Αποστολέας Θέμα: Ποιον θέλετε αντίπαλο;  (Αναγνώστηκε 1289 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ποιον θέλετε αντίπαλο;
« στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 17:26 »
Ποιον θέλετε αντίπαλο στην επόμενη φάση;;;Αύριο είναι η κλήρωση.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ποιον θέλετε αντίπαλο;
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 18:09 »
Βάζελο ασυζητητί. Όσο προλαβαίνουμε την αναταραχή με τον Μπολόνι και τις πράσινες σφήκες του βαζελορεπορτάζ που προσπαθούν να τον φάνε.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 18:19 »
Λαμια ή Βολο

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 18:53 »
Βάζελο ασυζητητί. Όσο προλαβαίνουμε την αναταραχή με τον Μπολόνι και τις πράσινες σφήκες του βαζελορεπορτάζ που προσπαθούν να τον φάνε.
Θα συμφωνήσω! + ότι είναι η μόνη ομάδα που χάσαμε από τις πρώτες 5 του βαθμολογικού πίνακα με έναν ¨κρύο¨ τρόπο

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 19:22 »
Βόλο και Παναθηναικό δεν τα πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα. Εκτός από τις 3 ήττες σε 3 ματς μου φάνηκαν οτι είναι ομάδες που κάτι δεν πάει καλά στο παιχνίδι, στα προσωπικά μαρκαρίσματα. Είχαν την κατοχή, δε μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και γενικά κάτι στράβωνε στο παιχνίδι μας. Αντιθέτως με γαύρο και άρη τα πήγαμε πολύ καλά (σχετικά) και στα 4 ματς και σε αποτέλεσμα και σε απόδοση. Προφανώς θα διάλεγα Λαμία (ή Απόλλωνα αν περάσει σε λίγο). Αλλά θα ήθελα να αποφύγουμε Βόλο και βάζελο (ειδικά αν τον πετύχουμε με νέο προπονητή).

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 21:49 »
Παράθεση
Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε στα κανάλια COSMOTE μετά τη νίκη του Άρη κι όταν ρωτήθηκε για το αν έχει επιθυμία για επόμενο αντίπαλο είπε… «θα έλεγα τα Γιάννινα γιατί (θεωρητικά) θα είναι πιο εύκολα τα παιχνίδια και θα μπορέσουμε να κρατήσουμε δυνάμεις. Όποιος κι αν έρθει, θα τον κοιτάξουμε στα μάτια γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για να φθάσουμε στον τελικό».

Από gazzeta.gr
(Τα bolds δικά μου)

Έχουμε προτίμηση για την ομάδα μας από αντίπαλο! Μάλιστα από έναν παίκτη που φόρσε τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος, έστω και σαν δανεικός. Ο Δημητράκης ο Μάνος λοιπόν πιστεύει ότι ο ΠΑΣ θα είναι πιο εύκολος αντίπαλος και θα κρατήσουν και δυνάμεις!   :-? :-?

Βέβαια είναι απορίας άξιο πώς θα κρατήσουν δυνάμεις όταν ο καραγκιόζης ο προπονητής του μας τα πρηξε για το γήπεδο τόσο καιρό. Ότι αυτό συνέβαλλε να κουραστούν οι παίκτες του ρουλη με συνέπεια να χάσουν εντός από τα χανούμια. Μιλάμε το χουν τερματίσει, έχουν μαζέψει δανεικούς από το γαύρο του νότου κάνοντας μια καλή πορεία και νομίζουν ότι είναι η Bayern. Ρε λαρώστε λέμε μη σας έρθει πάλι κανένα ξαφνικό.

Ψήφισα Λαμία, αλλά μετά τις δηλώσεις του Δημητράκη θέλω να πέσουμε με το Ρουλη για να διαπιστώσουμε κατά πόσο ο ΠΑΣ θα είναι εύκολος αντίπαλος για τους σκώληκες. Αν λοιπόν πέσουμε με το ρουλη να βρεθεί κάποιος και να δείξει τις δηλώσεις αυτές του Δημητράκη στους παίκτες της ΑΜΟ με την ευχή:

ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΕΚΗΣΟΥΝ!!!

Ρε το Δημητράκη!!! ::) ::)

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 22:10 »
Και εγώ θα προτιμούσα Άρη ή Λαμία αφού έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και στα 2 ματς. Ειδικά μετά τις δηλώσεις του Δημητράκη θα ήθελα να δω πόσο εύκολα μπορούν να μας αποκλείσουν. Στο πρωτάθλημα πάντως οι 2 βαθμοί που πήραν ήταν πολλοί. 0 θα έπρεπε να έχουν πάρει.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 22:17 »
Εγώ πάντως θα έλεγα οτι σε περίπτωση που κληρωθούμε με παπάρη, καλό θα είναι να ζητήσουμε να γίνουν και τα 2 ματς στους Ζωσιμάδες
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 04 Φεβ 2021 22:24 »
Παράθεση
Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε στα κανάλια COSMOTE μετά τη νίκη του Άρη κι όταν ρωτήθηκε για το αν έχει επιθυμία για επόμενο αντίπαλο είπε… «θα έλεγα τα Γιάννινα γιατί (θεωρητικά) θα είναι πιο εύκολα τα παιχνίδια και θα μπορέσουμε να κρατήσουμε δυνάμεις. Όποιος κι αν έρθει, θα τον κοιτάξουμε στα μάτια γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα δώσουμε τα πάντα για να φθάσουμε στον τελικό».

Από gazzeta.gr
(Τα bolds δικά μου)

Μετά από αυτές τις δηλώσεις αλλάζω και εγώ και ζητάω Άρη! Μακάρι, αύριο να μας φέρει τον Δημητράκη τον Μάνο η κλήρωση.....
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 04 Φεβ 2021 22:27 από tr7 »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 00:21 »
Εγώ θέλω Βόλο γιατί έχουμε κάποια χρωστούμενα και επιπλέον δεν έχουν τον Ουάρντα.

Το ρούλη θέλω να τον βρούμε στον τελικό για να είναι πιο γλυκό.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 00:34 »
Λαμία
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 05 Φεβ 2021 16:49 »
Λαμία τώρα και να πέσουν μεταξύ τους Βόλος με Άρη για να έχουμε προσιτό αντίπαλο και στα ημιτελικά. 
(τι ήθελα καθώς έχει ήδη γίνει η κλήρωση)