Αποστολέας Θέμα: Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα 2ος αγώνας Προημιτελικά  (Αναγνώστηκε 9803 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Αίτημα για ξένους διαιτητές από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Αίτημα για ξένους διαιτητές στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έχει καταθέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Ηπείρου έστειλε αίτημα στην ΚΕΔ/ΕΠΟ από την οποία ζητάει τον ορισμό διαιτητών από το εξωτερικό στο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 3 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

https://super-fm.gr/68748/aitima-gia-xenoys-diaitites-apo-ton-pas-giannina-gia-ti-revans-me-ton-panathinaiko/

ltz άνοιξε το topic της ρεβάνς με το ίδιο χέρι που άνοιξες και το 1ο ματς.   :pas: :pashat: :pas:

Ο ΠΑΣ στο Κύπελλο Ελλάδας

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 01 Μάρ 2021 17:08 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα 2ος αγώνας Προημιτελικά
« Απάντηση #1 στις: Τετ 24 Φεβ 2021 02:59 »
Εγώ το άνοιξα.Απλά μάζεψα τα σχετικά ποστ από εδώ και τα έβαλα στο νήμα του αγώνα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 24 Φεβ 2021 03:22 »
Εγώ το άνοιξα.Απλά μάζεψα τα σχετικά ποστ από εδώ και τα έβαλα στο νήμα του αγώνα.

Οπότε ltz άνοιξε το εδώ για να το βρει ο Φον και το βάλει στην θέση του. Για το γούρι   :joker:

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 24 Φεβ 2021 12:12 »

Οπότε ltz άνοιξε το εδώ για να το βρει ο Φον και το βάλει στην θέση του. Για το γούρι   :joker:
O fon είναι ο γουρλής, αλλά δηλώνω και εγώ επισήμως πως πιστεύω στην πρόκριση, αν παιχτεί το παιχνίδι αποκλειστικά μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 10:30 »
Το ματς ειναι 03.03.2021  Τετάρτη και ωρα  20:00

Χάλια ειναι ο Βαζελος,
Ας ελπισουμε χειρότερα την Τετάρτη

Ο ΠΑΣ του Γιαννίκη, με μπάτζετ που δεν ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ και με παίκτες πρωτίστως εργάτες και χωρίς σημαντική ατομική ποιότητα, αποδεικνύει πάνω στο χορτάρι πως κανονικό ποδόσφαιρο μπορείς να παίξεις και χωρίς το φοβερό και τρομερό ρόστερ, χωρίς να διαθέτεις παίκτες σούπερ ποιοτικούς ή μεγάλο πορτοφόλι.

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1569741/panathinaikos-oi-kampanes-htypoyn-alla-poios-tis-akoyei

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 11:37 »
Αν δεν γίνουν πράματα και θάματα, έχουμε τα φόντα να προκριθούμε. Φοβάμαι όχι τον Παναθηναικό, αλλά τον δικό μας κακό εαυτό. Πάμε γερά.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 12:52 »
Έχουμε ένα μικρό θεωρητικό προβάδισμα λόγω της νίκης μας στο πρώτο ματς. Ο παναθηναϊκός είναι αρκετά δυνατή και σφιχτή στη δομή της ομάδα, με πολλά τρεξίματα, που λόγω φιλοσοφίας προπονητή χτυπάει στην αντεπίθεση. Ένα γκολ του είναι αρκετό για να περάσει. Το ματς θέλει απίστευτη προσήλωση και συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο. Ένα καλό πρώτο ημίχρονο με την επίτευξη τέρματος χρειαζόμαστε για να έχουμε ελπίδες. Έχουμε τις ικανότητες να προκριθούμε. Ο κόουτς πρέπει να δουλέψει αυτές τις δύο μέρες στο πνευματικό κομμάτι και πιστεύω θα το κάνει.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 15:14 »
Δεκτό το αίτημα του ΠΑΣ για ξένο διαιτητή στο κύπελλο – Ξένος και στο VAR

Δεκτό έγινε από την ΚΕΔ και τον Κλάτενμπεργκ το αίτημα του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα να οριστούν ξένοι διαιτητές στον αγώνα κυπέλλου της ομάδας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αν και ορίστηκε άπειρος διαιτητής, ο 37χρονος Ρώσος Κιρίλ Λεβνίκοφ, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ο οποίος σφύριξε μόλις ένα ματς ομίλων Europa League και οι υπόλοιποι διεθνείς αγώνες του ήταν σε προκριματικά ή στη Youth League.

Βοηθοί του Λεβνίκοφ θα είναι οι Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος ορίστηκε ο Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας).

Στο VAR θα βρίσκονται ο Σεργκέι Ιβάνοφ (Ρωσία) και Κωνσταντίνος Νικολαιδης (Μακεδονίας).

Τέλος, παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών).

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 17:46 »
Δεν ξέρω αν τελικά μας εξυπηρετεί να μας παίξει ξένος ρεφερι. Δεν έχω δει μέχρι τώρα και κανένα ρεσιτάλ διαιτησίας από τους ξένους. Το αντίθετο θα έλεγα, πολλά λάθη έχω δει. Δεν είναι πανάκεια, όπως έχει αποδειχθεί, η χρησιμοποιηση ξένων διαιτητών. Ίσως μας στοιχίσει στη συνέχεια. Ήδη υπάρχει δυσαρέσκεια στους Έλληνες διαιτητές γι αυτή τη δυνατότητα που υπάρχει. Ελπίζω να μη δούμε κακές διαιτησίες στο μέλλον από Έλληνες διαιτητές εξαιτίας αυτής της επιλογής μας. Απλά μια σκέψη καταθέτω που ελπίζω να είναι εσφαλμένη.

Συνδεδεμένος Pablo Pascobar

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 20:11 »
Δεν ξέρω αν τελικά μας εξυπηρετεί να μας παίξει ξένος ρεφερι. Δεν έχω δει μέχρι τώρα και κανένα ρεσιτάλ διαιτησίας από τους ξένους. Το αντίθετο θα έλεγα, πολλά λάθη έχω δει. Δεν είναι πανάκεια, όπως έχει αποδειχθεί, η χρησιμοποιηση ξένων διαιτητών. Ίσως μας στοιχίσει στη συνέχεια. Ήδη υπάρχει δυσαρέσκεια στους Έλληνες διαιτητές γι αυτή τη δυνατότητα που υπάρχει. Ελπίζω να μη δούμε κακές διαιτησίες στο μέλλον από Έλληνες διαιτητές εξαιτίας αυτής της επιλογής μας. Απλά μια σκέψη καταθέτω που ελπίζω να είναι εσφαλμένη.

Λάθη ;
Μονομερώς ;
Από τους μεγάλους προς τους μικρούς ;
'Η υπήρχε περίπτωση να μην παίξει ο χι Έλληνας βάζελο με την πλάτη στον τοίχο, 90-10 στη Λεωφόρο ;
Μισή πρόκριση είναι ο ξένος.

Όσο για τη συνέχεια, να μάθουν να σέβονται.
Ο βρεμμένος δε φοβάται τη βροχή κι αν δε μας σέβονται, να ζητάμε πάντα ξένους !

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 21:19 »
Εννοείται ξένος διαιτητής.Ας είναι και ο πρώτος του αγώνας.Εδω ρε φίλε παίζεις με μια απο τις γνωστές ομάδες και πάει το σπρώξιμο σύννεφο.Ασε που αν τύχει και ο διαιτητής δεν μπορεί να αποφύγει να δώσει μια κόκκινη στην  αντίπαλη ομάδα μετά σε πάει καροτσάκι λες και έχει τύψεις που το έκανε ακόμη και αν είναι καραμπινάτη περίπτωση.Ασε ρε.Ξένος και ας είναι και απο την Ουγκάντα...

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 21:29 »
Αν πρόκειται να είναι εξ Αφρικής, θα προτιμήσω διαιτήτρια από τη Σενεγάλη!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 21:29 »
Δεν νομίζω να φοβόμαστε μήπως μουτρώσουν τα ελληνικά κοράκια επειδή ζητήσαμε ξένο.Τότε θα έπρεπε να τα έχουν με όλες τις ομάδες.ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει και τίποτα από αυτό που βλέπουμε όλα τα χρόνια.Εύνοια των μεγάλων.Οπότε θα συμφωνήσω με την φράση ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.
Να δούμε λοιπόν και τον ξένο τι θα κάνει.Από ότι διαβάζω στο παρελθόν έχει παίξει μπάλα ο ίδιος.Θετικό θα έλεγα ότι είναι πρώην παίχτης.Αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα από τα κοράκια που δεν έχουν παίξει καν μπάλα και έπιασαν δουλειά σαν κόρακες κατευθείαν.Φαντάζομαι ο Λοντίγκιν θα τον γνωρίζει και θα μπορεί να δώσει πληροφορίες στην ομάδα για τον τρόπο που σφυρίζει.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 01 Μάρ 2021 21:39 »
Μια απλή σκέψη έκανα... Ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχετε άδικο σε αυτά που γράφετε, δικαιολογουνται από την εμπειρία του παρελθόντος. Ας περιμένουμε τα επόμενα ματς να δούμε πως θα έρθουν τα πράγματα. 

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 09:58 »
Έχω την αίσθηση οτι κανένας από τους Κρισμάν, Μιλι δεν θα ξεκινησει. Μάλλον με Παμλίδη στην κορυφή θα παίξουμε και στα πλάγια με Ελε και Μπρένερ. Για να τους σκάσουμε στο πρεσινγκ. Δε φαίνεται ομάδα που αντέχει πολύ τρέξιμο. Το μόνο που με φοβίζει είναι η κωλοφαρδία τους.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 14:20 »
Πάμε για την πρόκριση!!!!!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 14:31 »
Έχω την αίσθηση οτι κανένας από τους Κρισμάν, Μιλι δεν θα ξεκινησει. Μάλλον με Παμλίδη στην κορυφή θα παίξουμε και στα πλάγια με Ελε και Μπρένερ. Για να τους σκάσουμε στο πρεσινγκ. Δε φαίνεται ομάδα που αντέχει πολύ τρέξιμο. Το μόνο που με φοβίζει είναι η κωλοφαρδία τους.

Αυτο ακριβως θα ηθελα να δω

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 14:36 »

Καλό αυτό...
....

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 15:26 »
Ο πρώτος αγώνας ήταν ο ορισμός του ματς ΕΠΟΣ. Τόσα νεύρα και μίσος για το Ελληνικό κατεστημένο της ΕΠΟ και τη χουντοβάζελα του Αλασκούζου. Και τι δεν είδαμε:

-Ακύρωση του ματς στους Ζωσιμάδες, χωρίς ο τότε διαιτητής να τσεκάρει ως οφειλε τον αγωνιστικό χώρο.
-Τις ντίβες με τα πράσσινα να κάνουν προθέρμανση στο ταρταν.
-Την στημένη και ξεφτυλισμένη ΕΠΟ να μεταφέρει με το έτσι θέλω το ματς στο Αγρίνιο.
-Η χουντοβαζέλα να βγάζει ανακοίνωση υπερ της απόφασης της ΕΠΟ.
-Στο δικαστήριο η πρόεδρος να μιλάει για διάτρητη απόφαση, αλλά εν τέλει το δικαστήριο να συντάσσεται με τη γραμμή της ΕΠΟ.
-Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά με το καλημέρα η κολόφαρδη βαζέλα κάνει το 0-1.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τους ξενοδόχους. Παίκτες και τεχνικό team λιοντάρια με το πάθος για τη ΦΑΝΕΛΑ και ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ να ξεχειλίζει, κάνουν την ανατροπή παίζοντας κατά διαστήματα ποδόσφαιρο από άλλο πλανήτη, στέλνοτας όλους τους ΠΑΣολέδες στον έβδομο ουρανό.

Ανεξάρτητα του τι θα γίνει αύριο αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Είναι η καλύτερη οπαδική μέρα που έχω ζήσει εν μέσω αυτής της κολοκατάστασης που βιώνουμε........ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.......................................... ...

ΜΕΧΡΙ Η ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ να κάνει πάλι το θαύμα της και να περάσει στα ημιτελικά και μετά:

ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ
Ο ΑΓΙΑΞ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ
ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΩ!!!!

Γιατί αν η ΑΜΟ πάει τελικό θα το σηκώσει, μην έχετε καμία αμφιβολία επ' αυτού. Δε το συζυτώ σε περίπτωση που υπάρξει δυνατότητα ύπαρξης οπαδών.

Ειλικρινά δεν έχω αποφασίσει αν θα δω το ματς. Φοβάμαι πιο πολύ τον εαυτό μου και τις αντιδράσεις μου. Δε μπορούσαν να το βάζαν το μεσημέρι, είναι πιο εύκολο να κοιμηθείς. Όχι τίποτα άλλο σε περίπτωση πρόκρισης πάλι ολονυχτία θα χουμε.  B-) B-)

Θα συμφωνήσω με τον σύνταυρο Tsimendos το μόνο που έχει να φοβιθεί η ΑΜΟ από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται βαζέλα είναι η κωλοφαρδά τους, τίποτα άλλο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ και το καταλάβαν αυτό καλά στο ματς του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο που το σκατό τους πήγε στην κάλτσα.

Είναι το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ματς της χρονιάς.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕ!!!

:pas: ΚΑΙ  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 15:29 »
Εκ πρώτης όψεως, σωστή σκέψη. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι "κονταίνουμε" επικίνδυνα, και θα έχουμε ζήτημα τουλάχιστον στα στημένα σε βάρος μας, που φοβάμαι ότι θα είναι πολλά.
Αν και ο Παμλίδης το παλεύει με σχετική επιτυχία, Μπρένερ και Ελευθεριάδης είναι πιο κοντοί και από τον πλέον γνωστό, "διαπρεπή" - επιρρεπή δε και στη μαλακία - έλληνα κοντό ;), ο Κάστρο στα ψηλά ΔΕΝ..., και οι Καρτάλης και Ντομίγκεθ, δεν τους λες και "άρχοντες των αιθέρων", οπότε είναι βέβαιο ότι τα παιδιά της πίσω πεντάδας θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, πηδώντας - με τη βοήθεια και του "τρίτου ποδιού" τους B-) - για όλη την ομάδα.
Μολονότι η παραπάνω τριάδα και εμένα, για το σκοπό που έχει επιλεγεί από τον Tsimendos, μου αρέσει, ίσως ο Κόουτς τη "σπάσει" - με Μιλι ή Λιάσο - για τις μάχες "αέρος αέρος", ειδικά απέναντι στα ψηλά κορμιά που έχουν οι βάζελοι...
Όπως και να` χει, ο κόουτς ξέρει καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τις σωστές επιλογές.
Οψόμεθα.
Τώρα μου ήρθε... Θα έβλεπα και τριάδα στα χαφ Κάστρο, Ντομίγκεθ, Λιάσο και μπροστά τους δεξιό ενδιάμεσο τον Καρτάλη, αριστερό τον Ελευθεριάδη (που ψάχνει και το γκολ) - μπορούν και να εναλλάσσονται - και μπροστά τους, σαν κεντρικό τον Παμλίδη... Και οι τρεις τα πάνε καλά με το pressing.
Αντε να δούμε....
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Μάρ 2021 15:38 από μπαμΠΑΣ »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 15:47 »
Θέλει και ανάσες καβατζα και κάρτες καβατζα, γι'αυτο και θα κρατήσει κάποιον έξω. Αν είχε το Σιοντη, μπορεί και να το έκανε. Τώρα όχι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 15:58 »
Πέρσι; αποκλειστηκαμε γιατί στερεψαμε από καβατζες στο κέντρο.

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 17:45 »
Πέρσι; αποκλειστηκαμε γιατί στερεψαμε από καβατζες στο κέντρο.
Αντε να πω και τη μαλακία μου, ως "μαθητευόμενος μάγος", στην ώδε ανταλλαγή απόψεων με τον φίλο Tsimendos.
Πέρυσι είχαμε Σιόντη, Κάστρο, ολίγον (αν όχι ελάχιστα) από Λιάσο και τον Καρτάλη που μπορούσε να βοηθήσει στο 6 και στο 8.
Φέτος έχουμε (για το συγκεκριμένο ματς) Κάστρο, Ντομίγκεθ, Λιάσο (τον κανονικό), τον Καρτάλη (πολύ ωριμότερο και καλύτερο ως "πολυσουγιά") και αν χρειαστεί, και τον Κάργα (με τον Παντελάκη στα στόπερ).
Νομίζω πως ότι και να γίνει, ότι και να "στραβώσει" - εκτός αν ελέω βάζελου "στραβώσουν" όλα μαζί (φτου φτου φτου) - επιλογές υπάρχουν για τριάδα στο κέντρο - στη χειρότερη, εγώ αν δεν είχα κανένα από τους πέντε, θα δοκίμαζα εκεί και το "σκυλί του πολέμου", τον Μπρένερ ...
Όπως και να `χει, δεν θα κρατούσα δυνάμεις στην καμία... Θα πήγαινα να αιφνιδιάσω από την αρχή για το γκολ, πιέζοντας με ότι έχω και δεν έχω, και με όποια συνθήκη, είτε σε κανονική ροή αγώνα είτε και με τα δικά μας στημένα (έχοντας μέσα αρκετά ψηλά κορμιά για να απειλήσουμε)...
Αν βάλουμε πρώτοι γκολ, όλα θα γίνουν λιγότερο δύσκολα.
Όλα μέσα για μέσα. Μην αφήσουμε να μας πιάσουν από το λαιμό...
Σε κάθε περίπτωση, Ο ΚΟΟΥΤΣ ΞΕΡΕΙ :mono: :pas: :pashat: :joker:
ΥΓ. Εξακολουθεί βεβαίως να μου αρέσει και η τετράδα με Μπρένερ, Καρτάλη, Ελευθεριάδη πίσω από τον Παμλίδη.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 18:23 »
Προσοχή στα στημένα!!
Μόνο από εκεί χτυπάει ο βάζελος φέτος και εμείς εκεί έχουμε θέμα!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 02 Μάρ 2021 19:01 »
Να κάνω και μία ευχή. Ελπίζω στον ημιτελικό να πέσουμε με το νικητή του ζευγαριού φούρναρης-χανούμια.