Δεν έχει σε εκτίμηση τον χβ και δεν του έχει εμπιστοσύνη. Αν όλα αυτά που λέει τα δεις υπό αυτό το πρίσμα θα καταλάβεις γιατί μιλάει για το βαζελο.
Μπακουλιέρε δεν ήθελα να κάνω το δικηγόρο σου απλά βαριέμαι αυτού του είιδους τις συζητήσεις που δε βγάζουν πουθενά.
Και για μια φορά κάνε υπομονή μέχρι το τέλος τις χρονιάς. Τότε αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, θα τον μπινελικώνουμε μαζί. Τώρα το μόνο που κάνεις είναι να προσπαθείς να σβήσεις την προσπάθεια των παιδιών που παίζουν μπαλάρα.
Απαντάω μόνο σε εσένα τσιμέντε και έμμεσα (ελπίζω) σε όσους έχουν ανοιχτά αυτιά. Οι Πασολέδες αγνοί μπορεί να ήταν αλλά ποτέ δεν ήταν ανόητοι.
Λοιπόν.
1. Θα λέω ελεύθερα τη γνώμη μου και δεν με νοιάζει καθόλου η γνώμη των άλλων. Λέω αυτά που καταλαβαίνω. Αν εσείς τα καταλαβαίνετε διαφορετικά δικαίωμά σας.
2. Στα περίπου 32 χρόνια που πάω γήπεδο, έχω δει άπειρες φορές την ομάδα μας να είναι πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο. Δυστυχώς όμως συνήθως το ματς έληγε Χ, λόγω διαιτητικών αποφάσεων. Μιλάω για τα εντός έδρας. Οπότε μην μου ξαναπεί κανείς πως μειώνω την ομάδα όταν λέω ότι ο βάζελος αν ήθελε να το πάρει το ματς ή έστω να πάρει το βαθμό δεν μπορούσε να κάνει τις διαιτητικές μαλαγανιές του, που τόσα και τόσα χρόνια έχω/έχουμε δει. Δεν πάει να είναι Βαρ, Μαρ, άμα θέλανε θα δίνανε πέναλτι όρθιο σαν αυτό που μας είχε καταλογίσει ένας ανεκδίκητος στην Καλλιθέα όταν πολλοί από εσάς που κράζετε ήσασταν νήπια.
Εκτίμηση κάνω, μπορεί να είναι λανθασμένη, μπορεί και όχι, θα δείξει στην πάροδο του χρόνου.
Η εκτίμησή μου λοιπόν είναι ότι η Βαζέλα δεν έχει τον παρά να βγει Ευρώπη. Και εδώ έρχομαι στο παρακάτω:
3. Άλλο άδεια για την Ελλάδα άλλο για την Ευρώπη. Το ξαναλέω. Ο φίλος Παστάκις ανέβασε ένα ωραίο pdf της ΕΠΟ. Το διαβάσατε; Όσοι δεν το διαβάσατε πηγαίνετε στη σελίδα 52.
Και το ερώτημά μου επανέρχεται:
Εμείς μπορούμε να την πάρουμε αυτή την άδεια;
Κρίσιμο ερώτημα για τα παιχνίδια που ακολουθούν στο Κύπελλο.
Αφήστε λοιπόν τις ανοησίες. Κανείς δεν μας απαγορεύει επειδή αγαπάμε την ομάδα να σκεφτόμαστε ελεύθερα.
Δεν θα επανέλθω. Το κουράσαμε.