Ο πρώτος αγώνας ήταν ο ορισμός του ματς ΕΠΟΣ. Τόσα νεύρα και μίσος για το Ελληνικό κατεστημένο της ΕΠΟ και τη χουντοβάζελα του Αλασκούζου. Και τι δεν είδαμε:
-Ακύρωση του ματς στους Ζωσιμάδες, χωρίς ο τότε διαιτητής να τσεκάρει ως οφειλε τον αγωνιστικό χώρο.
-Τις ντίβες με τα πράσσινα να κάνουν προθέρμανση στο ταρταν.
-Την στημένη και ξεφτυλισμένη ΕΠΟ να μεταφέρει με το έτσι θέλω το ματς στο Αγρίνιο.
-Η χουντοβαζέλα να βγάζει ανακοίνωση υπερ της απόφασης της ΕΠΟ.
-Στο δικαστήριο η πρόεδρος να μιλάει για διάτρητη απόφαση, αλλά εν τέλει το δικαστήριο να συντάσσεται με τη γραμμή της ΕΠΟ.
-Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά με το καλημέρα η κολόφαρδη βαζέλα κάνει το 0-1.
Λογάριαζαν όμως χωρίς τους ξενοδόχους. Παίκτες και τεχνικό team λιοντάρια με το πάθος για τη
ΦΑΝΕΛΑ και
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ να ξεχειλίζει, κάνουν την ανατροπή παίζοντας κατά διαστήματα ποδόσφαιρο από άλλο πλανήτη, στέλνοτας όλους τους ΠΑΣολέδες στον έβδομο ουρανό.
Ανεξάρτητα του τι θα γίνει αύριο αυτή τη μέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Είναι η καλύτερη οπαδική μέρα που έχω ζήσει εν μέσω αυτής της κολοκατάστασης που βιώνουμε........ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..........................................
...
ΜΕΧΡΙ Η ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ να κάνει πάλι το θαύμα της και να περάσει στα ημιτελικά και μετά:
ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ
Ο ΑΓΙΑΞ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΟ
ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΩ!!!!
Γιατί αν η ΑΜΟ πάει τελικό θα το σηκώσει, μην έχετε καμία αμφιβολία επ' αυτού. Δε το συζυτώ σε περίπτωση που υπάρξει δυνατότητα ύπαρξης οπαδών.
Ειλικρινά δεν έχω αποφασίσει αν θα δω το ματς. Φοβάμαι πιο πολύ τον εαυτό μου και τις αντιδράσεις μου. Δε μπορούσαν να το βάζαν το μεσημέρι, είναι πιο εύκολο να κοιμηθείς. Όχι τίποτα άλλο σε περίπτωση πρόκρισης πάλι ολονυχτία θα χουμε.
Θα συμφωνήσω με τον σύνταυρο Tsimendos το μόνο που έχει να φοβιθεί η ΑΜΟ από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται βαζέλα είναι η κωλοφαρδά τους, τίποτα άλλο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ και το καταλάβαν αυτό καλά στο ματς του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο που το σκατό τους πήγε στην κάλτσα.
Είναι το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ματς της χρονιάς.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕ!!!
ΚΑΙ