Αποστολέας Θέμα: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2ος αγώνας 1ος γύρος κυπέλλου  (Αναγνώστηκε 4350 φορές)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2ος αγώνας 1ος γύρος κυπέλλου
« Απάντηση #100 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 18:05 »
Ποδοσφαιρικά μιλώντας, υπήρξαν στο παιγνίδι πράγματα που με "έβγαλαν από τα ρούχα" μου. Τελείωσε ένα παιγνίδι από το οποίο πήραμε μια πρόκριση ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΗ, και είμαι σκασμένος και θυμωμένος - νομίζω πρώτη φορά, σε τέτοιο βαθμό, φέτος.
Μετά τις, μέχρι σήμερα, μαλακίες πέναλτι από τους κεντρικούς αμυντικούς μας, στο παιγνίδι είχαμε και πολλές "πίτες", λάθη και ολιγωρίες και πάλι από τους κεντρικούς αμυντικούς μας - όλους όμως, ακόμη και του Πανουργιά που μπήκε υποτίθεται για να "κλειδώσουμε" το σκορ πρόκρισης. Ακόμη και στο 90φεύγα, ο Πανουργιάς δεν πηδάει καν, και ακολουθεί το δοκάρι του ατρόμητα - καλά για τα δύο γκολ, άστο μην αρχίσω να βρίζω και με κόψει το ΕΣΡ.
Οκ, σήμερα δεν έγινε το κακό. Σε άλλα παιγνίδια όμως τη "γαμήσαμε" (δεν είναι βρίσιμο, πρόκειται περί λογοτεχνικής αδείας), και αυτό που είδα ουδόλως με καθησυχάζει ότι δεν θα ξανασυμβεί...
Γαμώ την πουτάνα μου (συγχωρέστε με, είναι "εκλεπτυσμένη" έκφραση απόγνωσης), να έχουν πάρει τα παιδιά - ΟΛΑ ΜΑΖΙ, το ξεκαθαρίζω - μια μεγάλη πρόκριση, και να αισθάνομαι τόσο "σπασμένος".
Λυπηθείτε τους κόπους σας γαμώτο...
ΥΓ. Μη μένετε μόνο στην ποιότητα του γηπέδου ως εξήγηση για τη σημερινή καλή μας εμφάνιση. Για εμένα, βασικότερη συνθήκη είναι οι διαστάσεις του γηπέδου. Μια ομάδα σαν τη δική μας που θέλει να απλώσει το παιγνίδι, χρειάζεται και ένα μακρύ και φαρδύ γήπεδο (όπως σήμερα) να το κάνει. Και αν με το μακρύ κάτι γίνεται με τους Ζωσιμάδες (δεν είναι το χειρότερο), με το φαρδύ έχουμε πρόβλημα, γιατί το γήπεδό μας είναι που είναι στενό, γίνεται ακόμη στενότερο αφού στις πλευρές και κυρίως σε αυτήν της μεγάλης εξέδρας λόγω της λάσπης και της ολισθηρότητας δεν μπορεί να παιχθεί μπάλα. Χάνουμε σε όλη την πλευρά άλλα τρία με τέσσερα μέτρα τουλάχιστον. Και επειδή είμαστε ομάδα που δεν επιτίθεται από τον άξονα, αλλά κυρίως από τα πλάγια, αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα με όποιον έρχεται να παίξει "κλειστά" στο γήπεδό μας.
Λυπάμαι που πιθανόν θα στεναχωρήσω τους γιαννιώτες επίδοξους πρωταθλητές του στίβου, αλλά μόνο αν αφαιρεθούν τα σκάμματα και δύο διαδρομές από το ταρτάν, θα λυθεί το ζήτημά μας. Θυμηθείτε μόνο το παιγνίδι με την ΟΝΤ (το ευρωπαικό) όπου και τότε το χόρτο δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά το γήπεδο είχε μεγαλώσει σε διαστάσεις και μας έδωσε την ευκαιρία να τους "πελεκήσουμε". Αν θες γήπεδο "στρούγγα" θα παίζεις σαν την προοδευτική στον Κορυδαλλό. Αν θέλεις να παίζεις σαν μεγάλη ομάδα, χρειάζεσαι και και τον κατάλληλο αγωνιστικό χώρο. Φέτος παίξαμε μπαλάρα σε μεγάλα, όσον αφορά τις διαστάσεις, γήπεδα. Είναι ένας από τους λόγους που φοβάμαι το ματς στη Λαμία - θυμηθείτε ότι και οι "μεγάλοι" (μη χέσω) του ποδοσφαίρου μας εκεί δυσκολεύονται για τον ίδιο λόγο.
Και με έξι διαδρομές στίβου, όποιος θέλει, γυμνάζεται στο στάδιο. Σκάμματα υπάρχουν και στη Λιμνοπούλα και στο ΠΕΑΚΙ - άσε που δεν έχω δει ΠΟΤΕ όμως, κανέναν να προπονείται στο μήκος και στο τριπλούν στα σκάμματα των Ζωσιμάδων. Σε κάθε περίπτωση ακόμη και στη σημερινή του κατάσταση, στο στάδιό μας δεν μπορούν να διεξαχθούν ούτε καν πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου, ανδρών και γυναικών, παρά μόνο εφήβων, κορασίδων. Αν είναι να κρατάμε το στάδιο σε αυτήν την κατάσταση περιμένοντας να μας πετάξουν κανα "ξεροκόμματο", μια φορά στα δέκα χρόνια, ας συνεχίσουμε να κοροιδευόμαστε ...
Αλλιώς "πηδάς" στο διπλό κρεβάτι, ακόμη και αν το στρώμα δεν είναι σε καλή κατάσταση, και αλλιώς στο ημίδιπλο ή το μονό... Αυτό μόνο, τίποτε άλλο. B-)
Τέλος πάντων, ΜΠΡΑΒΟ σε όλους για την πρόκριση και την εμφάνιση, και αφού μπορείτε, γιατί γαμώτο μας πάτε στο "εμπα ψυχή, έβγα ψυχή";;; Είμαι πενήντα πέντε. Το νου σας ρεμάλια... Τα "ψωμιά" μου λιγοστεύουν (φτου φτου, όξω από δω). Κάντε κάτι για εκείνους τους τίτλους και τους τελικούς που μου χρωστάτε ;)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 18:16 »
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Να με παίρνει ο υπνός κάθε φορά που παίζουμε;;;;  :P
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 18:31 »
Ποδοσφαιρικά μιλώντας, υπήρξαν στο παιγνίδι πράγματα που με "έβγαλαν από τα ρούχα" μου. Τελείωσε ένα παιγνίδι από το οποίο πήραμε μια πρόκριση ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΗ, και είμαι σκασμένος και θυμωμένος - νομίζω πρώτη φορά, σε τέτοιο βαθμό, φέτος.
Μετά τις, μέχρι σήμερα, μαλακίες πέναλτι από τους κεντρικούς αμυντικούς μας, στο παιγνίδι είχαμε και πολλές "πίτες", λάθη και ολιγωρίες και πάλι από τους κεντρικούς αμυντικούς μας - όλους όμως, ακόμη και του Πανουργιά που μπήκε υποτίθεται για να "κλειδώσουμε" το σκορ πρόκρισης. Ακόμη και στο 90φεύγα, ο Πανουργιάς δεν πηδάει καν, και ακολουθεί το δοκάρι του ατρόμητα - καλά για τα δύο γκολ, άστο μην αρχίσω να βρίζω και με κόψει το ΕΣΡ.
Οκ, σήμερα δεν έγινε το κακό. Σε άλλα παιγνίδια όμως τη "γαμήσαμε" (δεν είναι βρίσιμο, πρόκειται περί λογοτεχνικής αδείας), και αυτό που είδα ουδόλως με καθησυχάζει ότι δεν θα ξανασυμβεί...
Γαμώ την πουτάνα μου (συγχωρέστε με, είναι "εκλεπτυσμένη" έκφραση απόγνωσης), να έχουν πάρει τα παιδιά - ΟΛΑ ΜΑΖΙ, το ξεκαθαρίζω - μια μεγάλη πρόκριση, και να αισθάνομαι τόσο "σπασμένος".
ΥΓ. Μη μένετε μόνο στην ποιότητα του γηπέδου ως εξήγηση για τη σημερινή καλή μας εμφάνιση. Για εμένα, βασικότερη συνθήκη είναι οι διαστάσεις του γηπέδου. Μια ομάδα σαν τη δική μας που θέλει να απλώσει το παιγνίδι, χρειάζεται και ένα μακρύ και φαρδύ γήπεδο (όπως σήμερα) να το κάνει. Και αν με το μακρύ κάτι γίνεται με τους Ζωσιμάδες (δεν είναι το χειρότερο), με το φαρδύ έχουμε πρόβλημα, γιατί το γήπεδό μας είναι που είναι στενό, γίνεται ακόμη στενότερο αφού στις πλευρές και κυρίως σε αυτήν της μεγάλης εξέδρας λόγω της λάσπης και της ολισθηρότητας δεν μπορεί να παιχθεί μπάλα. Χάνουμε σε όλη την πλευρά άλλα τρία με τέσσερα μέτρα τουλάχιστον. Και επειδή είμαστε ομάδα που δεν επιτίθεται από τον άξονα, αλλά κυρίως από τα πλάγια, αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα με όποιον έρχεται να παίξει "κλειστά" στο γήπεδό μας.
Λυπάμαι που πιθανόν θα στεναχωρήσω τους γιαννιώτες επίδοξους πρωταθλητές του στίβου, αλλά μόνο αν αφαιρεθούν τα σκάμματα και δύο διαδρομές από το ταρτάν, θα λυθεί το ζήτημά μας. Θυμηθείτε μόνο το παιγνίδι με την ΟΝΤ (το ευρωπαικό) όπου και τότε το χόρτο δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά το γήπεδο είχε μεγαλώσει σε διαστάσεις και μας έδωσε την ευκαιρία να τους "πελεκήσουμε". Αν θες γήπεδο "στρούγγα" θα παίζεις σαν την προοδευτική στον Κορυδαλλό. Αν θέλεις να παίζεις σαν μεγάλη ομάδα, χρειάζεσαι και και τον κατάλληλο αγωνιστικό χώρο. Φέτος παίξαμε μπαλάρα σε μεγάλα, όσον αφορά τις διαστάσεις, γήπεδα. Είναι ένας από τους λόγους που φοβάμαι το ματς στη Λαμία - θυμηθείτε ότι και οι "μεγάλοι" (μη χέσω) του ποδοσφαίρου μας εκεί δυσκολεύονται για τον ίδιο λόγο.
Και με έξι διαδρομές στίβου, όποιος θέλει, γυμνάζεται στο στάδιο. Σκάμματα υπάρχουν και στη Λιμνοπούλα και στο ΠΕΑΚΙ - άσε που δεν έχω δει ΠΟΤΕ όμως, κανέναν να προπονείται στο μήκος και στο τριπλούν στα σκάμματα των Ζωσιμάδων. Σε κάθε περίπτωση ακόμη και στη σημερινή του κατάσταση, στο στάδιό μας δεν μπορούν να διεξαχθούν ούτε καν πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου, ανδρών και γυναικών, παρά μόνο εφήβων, κορασίδων. Αν είναι να κρατάμε το στάδιο σε αυτήν την κατάσταση περιμένοντας να μας πετάξουν κανα "ξεροκόμματο", μια φορά στα δέκα χρόνια, ας συνεχίσουμε να κοροιδευόμαστε ...
Αλλιώς "πηδάς" στο διπλό κρεβάτι, ακόμη και αν το στρώμα δεν είναι σε καλή κατάσταση, και αλλιώς στο ημίδιπλο ή το μονό... Αυτό μόνο, τίποτε άλλο. B-)
Τέλος πάντων, ΜΠΡΑΒΟ σε όλους για την πρόκριση και την εμφάνιση, και αφού μπορείτε, γιατί γαμώτο μας πάτε στο "εμπα ψυχή, έβγα ψυχή";;; Είμαι πενήντα πέντε. Το νου σας ρεμάλια... Τα "ψωμιά" μου λιγοστεύουν (φτου φτου, όξω από δω). Κάντε κάτι για εκείνους τους τίτλους και τους τελικούς που μου χρωστάτε ;)

ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ !!!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 18:55 »
Η ομάδα αυτή κυριακή με τετάρτη μας έχει τρελάνει. Rollercoaster μας πηγαίνει που λέει και η γιαγιά μου
Απο ότι φαίνεται το γήπεδο στα γιάννενα είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς κι ας γκρινιάζουν οι αντίπαλοι. Σε καλό τους βγαίνει.
Ελπίζω να βρούνε μια λύση. Το ίδιο και για το προπονητικό.

Νομίζω είμαστε ένα κλικ απο την εκτόξευση και μια μεγάλη πορεία που θα τη θυμόμαστε για χρόνια.
Αυτό το κλικ είναι να μείνει ο γιαννίκης μετά το καλοκαίρι και να έρθουν 3-4 πολύ ποιοτικοί παίχτες.
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό αλλά με σωστές κινήσεις μετα το καλοκαίρι θα έχουμε ομάδα για πεντάδα.

Μπράβο σε όλους!!
Μακάρι μια όσο το δυνατόν πιο εύκολη κλήρωση αν και δεν φοβόμαστε κανένα όπως έχουμε αποδείξει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 18:57 »
Λώλης: «Σημαντική νίκη και πρόκριση»

Χαρούμενος με τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξανδρος Λώλης. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός των Γιαννιωτών μίλησε αποκλειστικά στο PASsports για τη σημερινή εμφάνιση και σημείωσε ότι ο ΠΑΣ τα πάει περίφημα στην Αθήνα, ενώ έθεσε ως στόχο στο πρωτάθλημα να μην δέχεται η ομάδα εύκολα γκολ και τις ανατροπές του σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Λώλη:

«Μια σημαντική νίκη και πρόκριση ταυτόχρονα. Ήμασταν καλύτεροι, με το καλημέρα μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, Βάλαμε πολύ γρήγορα τρία γκολ και στην ουσία εκεί κλειδώσαμε την πρόκριση. Μετά ο Ατρόμητος ήταν λογικό να ανοιχτεί και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Αυτό δεν έγινε, δεχθήκαμε δυο γκολ αλλά ήταν πολύ αργά για τον Ατρόμητο να πάρει την πρόκριση».

Για το ότι τους «πάει» η Αθήνα: «Ναι η αλήθεια είναι πως τα έχουμε πάει περίφημα. Έχουμε τέσσερις νίκες με τη σημερινή και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό να κάνουμε πιο πολλές νίκες γιατί το χρειαζόμαστε και νομίζω ότι το αξίζουμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στον ΠΑΣ ώστε να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα: «Να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας μόλις βάζουμε γκολ και να κρατάμε το σκορ γιατί σε αρκετά παιχνίδια μας το έχουν ανατρέψει οι αντίπαλοι στο δεύτερο ημίχρονο. Στόχος μας είναι να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα και να βάζουμε γκολ, βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και η τύχη αλλά όλα θα έρθουν στην ώρα τους επειδή το αξίζουμε».

Για το τι περιμένει ο ίδιος από τον εαυτό του: «Περιμένω την ευκαιρία μου αν και μου έχουν δοθεί κάποιες. Περιμένω να βάλω και το πρώτο μου γκολ γιατί από πέρυσι δεν έχω σκοράρει και να βοηθήσω την ομάδα να πάει καλύτερα».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 19:09 »
Μεγάλη νίκη, μεγάλη προκριση
Φαινεται ομως οτι για να νικησουμε πρεπει να βαλουμε τρια γκολ, γιατι θα φαμε 1-2 καθε φορά.
Ο Χουρτεσιώτης στα γκολ και στις κεφαλιες απλα κοιταζε. Δειτε το δοκαρι στο 94 που το δειχνει η ΤV απο πισω, να δειτε τι κανει
Για γέλια.
Στο τελευταιο τεταρτο δεν μπορουσαμε να κρατησουμε την μπάλα, ετσι λιγο για να ηρεμήσουμε και μεις.
Κατι πρεπει να κανει ο κοουτσς

Τες πα, ας παστελωσουμε τρια και στο Αγρίμιο.  ;)

Συνεχίζουμε

:mono:

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 19:23 »
Στη φάση των 8 είναι διπλοί οι αγώνες; Κι αν ναι, γίνεται να παίξουμε και τους 2 εκτός;  :pashat:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 19:27 »
Διπλοί είναι εκτός του τελικού.Τώρα για αυτό με το εκτός έδρας έχουμε ένα θεματάκι  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 19:30 »
ΠΟΡΘΗΤΗΣ ΠΑΣ ΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ !!!

:etsi: :flag:

Εργασιακός εκφοβισμός –μπόουλινγκ του μεγάλου σκηνοθέτη Γιαννίκη στον πρωτοετή της δραματικής σχολής Κάναντι στο παλκοσένικο του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου. Ένας Κάναντι που νόμιζε ότι έχει καλύτερη ομάδα επειδή πήρε το ματς στο πατατοχώραφο των Ζωσιμάδων. Και με 3 γκολάκια στα 12 πρώτα λεπτά είναι έτοιμος να βγει στη Μενεγάκη να καταγγείλει τον Γιαννίκη για παρενόχληση και μπόουλινγκ (με όμικρον πριν το ου όπως λέμε στα παρακμιακά καφενεία).

Ένα ματς που ήταν για τελικό σκορ 1-7, αλλά η αφέλεια που τόσο μας χαρακτηρίζει φέτος μας έβαλε σε σκέψεις τα τελευταία λεπτά.

ΓΙΑΝΝΙΚΗ, που ΠΑΣ πάντα ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ:
ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!
ΕΙΝΑΙ 4 ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ. ΚΑΜΙΑΑ!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ!  :flag:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 20:12 »

ΠΟΡΘΗΤΗΣ ΠΑΣ ΑΛΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ !!!

:etsi: :flag:

Εργασιακός εκφοβισμός –μπόουλινγκ του μεγάλου σκηνοθέτη Γιαννίκη στον πρωτοετή της δραματικής σχολής Κάναντι στο παλκοσένικο του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου. Ένας Κάναντι που νόμιζε ότι έχει καλύτερη ομάδα επειδή πήρε το ματς στο πατατοχώραφο των Ζωσιμάδων. Και με 3 γκολάκια στα 12 πρώτα λεπτά είναι έτοιμος να βγει στη Μενεγάκη να καταγγείλει τον Γιαννίκη για παρενόχληση και μπόουλινγκ (με όμικρον πριν το ου όπως λέμε στα παρακμιακά καφενεία).

Ένα ματς που ήταν για τελικό σκορ 1-7, αλλά η αφέλεια που τόσο μας χαρακτηρίζει φέτος μας έβαλε σε σκέψεις τα τελευταία λεπτά.

ΓΙΑΝΝΙΚΗ, που ΠΑΣ πάντα ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΛΑ:
ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!
ΕΙΝΑΙ 4 ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ. ΚΑΜΙΑΑ!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ!  :flag:

Συμφωνώ με όλους αλλά σε αυτά τα δύο υποκλίνομαι!

Βάλτε το γαμώκουμπο!
ΛΟΚΟΟΟΟΟΟΟ!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 20:17 »

Σφωνάω και με τον αποχπάν

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 20:29 »
Πολύ με εκνευρίζουν αυτά τα παιχνίδια. Είσαι από το 13ο λεπτό 0-3 και αντί να κερδίσεις 0-4 0-5, τελειώνει το παιχνίδι 2-3. Καλή και αυτή η νίκη εννοείται, αλλά όταν βρίσκεσαι σε τέτοια κατάσταση κάνε πάρτι βάλε και 4ο και 5ο, όσα μπορείς. Δείξε μια φορά πόσο τεράστια ομάδα είσαι και ισοπέδωσε τους.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 20:40 »
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 22:06 »
Μόλις είχα δει το ρολόι. 15:15

Πετυχαίνω τον φίλο

- 0-3 κερδίζουμε
- Άντε γαμήσου
- Δες (και βγάζει το κουνστό)
- Λιποθυμία (και μάλλον η αντίδραση που είχαμε όσοι δεν το βλέπαμε και κάποιος, κάπως "σφύριξε" το αποτέλεσμα)

Συγχαρητήρια στην Ομάδα για την πρόκριση. Κάναμε το σωστό και πουλήσαμε το ματς πρωταθλήματος (που δε μας χρειάζονταν σε τίποτα) για να τς πιάκουμε στον ύπνο και... με 0-3 στο 13' άντε γύρνα το...

Προσωπικά θα θυσίαζα 10 χρόνια στη β' εθνική προκειμένου να πάρω έναν τίτλο. Το κύπελλο πρέπει να αποτελεί πάντα τον πρώτο μας στόχο, εκτός απ' τη χρονιά που θα είμαστε 10 βαθμούς μπροστά απ' το 2ο στο πρωτάθλημα.

Έπρεπε να πάρουμε την πρόκριση και την πήραμε. Εξάλλου, φέτος χωρίς κόσμο, οι πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό είναι αυξημένες (με κάποιον τρόπο πρέπει να μας τη σΠΑΣει δηλαδή).

"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τετ 03 Φεβ 2021 23:06 »
Ρε παιδες θα μας αφησει ελληνας διαιτητης να παμε τελικο αν βρουμε απεναντι μας Γαυρο η Παοκ με την καμια.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 00:16 »
ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΚΡΙΣΗ.
Τα υπόλοιπα αύριο.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 09:16 »
ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα για την μεγάλη νίκη πρόκριση που θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε λήξει άνετα και 1-5 όπως θα μπορούσε και ο αγώνας του πρωταθλήματος την κυριακή να λήξει 3-3.

Στα θετικά
απίστευτη εμφάνιση του Καρτάλη που έδειξε αρχοντικός, ηγετικός και όργωνε το κέντρο με φοβερές ενέργειες
κινητικότητα και ωραία ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον Νάουμετς που όταν δεν τον μαρκάρουν γερά κάνει φοβερά παιχνίδια
πολύ καλή η απόδοση του Μελινσεανου που έδειξε ότι είναι ποιοτικός παίχτης που ξέρει να κινείται, να ανοίγεται, να πασάρει και να σουτάρει. Αν τον μάθουν γρήγορα οι συμπαιχτες του θα δούμε ωραία πράγματα στην επίθεση.

Στα αρνητικά
η ομάδα συνεχίζει να πάσχει στα στημένα και στο ψηλό παιχνίδι και αυτό πρέπει να διορθωθεί άμεσα
πολλές λάθος πάσες στο τέλος από την άμυνα προς το κέντρο που έδιναν στον ατρόμητο την ευκαιρία να κάνει συνεχόμενες επιθέσεις

Αν συμμαζέψουμε τα λάθη μας κάποια στιγμή νομίζω θα κάνουμε μεγάλη πορεία με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του μπαμΠΑΣ για το γήπεδο, φαίνεται να έχει δίκιο.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 11:25 »

Μεγάλη νίκη, μεγάλη προκριση
Φαινεται ομως οτι για να νικησουμε πρεπει να βαλουμε τρια γκολ, γιατι θα φαμε 1-2 καθε φορά.
Ο Χουρτεσιώτης στα γκολ και στις κεφαλιες απλα κοιταζε. Δειτε το δοκαρι στο 94 που το δειχνει η ΤV απο πισω, να δειτε τι κανει
Για γέλια.
Στο τελευταιο τεταρτο δεν μπορουσαμε να κρατησουμε την μπάλα, ετσι λιγο για να ηρεμήσουμε και μεις.
Κατι πρεπει να κανει ο κοουτσς

Τες πα, ας παστελωσουμε τρια και στο Αγρίμιο.  ;)

Συνεχίζουμε

Πολύ με εκνευρίζουν αυτά τα παιχνίδια. Είσαι από το 13ο λεπτό 0-3 και αντί να κερδίσεις 0-4 0-5, τελειώνει το παιχνίδι 2-3. Καλή και αυτή η νίκη εννοείται, αλλά όταν βρίσκεσαι σε τέτοια κατάσταση κάνε πάρτι βάλε και 4ο και 5ο, όσα μπορείς. Δείξε μια φορά πόσο τεράστια ομάδα είσαι και ισοπέδωσε τους.

Ξεκινώντας από το καταπληκτικό ποστάρισμα του μπαμπα και συνεχίζοντας με νταβέλη, βαγγέλη και λοιπούς σύνταυρους, είναι ακριβώς αυτά που ήθελα να γράψω χτες μετά το ματς.
Παίρνεις μια τεράστια πρόκριση στο κύπελλο και αισθάνεσαι σα μαλάκας....είναι δυνατόν;
Είναι τελικα με την ομάδα μας, που αντί να φύγει από το Περιστέρι με 1-7, μας έβγαλε για άλλη μια φορά τα συκώτια και κόντεψε να ισοφαριστεί στο τελος, εξαιτίας της επιπολαιότητας που έδειξαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.
Ούτε μια σωστή πάσα.....αν είναι δυνατόν.....
Πάνε να μας αποδείξουν ότι αν δεν βάλουν από 3 γκολ και πάνω, δεν μπορούν να πάρουν ένα ματς.....
Δεν περίμενα το μπαμπά να αναφερθεί και προσωπικά σε παίκτες, όπως κάνω εγώ και μου την έχει πει κιόλας γι΄ αυτό.
Ποτέ δεν είναι αργά. Μπαμπά η κριτική μου δεν είναι ποτέ κακοπροαίρετη. Καλύτερα να τα διαβάζουν μπας και διορθωθούν.
Για παράδειγμα ο Χουτεσιώτης πάλι για μένα ήταν τραγικός. Δείτε την αντίδρασή του στο πρώτο γκολ. Αντί να μείναι όρθιος ή να πηδήξει, γονατίζει και η μπάλα περνάει πάνω από το χέρι του. Στο δεύτερο γκολ που τρώει δεν φέρει ευθύνη, αλλά στις άλλες ευκαιρίες που έκανε ο Ατρόμητος, έκανε το άγαλμα. Όπως είπε και ο Νταβέλης, απλώς κοίταγε που θα πάει η μπάλα......γι'  αυτό εμένω στη γνώμη μου ότι είναι κακός τερματοφύλακας. Όσο περνάει ο καιρός μου θυμίζει όλο και περισσότερο το Βελλίδη που τα έτρωγε όρθιος....
Επίσης μου την έδωσαν στα νεύρα ο Ελευθεριάδης και ο Παμλίδης στο Β ημίχρονο, που κοίταγαν πως να τριπλάρουν τους αντιπάλους και έχαναν τη μπάλα, αντί να σπάνε τη μπάλα δεξιά ή αριστερά με τη μία. Χάθηκαν έτσι πολλές ευκαιρίες και πιθανά γκολ. Αυτή τη νοοτροπία την είδα και σε άλλους παίκτες και τους δίνω μία συμβουλή. Να γίνουν πιο ομαδικοί και να παίζουν τη μπάλα με τη μία. Δε χρειάζεται να την κρατάνε χωρίς λόγο. Να είναι σίγουροι ότι θα πάνε πολύ καλύτερα. Τη μπάλα βέβαια να τη δίνουν στους συμπαίκτες τους με σιγουριά και όχι να κάνουν διεκδικούμεμες πάσες που είδαμε κατά κόρον στο ματς.....
Αυτά για τώρα και κάλη μας επιτυχια για τη συνέχεια του θεσμού.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 14:40 »
Παει κι ο Καναντι
Του πηρε το σκαλπ ο Γιαννίκης,

(βεβαια αν φυγει ο Σπανος το καλοκαίρι, ισως ήθελε να φύγει από τώρα ο Αυστριακός)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 17:00 »
Δεν περίμενα το μπαμπά να αναφερθεί και προσωπικά σε παίκτες, όπως κάνω εγώ και μου την έχει πει κιόλας γι΄ αυτό.
Ποτέ δεν είναι αργά. Μπαμπά η κριτική μου δεν είναι ποτέ κακοπροαίρετη. Καλύτερα να τα διαβάζουν μπας και διορθωθούν.
ΠΟΤΕ δεν είπα ΟΧΙ στην κριτική, ατομική ή ομαδική, όσο σκληρή και αν είναι. Αυτό που έχω ζητήσει είναι να μην προβαίνετε σε απαξιωτικούς - μειωτικούς χαρακτηρισμούς κατά των παικτών που φορούν τη φανέλα με τον ΤΑΥΡΟ στο στήθος. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί ούτε προσθέτουν κάτι στην κριτική ούτε ενισχύουν τον οιονδήποτε ισχυρισμό.
Ένας που λέει ή κάνει δύο, τρεις, πέντε μαλακίες ΔΕΝ καθίσταται αυτομάτως και μαλάκας - το αντίστροφο μπορεί κάλλιστα να συμβαίνει.
Σύνταυρε, κανείς ποτέ δεν διορθώθηκε επειδή κάποιος τον έκανε να αισθανθεί λίγος, ειδικά σε ένα άθλημα όπως το ποδόσφαιρο που είναι παιγνίδι λαθών - αλλιώς όλα τα ματς θα έληγαν 0-0.
ΥΓ. Η "ανάγνωσή" σου για τον ΧΟΥΤΕ, επιτρεψέ μου να σου πω ότι δεν είναι σωστή. Μπορεί να μην είναι Νόιερ ή Μπουφόν, αλλά κακός τερματοφύλακας δεν είναι. Το πρόβλημά του έχει να κάνει με την κακή του ψυχολογία και μόνο. Μόνο μέσα από τα παιγνίδια και τη συνολική βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας αυτό μπορεί να διορθωθεί, αλλά τώρα, διαβλέποντας ότι τα γάντια του βασικού keeper πάνε στο Λοντίγκιν, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Αν είσαι τερματοφύλακας και αντιμετωπίζεις τη μπάλα σαν οβίδα έτοιμη να σκάσει πάνω σου, απλά ... γάμησέ τα, δύσκολα γυρνάει το "κουμπί" - ιδέ και περίπτωση Πασχαλάκη και τόσων άλλων (θυμήσου και εκείνο τον έρμο τον Όλσεν στον μπαοκ, τον Ισπανό πρώην του γαύρου στην Αγγλία κλπ.