Τι ώρα επιστρέφει η ομάδα και σε ποιό σημείο;;
Εγώ θέλω να μείνει η ομάδα Αθήνα να κάνει προπόνηση στη Γλυφάδα αύριο και να πάω να τους αποθεώσω. Να τους ευχαριστήσω για τις στιγμές και τα συναισθήματα που μας χαρίζουν. Για την υπερηφάνεια που νιώθουμε. Και άμα θέλει το μπουρδελάκι του καναλάρχη, ας ζητήσει να μείνει Αθήνα η ομάδα να παίξει σε όποιο γήπεδο θέλει το προσεχές ματς.
Τρέλα το βίντεο με όλη την ομάδα να πανηγυρίζει, να λένε για το κύπελλο μέσα στην Ήπειρο μας.
Πραγματική
Τ-Ρ-Ε-Λ-Α-Α-Α και
Π-Α-Ρ-Α-Ν-Ο-Ι-Α-Α-Α-ΑΤι κρίμα να μην μπορούμε να μαστε δίπλα τους, ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ και τα γαμημένα μέτρα ακόμα μια φορά. Αι σιχτίρ δηλαδή φέτος!
Η ομάδα μπαίνει σε κάθε ματς και νομίζεις ότι δεν είναι ο κλασσικός ΠΑΣ, αλλά κάποια άλλη ομάδα επιπέδου Μπαρτσελόνα, Μπάγιερν, Μάντσεστερ Σίτυ κλπ. Είναι μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω δει από τον ΠΑΣ. Αφού σκέφτομαι ώρες ώρες μήπως στο σύνθημα για τον ΨΥΧΙΑΤΡΟ το τροποποιήσουμε και λέμε και για ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ!
Ζούμε μια απίστευτη χρονιά φέτος γεμάτη συναισθήματα και συγκινήσεις που τις συγκρίνω ΑΝΕΤΑ με τις αντίστοιχες το καλοκαίρι το 2016, όταν και βγήκε η ΑΜΟ Ευρώπη. Πραγματικά στα ματς με τη χουντοβαζέλα ένιωθα όπως με Άλμααρ και ότι στον κόσμο του ΠΑΣ επικρατουσε ένας παροξυσμός, έστω και μέσα από τις οθόνες μας. Σήμερα ειδικά, προσωπικά δεν ήθελα να δω το ματς έχοντας τρομερό άγχος. Απλά είπα να δω τα πρώτα πέντε λεπτά. Που να το ξερα ότι η ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ μπει και θα τα κάνει όλα πουτάνα, όπως στο Περιστέρι. Έχω να πανηγυρίσω τόσο δυνατά ΓΚΟΛ, ίσως από το ΓΚΟΛ του Κόντε στο Περιστέρι με την Αλκμααρ. Η φωνή έχει κλείσει όπως τότε.
Στα δικά μου μάτια η ομάδα νοητά έγινε
ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ με τον κόσμο του Άγιαξ στα ματς με τη χουντοβαζέλα. Οι παίκτες νιώσαν στο πετσί τους την αδικία και την κοροϊδία από πλευράς ΕΠΟ σχετικά με το πρώτο ματς. Αντιλήφθηκαν τον αναβρασμό που επικρατούσε στην πόλη και στους οπαδούς του ΠΑΣ παντού. Λύγισαν μόνο για 66 δευτερόλεπτα και έπαιξαν σαν μάγκες 180 και κάτι λεπτά. Η υποδοχή της ΑΜΟ από τους οπαδούς που πήγαν στο ΠΕΑΚΙ λειτούργησε θετικά, κατάλαβαν ότι δεν είναι μόνοι τους σκυλιάζοντας ακόμα περισσότερο στο δεύτερο ματς. Ακόμα και ο ΧΒ έκανε κινήσεις δείχνοντας για πρώτη φορά τόσο άμεσα αντανακλαστικά, κάνοντας αγωγή για την παράνομη αλλαγή έδρας και ζητώντας ξένη διαιτησία. Ποιος περίμενε αλήθεια να τα κάνει αυτά μεταξύ μας?
Δε ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Να πάει η ομάδα τελικό είναι ένα όνειρο ζωής. Δύσκολο, αλλά θέλοντας να είμαι στο ίδιο μήκος κύμματος με τον
ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γιάννη Κάργα πλέον είναι
ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ Τα Όνειρα μας ταξιδεύουν και γίνονται Στόχοι.
Υ.γ.: Δεν έχω ιδεά πως θα μπορέσω να κοιμηθώ σήμερα, η υπερένταση δε λέει να φύγει.
ΚΑΙ