάζεις ενέργεια, πάθος και δύναμη και όλοι μαζί το κάναμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν φοβήθηκε όταν χάνονταν οι ευκαιρίες σε τετ-α-τετ ότι θα μπορούσε να ισοφαρίσει η ΑΕΚ και να τους τιμωρήσει έτσι η μπάλα: «Όταν χάναμε τις ευκαιρίες πιο πολύ σκεφτόμουν μήπως γίνει κάποιο λάθος πίσω, μήπως βγουν αυτοί σε αντεπίθεση ενώ πάμε να κάνουμε εμείς. Δεν σκεφτόμουν όμως ότι είχαμε ζήσει κάτι παρόμοιο σε άλλα ματς. Εγώ πίστευα στην ομάδα, όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε πιο πολλούς χώρους. Η ΑΕΚ πίεζε, αλλά εμείς βρίσκαμε χώρους και ευτυχώς που βάλαμε κι ένα δεύτερο γκολ και καθάρισε το ματς».

Για τα ματς απέναντι στους μεγάλους: «Όταν παίζεις με τις μεγάλες ομάδες πάντα έχεις κι ένα κίνητρο παραπάνω. Θες να δείξεις κιόλας. Σε όλα τα ματς όμως πρέπει να παίζεις έτσι, εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω. Ίσως και να μας υποτιμούν κάποιες φορές κι εμείς να βρίσκουμε τους χώρους να σκοράρουμε. Στο τέλος πληρώναμε συνήθως ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν ποιότητα. Σ’ αυτό υπερέχουν έναντι μας και μόνο οι μεγάλες ομάδες».

Για την ανάγκη που είχε σήμερα ο ΠΑΣ για τη νίκη: «Νομίζω ότι σε θέμα ψυχολογίας έπαιξε μεγάλο ρόλο. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει θάρρος για τη συνέχεια. Την αφιερώνω σε όλα τα παιδιά».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 20:46 »
A ωρε...

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 20:54 »
Τεράστια νίκη από ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ. Επιτέλους πήραμε αυτό που αξίζαμε. Κλασσικός ΠΑΣ, πρέπει να μας δώσει 10 λύπες για να μας δώσει μια μεγάλη χαρά μετά. Συνηθισμένοι είμαστε όμως και με τέτοιες χαρές γουστάρουμε ακόμα πιο πολύ, όσες πίκρες και αν πάρουμε μετά.
Να μην είχαμε και καραντίνα, να βγαίναμε να γιορτάσουμε την νίκη με τσίπουρα μέχρι το πρωί.  :P  :P  :mono:  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 21:11 »
Σιμόες: «Ντροπιαστική ήττα, φταίμε εμείς»

Ο Αντρέ Σιμόες δεν κρύφτηκε μετά την ήττα από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας λόγο για μια ντροπιαστική ήττα και τονίζοντας ότι οι παίκτες της Ένωσης φταίνε για αυτήν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμόες στη NOVA:

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι μια ντροπιαστική ήττα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές φταίμε για το αποτέλεσμα. Εμείς οι ίδιοι φταίμε είχαμε κατεύθυνση για το πώς παίζει η ομάδα των Ιωαννίνων. Πρέπει να σκεφτούμε πάρα πολύ καλά τι κάναμε λάθος».

Για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα: «Δεν μπορώ να πω εγώ ποιος δεν ήταν καλός και ποιος όχι. Δεν είναι η δουλεία μου. Είχαμε κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, φάγαμε ένα γκολ. Τα Γιάννενα βάλανε ένα γκολ και προσπαθήσαν να διατηρήσουν το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε καλή εικόνα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ από την εμφάνιση με την Βόλφσμπουργκ μέχρι την σημερινή ημέρα: «Όσον αφορά εκείνη την νύχτα ναι η ομάδα πέρασε αλλά δεν είχε καλή εξέλιξη στο Γιουρόπα. Με τον Χιμένεθ υπάρχουν νέες ιδέες καλές ιδέες. Η ομάδα τώρα παίζει συμπαγή και καλό ποδόσφαιρο. Δεν ψάχνω καμία δικαιολογία για το σημερινό παιχνίδι και είναι ντροπή για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ».
gazzetta.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 21:36 »
Εντωμεταξύ αυτός ο δύσμοιρος ο Λεό, δύο φορές έχει πάει να πλασάρει αλλά Μέσι και δε το έχει καταφέρει.
Δε πειράζει ρε γκνού, τώρα με τον Ατρόμητο...Δεν έχουμε θέμα εμείς.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 21:54 »
Τα λογια ειναι περιττα. Τι να πρωτογραψουμε μετα την σημερινη ΙΣΤΟΡΙΚΗ  νικη;;;. Μπραβο σε ολα τα παιδια που παιξανε και δωσανε σημερα και την ψυχη τους. Ρεσιταλ επισης για μια ακομα φορα απο τον κοουτς Γιαννικη. Κατεχει πολλα κανταρια μπαλλα. Να χαρουμε οπως πρεπει σημερα [με πολλα τσιπουρα βεβαιως βεβαιως] αλλα για να μην πεταξουμε στα σκουπιδια την σημερινη εμφανιση , τα κεφαλια μεσα απο αυριο και προσοχη [πολυ μεγαλη ] στον Ατρομητο. ΥΓ. Απροσμενα καλη η διαιτησια σημερα. Δεν το περιμενα απο τον συγκεκριμενο ρεφ. Ενταξει καποια κοκκινη [τουλαχιστον μια] ,επρεπε να δειξει η σε Ινσουα, η σε Τσιγκρινσκι. Τελος καλο ,ολα καλα. Παμε ρε Γιαννεναρα

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 22:14 »
Μόνο μια στιγμή σου αρκεί, να μου ζεστάνει την βαρυχειμωνιά που ζω εδώ κι έναν χρόνο...
Να μου γλυκάνεις την πίκρα που ισωπέδωσε την ζωή μας την ίδια.
Μια στιγμή μόνο για να θυμάμαι αργότερα πως μέσα στην ατελείωτη μοναξιά του καιρού μας, ένιωσα την παρέα σου, σαν τον καιρό τον παλιό... τον δικό μας!
Σ' αυτή την παγωνιά της καθημερινότητας που βιώνουμε, και που η ψυχή σταματά να αισθάνεται, ήρθες σαν ήλιος ζεστός και η "στιγμή" σου ετούτη είναι σωτήριος παλμός και απόδραση από βέβαιη καρδιακή ασυστολία.

«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 22:24 »
Λόγω της ημέρας που απ' ότι βλέπω θα γίνει ολονυκτία, είπα να πιω λίγο ΤΣΙΠΟΥΡΟ συνδυάζοντάς το με ΠΑΣ  και ΚΛΑΡΙΝΟ να βαράει από youtube.

Νομίζω επιβάλλεται!  B-) B-)

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 22:31 »
Που ειναι εκεινο το ΓΑΜΩ- ΣΥΜΦΩΝΩ ωρεεεεεε !!!!!!!!

Ποιος ειναι αυτος που μπορει να το βαλει ; Να μαζευτουμε ολοι μαζι να τον παρακαλεσουμε γονατιστοι επιτελους !!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 27 Ιαν 2021 22:32 »
Που ειναι εκεινο το ΓΑΜΩ- ΣΥΜΦΩΝΩ ωρεεεεεε !!!!!!!!

Ποιος ειναι αυτος που μπορει να το βαλει ; Να μαζευτουμε ολοι μαζι να τον παρακαλεσουμε γονατιστοι επιτελους !!!

ΜΟΝΟ ΛΟΚΟ - ΛΕΑΣ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!