Mπράβο και συγχαρητήρια σε όλους - ΟΛΟΥΣ όμως - μα πάνω απ` όλα χίλια, και ακόμη περισσότερα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Απέραντη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ μας.
Τι κλάμα και αυτό εχθές...
Μια μέρα μετά και ακόμη προσπαθώ να το διαχειριστώ... Που θα πάει, μέχρι την επόμενη φορά θα έχω προλάβει να τα καταφέρω, και μετά ξανά μανά τα ίδια για τον τελικό...
Επειδή και στο ποδόσφαιρο οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
Είχα γράψει (
δεν έτρωγα σκατά καλύτερα...):
Έχω την αίσθηση οτι κανένας από τους Κρισμάν, Μιλι δεν θα ξεκινησει. Μάλλον με Παμλίδη στην κορυφή θα παίξουμε και στα πλάγια με Ελε και Μπρένερ. Για να τους σκάσουμε στο πρεσινγκ. Δε φαίνεται ομάδα που αντέχει πολύ τρέξιμο. Το μόνο που με φοβίζει είναι η κωλοφαρδία τους.
Εκ πρώτης όψεως, σωστή σκέψη. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι "κονταίνουμε" επικίνδυνα, και θα έχουμε ζήτημα τουλάχιστον στα στημένα σε βάρος μας, που φοβάμαι ότι θα είναι πολλά.
Αν και ο Παμλίδης το παλεύει με σχετική επιτυχία, Μπρένερ και Ελευθεριάδης είναι πιο κοντοί και από τον πλέον γνωστό, "διαπρεπή" - επιρρεπή δε και στη μαλακία - έλληνα κοντό , ο Κάστρο στα ψηλά ΔΕΝ..., και οι Καρτάλης και Ντομίγκεθ, δεν τους λες και "άρχοντες των αιθέρων", οπότε είναι βέβαιο ότι τα παιδιά της πίσω πεντάδας θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, πηδώντας - με τη βοήθεια και του "τρίτου ποδιού" τους - για όλη την ομάδα.
Μολονότι η παραπάνω τριάδα και εμένα, για το σκοπό που έχει επιλεγεί από τον Tsimendos, μου αρέσει, ίσως ο Κόουτς τη "σπάσει" - με Μιλι ή Λιάσο - για τις μάχες "αέρος αέρος", ειδικά απέναντι στα ψηλά κορμιά που έχουν οι βάζελοι...
Ήρθε μια μόνο γαμημένη στιγμή, που ο Παμλίδης είχε γίνει αλλαγή (-1 ικανός στο ψηλό παιγνίδι) με τον Νάουμετς (+1 κατηγορίας Μπρένερ και Ελευθεριάδη, στις μάχες του αέρα), ο Κάστρο ατυχώς, στη μοναδική χθεσινή ολιγωρία του, ΔΕΝ... (η μπάλα πέρασε από πάνω του), και φάγαμε γκολ από το πουθενά...
Ευτυχώς ο Γιαννίκαρος, μετά από λίγο πρόσθεσε τον Λιάσο και η σεμνή τελετή έληξε...
Μερικές σκόρπιες σκέψεις:
α) Αυτός ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ δεν δικαιούται μιας κλήσης στην Εθνική;;;
β) Μην ξανακούσω για υλικό Β' Εθνικής, όταν έχουμε 13-14 παίκτες που θα τους ήθελαν όλοι, και 4-5 που θα έβγαζαν μάτια ακόμη και στις - μη χέσω - μεγάλες ομάδες...
γ) Α ρε πρόεδρα πόσο σε σκέφτομαι - αν και δεν μπορώ να σε συμπονέσω... Τι το θελες εκείνο το τάξιμο για πριμ και τέτοιες αηδίες;;; Που θα μείνουν χρήματα τώρα για ανανεώσεις, και ειδικά για Λοντίγκιν, Ντομίγκεθ, Καρτάλη (ακόμη πιο ειδικά γι` αυτούς τους δύο) και Παμλίδη;;; Καλά κάνεις και δε μιλάς ποτέ. Βλέπεις τώρα τι παθαίνεις;;;
Για να μην παρεξηγούμαι βεβαίως, ασφαλώς και ο πρόεδρας αποτελεί μέρος της επιτυχίας. Να είμαστε δίκαιοι και σωστοί. Α, τα σύκα σύκα, και η σκάφη σκάφη...
Τι λέει ρε σεις στο ραδιόφωνο του Σκάι;;; "Τρομοκρατικό κτύπημα χθες το βράδυ στη Λ. Αλεξάνδρας, απέναντι από τη ΓΑΔΑ";;; "Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε επανεμφανισθείσα, παλιά οργάνωση που διατελούσε για χρόνια εν υπνώσει";;;
Άει σιχτίρ κωλόπαιδα που απειλείτε το
ποδοσφαιρικό καθεστώς της μπανανίας μας...
Υπέροχη μέρα σήμερα... Ρε σεις, πόσο θέλω να βρεθώ
με όλους σας στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, εκεί κατά το Μάη, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο....
Θέλω να αφιερώσω, αν μου επιτρέπεται, αυτή την πρόκριση στον αγαπημένο
φίλο μου - αν και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ από κοντά - CRIMSON GLORY (με κεφαλαία), γιατί - για μία ακόμη φορά, όπως τότε που ενώ όλοι μιλούσαν για υποβιβασμό, αυτός έβλεπε το μονοπάτι που οδηγούσε στην Ευρώπη - και τώρα το βλέμμα του κοιτάει μόνο ψηλά και μπροστά... Για σένα φίλε.
Και, όσον αφορά ένα "δίλημμα" στο οποίο αναφέρθηκε ένας ακόμη φίλος, εγώ απλώς έγραψα κάτι για τα θέλω μας και τον στόχο, ενώ ο υπέροχα ξεχωριστός Midnight είναι αυτός που, ανά τακτά διαστήματα, ταξιδεύει τα όνειρα όλων μας, βρίσκοντας νέες θάλασσες αλλά και απάγκια αραξοβόλια.
Και τέλος, εμπνεόμενος από τις τρεις αδελφές του Τσέχωφ, δεν μπορώ παρά να αναφωνήσω: "
στο ΟΑΚΑ αδελφοί μου, στο ΟΑΚΑ"