Αποστολέας Θέμα: Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα 2ος αγώνας Προημιτελικά  (Αναγνώστηκε 9849 φορές)

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα 2ος αγώνας Προημιτελικά
« Απάντηση #200 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 22:56 »
Μετα τον Χιμενεθ , και ο Μπολονι αποψε μιλησε για ξεκαθαρη ανωτεροτητα του ΠΑΣ .

Ποσο μεγαλυτερη ηθικη δικαιωση απο το να ακους 2 προπονητες του ΠΟΚ να μιλανε ετσι για αυτη την ΟΜΑΔΑ , και ειδικα μετα απο ηττες !
Στις νικες ολα ειναι πιο ευκολα και ολοι γινονται ‘’κυριοι ‘’ αναγνωριζοντας το ποσο καλος ηταν ο αντιπαλος κλπ κλπ κλπ .

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 22:58 »
2 απαιτήσεις και μια ευχή. Να κληρωθούμε με τα χανούμια και ΧΒ κανόνισε για ανανεώσεις γιατι αυτή η ομάδα την τρίτη χρονιά θα πάει για πρωτάθλημα. Και επειδή μου άρεσε πολύ ο ξένος διαιτητής μη διανοηθείς να μη ζητήσεις ξένο στα 3 ματς που απομένουν στο κύπελλο.
Είμαι περίεργος αν κάποιος από τα άλλα τρία λαμόγια θα έχει τα κάκαλα να ζεστάνει τα μπαλάκια για να πέσει με τον ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:10 »
Είμαι περίεργος αν κάποιος από τα άλλα τρία λαμόγια θα έχει τα κάκαλα να ζεστάνει τα μπαλάκια για να πέσει με τον ΠΑΣ
Ας ζεστάνουν τα μπαλάκια του Γιαννίκη, και οι τρεις τους!

Πρόεδρα, ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗ!!
Αυτός ο άνθρωπος θα σε κάνει μεγάλο μάγκα!
Και εμάς μαζί!

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:13 »
Γι αυτο σε ειπαν Αγιαξ αρρωστια μου
2-3 σκορπιες σκεψεις ...γιατι μυαλο τετοια στιγμη...δεν...
-Καρταλης σκυλαρος, Καστρο κερβερος, Ντομινγκεζ μαεστρος, Γιαννικης πρωτομάστορας.
-Καργαρε RESPECT.  Για ακομη μια φορα μίλησες στην καρδια μας
-Τι κριμα που δεν μπορουμε να είμαστε στον ναο εφέτος.
-Ποσο διαφορετικο ενα ματς με ξενο ρεφερι...Να μην σφυρίζει καθε 2 λεπτ για το τιποτα
-Ας μας κανει η τυχη την χαρη μια φορα στην κληρωση. Να αποφύγουμε τον γαυρο. ΑΕΚ η ΠΑΟΚ δεν εχω θεμα
- Πειτε μας ρε σιχάματα απο τωρα που θελετε να παιξουμε το Σαββατο. Εκει θα είμαστε στις 19.30
-Εγω αλλαξα καναλι....Εβαλα καφε της χαρας που ειχε ενδιαφερον... :P :)) :mono: :pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:19 »
&feature=emb_logo

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:20 »
Δε ξέρω πόσα μπορώ να γράψω αυτή τη στιγμή από αυτό που ζούμε.
Ένα μόνο.

Τι τρέξιμο έχει ρίξει ο Καρτάλης!! Τι ματς έχει κάνει πάλι!! Ανανέωση χθες αν είναι δυνατόν!!

Τρομερό κέντρο σήμερα. Επιτέλους ο καλός Κάστρο!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΑΣ!!

:mono: :pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:24 »
By the way που λενε και στο χωριο μου και στο 4-0 με τον ΠΑΟΚ το 2010 μια μερα πριν την Τσικνοπέμπτη ηταν.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:25 »
Γιαννίκης: «Χαίρομαι για τον κόσμο του ΠΑΣ και τους παίκτες μου!»

«Δεν είναι αυτονόητο να κάνεις δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι και κλειδί της επιτυχίας ήταν η δουλειά και η πίστη στο πλάνο», ήταν τα λόγια του Αργύρη Γιαννίκη μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού:

«Έχουμε την αυτοπεποίθηση να χτυπάμε στα ίσα κάθε ματς.

Σήμερα χαίρομαι για τον κόσμο του ΠΑΣ και τους παίκτες μου. Δεν είναι αυτονόητο να κερδίζει ο ΠΑΣ δύο φορές τον Παναθηναϊκό.

Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο παιχνίδι, ενώ ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ένα μεγάλο σερί καλών αποτελεσμάτων και είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό. Σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Σίγουρα μας βοήθησε το γρήγορο γκολ. Θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια, πώς θα φτάσουμε στον επόμενο αγώνα, γιατί δεν έχουμε τεράστιο ρόστερ.

Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το κλειδί ήταν η δουλειά, η πίστη και το πλάνο.

Στα Γιάννενα είναι δύσκολο να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε γιατί, λόγω καιρού, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός».
super-fm.gr

Αργύρη όντως δεν είναι αυτονόητο να κάνεις δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.........
Να τον ξαναγαμήσεις για τρίτη φορά σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν θέλουν, αν πάλι δεν προτιμάνε τους Ζωσιμάδες για σεξ.....

:etsi: :etsi: :etsi:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:27 »
Δεν συνιθίζω να αναρτώ αποκόμματα "εφημερίδων" αλλά αυτό αξίζει και ας είναι από ένα site που γενικά τον ΠΑΣ δεν θέλει να τον ακούει https://www.sdna.gr/podosfairo/815742_podosfairo-tapeinose-antipodosfairo

Παράθεση
Το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ταπείνωσε το αντιποδόσφαιρο

Ο Βασίλης Βέργης γράφει γιατί το κυρίαρχο είναι ότι ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ-ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ο ΠΑΣ Γιάννενα και το σπορ που υπερασπίζεται ο Αργύρης Γιαννίκης, όχι ότι αποκλείστηκε ο «αποκρουστικός» Παναθηναϊκός του Λάσλο Μπόλονι.
Είναι από τις περιπτώσεις που «παντρεύονται» σε ένα θρίαμβο ΚΑΙ η αξία του αποτελέσματος αλλά ΚΑΙ ο ΤΡΌΠΟΣ! Γι αυτό η πρόκριση του «Αγιαξ της Ηπείρου» αποτελεί ΔΙΚΑΙΩΣΗ του ποδοσφαίρου, γι αυτό και το χειροκρότημα αξίζει απλόχερα σε αυτή την ομάδα και κυρίως στη φιλοσοφία με την οποία την έχει μπολιάσει ο δημιουργός της, ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης.

Είναι δεδομένο πως η μεγάλη εικόνα συζήτησης αφορά τον ηχηρό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, τις ευθύνες του Μπόλονι και των παικτών του, όλα αυτά που θα «κλέψουν» τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγνώμη, όμως, αλλά δεν συνέβη καμιά… τρανή έκπληξη! Οποιος έχει δει έστω δύο φορές φέτος τον ΠΑΣ να παίζει, δεν έπεσε από τα σύννεφα. Είναι μια ομάδα η οποία διαθέτει μία βασική αρχή: παίζει για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ όχι για να καταστρέψει. Κι όταν βρίσκει γήπεδο να το κάνει, όχι βούρκο, χιόνια και λάσπες, το κάνει με τρόπο που γοητεύει το μάτι.

Ακόμη και απέναντι σε αντιπάλους πολύ καλύτερους, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΣ έξαψε στο χορτάρι αυτό που τον εκφράζει. Πόσο μάλλον απέναντι στον Παναθηναϊκό του Μπόλονι που γουστάρει να παίζει για το αποτέλεσμα άσχετα αν αυτό προκύπτει από αντι-ποδόσφαιρο.

Θυμίζω:

1.Στο Αγρίνιο, όχι στην έδρα του, ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 2ο λεπτό με το γκολ του Μακέντα. Οι περισσότερες ομάδες της περιφέρειας θα τα είχαν παρατήσει. Αντίθετα ο Γιαννίκης δεν μάσησε. Η ομάδα του πήρε την κατοχή σα να ήταν η… Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα και ΠΑΤΗΣΕ τον Παναθηναϊκό. Μέχρι που τον λύγισε με γκολ του Κάργα, ξανά με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, όπως συνέβη πριν από λίγο στη Λεωφόρο με τον Παντελάκη στο 0-1.

2.Ελεγα εδώ και μέρες ότι ο ΠΑΣ δεν υπήρχε περίπτωση να μπει στη Λεωφόρο για να αμυνθεί υπερασπιζόμενος το 2-1. Ότι θα επιτεθεί για να σκοράρει. Τι έκανε; Επνιξε τον Παναθηναϊκό! Επίθεση από το 2ο λεπτό και γκολ με τον Παντελάκη. «Επίθεση πάλι» τους φώναξε ο Γιαννίκης, πάρε και το 0-2 με το ασύλληπτο αυτογκόλ του Χατζηθεοδωρίδη. Και στη συνέχεια πάλι πρέσινγκ ψηλά και επίθεση τους ζητούσε. Με τον Καρτάλη «μετρονόμο» του παιχνιδιού να κάνει ξανά συναρπαστική εμφάνιση.

Πόσο πιο ΔΙΚΑΙΗ θα μπορούσε να είναι αυτή η πρόκριση μιας ομάδας που υπερασπίζεται το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; Πόσο περισσότερο μπορούσε να ταπεινώσει ο ΠΑΣ το «αντιποδόσφαιρο» με το οποίο ο Λάσλο Μπόλονι πιστεύει ότι πάντα μπορεί να θριαμβεύει;

Ο Ρουμάνος κόουτς έχει πετύχει σημαντικά πράγματα στο τριφύλλι κι αυτά δεν σβήνουν μονομιάς με γομολάστιχα μετά τον αποκλεισμό.

1.Παρέλαβε μια διαλυμένη ομάδα του Πογιάτος, της έδωσε αρχές, πλάνο, αυτοπεποίθηση. Την οδήγησε σε σειρά νικών και την επανέφερε στο δρόμο της διεκδίκησης εξόδου στην Ευρώπη. Όλα αυτά τα πιστώνεται. Όμως…

2.Όμως εδώ και καιρό λέμε και γράφουμε ότι ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ παίζει καθόλου καλά. Ότι δεν ενδιαφέρεται για παραγωγή ποδοσφαίρου αλλά μόνο πως θα πάρει το αποτέλεσμα. Όταν του κάθεται το προβάδισμα, συνήθως το διαχειρίζεται. Όμως αυτό «έσπασε» δύο φορές εσχάτως: στο Αγρίνιο μετά το 0-1 επί του ΠΑΣ και με την ΑΕΚ (1-1). Στα 4 τελευταία παιχνίδια, έπειτα από τον θρίαμβο με τον Ολυμπιακό έχει 3 ήττες, μία ισοπαλία και έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό χάνοντας και στους δύο προημιτελικούς. Ο Λάσλο Μπόλονι ΔΕΝ έχει μάθει την ομάδα του να δημιουργεί, να επιτίθεται. Γιατί ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ με αυτή τη φιλοσοφία. Πίστευε στη ρεβάνς με τον ΠΑΣ πως αν δεν ξεκινούσε τον κορυφαίο του παίκτη, τον Μαουρίσιο, πως αν δεν ξεκινούσε τον Χουάνκαρ, εύκολα ή δύσκολα θα περνούσε. Του έλαχε και ο τραυματισμός του Βέλεθ, είδε τον Χατζηθεοδωρίδη (πως μπορεί αυτό το παιδί να βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλήθεια;), να πετυχαίνει… αυτό-γκολάρα και μετά έχασε το φως του!

Πολλές αναλύσεις μπορούν να γίνουν. Για ομάδες και για παίκτες. Όμως η ουσία είναι μία. Το ποδόσφαιρο μπορεί να αργεί, μπορεί να υποφέρει, αλλά στο τέλος της διαδρομής ΠΑΝΤΑ νικάει το αντι-ποδόσφαιρο!

Πολλά μπράβο στον Αργύρη Γιαννίκη γι αυτό που πρεσβεύει, γι αυτό που υπερασπίζεται. Πολλά μπράβο στον υπέροχο ΠΑΣ του.

Οσο για τον Λάσλο Μπόλονι; Δεν ξέρω αν είναι εύκολο στα 68 του να αλλάξει φιλοσοφία και να προσπαθήσει να οικοδομήσει μια ομάδα η οποία να δημιουργεί και όχι να παίζει σχεδόν πάντα πίσω από την μπάλα. Είναι πολύ έξυπνος, εργατικός, κανονικός προπονητής. Εχει κάνει δουλειά στον Παναθηναϊκό, του έδωσε πνοή από εκεί που ήταν μισοπεθαμένος. Όμως το κλαμπ στο οποίο εργάζεται δεν μπορεί να αρκεστεί σε κάποιες νίκες με… μισό-μηδέν και να παίζει μονίμως «πίσω από τη μπάλα». Ούτε το αποτέλεσμα μπορεί να «σώζει» τέτοιες λογικές. Κάποια στιγμή έρχεται το δημιουργικό ποδόσφαιρο και τις κατατροπώνει.

Εχει την ευκαιρία ο Μπόλονι να μας δείξει –μέσα από το πρωτάθλημα που του έχει απομείνει- ότι κάνουμε λάθος όσοι πιστεύουμε σε αυτό. Εκτός κι αν ο ίδιος συνειδητοποιήσει επιτέλους πως η προσπάθεια να παντρέψει ένας κόουτς τον στόχο του αποτελέσματος με το αυτονόητο του ποδοσφαίρου αποτελεί μονόδρομο όχι… αναγκαστική στροφή!
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Μάρ 2021 23:29 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:39 »
Τι ώρα επιστρέφει η ομάδα και σε ποιό σημείο;;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:39 »
Παράθεση
Ελευθεριάδης: «Δείξαμε και στα δύο παιχνίδια ότι αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης μίλησε έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά όσα είπε:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, στο τιμ και γενικά στην ομάδα. Πραγματικά κατορθώσαμε κάτι πολύ μεγάλο που το περίμενε ο κόσμος των Ιωαννίνων. Δείξαμε και στα δύο παιχνίδια ότι αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το πιστέψαμε από την αρχή και αυτό έγινε και σήμερα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και ελπίζω και όλη η πόλη. Αφιερώνουμε εκεί την πρόκριση και κοιτάμε μπροστά.

Η ομάδα παίζει το ίδιο με κάθε αντίπαλο. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με πρέσινγκ ψηλά και να κάνουμε φάσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Για το τι τους είπε ο κόουτς στα αποδυτήρια και μπήκαν σκοράροντας δύο φορές: «Ο κόουτς είχε δώσει το πλάνο, ξέραμε ακριβώς πώς να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Πιέσαμε ψηλά, μας βγήκαν οι φάσεις, σκοράραμε και από εκεί και πέρα οπισθοχωρήσαμε μόνο για λίγο. Μετά στο β’ ημίχρονο ξαναβρήκαμε τα πατήματά μας».

Για το ότι ίσως τους θελήσουν όλοι σαν αντίπαλο στους «4»: «Ξεκινήσαμε σαν αουτσάιντερ, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά στο γήπεδο δεν παίζουν οι φανέλες. Ήμασταν και στα δύο παιχνίδια πολύ καλοί και δίκαια περάσαμε. Με όποιον και να κληρωθούμε θα τα δώσουμε όλα».

Για το αν υπάρχει προτίμηση αντιπάλου: «Σίγουρα θα περάσουν μεγάλες ομάδες, τις έχουμε αντιμετωπίσει όλες και στο πρωτάθλημα, ξέρουμε πώς να τις παίξουμε, δεν έχουμε προτίμηση, θα μελετήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να πάμε τελικό».

Για τον κόσμο: «Τους αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, χάρηκαν όλοι. Είχαν έρθει και μας αποθέωσαν και την προηγούμενη φορά στο Πανηπειρωτικό, τους κάναμε υπερήφανους και πιστεύω θα υπάρξει και συνέχεια».

www.facebook.com/1613543958/videos/10222381863328105/
super-fm.gr

Παράθεση
Καρτάλης: «Ήμασταν καταπληκτικοί αμυντικά»

Σε νέο ρόλο βλέπουμε στα δύο τελευταία ματς τον Καρτάλη, ο οποίος παίζει στον άξονα, έχοντας Παμλίδη και Ελευθεριάδη στα άκρα και έναν επιθετικό μπροστά του. Ο μέσος των Ιωαννίνων μίλησε για την αλλαγή τακτικής και φυσικά για την πρόκριση στην κάμερα της Cosmote:

«Δείξαμε πειθαρχία και ομαδικότητα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γιατί γράψαμε ιστορία. Προφανώς βοήθησαν τα δύο γρήγορα γκολ. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά, δουλέψαμε σκληρά και αξίζαμε τη νίκη. Ξέραμε ότι έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός και δεν θα είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά σκοράραμε στις δύο πρώτες φάσεις. Αυτή την τακτική που είχαμε την κάνουμε εδώ και λίγες εβδομάδες.

Αμυντικά ήμασταν καταπληκτικοί και αυτό δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό. Τώρα που φτάσαμε στον ημιτελικό ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η συνέχεια αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε μεγάλες ομάδες όπως τον Παναθηναϊκό τώρα, και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, οπότε δεν φοβόμαστε. Προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Αφιερώνω τη νίκη στον αδερφό μου που έχει γενέθλια σήμερα».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:48 »
Μήπως να κάτσουμε Αθήνα να παίζουμε και το Σάββατο εκεί ? Μάλλον δεν τους βολεύει ούτε η λεωφόρος τώρα  :P :P :P :P :P  :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Τετ 03 Μάρ 2021 23:55 »
Δεν βιάζομαι να σου μιλήσω απόψε.
Περιμένω να προσπεράσει η πρώτη ορμή της παραφροσύνης μου για να επαναφέρω την ψυχραιμία που απαιτείται.

Θέλω να μείνουμε μόνοι απόψε, και να τα πούμε ως το ξημέρωμα, σαν τον καιρό τον παλιό.

Μα τα συναισθήματα σήμερα δεν ελέγχονται και ούτε τελικά το επιθυμώ. Κατακλύζουν σαν χείμαρρος την ψυχή μου από παντού!
Σαν ποταμός παρασύρουν την ύπαρξή μου... την ταξιδεύουν σε πεδία ανέγνωρα μέχρι τώρα... την στροβιλίζουν και την εντάσσουν σε συχνότητες ανεξέλεγκτες... 
Την συντονίζουν, όπως σε όλη μου την ζωή, μόνο με ΣΕΝΑ!
Προσπαθώ να πιαστώ από ένα για σου πω πώς αισθάνομαι.

Θα το ήξερα σε άλλους καιρούς.
Θα νόμιζα ότι ονειρεύομαι... πως βρίσκομαι σε μιά παραζάλη...
Θα σου το έλεγα ότι νιώθω δικαίωση, πρωτόγνωρη ευδαιμονία, χαρά άγρια, συγκίνηση, ευγνωμοσύνη, θαυμασμό!

Απόψε είναι τελείως αλλιώτικα μεταξύ μας!
Εννόησα ότι δεν χρειάζεται να ξυπνήσω.
Και η πληροφορία αυτή, έχει από μένα την απάντηση: Πίστη!

Σε περιμένω όπως ποτέ μου ως σήμερα, να έρθεις στην Πόλη σου!
Θα είμαι εδώ όπως πάντα και θα φωνάζω το όνομά σου δυνατά, όπως έκανα πάντα, αλλά αυτή την φορά θα το νιώσεις κι εσύ όπως ποτέ άλλοτε ότι ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ, είναι η μεγαλύτερη ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ!
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 00:08 »
μπαμΠΑΣ και midnight, αμιλλώνται για το ποιός θα μας συγκινήσει περισσότερο. Προβλέπω πως ούτε με φωτο φίνις δεν θα βγάλουμε νικητή και το χρυσό μετάλλιο θα μοιραστεί στα δύο.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 00:18 »
ΠΟΥ ΤΣΑ
ΠΟΥ ΤΣΑ
ΠΟΥ ΤΣΑ
ΠΟΥ ΤΣΑ
ΠΟΥ ΤΣΑ
ΠΟΥ ΤΣΑ

ΥΓ ΠΟΥ ΤΣΑ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fonseca

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 00:24 »
Κάπως έτσι θα ειναι τα πράγματα αν παίζουμε με ξένους διαιτητές. Σήμερα δεν χρειάστηκε να πάρει κάποια δύσκολη απόφαση, άλλα αν παίζαμε με Έλληνα διαιτητή δεν είμαι καθολου σίγουρος αν έφτανε η εξαιρετική εμφάνιση για την πρόκριση.
Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι μπορούμε τελικό είναι αυτός. 
Αν και Ελλάδα είμαστε μπορεί να πούμε ότι στο κύπελλο δεν ύπαρ εί λόγος για ξένους διαιτητές
Μακάρι να μην διαλύσει αυτή η ομάδα φέτος.  Μακάρι να κρατήσει έστω άλλη μια χρονιά ( δυσκολο)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 00:34 »
Κάπως έτσι θα ειναι τα πράγματα αν παίζουμε με ξένους διαιτητές. Σήμερα δεν χρειάστηκε να πάρει κάποια δύσκολη απόφαση, άλλα αν παίζαμε με Έλληνα διαιτητή δεν είμαι καθολου σίγουρος αν έφτανε η εξαιρετική εμφάνιση για την πρόκριση.

Εγώ πιστεύω ότι ο Γιαννίκης είπε στους παίκτες να μην κάνουν φάουλ και να αφήσουν τα βαζέλια να κάνουν μόνοι τους λάθη, όπερ και εγένετο.
Κι αυτό επειδή ο βάζελος μόνο από στημένα θα ήταν επικίνδυνος.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 00:43 »
Έχουν δίκιο όσοι σύνταυροι ανεφεραν και τη διαιτησια. Αν είχαμε έλληνες, θα μας είχαν ζαλίσει τα @@ με τα συνεχόμενα σφυρίγματα. Και όλα υπέρ ξερετε ποιου......

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #218 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 01:31 »
Πρόβλεψη για το μέλλον:

Ο Άρης αύριο θα περάσει.

Θα κληρωθούμε με ΑΕΚ.

Θα την περάσουμε.

Πάμε τελικό.

Αλλά θα θέλουμε να το σηκώσουμε;

Εννοώ ότι όποιος το σηκώσει πάει Ευρώπη. Και νομίζω ότι πρέπει να είναι εντάξει στον έλεγχο της Ουέφα για να παίξει αλλιώς πέφτει κατηγορία. Ή κάνω λάθος; Διορθώστε με όσοι ξέρετε.

Τώρα εδώ που έφτασαν τα πράγματα όλα πρέπει να τα ξεσκονίσουμε.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 01:32 »
Φιλαράκια όλα καλά με το σημερινό. Αυτό που περισσότερο με τρελλαίνει φέτος είναι ότι για πρώτη φορά από τα 8 μου που βλέπω τον ΠΑΣ είναι οτι για πρώτη φορά θεωρώ οτι έχω ελπίδες να πάω παρακάτω, όχι κλέβοντας ένα ματς, αλλά πατώντας τον αντίπαλο κάτω. Σήμερα ο βάζελος ξεβρακώθηκε τελείως. Και είναι η πρώτη φορά που δε με πολυνοιάζει ποιός θα είναι ο επόμενος μιας και ξέρω οτι η ομάδα θα δώσει το 200% της να πάει παρακάτω. Και θα το κάνει. Αρκεί να μη πιάσουν πάλι οι κατακλυσμοί του νωε για να μπορεί να προπονηθεί. Γιατί τους δύο μήνες γκέλας τους χάσαμε στις βροχές.
Αλήθεια πότε κληρώνει το παρακάτω;

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 01:34 »
Τι ώρα επιστρέφει η ομάδα και σε ποιό σημείο;;

Εγώ θέλω να μείνει η ομάδα Αθήνα να κάνει προπόνηση στη Γλυφάδα αύριο και να πάω να τους αποθεώσω. Να τους ευχαριστήσω για τις στιγμές και τα συναισθήματα που μας χαρίζουν. Για την υπερηφάνεια που νιώθουμε. Και άμα θέλει το μπουρδελάκι του καναλάρχη, ας ζητήσει να μείνει Αθήνα η ομάδα να παίξει σε όποιο γήπεδο θέλει το προσεχές ματς.

Τρέλα το βίντεο με όλη την ομάδα να πανηγυρίζει, να λένε για το κύπελλο μέσα στην Ήπειρο μας.
Πραγματική Τ-Ρ-Ε-Λ-Α-Α-Α και Π-Α-Ρ-Α-Ν-Ο-Ι-Α-Α-Α-Α

Τι κρίμα να μην μπορούμε να μαστε δίπλα τους, ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ και τα γαμημένα μέτρα ακόμα μια φορά. Αι σιχτίρ δηλαδή φέτος!

Η ομάδα μπαίνει σε κάθε ματς και νομίζεις ότι δεν είναι ο κλασσικός ΠΑΣ, αλλά κάποια άλλη ομάδα επιπέδου Μπαρτσελόνα, Μπάγιερν, Μάντσεστερ Σίτυ κλπ. Είναι μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω δει από τον ΠΑΣ. Αφού σκέφτομαι ώρες ώρες μήπως στο σύνθημα για τον ΨΥΧΙΑΤΡΟ το τροποποιήσουμε και λέμε και για ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ!

Ζούμε μια απίστευτη χρονιά φέτος γεμάτη συναισθήματα και συγκινήσεις που τις συγκρίνω ΑΝΕΤΑ με τις αντίστοιχες το καλοκαίρι το 2016, όταν και βγήκε η ΑΜΟ Ευρώπη. Πραγματικά στα ματς με τη χουντοβαζέλα ένιωθα όπως με Άλμααρ και ότι στον κόσμο του ΠΑΣ επικρατουσε ένας παροξυσμός, έστω και μέσα από τις οθόνες μας. Σήμερα ειδικά, προσωπικά δεν ήθελα να δω το ματς έχοντας τρομερό άγχος. Απλά είπα να δω τα πρώτα πέντε λεπτά. Που να το ξερα ότι η ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ μπει και θα τα κάνει όλα πουτάνα, όπως στο Περιστέρι. Έχω να πανηγυρίσω τόσο δυνατά ΓΚΟΛ, ίσως από το ΓΚΟΛ του Κόντε στο Περιστέρι με την Αλκμααρ. Η φωνή έχει κλείσει όπως τότε.

Στα δικά μου μάτια η ομάδα νοητά έγινε ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ με τον κόσμο του Άγιαξ στα ματς με τη χουντοβαζέλα. Οι παίκτες νιώσαν στο πετσί τους την αδικία και την κοροϊδία από πλευράς ΕΠΟ σχετικά με το πρώτο ματς. Αντιλήφθηκαν τον αναβρασμό που επικρατούσε στην πόλη και στους οπαδούς του ΠΑΣ παντού. Λύγισαν μόνο για 66 δευτερόλεπτα και έπαιξαν σαν μάγκες 180 και κάτι λεπτά. Η υποδοχή της ΑΜΟ από τους οπαδούς που πήγαν στο ΠΕΑΚΙ λειτούργησε θετικά, κατάλαβαν ότι δεν είναι μόνοι τους σκυλιάζοντας ακόμα περισσότερο στο δεύτερο ματς. Ακόμα και ο ΧΒ έκανε κινήσεις δείχνοντας για πρώτη φορά τόσο άμεσα αντανακλαστικά, κάνοντας αγωγή για την παράνομη αλλαγή έδρας και ζητώντας ξένη διαιτησία. Ποιος περίμενε αλήθεια να τα κάνει αυτά μεταξύ μας?

Δε ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Να πάει η ομάδα τελικό είναι ένα όνειρο ζωής. Δύσκολο, αλλά θέλοντας να είμαι στο ίδιο μήκος κύμματος με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γιάννη Κάργα πλέον είναι ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ

Τα Όνειρα μας ταξιδεύουν και γίνονται Στόχοι.

Υ.γ.: Δεν έχω ιδεά πως θα μπορέσω να κοιμηθώ σήμερα, η υπερένταση δε λέει να φύγει.  :flag: :flag: :flag:

:pas: ΚΑΙ  :mono:

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος kyriakospas

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 01:46 »
Ο φαν σιπ ήταν γήπεδο με φυσσα ...Από χθες κλήση στον Καρταλη να φορέσει το εθνόσημο.

Υσ:θα έλεγα και για τον τρισμέγιστο τιτανοτεραστιο Λοντιγκιν αλλά έχει παίξει με Ρωσία.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 02:12 »
Τρεις φορες που πηγαμε ημιτελικο αποκλεισαμε γαυρο, παοκ, βαζελο. Τριτη και φαρμακερη, ηρθε η ωρα να συνεχισουμε και πιο περα.

Κανοντας και ενα αστειακι ευτυχως που δεν υπαρχει η Λαρισα φετος :)) :)) . Μας απεκλειε στο κυπελλο και καταφεραμε και χασαμε κιολας απο αυτους φετος. Πλακα κανω προφανως. Με την ομαδα οπως ειναι τωρα δε φοβαμαι τιποτα.

Υ.Γ Οι 6 αγιοι μας πισω (Λοντιγκιν, ΑΡΧΗΓΟΣ, Εραμπουσπε, Παντελακης Πιρσμαν, Σαλιακς) ειναι υπεροχοι. Ο Καστρο επιτελους επεστρεψε στο τανκ που ολοι ξεραμε, Καρταλης ειναι οντως για Εθνικη, Ντομινγκεθ εγω δεν εχω ξαναδει στον ΠΑΣ, μαλλον γι αυτο επαιζε 10 χρονια λα λιγκα και αρχηγος, απιθανοι ποιοτητα, ειναι τοσο σιγουρος στα παντα, κοβει και παρα πολυ και δε χανει ποτε τη μπαλα. Οι μπροστινοι μας κανουν τη δουλεια σωστα, παιζουν αμυνα, εχουν τρεξιματα και πιεζουν. Και ολοι αυτοι υπο τις οδηγιες του ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΑΝΝΙΚΗ...

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 04:15 »

Μια ομάδα, μια οικογένεια, μια γροθιά. Παίχτες - προπονητές - τεχν. τιμ - κόσμος. Είμαστε πόλη μεταναστών δεκαετίες τώρα. Πόσα δάκρυα χαράς χυθήκαν σήμερα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης; Πόσοι ΠΑΣολέδες ουρλιάξανε γκολ σε Ευρώπη ή Αμερική ή ξημερώματα πρωί Πέμπτης στην Αυστραλία; Όλη η γη είναι ΜΠΛΕ λέμε!!!   

&feature=emb_logo

Και η μόνη παραφωνία της ημέρας.
Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια. Εκτός φωτο όταν όλοι οι άλλοι πανηγυρίζουν, εκτός κλίματος- εκτός ομάδας. Δεν φωνάζει και κάποιος να μπει το όχημα για τους τραυματίες να μην περπατάει τζάμπα ως τα αποδυτήρια. (στο 24")   
Απ' το μούσι που έχεις εεεε μαλλί καταλαβαίνει ο άλλος τι # είσαι, monkey hoopoe που θα έλεγε και ο καβουροντρίβερσκουλ.

&feature=emb_logo

Και πριν μια βδομάδα πάλι, είχε γενέθλια ο Κάστρο όλοι στην φώτο στα αποδυτήρια μαζί αγκαλιά για το happy birthday και το ξινισμένο λειρί στην άλλη άκρη μόνο του, πήρε τηλέφωνο την μαμά να έρθει να τον πάρει γιατί δεν περνάει καλά στο πάρτυ. Δεν τους έχει φίλους. Δεν τους παίζει ρε παιδί μου. Δεν θέλει πως το λένε. Τον ζηλεύουν. Τέτοιοι είναι.   

Πάντα έτσι είναι από μικρά που είμαστε και παίζουμε μπάλα στην αυλή του δημοτικού πάντα θα υπάρχει και ο μαλακάκος της παρέας. Τι κακό να περνάνε το χρόνια και η μακακία να μένει, σε μια περίοδο που θα μπορoύσες και εσύ να έχεις μεγάλο μερίδιο στην μόνη επιτυχία της καριέρας σου. Εκεί εσύ. Κι αυτή η Κάππα να μην ράβει τζιέπες στα σορτσάκια. Άσε και το γκολ που έχασε πάλι σήμερα στο μισό μέτρο. Είναι ικανός και σε κενή εστία με την μπάλα σταματημένη στην γραμμή μέχρι τα σηκώσει το πόδι να σουτάρει να έχει σφυρίξει ο ρεφ την λήξη και πάρτον κάτω μετά.

Θα μου πεις τι ασχολείσαι; Ετοιμάζεσαι να κλήσεις ρεζερβέ στο καλύτερο εστιατόριο της χώρας (σιγά το φαΐ που χει) και την λες στην γυναίκα γιατί δεν μαγείρεψε καλά τις μπάμιες (που δεν τις τρως) έτσι μόνο και μόνο για να βρεις ευκαιρία να αρπαχτείς πάλι και να βγεις μια βόλτα. (προ covid)   :-?

Μεγάλε Γκάνταλφ από την Ασπροβάλτα με τα τρελομπαλάκια κάνε τα μαγικά σου κόλπα. Το πονηρό σου γέλιο δεν μπορεί να το κρύψει καμία μάσκα, φαίνεται στα μάτια. Πες τα μαγικά σου ξόρκια, αυτά που μόνο οι μεγάλοι μάγοι ξέρουν και στείλε μας το επόμενο θύμα για να το θυσιάσουμε στου Ταύρου την αρένα. Τελευταία σου αποστολή για το προτελευταίο θύμα.   

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Πεμ 04 Μάρ 2021 08:32 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!  ΜΟΝΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ !!!

Μπράβο ρε ομαδάρα ... αυτή η ομάδα αξίζει να πάει τελικό και να σηκώσει και το κύπελλο, δεν φοβόμαστε κανέναν

κανόνισε πρόεδρε, σου δίνεται για άλλη μια φορά η ευκαιρία να φτιάξεις ΟΜΑΔΑ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ που θα αφήσει εποχή
μη την αφήσεις να πάει χαμένη, κλείσε τον Γιαννίκη με συμβόλαιο και κάνε ότι σου πεί

*** σε όλα τα παιχνίδια που γίνονται με τις ομάδες του ΠΟΚ πρέπει να ορίζονται ξένοι διαιτητές, να έχουν όλοι το δικαίωμα να πάρουν ότι τους αξίζει, από ένα παιχνίδι που θα παίζεται στα ίσια. Όλοι εμείς που ζήσαμε τον αγώνα είμασταν πολύ πιο αισιόδοξοι από τη στιγμή που ορίστηκε ξένος διαιτητής, φανταστείτε πόσο πιό ελεύθερα έπαιζαν οι παίχτες.