Αποστολέας Θέμα: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2ος αγώνας 1ος γύρος κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 4348 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Ελευθεριάδη μου φάνηκες κάπως απογοητευμένος στην αλλαγή?! Εμείς να δεις πόσο απογοητευμένοι ήμαστε από την ατομιστία σου.
Άντε φάε λίγο πάγκο σήμερα να ισιώσεις, μπράβο στον coach.

Τζάμπα η κάρτα που έφαγε ο Μπρενερ.

Σωστός Kun, σου ανέβασε και σένα τα σκατα στο κεφάλι και τώρα και με την ΑΕΚ ε; Δείχνει σημάδια ατομισμού και με τρελαίνει. Χαμηλά τι κεφάλι ρεεε

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
ΠΙΡΣΜΑΝ κιτρινη στο 74
στο 76 ναουμετς εξω λωλης μεσα

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Στη θέση του Γκαλβάο, ο Νταβιώτης

Στη θέση του Νάουμετς, ο Λώλης

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Πάντως αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι ο Μιλιντσεανου μου άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Ξέρει μπάλα, βγαίνει από την περιοχή (και στα πλάγια και στον άξονα) για να σπάσει ή να πάρει την μπαλιά απο τα χαφ και είναι και αρκετά γρήγορος. Μακάρι να πιάσει και να ματώσει δίχτυα.

Υ.Γ ΦΤΙΑΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΧΒ, ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Άμα είναι το γήπεδο χαλί ρε π@υστη μου!!!! Εκεί είναι το πρόβλημά μας και τα υπόλοιπα διορθώνονται. Όπου φέτος παίξαμε σε γήπεδο χαλί, παίξαμε καλά, στρωτά και η ομάδα έδειξε τι μπορεί να κάνει. Φταίνε και οι μ@λ@κιες πολλές φορές αλλά αυτό είναι ένα άλλο ιδιαίτερο κομμάτι. Τίποτα άλλο

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Και δεύτερο γκολ χορηγία Κάργα που δε πολύ ψήνετε να κόψει τον Κοτσοπουλο

• Hero Member
    • Προφίλ
2-3 στο 82
τα γκολ τους τα εβαλε αυτος που μπηκε αλλαγη στο 20τοσο

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
δεν τελειώσαμε το παιχνίδι με τόσες φάσεις για 1-4 και στο 80 γίνεται το 2-3 για να είμαστε στην τσίτα ! κρίμα να χαθεί έστω και η νίκη ...

• Hero Member
    • Προφίλ
στο 84 πανουργιας εξω παμλιδης εξω

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
1 φάση και γκολ ο ατρόμητος. Πάλι θα μας βγει η ψυχή στο τέλος ρε πούστη μου.

Κεφαλιά μόλις του Ατρόμητου άουτ. Πουλάμε πολύ εύκολα τη μπάλα.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Φεβ 2021 16:46 από Kun »
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Καταφέρνουμε και τέτοιο ματς να μας σπάσουν τα νεύρα κάποιοι...

• Hero Member
    • Προφίλ
στο 91..ακομα 3 λεπτα
μαλακιζομαστε μια αντεπιθεση ειναι και δεν την κανουμε

• Hero Member
    • Προφίλ
ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ

δοκαρι ο ατρομητος στην τελευταια γιομα

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Ωχ θεέ μου. Μια ζωή με την ψυχή στο στόμα. Καλά στα στημένα και γενικά με την μπάλα ψηλά είμαστε τραγικοί. Δε πήραμε ούτε μια κεφάλια μέσα στην περιοχή ΜΑΣ. Γιαννικη δες το και δούλεψε το. Μας έχει εκθέσει ο Ουμπιντεζ τρία ματς τώρα με τα στημένα του. Ο άνθρωπος στα 39 είναι απίθανος. Βαράει τα στημένα και με τα δύο πόδια αν παρατηρήσατε. Παιχταρα

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Μεγάλο Μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση!
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει μέχρι και 5 γκολ σύμφωνα με τις φάσεις.
Όπως είπε και ο κόουτς αυτό που άλλαξε είναι το γήπεδο (τον βλέπω να χαιρετάει το καλοκαίρι) και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε σε καλό χορτάρι.
Από εκεί και πέρα πάλι έλειψε το καθαρό μυαλό σε πααααρα πολλές φάσεις ούτως ώστε να καθαρίσεις χωρίς άγχος την πρόκριση.
Κάργας και Κάστρο ακόμα και σε τέτοιο ματς ήταν εκτός τόπου και χρόνου με τον Κάργα να ευθύνεται και στα δύο γκόλ που φάγαμε.
Στο πρώτο άφησε το φορ να γυρίσει και στο δεύτερο δε πήγε καν να τον μαρκάρει με αποτέλεσμα ο Παντελάκης να προσπαθεί να πιάσει και τον Μάτις και τον Κοτσόπουλο.
Κάπου εδώ να πω ότι ο Κοτσόπουλος δείχνει πολύ καλός παίχτης και θα τον ήθελα στον ΠΑΣ.
Ειδικά όσο αναλογίζομαι τις ατομιστίες του Ελευθεριάδη.

Γενικά καλή εικόνα με μαύρο σημείο τα πολλά επιπόλαια λάθη και την έλλειψη καθαρού μυαλού.
Έχουν πολύ άγχος οι παίχτες.

ΥΓ: Πόσο καλός και έξυπνος παίχτης είναι ο Καρτάλης. Κανονίστε να τον χαιρετίσουμε κι αυτόν.
ΥΓ2: Έχω ήδη πει για τον Μιλιτσεάνου. Δείχνει να έχει πολύ καλή θέση στο γήπεδο με έξυπνο τρόπο παιξίματος. Έβαλε και το πρώτο γκολ και θα είχε βάλει και δεύτερο αν ο κόρακας καθάριζε με άζαξ τα μάτια του. Κρατάω την πολύ ωραία ενέργεια που άφησε την μπάλα να περάσει ανάμεσα σε αυτόν και τον αμυντικό του Ατρόμητου και βγήκε στην επίθεση. Θεωρώ ότι θα βοηθήσει.

:mono: :pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
Αν μου έλεγε χθες κάποιος ότι στο 14' θα ήμασταν 0-3 δεν θα τον πίστευα... εύγε σε όλους... με διαιτησία νορμάλ και λιγότερη βροχή θα είχαμε συν 8-10 βαθμούς. Αυτό που με τσαντίζει είναι ότι στο επόμενο ματς  ο «αναντικατάστατος» θα επανέλθει... δριμύτερος

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Ανετο απόγευμα και ας φωνάζουν μερικοί οτι θα μπορούσαμε να ρίξουμε 5 γκολ.Για μένα σημασία έχει πως σε κανονικό γήπεδο είμαστε μια κλάση καλύτεροι απο τον Ατρόμητο.Μπράβο στα παιδιά που μπήκαν αποφασιστικά.Μετά κατεβάσαμε ταχύτητα γιατί έχουμε και ματς ζωής και θανάτου την Δευτέρα.Αποστολή επιτεύχθηκε.Απαράδεκτος ο επόπτης θα πρεπε να μαστε 1-4 στο ημίχρονο χαλαρά αλλά δυστυχώς έχει γίνει συνήθεια.Ακόμη και ο διαιτητής κατέβασε ταχύτητα στα σφυρίγματα στο τέλος.Πάμε στους 8 και εκεί όλα γίνονται.Ειδικά με μια καλή κλήρωση και την παρουσία του VAR.Αδικούμε τους εαυτούς μας.έχουμε και κόντρα τύχη αλλά και την διαιτησία αλλά στις αναλαμπές μας τρέμουν και μας σέβονται όλοι.Σε μια χρονιά που ελπίζω να μην καρδιοχτυπήσουμε στο πρωτάθλημα ας ρίξουμε το βάρος και στο κύπελο,είναι μεγάλη υπόθεση.VAMOS

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Τέλος καλό όλα καλά.Ουφ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Γιαννίκης: «Άλλαξε το γήπεδο και προκριθήκαμε»

Ικανοποιημένος από την νίκη-πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο Τρικαλινός τεχνικός μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας και είπε ότι σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Ατρόμητο το γήπεδο ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στους Γιαννιώτες καθώς το γήπεδο του Περιστερίου είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη:

«Δεν ήταν εύκολο απόγευμα, ο Ατρόμητος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαμε καλούς συνδυασμούς. Προηγηθήκαμε γρήγορα 0-3 και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Αν δεν βάζεις το τέταρτο γκολ σε μια μάχη κυπέλλου μετά ο αντίπαλος πιστεύει ότι κάτι μπορεί να κάνει και να κινδυνεύσεις».

Για το τι άλλαξε ο ΠΑΣ σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ατρόμητο: «Το γήπεδο άλλαξε. Εμείς στα Γιάννινα εδώ και πολύ καιρό έχουμε δύσκολες καιρικές συνθήκες και αυτό μας επηρεάζει στο παιχνίδι μας. Σήμερα είχαμε καλούς συνδυασμούς, καλό παιχνίδι, καλή απόδοση και πιστεύω ότι φάνηκε η διαφορά για το τι μπορούμε να κάνουμε σε άλλο γήπεδο».
passports.gr

Παράθεση
Κάναντι: «Δεν ήμασταν στο γήπεδο για 20 λεπτά»

Ιδιαίτερα λακωνικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι. Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, παραδέχθηκε πώς η ομάδα του δεν υπήρχε για είκοσι λεπτά στο γήπεδο και δήλωσε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάναντι:

«Δεν ήμασταν στο γήπεδο για 20 λεπτά. Για αυτό δεχθήκαμε και τρία γκολ, ήμασταν πολύ παθητικοί στο παιχνίδι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε  μία αντίδραση, είχαμε δυο ευκαιρίες στο 2-3 να γίνει 3-3 και μετά να είναι ανοιχτή πρόκριση. Ωστόσο δεν τα καταφέραμε και υπάρχει απογοήτευση».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
Thank god επαληθεύθηκε ο lemorsero! Μπας και διαβάζει το forum o coach?!?!  :P :P

Μας βγήκε η ψυχή στο τέλος κλασσικά. Μέχρι να φάμε το δεύτερο γκολ ο Ατρόμητος ανύπαρκος χειρότερος και από το πρώτο ημίχρονο. Μετά το 2-3 δεν ήμασταν καλοί, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και φάνηκε ότι η ομάδα φοβήθηκε. Η αλήθεια είναι ότι πηγε λίγο η ψυχή μας στην κούλουρη. Πώς τα καταφέρνουμε έτσι κάθε φορά απορώ?!?!

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ομάδα μας πήρε μια ΠΑΝΑΞΙΑ πρόκριση με μια πολύ καλή εμφάνιση στο ματς, ειδικά στο πρώτο τέταρτο ήταν λες και βλέπουμε τη Bayern. Μου άρεσε πολύ ο Μιλιτσεάνου, πολύ ωραίο τελειώμα στο γκολ του. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, όχι τίποτα άλλο να μην εξαρτώμαστε από τον μοϊκάνα. Ο Κάστρο μου άφησε θετικές εντυπώσεις μέχρι πριν φάμε το δεύτερο γκολ, με έχει μπερδέψει εντελώς αυτός ο παίκτης. Συμφωνώ με fadoma για Κάργα, περίμενα καλύτερη εμφανιση στη φυσική του θέση και όπως πολλοί απογοητεύτηκα με την παρουσία του Ελευθεριάδη. Είναι ένας παίκτης που τον γουστάρω πολύ, φέτος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις αλλά όπως αναφέρει ο arispas από το ματς στο οακα και μετά μας τα χαλάει με την ατομιστια του. Έχουμε ήδη τον Κρίζμαν δε θέλουμε και άλλον ατομιστή. Πάνω απ' όλους είναι η ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στον coach ότι θα χειριστεί αναλόγως την περίπτωση αυτή, όπως άλλωστε έπραξε σήμερα βγάζοντας τον από το ματς.

Η διαιτησία για γέλια τόσο οι επόπτες όσο και ο κόρακας. Καημό το χω ένα γαμώματς να μην έχουμε θέμα με δαύτους.

Μια τέτοια νίκη και εμφάνιση είναι ότι πρέπει, έτσι ώστε οι παίκτες μας να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Βέβαια όσο υπάρχει αυτό το πρόβλημα με το γήπεδο, τόσο θα στερούμαστε εμφανίσεις όπως η σημερινή. Θα το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου ότι πρέπει να παίξουμε σε άλλο γήπεδο, είναι κρίμα να ταλαιπωριούνται οι παίκτες μας.

Συγχαρητήρια ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ!

:pas: ΚΑΙ  :mono:

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Συγχαρητηρια σε ολους και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την σημερινη περηφανη μερα !

Αυτα μπορει να κανει η Ομαδα του Γιαννικη οταν παιζει σε καλο γηπεδο . Ειναι πια ολοφανερο , και επιτελους ας παιξουμε σε ΑΛΛΗ ΕΔΡΑ τα εναπομειναντα παιχνιδια !

Παμε τωρα για τον ΤΕΛΙΚΟ της Δευτερας στο Αγρινο ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Μπράβο ρε ΠΑΣ μας ομορφαίνεις τις Τετάρτες!!!

:pas: :pashat: :pashat: :joker: :joker: :mono:

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Δεν είδα τον αγώνα αλλά από τα στιγμιότυπα ενισχύω την άποψή μου ότι ο Παμλίδης, αν και σταμάτησε να πυροβολεί, είναι κομβικός παίχτης στην επίθεση. Βλέπει πολύ γήπεδο και νομίζω ότι δικαιούται να παίζει μπάλα σ' ένα τέτοιο μέγεθος όπως ο ΠΑΣ.
Αλλά σύγχρονη ομάδα δίχως πολύ καλά ακραία μπακ δεν υπάρχει, και σ' αυτό φέτος είμαστε -μέχρι στιγμής- τυχεροί.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Άλλη μια απόδειξη ότι ο φετινός ΠΑΣ είναι εξαιρετικός αρκεί να παίζει σε κανονικό γήπεδο. Τ'ακούς πρόεδρε;
Ο ΠΑΣ ήταν χάρμα οφθαλμών στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω αν κατέβασε ταχύτητα μετά το 0-3 ή ο Ατρόμητος άλλαξε κάτι στην τακτική του. Όπως και να έχει, η νίκη και η πρόκριση ήταν απολύτως δίκαιη.
Ελπίζω φέτος να δούμε τον ΠΑΣ για πρώτη φορά σε έναν τελικό. Νομίζω το αξίζει. Τ'ακούς πρόεδρε;
Ο Γιαννίκης μελέτησε πολύ καλά τον Ατρόμητο και ειδικά την άμυνά του, βάζοντας αντίστοιχα ταχύτατους δικούς μας να τους αντιμετωπίσουν. Στα Γιάννενα δεν μπορούσε να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο οπότε οι γιόμες ήταν ψωμοτύρι για τους αμυντικούς του Ατρόμητου. Τώρα όμως είδαμε τι σημαίνει να έχεις καλό γήπεδο. Τ'ακούς πρόεδρε;
Με περισσότερη προσοχή στα λάθη μας πιστεύω θα πάμε ψηλά στον θεσμό.
Υ.Γ. ευτυχώς δεν κρίθηκε το παιχνίδι στη λάθος απόφαση του επόπτη για οφσάιντ. Πάντως νομίζω ότι αν άλλαζες 100 φορές τον επόπτη πάλι το ίδιο θα έδειχνε. Μόνο η τεχνολογία θα το έβγαζε ως κανονική φάση. Η διαιτησία ήταν καλή σε γενικές γραμμές.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Βλέποντας τις φάσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε μια μεγαλύτερη νίκη και φυσικά πιο άνετη.Όμως όχι ΠΑΣ είσαι και θα μας βγάλεις την ψυχή.

Επίσης η τρίπλα Μιλιντσεάνου μου θύμισε Μαμπουλού. :'(