Αποστολέας Θέμα: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5765 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Περήφανος ΠΑΣ!

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Απ: Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
« Απάντηση #175 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 21:38 »
Παίδες σπουδαία νίκη με εμφάνιση κάτω του μετρίου για ΠΑΣ. Απο την άλλη 3ο διπλό σε 15 μέρες (μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη) και ευκαιρία σε Αργύρη να την πει για την καραμέλα του 2ου ημιχρόνου στον δημοσιογράφο της Nova).
Χαρούμενοι μεν, αλλά μην παραμυθιαζόμαστε ενόψει της συνέχειας. Τα κεφάλια κάτω και δουλειά. Ας πούμε ότι μας επέστρεψε κάτι από τα χρωστούμενα η τύχη.

Όπως και να έχει μπράβο σε όλους και αναμένουμε Πέμπτη τη συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 21:43 »
Αφου καταφέραμε να πάρουμε αγώνα εκτός έδρας παίζοντας μόνο ένα ημίχρονο δεν φοβόμαστε τίποτα... ο Μπρενεράκος πάντως πρέπει να παίζει... βγάζει μοναδική ενέργεια και μαχητικότητα... ότι δεν κάνει  ο «περιπατητής» δηλαδή...

Δυστυχώς είναι με δανεισμό όμως οπότε δεν τον βλέπω να συνεχίζει του χρόνου εκτός αν ο πρόεδρος σκάσει μισό εκατομμύριο που είναι η οψιον αγοράς.

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 21:43 »
Νίκη καθαρά από το Γιαννίκη, απέναντι σε ένα κατά φαντασία προπονητή (ίδιας σχολής με του Μάντζιου). Ο Κάστρο είναι μόνο για τουρισμό, από τη στιγμή που επέστρεψε είναι αρνητικός, όχι κακός, όχι αδιαφορος, ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ. Τον εβγαλε και εδεσε το κέντρο. Ο Νάουμετς είναι για να τρέχει όχι για να μαρκάρει, δεν τον βοηθά το ύψος και το σώμα του (αδυνατουλιιι). Η ομάδα στο 2ο, έκανε αυτό που έπρεπε και απέναντι σε χειρότερο αντίπαλο απλά κέρδισε. Διπλό με ανατροπή έχει μεγάλη επίπτωση στην ψυχολογία!!!
Την Πέμπτη στο χωράφι ότι βρέξει θα κατεβάσει...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 21:43 »
Όταν κερδίζεις ενώ παίζεις μέτρια, είναι κι αυτό κάτι που δείχνει χαρακτήρα. Νομίζω δε ότι και το να πετυχαίνεις πάντα κρίσιμα πέναλτι, κι αυτό δείχνει χαρακτήρα.
Λίγη περισσότερη αγάπη στους παίχτες μας μωρέ! Κι όταν χάνουν.
(Θα προσέθετα "λίγη περισσότερη αγάπη και στον αντίπαλο, τουλάχιστον όταν είναι από την επαρχία" , αλλά αυτό είναι άλλου παπά)

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 21:44 »
Προς το παρόν θα πω μόνο το εξής :
Να μην ξεχάσει ο κόουτς να δωσει την ταυτότητα πίσω στον Δελλα. Θα θέλει να πάει Αθήνα, μην φάει κανένα 300αρι.
Τα υπόλοιπα άλλη ώρα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 21:48 »
Πριν σταλεί στο απόσπασμα ο Δελλας, νομίζω ότι πρέπει να σημειωθεί το εξης:
Ο Παναιτωλικός έκανε 3 πολύ καλές μεταγραφές που ακόμα δεν έχουν ρυθμό. Προφανώς δεν κερδαγε στο ημίχρονο μόνο επειδή ο ΠΑΣ ήταν χάλια, αλλά κι επειδή τόσο άντεξαν να παίξουν οι νέοι του.
Θα πει, ας μην επαναπαυομαστε, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και όντως ενισχυμένους αντιπάλους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 21:52 »
Πριν σταλεί στο απόσπασμα ο Δελλας, νομίζω ότι πρέπει να σημειωθεί το εξης:
Ο Παναιτωλικός έκανε 3 πολύ καλές μεταγραφές που ακόμα δεν έχουν ρυθμό. Προφανώς δεν κερδαγε στο ημίχρονο μόνο επειδή ο ΠΑΣ ήταν χάλια, αλλά κι επειδή τόσο άντεξαν να παίξουν οι νέοι του.
Θα πει, ας μην επαναπαυομαστε, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και όντως ενισχυμένους αντιπάλους.
Εμένα ο Παναιτωλικός δεν μου άρεσε.Μια μέτρια ομάδα τον κερδίζει χωρίς πολλά πολλά.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 21:56 »
Πιστεύω η βασική ενδεκάδα θα πρέπει να είναι:
                  Λοντίγκιν
Σαλιακας - Παντελάκης - Εραμουσπε (Καργας) - Πιρσμαν

Λιάσος (Σιόντης) - Ντομίνγκεζ
Μπρενερ                                   Καρτάλης
                      Λεό - Παμλιδης

- Στην άμυνα θεωρώ οποία Τριάδα και να παίξει είναι το ίδιο. Όλοι έχουν τις μέρες τους. Ίσως ένα προβάδισμα Παντελάκης διότι είναι πιο σταθερός.

Στα χαφ Λιάσος αντί Σιόντη γιατί είναι νέος αλλά και Σιόντης έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Κάστρο ανύπαρκτος και χαιρόμασταν που έμεινε κιόλας

Καρτάλης αριστερά γιατί βοηθάει άμυνα και κρατάει μπάλα.
Μπρενερ δεξιά γιατί έχει το 1με1 ενώ Ελευθεριάδης μου την έχει σπάσει τελευταια

Μπροστά Λεό με ταχύτητα και Παμλιδης. Ίσως να διεκδικήσει θέση και Μιλιντσεανου, έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, για να δούμε.

Υ.Γ Θα ήθελα πολύ και τη δική σας άποψη συνταυροι

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 21:59 »
Λοντίγκιν

Μπρενερ.                                                              Καρτάλης
                               Λεό - Παμλιδης

- Στην άμυνα θεωρώ οποία Τριάδα και να παίξει είναι το ίδιο. Όλοι έχουν τις μέρες τους. Ίσως ένα προβάδισμα Παντελάκης διότι είναι πιο σταθερός.

Στα χαφ Λιάσος αντί Σιόντη γιατί είναι νέος αλλά και Σιόντης έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Κάστρο ανύπαρκτος και χαιρόμασταν που έμεινε κιόλας

Μπροστά Λεό με ταχύτητα και Παμλιδης. Ίσως να διεκδικήσει θέση και Μιλιντσεανου, έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, για να δούμε.

Πάνω κάτω αυτά.Απλά εγώ θα είχα στα υπόψιν και τους μικρούς.Λώλης και Πήλιος μπορούν.Περιμένω και Γροσδάνη.Τώρα τι έγινε με τον Γώγο είναι απορίας άξιον.

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:05 »
Ντομίνγκεζ και άλλο ουδέν!!!
Στο 2ο γκολ, μέχρι και ο Κρίζμαν τρέχει να πανηγυρίσει...
Ωραίες εικόνες Γιαννενάρα μας!!!!

Και τώρα χωρίς άγχος, αλλά με πάθος.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

:pas:

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:08 »
                  Λοντίγκιν

Μπρενερ                                   Καρτάλης
                      Λεό - Παμλιδης

Συμφωνώ σε όλα εκτός από την επίθεση. Δεν μπορείς να βασιστείς σε τέτοιους παίκτες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:09 »
Παράθεση
Γιαννίκης: «Ανεξήγητα πολύ παθητικοί στο α’ ημίχρονο, βγάλαμε ενέργεια στην επανάληψη»

Πολύ μεγάλη η συμβολή του κ. Γιαννίκη στο σημερινό παιχνίδι, αφού ξεκίνησε γρήγορα τις αλλαγές για να αλλάξει τη ροή του ματς και μ’ ένα πολύ καλό ματς στην επανάληψη ο ΠΑΣ έφτασε σε ανατροπή αποτελέσματος μετά από πάρα πολύ καιρό.

Για το αν είχε μαγικό ραβδάκι σήμερα και άλλαξε την εικόνα του ΠΑΣ στην επανάληψη: «Είναι ανεξήγητο σήμερα, γιατί δεν ήμασταν άσχημοι στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά την πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού χάσαμε εντελώς αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Ήμασταν πάρα πολύ παθητικοί, έπρεπε να διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα σήμερα με τις αλλαγές, αλλά κάναμε ένα καλό β ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο και είναι μια μεγάλη νίκη για μας».

Για τις γρήγορες αλλαγές που έκανε στο ματς: «Από τη στιγμή που αυτό βλέπουμε πρέπει να δώσουμε και βοήθειες, αν κάποιος σήμερα δεν είχε την απόδοση που έπρεπε, κάτι που είναι ανθρώπινο, πρέπει να το διορθώσουμε από τον πάγκο».

Για το τι είχε η ομάδα που δεν το είχε στο α’ ημίχρονο: «Ήμασταν ενεργητικοί, δεν ήμασταν παθητικοί όπως συνέβη στο α’ ημίχρονο. Είχαμε δυναμική, ενέργεια και ήταν αυτό που μας έλειπε».

Για τις ωραίες ενέργειες της ομάδας στην επανάληψη: «Βγάζαμε την μπάλα πιο ωραία και πιο εύκολα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου και ήταν σημαντικό για να κερδίσουμε σήμερα.

Για το τι κρατάει εκτός από τη νίκη και το καλό β’ ημίχρονο: «Γυρίσαμε ένα παιχνίδι και ελπίζω όλοι εκείνοι που λένε για τη διαφορά α’ και β’ ημιχρόνου να το σταματήσουν αυτό κάποτε, γιατί έχουμε καιρό που το έχουμε ισορροπήσει».
super-fm.gr

Παράθεση
Δηλώσεις ντροπή του Δέλλα: «Η διαιτησία έπαιξε ρόλο, έχω αμφιβολίες για το πέναλτι»

Έχουμε κάνει πολλές φορές λόγο για τη νοοτροπία των Ελλήνων προπονητών να τα ρίχνουν όλα σε γήπεδα ή διαιτησία και δυστυχώς ένας άνθρωπος που έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έσπευσε να δικαιολογήσει τη δική του αδράνεια στη διαχείριση του ματς ρίχνοντάς τα όλα στη διαιτησία. Ακόμα και το πέναλτι που ελέγχθηκε από VAR αμφισβήτησε…

Για τον λόγο που έκανε τόσο κακό β’ ημίχρονο η ομάδα του είπε: «Όντως κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να πάμε με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια, στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΣ Γιάννινα να μπει στο παιχνίδι με το πέναλτι, για το οποίο έχω ενστάσεις. Η διαιτησία γενικά στο β’ ημίχρονο βοήθησε πολύ τον αντίπαλο. Πάλι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, έχουμε μεταπτώσεις από ημίχρονο σε ημίχρονο, που με προβληματίζουν πολύ, αλλά ο δρόμος είναι δύσκολος και το ξέρουμε».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος Penultimo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:10 »
Οχι μόνο πανηγυρισμός Κρισμάν στο γκολ, στη λήξη ήταν όλοι μια αγκαλιά

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:14 »
"κάτι που είναι ανθρώπινο", μια διευκρινιστικη δευτερεύουσα πρόταση που δείχνει τι μάγκας είναι ο Γιαννίκης!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:15 »
Λοντίγκιν

Μπρενερ.                                                              Καρτάλης
                               Λεό - Παμλιδης

Πάνω κάτω αυτά.Απλά εγώ θα είχα στα υπόψιν και τους μικρούς.Λώλης και Πήλιος μπορούν.Περιμένω και Γροσδάνη.Τώρα τι έγινε με τον Γώγο είναι απορίας άξιον.

Προφανώς ναι. Τα παιδιά τα ξέρω, παίζαμε μαζί στις υποδομές. Την πιο πολύ δουλειά την έχει ρίξει Λιάσος, τρομερή όρεξη για μπάλα, μένει εδώ μόνος του από τα 15.  Την καλύτερη μπάλα την ξέρει λωλης απλά ήταν επιρεπης στους τραυματισμούς. Έχει πολύ καλή τεχνική και επίσης πολύ καλά στημένα και ειδικά απευθείας φάουλ. Πηλιος πολύ γρηγορς,έχει και το γκολ. Εξτρέμ έπαιζε κανονικά. Τώρα αμυντικά δεν τον είχα δει ποτέ εγώ οπότε ότι έχω δει σε αυτά τα δύο ματς τώρα με Γιαννικη. Γροσδανης είναι τανκ, απίθανη δύναμη, αλλά υστερεί τεχνικά. Από εξαρι ξεκίνησε την πρώτη του σεζόν εδώ, δεν έπαιξε παρά πολύ κ17 γιατί είχε ένα θέμα στην πάσα, ήταν επιρεπης. Την επόμενη χρονιά σαν σέντερ φορ έσκισε τα διχτυα. Νομίζω του ταιριάζει πιο πολύ μπροστά. Γώγος πάντα ήθελε δουλειά στο σωμα του. Έχει τρομερή τεχνική για σέντερ Μπακ (και γενικά) αλλά είναι αργός πολύ και ειδικά στην αλλαγή κατεύθυνσης. Άκουσα από φίλο ότι τον έχει αποδέσμευσει ο Πας. Δε ξέρω αν ισχύει βέβαια. Αν ξέρει κανείς τίποτα...
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Φεβ 2021 22:19 από arispas »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:17 »
Έφυγε ο Γώγος για αυτό είναι απορίας άξιον.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:22 »
Παράθεση
Και τωρα αναμενουμε με ηρεμια τους βαζελους την Πεμπτη!!! 

Χωρίς καμία ηρεμία. Αυτό είναι το ματς που πρέπει να πάρουμε και χωρίς πολλά πολλά για τη ρεβάνς.

Εξαιρετικές δηλώσεις Γιαννίκη και χωρίς να έχω δει το α' μέρος, χαίρομαι για τις έγκαιρες αλλαγές και τη διαχείριση του ματς.

Παράθεση
Να μην ξεχάσει ο κόουτς να δωσει την ταυτότητα πίσω στον Δελλα. Θα θέλει να πάει Αθήνα, μην φάει κανένα 300αρι.

Σωστός! Πολύ γέλιο  :P

Εν κατακλείδι, προτιμώ τον Παναιτωλικό στην κατηγορία από κάτι πουθενάδες που σκάνε κατά καιρούς. Κι όχι, δε γουστάρω να χάνω απ' αυτούς, τους θέλω εδώ και να τους κερδίζω.

Ελπίζω οι παίχτες να είχαν στο μυαλό τους το ματς της Πέμπτης στο α' ημίχρονο. Αυτό είναι που πρέπει να πάρουμε. Ακόμα κι αν χάναμε σήμερα δε θα πέφταμε. Όχι μόνο είμαστε καλύτεροι απ' τους άλλους αλλά πιστεύω οτι φέτος δε θα πέσει και κανένας.

Σ' αυτό το μπουρδέλο, κάθε ένας κάτι ότι γουστάρει. Δεν υπάρχουν κανόνες. Η Ομάδα πρέπει να κυνηγήσει το κύπελλο και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για του χρόνου.

:pas: και  :mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:32 »
Παράθεση
Γιάννης Κάργας: «Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε»

Με εξαιρετικό β’ ημίχρονο ο Γιάννης Κάργας αφενός πέτυχε το νικητήριο γκολ, αφετέρου βοήθησε πολύ με τις αμυντικές τοποθετήσεις του να μην κινδυνεύσει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σπάνια σκοράρω είναι η αλήθεια (8ο στην καριέρα του και 2ο φετινό). Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Θα μου επιτρέψουν οι συμπαίκτες μου το γκολ αυτό να το αφιερώσω στον δεύτερο μου γιο μου που έρχεται σε λίγες μέρες. Δείξαμε ότι όταν είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το τι τους είπε ο προπονητής στα αποδυτήρια: «Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος μας διάβασε πολύ σωστά, διάβασε πως βγάζουμε την μπάλα, μάς έκλειναν πολύ καλά, κυκλοφορούσαν εύκολα από τη μια μεριά στην άλλη. Το συζητήσαμε μέσα στα αποδυτήρια με τα παιδιά όλοι μαζί, το  διορθώσαμε και στο β’ ημίχρονο καταφέραμε να διορθώσουμε αυτήν την ατέλεια όλοι μαζί κι έτσι ήρθε και το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Για τη σιγουριά του ότι θα σκοράρει από τη στιγμή που σηκώθηκε για κεφαλιά και για το άλμα «Ρονάλντο»: «Όταν υπάρχει μια στημένη φάση προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό το στοιχείο. Το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση.  Σπάνια σκοράρουμε από στημένο και ήρθε σήμερα που θέλαμε τους 3 βαθμούς και οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια».
super-fm.gr

Παράθεση
Παμλίδης: «Συλλογική προσπάθεια, ξέραμε τι να κάνουμε στο β’ ημίχρονο»

Ο Γιώργος Παμλίδης κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη ανατροπή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο και στις δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι για να φτάσει η ομάδα στην επιτυχία.

Για το λιθαράκι που έβαλαν όλοι: «Βάλαμε όλοι ένα λιθαράκι, ήταν συλλογική η σημερινή προσπάθεια. Στο α’ ημίχρονο δεν θεωρώ ότι ήμασταν τόσο κακοί. Νομίζω ότι ο αντίπαλος ήταν πιο αποφασισμένος από εμάς κι έτσι κατάφερε και πέτυχε ένα γκολ. Παρ’ όλα αυτά όταν μπήκαμε αποδυτήρια μιλήσαμε, ξέραμε ακριβώς τι έπρεπε να κάνουμε και όταν βγήκαμε στο β’ ημίχρονο το κάναμε 100%».

Για το τι είχε η ομάδα στο β’ ημίχρονο που δεν το είχε στο α’ μέρος: «Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια, περισσότερο πάθος, δείξαμε στις περισσότερες στιγμές ότι το θέλαμε περισσότερο. Καταφέραμε βάλαμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα με μία στημένη φάση είχαμε ένα καλό χτύπημα και πήραμε το αποτέλεσμα».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:33 »
"κάτι που είναι ανθρώπινο", μια διευκρινιστικη δευτερεύουσα πρόταση που δείχνει τι μάγκας είναι ο Γιαννίκης!

ΣΩΣΤΟΣ ! Το προσεξα κι εγω και μου εκανε παρα πολυ καλη εντυπωση .
Μαλλον πρωτη φορα που καποιος προπονητης μιλαει ετσι για παικτες που αλλαξε .

Hats off Coach , για ακομη μια φορα ...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:51 »
Παράθεση
Καρέλης: «Δεν κάναμε το 2-0 και το πληρώσαμε» (vid)

Ο Νίκος Καρέλης τόνισε ότι ο Παναιτωλικός πλήρωσε το γεγονός ότι δεν βρήκε το δεύτερο γκολ και το ότι μπήκε νωχελικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Όσα είπε ο Καρέλης στη NOVA μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Δεν πήραμε τη νίκη αν και κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλή χημεία, είχαμε το γκολ. Στο δεύτερο μπήκαμε νωχελικά δεν κάναμε φάσεις. Ισοφαριστήκανε γρήγορα και εκεί άλλαξε η ψυχολογία του ΠΑΣ. Δεν κάναμε εμείς το 2-0 και το πληρώσαμε. Έχουμε καταλάβει σε πόσο δύσκολη κατάσταση είμαστε και πρέπει να το αλλάξουμε. Αν είχαμε κάνει το 2-0 ξαναλέω όλα θα ήταν διαφορετικά».
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1562744/karelis-den-kaname-2-0-kai-plirosame-vid

Παράθεση
Αριγίμπι: «Μας πληγώνει αυτή η ήττα» (vid)
Στο κακό δεύτερο μέρος του Παναιτωλικού στάθηκε ο Γκμπόλι Αριγίμπι, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακόμη ο άσος της ομάδας του Αγρινίου σημείωσε πως τους πληγώνει αυτή η ήττα, αλλά και ότι οφείλουν να κοιτάξουν τα ματς που έρχονται.

Μεταξύ άλλων ο Γκμπόλι Αριγίμπι δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως:

«Είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο σταματήσαμε να είμαστε επιθετικοί. Τους αφήσαμε χώρο.

Έπρεπε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Μας πληγώνει αυτή η ήττα, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στα ματς που έρχονται».
https://www.novasports.gr/podosfairo/super-league-1/article/1882652/arigimpi-mas-pligonei-auti-i-itta

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 22:58 »
Μετά το σημερινό διπλό πιστεύω ότι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε καθαρίσει την παραμονή. Έχουμε 5 ομάδες από κάτω (με αρκετές εκκρεμότητες βέβαια) και καλή διαφορά από τους τελευταίους. Για να πέσουμε πρέπει να αυτοκτονήσουμε.

Φέτος λόγω δουλειάς, δεν έχω δει 3 αγώνες της ομάδας μας. Το διπλό στην ΑΕΚ, το διπλό στο Περιστέρι για το κύπελλο και το σημερινό. Νομίζω για γούρι δεν πρέπει να ξαναδώ αγώνα φέτος.  :P

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 23:28 »
Δεν τελείωσε τπτ γιατί υπάρχουν και τα play out. Αλλα 12 μάτς. Αλλά θα μπούμε με διαφορά που μας δίνει μια σχετική ασφάλεια.
Ολος ο παναιτωλικός ήταν ο μπαρμπόσα και όσο είχαν δυνάμεις ο καρέλης και ο αριγίμπι. Από τη στιγμή που έλιωσαν αυτοί, το παιχνίδι ήταν δικό μας, αρκεί να βάζαμε τα γκολ. Όταν ξεκινάνε μαζί Καρτάλης και Ντομίγκεζ η ομάδα είναι αήττητη. Σε 6 παιχνίδια με το σημερινό δεν έχει χάσει με αυτούς τους δύο στο κέντρο από την αρχή.
Νάουμετς δεν ήξερε που ακριβώς έπαιζε στην αρχή, και που μάρκαρε. Αρνητικότατος μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον ατρόμητο.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Δευ 08 Φεβ 2021 23:49 »
Δεδομένου της κακής εμφάνισης στο πρώτο ημίχρονο μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ και ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ανατροπή, δείγμα ομάδας με αρχ@##$ και όχι αρχ@##$ ομάδα.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλη την ομάδα (παίκτες και τεχνικό team) για αυτή την ΠΑΝΑΞΙΑ νίκη! Μπράβο στον coach τόσο για τις δηλώσεις του, όσο και για την τόλμη του να κάνει αλλαγές και να γυρίσει το ματς, κάνοντας πλάκα στο Δέλλα. Παρότι έκραξα τον Παμλίδη για τη μπεκάτσα στο πρώτο ημίχρονο, του αξίζει ένα μπράβο που κέρδισε το πέναλτι. Ο Λιάσος μου άρεσε πολύ και θεωρώ ότι έδεσε το κέντρο όταν μπήκε. Δυστυχώς ο Κάστρο αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων για αμυντικό χαφ. Ο Νάουμετς δυστυχώς δεν μπορεί να μαρκάρει, ούτε να πάρει κεφαλιές. Νομίζω ότι του ταιριάζει ένας πιο ελεύθερος-επιθετικός ρόλος. Ο Μπρένερ πολύ καλύτερος, μπράβο του. Γούσταρα κάργα τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίσαν οι παίκτες της ΑΜΟ στο γκολ του Κάργα. Κρίμα γαμώ την πανδημία να μην μπορεί ο μεγάλος λαός του Άγιαξ να ναι δίπλα στην ομάδα να πανηγυρίζει μαζί της και να τη στηρίζει στα δύσκολα.

Πολύ σημαντική νίκη τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και από ψυχολογικής πλευράς, ιδιαίτερα δε με τον τρόπο που ήρθε. Επιτέλους σΠΑΣαμε το όριο των 20 βαθμών και ανεβήκαμε στη βαθμολογία, έστω και αν έχουμε παραπάνω ματς.

Υ.γ.: Ο Δέλλας πραγματικά αξιολύπητος να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, κάποτε πανηγυρίζαμε τη γκολάρα του και δυστυχώς δείχνει σημάδια Ελληναρά, κρίμα.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Τρι 09 Φεβ 2021 00:06 »
Τρομερός Ντομίνγκεζ! Ο καλύτερος του γηπέδου, παίζοντας ΑΠΛΟ ποδόσφαιρο! Έβγαλε ποιότητα, μακάρι να συνεχίσει έτσι. Με τέτοιες εμφανίσεις, θα είναι καταλυτικός στα ματς του κυπέλλου αλλά και τη νέα σε(αι)ζόν, εάν ανανεώσει.
Πολύ καλός ο Λιάσος.
Μου άρεσε και ο μοϊκάνας μας. Γυρνούσε πίσω να πάρει μπάλες, μάρκαρε, έτρεχε.
Παντελάκης και Κάργας στο βου ημίχρονο.

Αφήνω τελευταίο τον μάστορα, τον αρχιτέκτονα.
Αργύρης Γιαννίκης, κύριοι.
Εύχομαι να τα βρει με τον πρόεδρα και να μείνει κι άλλα χρόνια στην Ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Τρι 09 Φεβ 2021 00:22 »
Σας προτρέπω να διαβάσετε τα σχόλια από την αρχή μέχρι το τέλος.
Έχει ενδιαφέρον.
mandrakouke σ' ωραίος.

Μπράβο στον Γιαννίκη και στην ομάδα.

Πάμε δυνατά την Πέμπτη με τον βάζελο. Και λέω δυνατά, γιατί μάλλον το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη.