Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5770 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Μετά από μια τεράστια πρόκριση εκτός έδρας συνεχίζουμε εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε βαθμούς για να καθαρίσουμε την υπόθεση παραμονή και να είμαστε άνετοι.Βέβαια ο ΠΑΣ κλασικά δεν μας έχει συνηθίσει σε απανωτές χαρές και μας κερνάει σκωτσέζικο ντουζ όλη την ώρα.Για να δούμε τι θα γίνει αυτήν την φορά.Εκτός έδρας και σε καλούς αγωνιστικούς χώρους η ομάδα πετάει σε αντίθεση με τα πατατοχώραφα.Οπότε άλλο ένα συν για την ομάδα μας.Βέβαια έχουμε το μείον με τα πατατοχώραφα προπόνησης.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021,στις 19.30.

Προιστορία με Παναιτωλικό

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 17:46 »
Αν το γήπεδο του Παναιτωλικού είναι σε καλή κατάσταση πιστεύω ότι θα το πάρουμε το ματς. Δίνω 60%διπλό, 30% ισοπαλία και 10% άσσο.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 18:07 »
Ο Ευαγγέλου στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ

Ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου (19:30) στο Αγρίνιο.

Βοηθοί του θα είναι ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία και ο Άγγελος Ζήρδας από την Αθήνα ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης από τα Τρίκαλα.

Διαιτητής VARθα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος από τη Λάρισα και AVAR ο Μιχαήλ Δημόπουλος από τη Δυτική Αττική.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από τη Μακεδονία.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Ευαγγέλου ήταν ο διαιτητής στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Γιάννινα όπου τελείωσε ισόπαλος χωρίς τέρματα.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 22:06 »
Έχω περιέργεια να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται το Αγρίνιο. Δεν έχω ιδέα. Ελπίζω να είναι τόσο χάλια όπως και στο πρώτο ματς στους Ζωσιμάδες για να γίνει το έργο μας και το διπλό ευκολότερο.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 23:24 »
Δύσκολο ματς για πολλούς λόγους. Είμαστε καλύτεροι (διαχρονικά) αλλά καίγονται για βαθμούς.

Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα ενώ αν κρατήσουμε πίσω, όσο περνάει η ώρα θα βρίσκουμε χώρους μπροστά κι εκεί πια, αρκεί να είμαστε σοβαροί κι όχι όπως με τη χαλκηδόνα. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 23:48 »
-Οι Αγρινιώτες έχουν τη Λαμία από κάτω τους με διαφορά δύο βαθμών αλλά και δύο αγώνων περισσότερων υπέρ τους.
-Έχουν άλλα δύο εντός με αντιπάλους που είναι ψηλότερα στη βαθμολογία (βάζελο και Βόλο).
-Σε περίπτωση νίκης τους επί της ΑΜΟ, πλεονεκτούν σε πιθανή ισοβαθμία (χωρίς τα playout).
-Είναι ομάδα έδρας έχοντας μέχρι στιγμής 2Ν-3Ι-5Η. Όχι το κάτι τρομακτικό αλλά από εμάς καλύτερα. Μάλιστα από την αρχή του έτους έχουν 1Ν-2Ι-1Η, με την ήττα να είναι από το γαύρο και να κρίνεται στο γκολ. (1-2)

Θεωρώ ότι καίγονται για τους βαθμούς και λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω θεωρώ σημαντικό ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ και επ' ουδενί να μη δεχθούμε πρώτοι γκολ μιας και στην κόντρα θεωρώ ότι έχουν επικίνδυνους παίκτες. Σαφώς και μπορούμε τη νίκη αλλά πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να έχουμε και τύχη. Σε περίπτωση νίκης θα ανεβούμε πάνω από τους 20 βαθμούς και πιθανότατα να ξεπεράσουμε τα φίδια και το φούρναρη οι οποίοι αγωνίζονται εκτός με γαύρο του νότου και του βορρά αντίστοιχα.

:pas: και  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 14:13 »
Παράθεση
19:30 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Καραγκιζόπουλος, Ζήρδας, 4ος Γρατσάνης, Διαιτητής VAR: Τζήλος)
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 15:16 »
Παίζουμε δευτέρα και μετά απο 2 μέρες θα παίξουμε κύπελλο;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 15:20 »
Στο μεταξύ ενισχύθηκε κι άλλο ο Παναιτωλικός.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1561493/panaitolikos-ekane-mpam-me-entingka-ypegrapse-sta-kanarinia-pics

Δεν ξέρω κατά πόσο έτοιμος θα είναι για τη Δευτέρα...

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 16:14 »
Πρέπει να κερδίσουμε στο Αγρίνιο, για να αυξήσουμε τη διαφορά από τους κάτω. Και μετά να τα δώσουμε όλα στο κύπελλο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 16:35 »
Στο μεταξύ ενισχύθηκε κι άλλο ο Παναιτωλικός.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1561493/panaitolikos-ekane-mpam-me-entingka-ypegrapse-sta-kanarinia-pics

Δεν ξέρω κατά πόσο έτοιμος θα είναι για τη Δευτέρα...

Προσωπικά αυτόν τον παίκτη, τον Εντιγκά, δεν τον θυμάμαι.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 16:42 »
με Χ στα καπνά και στη Λαμία και εναν άσσο εδώ (πχ με φίδια) είμαστε μια χαρά και αφοσιωνόμαστε στον πρώτο στόχο μας που ΠΑΝΤΑ πρέπει να είναι το κύπελλο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 16:52 »
με Χ στα καπνά και στη Λαμία και εναν άσσο εδώ (πχ με φίδια) είμαστε μια χαρά και αφοσιωνόμαστε στον πρώτο στόχο μας που ΠΑΝΤΑ πρέπει να είναι το κύπελλο.

Εγώ θέλω διπλά εκτός και άσο μέσα. Και βεβαια να περάσουμε και το βαζελο για το κύπελλο.
Ζητάω πολλά;
 :flag: :flag: :flag:

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 17:00 »

Εγώ θέλω διπλά εκτός και άσο μέσα. Και βεβαια να περάσουμε και το βαζελο για το κύπελλο.
Ζητάω πολλά;
 :flag: :flag: :flag:
εννοείται πως πάντα θέλουμε άσσο εντός και διπλά έξω ... εγώ έγραψα για το minimum το οποίο μας αρκεί για να είμαστε ΟΚ και στους 2 στόχους. Παρότι την φοβάμαι αυτή την κωλομάδα που είναι μονίμως κωλόφαρδη μαζί μας νομίζω ότι ήρθε η ώρα να την αποκλείσουμε τώρα που θα τσούζει (αναφέρομαι βέβαια στο κύπελλο σε λάθος θέμα! ). 

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 17:45 »
Είμαστε πολύ γκαντέμηδες γενικά.
Ικανό έχω να βάλει τον ανέτοιμο Καρέλη και να μας κάτσει γκολ.
Δε ξέρω τι φόβο μας έχει περάσει αυτος ο Αγιαξ.

Ελπίζω στο καλό γήπεδο και στο πείσμα των παιδιών.

Πάμε για διπλό και μετά βάζελος!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 18:10 »
Ο Παναιτωλικος ενισχυθηκε πολυ στις μεταγραφες με παικτες που μπορουν να αλλαξουν ολη την εικονα του .

Οπως βεβαια και η ΑΕΛ με 10 μεταγραφες ( !!! ) αλλα και η Λαμια με 7-8 !

Ξεχνωντας τελειως τον βαζελο προς το παρον , κατ'εμε τουτο ειναι το ματς της χρονιας .
Με νικη παταμε τοσο γερα που μονο με αυτοκτονια θα κινδυνεψουμε σοβαρα .
Το Χ θα ειναι καλο ΜΟΝΟ εαν τα υπολοιπα ματς ερθουν ''φυσιολογικα '' και το Λαμια-ΑΕΛ ερθει Χ επισης .

Με ηττα μπλεκουμε πολυ , δεδομενου οτι υπαρχουν ακομη εκκερεμη ματς ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 21:38 »
Αν χάσουμε μπλέκουμε....
Αν κερδίσουμε λογικά ξεμπλέκουμε...
Με το Χ έτσι και έτσι.....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 06 Φεβ 2021 02:36 »
Συνταυροι νομιζω οτι αυτο  το ματς ειναι must win.Κατα τη γνωμη μου αν τους αφνιδιασουμε και βαλουμε πρωτοι  το γκολ ,η τα γκολ, θα ζησουμε  στιγμες εκστασης και το σκορ θα ξεφυγει και το παιχνιδι θα ειναι στα μετρα μας. Προσοχη ομως μην φαμε κανενα μπανταλο παλι και μετα τρεχουμε σαν τον Βεγγο. Δελλας -Χαβος εκει κανουν σκυταλοδρομια και ο ενας αλλαζει τον αλλον εδω και χρονια.Κοινη συνισταμενη τους ειναι ομως πως οταν βαλουνε πρωτοι το γκολ με καποιο τροπο, το ματς εληξε. Καθυστερησεις ,ψευτο τραυματισμοι,αλλαγες  για κοψιμο του ρυθμου στον αγωνα και παει λεγοντας. Η ομαδα μας μου εχει δωσει το δικαιωμα να απαιτω θετικο αποτελεσμα εκει μεσα. Σοβαροτητα  και παθος. Πιστευω οτι δεν θα το χασουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 06 Φεβ 2021 02:40 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 06 Φεβ 2021 09:05 »
Δεν ξέρω τι προλαβαίνει να διορθώσει ο παναιτωλικός με τις μεταγραφές μέχρι μεθαύριο, αλλά από όσο έχω παρακολουθήσει κατ΄εμε είναι η χερότερη ομάδα του πρωταθλήματος και η πιο δυσκοιλια στο γκολ.

Συμφωνώ με τον ΠΑΣ, νομίζω αν βάλουμε πρώτοι γκολ και δεν στραβώσει το παιχνίδι από καμιά βλακεία (π.χ. κόκκινη στο 3', πέναλτι και αποβολή, χαλαζι ή 10 μποφορ αέρας εναντίων μας) μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη έκτασης νίκη.
Γιατί κάποια στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε και μια τέτοια.

Μας έκατσε βέβαια το κοράκι της ισοπαλίας αλλά πιστεύω θα καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 07 Φεβ 2021 10:25 »
Περιμένω απ' το Γιαννίκη να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα για... το ματς της Πέμπτης.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 07 Φεβ 2021 17:42 »
Για το Αγρίνιο και την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναχώρησε η ομάδα μας πριν από λίγο.

Ο προπονητής μας κ.Γιαννίκης έχει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, τους:

LODYGIN, ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗ, ΚΑΡΓΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΣΑΛΙΑΚΑ, ERRAMUSPE, PEERSMAN, ΠΗΛΙΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, CASTRO, ΚΑΡΤΑΛΗ, DOMINGUEZ, ΛΙΑΣΟ, NAUMETS, BRENER, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, KRIZMAN, ΠΑΜΛΙΔΗ, MILINCEANU, LEO.

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #panpas #matchday21 #slgr

PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 07 Φεβ 2021 17:44 »

Στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

panetolikos.gr

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 07 Φεβ 2021 22:34 »
Αν χάσουμε αύριο ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ!

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 09:24 »
Προσπαθώ να σκεφτώ με ποιό τρόπο μπορεί να χάσουμε το σημερινό ματς και δυσκοεύομαι να φανταστώ.
Ένα ματς που είναι διπλό από εδώ μέχρι το Αγρίνιο..
Η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη. Ακόμα πιο μεγάλη είναι η διαφορά των προπονητών.
Ποιός Δέλλας;
Είναι προπονητής ο Δέλλας; Αυτοί οι τύποι δε γίνεται να είναι προπονητές. 'Οσο είναι ευρωβουλευτής ο Ζαγοράκης, άλλο τόσο είναι προπονητής ο Δέλλας. Σόρι κιόλας, μπορεί να κλάψαμε όλοι με το γκολ του με την Τσεχία στο Euro 2004, αλλά ο Δέλλας δε λογίζεται για προπονητής.
Ο Παναιτωλικός καίγεται για νίκη και θα πιέσει. Στο ανοικτό γήπεδο εύκολα τον χτυπάμε. Έχουμε παίκτες που παίζουν καλά στο χώρο. Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Λεό, ακόμα και ο Κριζμάν, όποιος χρησιμοποιηθεί θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σημερινό ματς.

Ο μόνος τρόπος να χάσουμε σήμερα είναι λόγο βλακείας. Να φάμε δλδ κανά μπανταλό γκολ νωρίς και να κλειστούν πίσω αυτοί.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 09:58 »
Ο μόνος τρόπος να χάσουμε σήμερα είναι λόγο βλακείας. Να φάμε δλδ κανά μπανταλό γκολ νωρίς και να κλειστούν πίσω αυτοί.

Σωστό αυτό αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε έχουμε μια έφεση στις βλακείες...