O speaker τα σκάτωσε στο τέλος μπερδεύοντας στους πανηγυρισμούς τους παίκτες του ΠΑΣ με της φοφη. Πάλι καλά που δεν είπε για οπαδούς της φοφη. Αυτοί από φωτογραφία τα Γιάννενα.
Σημαντική νίκη για την ΑΜΟ την οποία θα τη χαρακτήριζα και επαγγελματική, μιας και η ομάδα εμφανίστηκε πάρα πολύ κουρασμένη. Ευτυχώς δεν έγινε η στραβή. Μου άρεσε έτσι όπως πήγε ο Πήλιος και κέρδισε την μπάλα στο τέλος, όχι όμως το σουτ, νομίζω ότι το φοβήθηκε. Κρίμα γιατί ένα γκολ θα ήταν ότι καλύτερο για αυτόν και το κερασάκι στην τούρτα για την ΑΜΟ. Γενικά νομίζω ότι οι μικροί δείχνουν ανεβασμένοι όσο παίρνουν παραπάνω χρόνο στους αγώνες. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι η ομάδα βγάζει ΥΓΕΙΑ τόσο κατά τη διάρκεια των ματς, όσο και μετά στους πανηγυρισμούς (Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Χουντοβαζέλα και σήμερα).
Με τρία ματς να απομένουν μπορούμε να πάρουμε και άλλους βαθμούς, να πλησιάσουμε τον Ατρόμητο και γιατί όχι να τον ξεπεράσουμε. Σημαντικό να μη χάσουμε στο επόμενο ματς στη Λαμία, με νίκη είναι πολύ πιθανόν να ξεπεράσουμε τους Περιστεριώτες, άλλωστε εδώ και καιρό είναι σε κακή κατάσταση και έχει παρόμοιο υπόλοιπο πρόγραμμα με την ΑΜΟ.
Το γήπεδο χάλια μαύρα. Χαρακτηριστικό της κατάστασής του είναι ότι στο ημίχρονο ένας τύπος πάταγε τα κομμάτια που εξείχαν μπας και τα σουλουπώσει! Δε ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε για το υπόλοιπο της σεζόν. Αν είναι πάντως να παίζουμε Αγρίνιο και να κερδίζουμε δε θα με χάλαγε! Αν και οι ντίβες της βαζέλας δε νομίζω να δεχθούν να ξαναπαίξουν στο Αγρίνιο με γηπεδούχο τον ΠΑΣ, για ευνόητους λόγους.
Για τον "κύριο" Νιόπλια που όλως τυχαίως αποφάσισε να ενσωματωθεί στον πάγκο της φώφης σε αυτό το ματς. Κοίτα να δεις που μας έφερες γούρι νικολάκι. Την επόμενη φορά να το ξανασκεφτείς. Είσαι μακράν η μεγαλύτερη προπονητική απάτη στην Ελλάδα. Άντε στον αγύριστο.
Κάτι τελευταίο, ένεκα ημερομηνίας
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ!!! ΚΑΙ