Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναικός 1ος αγώνας Προημιτελικά  (Αναγνώστηκε 15979 φορές)

Αποσυνδεδεμένος THIMIOS

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναικός 1ος αγώνας Προημιτελικά
« Απάντηση #275 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 13:27 »
Όσο και αν θέλεις να μείνεις ψύχραιμος η οργή ξεχειλίζει.

Το δικαιολογημένο μίσος για τα βαζέλια μεγαλώνει.

Δεν θέλω να γράψω άλλα πάνω στα νεύρα μου, ούτε για ΕΠΟ ούτε για Χοντρό ούτε για την πουστροβαζέλα.

Απλά κόφτε τους τη μπάλα σήμερα. Σπάστε πόδια. Μη δείξετε έλεος. Τσακίστε τους! Μόνο καράτε στο γήπεδο. Δεν θέλουν να παίξουν μπάλα. Αν ήθελαν θα ερχόταν να παίξουμε στα Γιάννινα!

Αυτό.-

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 13:28 »
ΩΣ ΕΔΩ...
Έχω απόλυτη συναίσθηση ότι γράφω εν βρασμώ ψυχής. Αλλά ...
Δεν με νοιάζει ο ΟΦΗ και το ματς με αυτόν, όπως εδώ και πολλά πολλά χρόνια έχουν πάψει με ιντριγγάρουν και τα ματς με τον Πανιώνιο - στη χειρότερη, ας πούμε ότι αυτά τα χαμίνια έπαιζαν και την ύπαρξή τους (λέμε τώρα).
Δεν με νοιάζει πια ούτε αν πέσουμε στη Β΄Εθνική, μαθημένα τα βουνά (τα γιαννιώτικα) στα χιόνια - ο Πρόεδρας μπορεί να στεναχωρηθεί λίγο περισσότερο για τους δικούς του λόγους, αλλά anyway...
Δεν με νοιάζει πια ακόμη και αν δεν πάρουμε ένα τίτλο που  τον περιμένω πως και πως εδώ και 49 χρόνια που είμαι ΠΑΣ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, θέλω και περιμένω - ΑΠΑΙΤΩ από όλους - παίκτες, προπονητή, πρόεδρο και διοίκηση, ακόμη και από τους φροντιστές της ομάδας (που λέει ο λόγος), "να ζουν και να πεθαίνουν" κάθε χρόνο για τα κωλοπαίγνιδα με την πουστοομάδα του Αλαφούζου - συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό, δεν πάει στις σεξουαλικές προτιμήσεις, που δεν ενδιαφέρουν κιόλας, αλλά μόνο στη συμπεριφορά... (Ακόμη και έτσι και πάλι συγγνώμη για τη ρατσιστική έκφραση, στην κατάσταση που είμαι αυτή τη στιγμή δεν βρήκα κάτι πιο ταιριαστό, και συνάμα σωστό).
ΑΠΑΙΤΩ από την ΑΜΟ να τους αναγκάσει - αγωνιστικα βεβαίως, και μόνο - να ζήσουν ένα δίωρο ΜΕ ΤΟ "ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ"...
Ξεχάστε οποιοδήποτε άλλο ματς - σε κάθε περίπτωση έχουμε τα περιθώρια, ακόμη και στα play outs να διορθώσουμε την κατάσταση. ΖΗΣΤΕ γι` το σημερινό μόνο ματς, και μετά για το επόμενο με την αιώνια ομάδα της πουστιάς.
Κάντε το για εμάς, για την πόλη για το σήμα στη φανέλλα ... Κάντε το ακόμη και για τους εαυτούς σας και την πάρτη σας μόνο, έστω και ιδιοτελώς - μπορεί να "φτιάξετε την ποδοσφαιρική σας πορεία" μέσα από αυτό - εγώ με χαρά και ευγνωμοσύνη θα σας αποχαιρετίσω αν αυτό θελήσετε...
Για πρώτη φορά στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ, σε όλους εμάς, τους μικρούς, τους μεγάλους, τους νέους, τους παλιούς, τους ονειροπόλους, αυτούς που "έχουν φύγει" και αυτούς που θα έλθουν, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑς, τους σχεδόν πάντοτε, και ενίοτε ηρωικά, χαμένους ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΊΟΥ που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο....
Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη, Σάλιακα, Παντελάκη, Κάργα, Καρτάλη, Ελευθεριάδη, Ντομίνγκεζ, Κρίζμαν, Παμλίδη, Εραμούσπε, Νάουμετς, Λώλη, Μιλιντσεάνου, Κάστρο, Πήλιε, Λέο, Πίρσμαν, Γροσδάνης και Λιάσο

περιμένω να τους ΓΑΜΗΣΕΤΕ - αγωνιστικά - ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε να προκριθείτε τελικά...
ΘΕΛΩ να μου δώσετε τη βεβαιότητα ότι ΠΑΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΤΕ...
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ  >:( :stop: ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ :P B-) :mono: :pas: :pashat: :joker:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Φεβ 2021 13:33 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 13:31 »
ΕΠΟ ΚΑΡΙΟΛΑ Ο ΑΓΙΑΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Συνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 13:31 »
Ο μπαμΠΑΣ τα είπε όλα, όπως και όλοι οι άλλοι σύνταυροι. Θα γυρίσει το ΣΥΜΦΩΝΩ ή το χάσαμε οριστικά;
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 13:31 »
Δεν έγινε η αλλαγή προφανώς γιατί θα ήταν διαθέσιμος ο προηγούμενος διαιτητής, που δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενος. Για να δούμε...

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 13:32 »
Ξεφτιλισμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, να το χαίρονται οι ντόπιοι ποκποθιτες

Αντίδραση; Να κατέβει να μην κατέβει η ομάδα; Με μία ισχυρή διοίκηση που ξέρει τι πρέπει να κάνει για να δικαιωθεί και όλη την πόλη μαζί της θα έλεγες ΝΑΙ το παίρνει πάνω της και δεν κατεβαίνει ή έστω πας και χλευάζεις το θεσμό με κάποιο τρόπο,χουτεσιώτη σέντερ φορ(?)

ΑΛΛΑ επειδή μιλάμε και για επαγγελματίες παίκτες ΒΡΕΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΤΟΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ dna ΤΟΥ και κατεβαίνουν στο γήπεδο και τους ΓΑΜΑΣ και αυτούς και κάθε ομάδα.

ΜΟΝΟ ΜΙΚΗ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΥΓ. φυσικά πάντως ότι και αν γίνει μόνο εμείς θα τα θυμόμαστε, κανείς δεν θα ασχοληθεί

ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:04 »
Ευγε ΚΑΙ  στην επιτελικη ΕΠΟ.Μαλλον η επιτελικοτητα παει χερι -χερι στην Ελλαδα . Και μη χειροτερα. Ζωη σε λογου μας και δοξα το Θεο. ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:09 από ΠΑΣ »

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:07 »
<< ... Για να είμαστε σοβαροί, δεν ξέρω αν υπήρχε νομικός στην επιτροπή που πήρε την απόφαση αυτή, ελπίζω να μην υπήρχε. Η απόφαση είναι διάτρητη νομικά, δεν έχει τον (σ.σ. νομικό) λόγο της αλλαγής έδρας. Ελπίζω ότι αυτός που την έγραψε δεν είναι νομικός. Υπάρχει νομικός στην Επιτροπή ? >> ρώτησε τον νομικό της ΕΠΟ Νικο Μπάρτζη η Προεδρος του Διαιτητικου Δικαστηριου τηε ΕΠΟ , και εκεινος απάντησε αρνητικά...
<< Κακώς >>  σχολίασε η πρόεδρος προσθέτοντας ότι << σε ένα κανονικό δικαστήριο αυτό το χαρτί πιθανότατα δεν θα λαμβανόταν καν υπόψιν >>
Και τελικα η προσφυγη απλα απορριφθηκε.

Μπορει απο δω και περα να προστεθει και στα βιβλια της Νομικης Σχολης ως μνημειο ανομιας και αυθαιρεσιας για ''ευνομουμενη'' χωρα του Δυτικου κοσμου  .

Εν Ελλαδι , 18-02-2021 ...

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:09 »
Πλειοψηφικά ψηφίστηκε. Ο πρόεδρος σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα ψήφισε υπερ της προφυγής. Οι άλλοι;

Αποσυνδεδεμένος Nikolaos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:11 »
ΩΣ ΕΔΩ...
Έχω απόλυτη συναίσθηση ότι γράφω εν βρασμώ ψυχής. Αλλά ...
Δεν με νοιάζει ο ΟΦΗ και το ματς με αυτόν, όπως εδώ και πολλά πολλά χρόνια έχουν πάψει με ιντριγγάρουν και τα ματς με τον Πανιώνιο - στη χειρότερη, ας πούμε ότι αυτά τα χαμίνια έπαιζαν και την ύπαρξή τους (λέμε τώρα).
Δεν με νοιάζει πια ούτε αν πέσουμε στη Β΄Εθνική, μαθημένα τα βουνά (τα γιαννιώτικα) στα χιόνια - ο Πρόεδρας μπορεί να στεναχωρηθεί λίγο περισσότερο για τους δικούς του λόγους, αλλά anyway...
Δεν με νοιάζει πια ακόμη και αν δεν πάρουμε ένα τίτλο που  τον περιμένω πως και πως εδώ και 49 χρόνια που είμαι ΠΑΣ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, θέλω και περιμένω - ΑΠΑΙΤΩ από όλους - παίκτες, προπονητή, πρόεδρο και διοίκηση, ακόμη και από τους φροντιστές της ομάδας (που λέει ο λόγος), "να ζουν και να πεθαίνουν" κάθε χρόνο για τα κωλοπαίγνιδα με την πουστοομάδα του Αλαφούζου - συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό, δεν πάει στις σεξουαλικές προτιμήσεις, που δεν ενδιαφέρουν κιόλας, αλλά μόνο στη συμπεριφορά... (Ακόμη και έτσι και πάλι συγγνώμη για τη ρατσιστική έκφραση, στην κατάσταση που είμαι αυτή τη στιγμή δεν βρήκα κάτι πιο ταιριαστό, και συνάμα σωστό).
ΑΠΑΙΤΩ από την ΑΜΟ να τους αναγκάσει - αγωνιστικα βεβαίως, και μόνο - να ζήσουν ένα δίωρο ΜΕ ΤΟ "ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ"...
Ξεχάστε οποιοδήποτε άλλο ματς - σε κάθε περίπτωση έχουμε τα περιθώρια, ακόμη και στα play outs να διορθώσουμε την κατάσταση. ΖΗΣΤΕ γι` το σημερινό μόνο ματς, και μετά για το επόμενο με την αιώνια ομάδα της πουστιάς.
Κάντε το για εμάς, για την πόλη για το σήμα στη φανέλλα ... Κάντε το ακόμη και για τους εαυτούς σας και την πάρτη σας μόνο, έστω και ιδιοτελώς - μπορεί να "φτιάξετε την ποδοσφαιρική σας πορεία" μέσα από αυτό - εγώ με χαρά και ευγνωμοσύνη θα σας αποχαιρετίσω αν αυτό θελήσετε...
Για πρώτη φορά στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ, σε όλους εμάς, τους μικρούς, τους μεγάλους, τους νέους, τους παλιούς, τους ονειροπόλους, αυτούς που "έχουν φύγει" και αυτούς που θα έλθουν, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑς, τους σχεδόν πάντοτε, και ενίοτε ηρωικά, χαμένους ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΊΟΥ που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο....
Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη, Σάλιακα, Παντελάκη, Κάργα, Καρτάλη, Ελευθεριάδη, Ντομίνγκεζ, Κρίζμαν, Παμλίδη, Εραμούσπε, Νάουμετς, Λώλη, Μιλιντσεάνου, Κάστρο, Πήλιε, Λέο, Πίρσμαν, Γροσδάνης και Λιάσο

περιμένω να τους ΓΑΜΗΣΕΤΕ - αγωνιστικά - ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε να προκριθείτε τελικά...
ΘΕΛΩ να μου δώσετε τη βεβαιότητα ότι ΠΑΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΤΕ...
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ  >:( :stop: ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ :P B-) :mono: :pas: :pashat: :joker:

Σ' ευχαριστώ!!! Εκφράζεις ό,τι ακριβώς νοιώθω!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:21 »
Απ οτι φαινεται ,ουτε ευνομουμενη  ειναι η χωρα , εφοσον κουμαντο κανουν πεντε φαρες εδω και δεκαετιες, αλλα ουτε και ο περιβοητος δυτικος κοσμος με οτι αυτο συνεπαγεται, αποτελει παραδειγμα προς μιμηση. Δεν ειναι ομως ωρα για τετοια . Τωρα ειναι ωρα για σφαλιαρες πολλες στον Αλαφουζο και στα τσιρακια του, που χειραγωγουν δεκαετιες τωρα την κοινη γνωμη καταστρατηγωντας προκλητικα καθε εννοια λογικης και δικαιοσυνης.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:26 από ΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:26 »
Η ειρωνία είναι ότι είναι η πρώτη μέρα του 2021 που παίζουμε στην έδρα μας και στα Γιάννενα έχει ήλιο.

Μα τι γελοίοι άνθρωποι κάνουν κουμάντο σε αυτή τη χώρα!

Ας ελπίσουμε ότι δε θα δούμε άλλα ευτράπελα την ώρα του παιχνιδιού γιατί τα νεύρα όλων μας είναι στα κόκκινα και παραπέρα δεν πάει.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:33 »
μπαμΠΑΣ συγκηνιτικό το post σου με εκφράζει 1000%.

Απίστευτα νεύρα για το ξεφτυλισμένο κατεστημένο της ΕΠΟ και μίσος για τη βρωμερή ομαδούλα της χουντοβαζέλας. Τι να πρωτοσχολιάσεις για την "απόφαση", για γέλια πραγματικά φαντάσου να μην ηταν και διάτρητη όπως ανέφερε η πρόεδρος του δικαστηρίου. Μπράβο στον ΧΒ που το κυνήγησε, αν μπορεί να το πάει παραπέρα στο cas ή οπουδήποτε να τους ξεφτυλίσει.

Στο παραπάνω βίντεο είναι από το αντίστοιχο ματς κυπέλλου πέρισυ στην έδρα μας. Εδώ και λίγη ώρα έχω κολλήσει στο 0:35:

ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ

και στο 4:38 μετά το κάρφωμα γκολ του Παμλίδη

ΓΑΜΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΣ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ Σ' ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩ
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:41 »
μ αυτα και μ αυτα εχουμε και την 11αδα
ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ
ΣΑΛΙΑΚΑΣ ΕΡΡΑΜΟΥΣΠΕ ΚΑΡΓΑΣ ΠΙΡΣΜΑΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΑΣΤΡΟ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΘ ΚΑΡΤΑΛΗΣ
ΠΑΜΛΙΔΗΣ ΛΕΟ

ΠΑΜΕΕ

:mono: :pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Περήφανος ΠΑΣ!

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:51 »
Μόνο ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ αφιερωμένη στα μ*^%ν&α της ΕΠΟ...........

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:53 »
Φέρτε μας το κύπελλο και συγχωρώ επιτόπου Αλαφούζο, ΠΟΚ, ΕΠΟ, ΕΟΚ, ΝΑΤΟ και Κολόμβο.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 14:54 »
Σημασια εχει να μην φαμε γκολ και το 0-0 ειναι πολυ καλο αποτελεσμα
Τι προκριση να συζητησουμε σε περιπτωση που το φαμε απο το 1ο ημιχρονο?
Με τα αμυντικα λαθη που εχουμε δει φετος να γινονται και τα πεναλτυ που δινουμε δωρεαν δεν βλεπω πως δεν θα φαμε γκολ

Αλλα πιστευετε εσεις οτι ομαδα που μπορει να σου αλλαξει την εδρα με τετοιο προκλητικο τροπο δεν θα κανει και κατι αντιστοιχο εντος αγωνιστικου χωρου?

Δεν θελω να κοροιδευω τον εαυτο μου,οποτε δεν περιμενω τιποτα ουτε ευελπιστω σε προκριση
Αλλα μου αρεσει πολυ η σημερινη ενδεκαδα και θα ηθελα πολυ να τους κανoυμε μια καλη κηδεια

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 15:00 »
Με τον Τζήλο και τα άλλα παιδιά πανε τα βαζέλια (με την οπισθεν) μπροστά...!!!

ΥΓ Αν έχει κάποιος για να το δούμε pm (και αν παίζει σε smart TV ακόμα καλύτερα)
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 15:02 »
Καλά ξεκινήσαμε  >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 15:04 »
ΑΧΧΧ ΜΠΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑ.

Παρόλο το γκολ βλέπω να μπήκαμε με διάθεση και σκυλιασμενοι. Έτσι γίνεται από τα σπριντ του Λέο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 15:04 »
ε καλα 0-1
με τα πορτοκαλι παιζουμε

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 15:05 »
Ρε το φάγαμε στο 1ο? Μάλιστα!!

Τι χάσαμε και εμεις!!
....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 15:07 »
Με τετοια αμυνα οπωε εχως ξαναγραψει που να πας?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 15:07 »
Α ρε Λεό και εσύ

Αποσυνδεδεμένος KostasA

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Πεμ 18 Φεβ 2021 15:08 »
ε μας χαλασε τα πλανα, τετοιο συστημα που παιζουμε θελει καλη αμυνα με αντοχες!

για να δουμε