Oxi sta greeklish!
ωραια παιζουμε
ΩΣ ΕΔΩ...Έχω απόλυτη συναίσθηση ότι γράφω εν βρασμώ ψυχής. Αλλά ...Δεν με νοιάζει ο ΟΦΗ και το ματς με αυτόν,...ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, θέλω και περιμένω - ΑΠΑΙΤΩ από όλους - παίκτες, προπονητή, πρόεδρο και διοίκηση, ακόμη και από τους φροντιστές της ομάδας (που λέει ο λόγος), "να ζουν και να πεθαίνουν" κάθε χρόνο για τα κωλοπαίγνιδα με
ΩΣ ΕΔΩ...Ξεχάστε οποιοδήποτε άλλο ματς - σε κάθε περίπτωση έχουμε τα περιθώρια, ακόμη και στα play outs να διορθώσουμε την κατάσταση. ΖΗΣΤΕ γι` το σημερινό μόνο ματς, και μετά για το επόμενο με την αιώνια ομάδα της πουστιάς.Κάντε το για εμάς, για την πόλη για το σήμα στη φανέλλα ... Κάντε το ακόμη και για τους εαυτούς σας και την πάρτη σας μόνο, έστω και ιδιοτελώς - μπορεί να "φτιάξετε την ποδοσφαιρική σας πορεία" μέσα από αυτό - εγώ με χαρά και ευγνωμοσύνη θα σας αποχαιρετίσω αν αυτό θελήσετε...Για πρώτη φορά στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ, σε όλους εμάς, τους μικρούς, τους μεγάλους, τους νέους, τους παλιούς, τους ονειροπόλους, αυτούς που "έχουν φύγει" και αυτούς που θα έλθουν, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑς, τους σχεδόν πάντοτε, και ενίοτε ηρωικά, χαμένους ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΚΩΛΟΧΑΝΕΊΟΥ που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο....Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη, Σάλιακα, Παντελάκη, Κάργα, Καρτάλη, Ελευθεριάδη, Ντομίνγκεζ, Κρίζμαν, Παμλίδη, Εραμούσπε, Νάουμετς, Λώλη, Μιλιντσεάνου, Κάστρο, Πήλιε, Λέο, Πίρσμαν, Γροσδάνης και Λιάσο περιμένω να τους ΓΑΜΗΣΕΤΕ - αγωνιστικά - ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε να προκριθείτε τελικά...ΘΕΛΩ να μου δώσετε τη βεβαιότητα ότι ΠΑΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΤΕ...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ