Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 20η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5209 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 20η αγωνιστική
« Απάντηση #150 στις: Κυρ 31 Ιαν 2021 22:01 »
Παράθεση
Ούμπιδες: "Σταματάω το καλοκαίρι"! (vid)

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι αποκάλυψε ο Χαβιέ Ούμπιδες στα κανάλια Novasports και τον Θωμά Μίχο

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι αποκάλυψε ο Χαβιέ Ούμπιδες στα κανάλια Novasports και τον Θωμά Μίχο.

"Δύσκολο να απαντήσω, πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία μου στο ποδόσφαιρο, θέλω να απολαύσω αυτό που έχω μπροστά, τους τρεις - τέσσερις μήνες και μετά να δούμε τι θα έρθει. Έχω αγάπη γι΄αυτή τη φανέλα.

Έχω νιώσει μεγάλο σεβασμό από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ατρόμητο, θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ, αλλά και το Κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος μου, αλλά και της ομάδας", ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Ατρόμητου και πρόσθεσε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το στόχο πλέι οφ.

"Θα κάνουμε την προσπάθεια μας, όπως κάνουμε σήμερα και μακάρι να προλάβουμε".
novasports.gr

Παράθεση
Χαρίσης: "Να συνεχίσει μέχρι τα... 50 ο Ούμπιδες" (vid)

Ανοικτή πρόσκληση στον Χαβιέ Ούμπιδες για να παραμείνει στα γήπεδα μέχρι τα... 50 του έκανε ο Χάρης Χαρίσης μέσω των καναλιών Novasports και του Θωμά Μίχου.

Ανοικτή πρόσκληση στον Χαβιέ Ούμπιδες για να παραμείνει στα γήπεδα μέχρι τα... 50 του έκανε ο Χάρης Χαρίσης μέσω των καναλιών Novasports και του Θωμά Μίχου.

"Ο Ούμπιδες είναι υπόδειγμα για την Ελλάδα, μακάρι να μπορούσε να συνεχίσει να παίζει μέχρι τα 50, γιατί αγωνιστικά είναι σούπερ. Μακάρι να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά μας", ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου για τον συμπαίκτη του.

Ο Χαρίσης μίλησε ακόμα:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: 

"Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΣ έχει από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, το παιχνίδι παρά τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο ήταν ωραίο και χαρούμενοι για τους βαθμούς".

Για το στόχο πλέι οφ:

"Αν πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και συνεχίσουμε να βγάζουμε πάθος και αποφασιστικότητα, ίσως με κάποια στραβοπατήματα να κάνουμε την υπέρβαση".

Για την επιστροφή του στα Γιάννινα:

"Όποτε γυρνάω στα Γιάννινα είναι ιδιαίτερο, γιατί είναι το σπίτι μου. Αγαπώ την πόλη και την ομάδα, αλλά ως αντίπαλος πρέπει να προσπαθώ για τη νίκη".
novasports.gr

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 31 Ιαν 2021 22:21 »
Μία χαρά έπαιξε η ομάδα. Ο από τους κορυφαίους του προηγούμενου ματς ήταν μοιραίος σε αυτό. Η ζωή συνεχίζεται. Και τα παιδιά προσπαθούν. Αριστερά δεν θα έχουμε πρόβλημα μιας και ο Πήλιος είναι μια χαρά παίκτης και φάνηκε να έχει και το απαραίτητο θράσος. Και μια χαρά σέντρες έκανε. Λοντίγκιν έδειξε οτι είναι τερμας μεγάλης κλάσης. Ειδικά αυτό που βγάζει στο Γ, ήταν φοβερό. Και νομίζω οτι ο Γιαννίκης μοίρασε τους παίκτες για τα δύο ματς. Δεν νομίζω οτι φοβάται για υποβιβασμό. Δεν έχει και γήπεδο για προπόνηση...
Θα πρότεινα η ομάδα να φύγει από σήμερα για Αθήνα και να μή γυρίσει Γιάννινα πριν την επόμενη Δευτέρα. Αθήνα και μετά Αγρίνιο. Εδώ δεν κάνουν ούτε προπόνηση οι παίκτες.
Εκεί θα βρουν ένα γήπεδο της προκοπής να προπονηθούν.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 31 Ιαν 2021 22:36 »
Μία χαρά έπαιξε η ομάδα. Ο από τους κορυφαίους του προηγούμενου ματς ήταν μοιραίος σε αυτό. Η ζωή συνεχίζεται. Και τα παιδιά προσπαθούν. Αριστερά δεν θα έχουμε πρόβλημα μιας και ο Πήλιος είναι μια χαρά παίκτης και φάνηκε να έχει και το απαραίτητο θράσος. Και μια χαρά σέντρες έκανε. Λοντίγκιν έδειξε οτι είναι τερμας μεγάλης κλάσης. Ειδικά αυτό που βγάζει στο Γ, ήταν φοβερό. Και νομίζω οτι ο Γιαννίκης μοίρασε τους παίκτες για τα δύο ματς. Δεν νομίζω οτι φοβάται για υποβιβασμό. Δεν έχει και γήπεδο για προπόνηση...
Θα πρότεινα η ομάδα να φύγει από σήμερα για Αθήνα και να μή γυρίσει Γιάννινα πριν την επόμενη Δευτέρα. Αθήνα και μετά Αγρίνιο. Εδώ δεν κάνουν ούτε προπόνηση οι παίκτες.
Εκεί θα βρουν ένα γήπεδο της προκοπής να προπονηθούν.

Ολόσωστο!
Αλλά δεν σκέφτεσαι τον πρόεδρα. Πού να πληρώνει ξενοδοχεία τέτοιες εποχές...

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 01 Φεβ 2021 00:16 »
Είχα γράψει ότι όσες φορές θα παίξουν αντίπαλες οι δύο ομάδες, ο ΠΑΣ θα κερδίσει τις περισσότερες. Παρότι χάσαμε, θεωρητικά θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει σύμφωνα με τις ευκαιρίες που κάναμε, ενώ βάση στατιστικών, το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν μάλλον το Χ....αν δε λάβουμε υπόψη την κόκκινη κάρτα που χάρισε ο κόρακας στον επιθετικό τους.
Η Χαλκηδόνα (ειδικά φέτος) δεν είναι καλύτερη ομάδα. Έβαλε ένα γκολ από το πουθενά από ατομικά λάθη (πάλι μαζεμένα) δικά μας. Λάθος ο Λιάσος, Παντελάκης και Οικονομόπουλος κοίταγαν και Λοντίγκιν λάθος εκτίμηση και το τρώει στην κλειστή του γωνία........αυτά δεν γίνονται.......ή μάλλον γίνονται μόνο εναντίον μας.....
Από την άλλη η μπάλα δεν έμπαινε σε κενή εστία........έπιασε και τα άπιαστα ο τερματζής τους και τέλος το παραμύθι....
Έφαγε και το κόλλημα με τον Κρίζμαν ο Γιαννικης και έδεσε το γλυκό. Απορώ γιατί επέλεξε για ακόμη μία φορά να τον αφησει μέσα για 90 λεπτά....έχει μίνιμουμ συμμετοχές;
Δυστυχώς το κέντρο μας δεν τράβηξε στο σημερινό ματς. Λιάσος και Κάστρο θεωρώ ότι έκαναν κακό ματς. Επίσης δεν τα πήγαν καλά ο Πήλιος, ειδικά στην αρχή του ματς και Οικονομόπουλος, παρότι έκαναν και σωτήριες επεμβάσεις.....Για τον Κρίζμαν δεν κάνω καν σχόλιο....επιμένω στη διακοπή συμβολαίου.....
Γενικότερα κανένας παίκτης μας δε μπορώ να πω ότι διακρίθηκε. Οι καλύτεροι κατά τη γνώμη μου ήταν οι Λεό, Παντελάκης και Λοντίγκιν.
Παρόλα αυτά πάλι η ομάδα το προσπάθησε το παιχνίδι και έβγαλε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες.
Θες όμως τελικά έναν Κόντε να τις τελειώσει......

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 01 Φεβ 2021 01:18 »
Μια χρονια χαμενη τζαμπα και βερεσε που λεμε. Πριν αρχισει το πρωταθλημα πιστευα οτι θα ειμαστε στα play off. Kαι η συνολικη εικονα της ομαδας δεν με διεψευσε.Ηταν ακριβως αυτο που περιμενα να δω. Στα ματια να τους κοιταζουμε ολους.Δυστυχως ομως καποιες λεπτομερειες κανουν την διαφορα. Τωρα οσον αφορα φοβιες που εχουν καποιοι για μπλεξιματα προς τα κατω ,αγωνιστικως δεν τιθεται θεμα ουτε σαν ανεκδοτο. Η προβλεψη [και βασει αριθμων και στατιστικης επιστημης ] ειναι οτι στα τελευταια εξι της κανονικης περοδου θα ειμαστε   απο 22-24 βαθμους. Οταν σε 20 ματς   [επαρκεστατο δειγμα, σχεδον τελικο αποτελεσμα] εχεις 18 βαθμους, ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι στα υπολοιπα εξι θα παρεις απο 4-6  .Δεν μπορουν να μας φτασουν οι απο κατω ρε παιδια και μαλιστα οταν θα παιζουν συνεχεια μεταξυ τους. Παντως θεωρω την χρονια χαμενη γιατι δεν ειδα καλυτερες ομαδες απο εμας. Μπορουσαμε πολλα περισσοτερα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Φεβ 2021 01:22 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 01 Φεβ 2021 09:58 »
Για το χτεσινό και για πολλά άλλα ματς εντός έδρας τελευταία που δεν πήραμε αποτέλεσμα δεν φταίει κανένας από την ομάδα, ούτε καν ο Κρίζμαν, οπότε καλό είναι να αποφεύγουμε αρνητικές κριτικές. Φταίει ο πρόεδρος όχι γιατί δεν ενίσχυσε αρκετά την ομάδα, αλλά γιατί δεν φτιάχνει γήπεδο. Περιμένει από τη ΓΓΑ να ξελασπώσει την επένδυσή του.  Όπως είδαμε τελικά στο αποστραγγιστικό είτε έγινε κακοτεχνία είτε έγινε με προδιαγραφές Τζουμέρκων και όχι Ευρωπαϊκές. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στα Γιάννενα βρέχει δα τόσο πολύ περισσότερο ας πούμε από την Αγγλία.
Τα παιδιά μια χαρά παίξανε αλλά δυστυχώς αναγκάστηκαν λόγω γηπέδου να κάνουν τόσες γιόμες όσες βλέπαμε επί Πετράκη απέναντι σε μια ομάδα που αυτά τα έχει ψωμοτύρι.
Το λέμε και το λέμε: δήλωσε ρε άνθρωπε άλλο γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς κεκλεισμένων είναι όλα!
Τώρα αν κοιτάς το κόστος του ξενοδοχείου τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 01 Φεβ 2021 10:14 »
Η πορεία μας μου θυμίζει τη χρονιά που πέσαμε. Μακάρι να βγω λάθος.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 01 Φεβ 2021 12:06 »
Μια χαρά παίξαμε και με μισή ομάδα, ευκαιρίες κάναμε, δεν έμπαινε με τίποτα μέσα χτες.
Έχουμε θέμα στους επιθετικούς, εκει θες λεφτά, πολλά λεφτά, για να πάρεις κατι αξιόλογο.
Φέτος δεν υπάρχουν, ας ελπίσουμε του χρόνου να γίνει κατι (λήγουν Κρισμαν και Λεό, μάλλον θα μας χαιρετίσουν -βασικά ληγουν πολλά θα δουμε τι θα κανει ο προεδρος)
Η ομάδα παράγει φάσεις, το γκολ δεν έρχεται.

Αισιοδοξώ, αναμένω αποτελέσματα
 :mono: