Ελπίζω ότι δεν είμαι μόνο εγώ, που κοτζάμ άντρας. στα 55, έκλαιγα μόνος μου στο γραφείο μου, μετά το δεύτερο γκολ και την αφιέρωση του Κάργα ...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΉΚΑΤΕ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ "ΕΣΠΑΣΕ" ΣΤΑ ΒΟΥΒΑ.
Σήμερα, μετά από πολλά πολλά χρόνια ένιωσα ότι γίναμε όλοι ΕΝΑ, οι παίκτες, ο κόουτς και το σταφ, ο Πρόεδρας (ναι ακόμη και αυτός!!!) και οι λοιποί της Διοίκησης, η πόλη, η περιφέρεια, όλη η Ηπειρος.
Άντε παιδιά, να ολοκληρώσουμε τη φάση, μη μείνουν τα βαζέλια παραπονούμενα ότι δεν τελειώσαμε στοργικά ή ότι δεν πρόλαβαν να το απολαύσουν. Θα τους εγκαταλείψει και ο χορηγός τους - η βαζελίνη ντε...
ΥΓ. Τι άλλο να ζητήσουμε;;; Ναι ρε πούστη μου, σήμερα αισθάνθηκα ότι έπαιξαν για εμάς, για έναν έναν ξεχωριστά και για όλους μαζί, δείχνοντας αρχ@##$ και χωρίς να αφήσουν καμία πρόκληση αναπάντητη...
ΥΓ2. Το δεύτερο παιγνίδι, παρακαλώ να γίνει στο Φάληρο, στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, να τους γαμήσουμε επιτελικά, να φάνε και πρόστιμο από το ΕΣΡ για το ακατάλληλο θέαμα...
ΥΓ3. Φαντάσου οι σατανάδες οι βάζελοι να ζητήσουν το δεύτερο ματς να γίνει στο "χάλι" των Ζωσιμάδων, όπου αποδεδειγμένα ο ΠΑΣ δυσκολεύεται...
ΥΓ4. Στο εξής, κάντε όση και όποια κριτική θέλετε στην ομάδα, στους παίκτες και τον προπονητή. Σκληρή, σκληρότερη, σκληρότατη...
Μην ξανακούσω κανένα να βρίσει κάποιο από τα παιδιά μας ή τον κόουτς, θα γαμηθούμε - που λέει και ο Γιατράς (παρμένο από το μπάσκετ, μουστάκια).
Πω πω ρε πούστη μου. Έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο που δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Και επειδή δεν έχω κοντά και κανένα σύνταυρο, σε όποιον άλλο και να προσπαθήσω το εξηγήσω, δεν θα το καταλάβει.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, και
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ