Αποστολέας Θέμα: Αδειοδότηση 2021  (Αναγνώστηκε 5288 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Αδειοδότηση 2021
« στις: Παρ 05 Μάρ 2021 17:46 »
Ακόμη κάποιοι πιστεύετε τις δηλώσεις Χβ;

Να ρωτήσω και εγώ κάτι;

Αν πάρουμε το Κύπελλο θα παίξουμε Ευρώπη;

Και αν όχι, εννοώ δεν παίξουμε Ευρώπη, λόγω π.χ. άδειας, ποιες θα είναι οι συνέπειες;

Ρωτάω γιατί αν υπάρχουν συνέπειες, ποιος ο λόγος να χτυπήσει η ομάδα με κλήρωση που θα βρει απέναντί της τον Πρωταθλητή;

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 05 Μάρ 2021 17:52 από Mpakoulieros »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αδειοδότηση 2021
« Απάντηση #1 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 17:53 »

Να ρωτήσω και εγώ κάτι;

Και αν όχι, εννοώ δεν παίξουμε Ευρώπη, λόγω π.χ. άδειας, ποιες θα είναι οι συνέπειες;

Ρωτάω γιατί αν υπάρχουν συνέπειες, ποιος ο λόγος να χτυπήσει η ομάδα με κλήρωση που θα βρει απέναντί της τον Πρωταθλητή;

Το διορθώνω:

Ρωτάω γιατί αν υπάρχουν συνέπειες, ποιος ο λόγος να χτυπήσει η ομάδα μια κλήρωση στα ημιτελικά π.χ. με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ, όταν κατά πάσα πιθανότητα θα βρει απέναντί της τον Πρωταθλητή στον τελικό;

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 17:58 »
Tι θα γίνει άμα βρούμε στον τελικό τον πρωταθλητή;Θα του κόψουμε το ντάμπλ αυτό θα γίνει!!!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #3 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 18:38 »
Άλλο αυτά που λέει και άλλα αυτά που κάνει..... Δεν είπε ούτε απαίτησε κανένας να κρατάει ο ΠΑΣ τους παίκτες και να μην πουλάει, αλλά αυτός οπουδήποτε, για οποιονδήποτε, οποτεδήποτε πουλάει τον κάθε παίκτη μόλις σκάσει πρόταση! Και ρωτάω, ο Αστέρας, ο Ατρομητος, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Αθηνών δεν βγάζουν παίχτες??? Κυρίως οι 2 πρώτες ομάδες που ανέφερα πως έχουν καταφέρει να τερματίζουν κάθε χρόνο 6οι-8οι και που και που να φθάνουν ημιτελικά στο κύπελλο?? Αυτοί δεν έχουν παίχτες να τους πάρουν οι άλλες ομάδες?? Μόνο τους δικούς μας θέλουν?? Αυτοί πως μπορούν να κρατάνε παραπάνω από μας κάποιους παίχτες τους και να βρίσκουν άλλους στο επίπεδο τους πάνω κάτω να τους αντικαθιστουν και εμείς πρέπει κάθε 2 χρόνια να ξεκινάμε με ροστερ Β εθνικής????

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 18:39 »
Ο κυπελλούχος παίζει Ευρώπη απ όσο γνωρίζω. Τώρα αν δεν πάρεις άδεια απλά δεν παίζεις στα προκριματικά του Γιουροπα Λιγκ. Τώρα σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω ποιος παίρνει τη θέση σου. Μάλλον ο πέμπτος των πλέι οφ, αν ο πρωταθλητής ήταν και φιναλίστ στον τελικό και όχι ο φιναλίστ. Όποιος ξέρει σίγουρα ας μας πει αν και είναι νωρίς για τέτοια σενάρια. Ας πάμε τελικό και βλέπουμε τα σενάρια.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 18:50 »
Προφανώς ο Mpakoulieros αναρωτιέται γιατί να χτυπήσουμε πρόκριση στον ημιτελικό σε πιθανή κλήρωση με ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ όταν από την άλλη σχεδόν σίγουρα θα πάει τελικό ο Ολυμπιακός. Και το ρωτάει αυτό διότι το κύπελλο σημαίνει Ευρώπη και για να βγεις Ευρώπη θες άδεια αλλά είχε ακουστεί ότι αν δε βγάλεις την άδεια πέφτεις

Λοιπόν αρχικά ας φτάσουμε τελικό και βλέπουμε. Δεύτερον αν είσαι φιναλίστ με κάποιον που έχει ήδη εξασφαλισμένο το εισιτήριο όχι δεν παίρνεις εσύ το άλλο εισιτήριο αλλά ο 4ος του πρωταθλήματος. Έχει καταργηθεί το προνόμιο αυτό για τον φιναλίστ

Τέλος δεν ξέρω αν ισχύει ότι αν δε βγάλουμε άδεια πέφτουμε αλλά... Ας πάρουμε κύπελλο και ας πέσουμε για μένα. Επίσης δεν νομίζω να μην μπορούμε να βγάλουμε άδεια. Τα συμβόλαια είναι μικρά, ο χορηγός car.gr έβαλε λεφτά και σε πιθανή έξοδο πιστεύω θα βοηθήσει και τέλος αν πάρουμε κύπελλο όλο και κάτι θα κάνουμε για να βρούμε τα οικονομικά. Στην ανάγκη κάνουμε και έρανο. Τόσοι λεφταδες Γιαννιώτες υπάρχουν

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 18:59 »
Από που προκύπτει οτι τα οικονομικά φέτος είναι τραγικά; και ομάδα που δεν παίρνει άδεια δεν πέφτει. Άλλαξε ο νόμος για το βάζελο. Δεν ξέρω αν ξαναλλαξε από τότε.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #7 στις: Παρ 05 Μάρ 2021 19:04 »
Και εγώ δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει θέμα με άδειες κτλ. Αλήθεια γιατί να υπάρχει και τέτοιο πρόβλημα? Πέρυσι δεν πήραμε? Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας πει

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 13:05 »

Να ρωτήσω και εγώ κάτι;

Το διορθώνω:

Ρωτάω γιατί αν υπάρχουν συνέπειες, ποιος ο λόγος να χτυπήσει η ομάδα μια κλήρωση στα ημιτελικά π.χ. με την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ, όταν κατά πάσα πιθανότητα θα βρει απέναντί της τον Πρωταθλητή στον τελικό;
Φίλε μπακουλιέρο υπάρχει περίπτωση να δούμε την ομάδα μας σε ένα τελικό ή πόσο μάλλον να σηκώνει έναν τίτλο και θα σκεφτόμαστε αν μπορούμε να πάρουμε άδεια;
Αν γίνει και περάσουμε στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία μας μαζί με τα παιχνίδια με την οντ.
Ας πάρω το κύπελλο κι ας ξεκινήσω απο Γ πάλι, δε θα με πείραζε καθόλου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 13:15 »

Να ρωτήσω και εγώ κάτι;

Το διορθώνω:

Φίλε μπακουλιέρο υπάρχει περίπτωση να δούμε την ομάδα μας σε ένα τελικό ή πόσο μάλλον να σηκώνει έναν τίτλο και θα σκεφτόμαστε αν μπορούμε να πάρουμε άδεια;
Αν γίνει και περάσουμε στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία μας μαζί με τα παιχνίδια με την οντ.
Νομίζω απλά πρέπει να είμαστε κάπως πιο προσγειωμένοι.Ο Χβ μας είναι γνωστός τόσα χρόνια.Δεν αποτελεί έκπληξη.Βασικά είναι έκπληξη που τώρα τελευταία προσπαθεί λίγο να γίνει σωστός πρόεδρος.Βλέπουμε να υπάρχει λίγο σφυγμός.Είναι υπό συνεχή κρίση για ότι κάνει στην ομάδα.Είτε θετικά είτε αρνητικά.Ο καθένας τα αξιολογεί.Από την άλλη προφανώς δεν θα ήθελα να δω τον ΠΑΣ να κατακτάει το κύπελλο και την άλλη μέρα να πάει στην Γ εθνική.Ούτε αυτό με γεμίζει.Η ομάδα να έχει μια συνέχεια.Αυτό πρέπει να γίνει άσχετα που θα φτάσει φέτος η ομάδα στο κύπελλο ή και στο πρωτάθλημα.

Ο Χβ,όπως και κάθε πρόεδρος,περνάει καθημερινές και συνεχείς εξετάσεις από τον κόσμο.Στο χέρι του είναι να περάσει το σύστημα αδειοδότησης του κόσμου του ΠΑΣ,αν και κάτι τέτοιο μοιάζει μακρινό όνειρο αυτήν την στιγμή.Θέλει πολύ δουλειά.Πράγματα και θαύματα.Όλοι μας ας απολαύσουμε την φετινή ομάδα.Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα κρατήσει πολύ.Αυτή η ομάδα του ΠΑΣ μπορεί να χτιστεί και να πετύχει σπουδαία πράγματα σε βάθος χρόνου.Όμως αυτό είναι δουλειά του αρχιμάστορα και δεν ξέρω αν Θέλει ή αν έχει τις δυνατότητες.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 06 Μάρ 2021 13:23 από fon7 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 13:32 »
Ερώτηση: ποιός από εσάς αν είχε τα λεφτά, θα επένδυε χτίσιμο ομάδας σε κάποιον από τους προηγούμενους προπονητές;
Δική μου απάντηση, μόνο στο συγκεκριμένο. Δε θα αναλύσω το γιατί, είναι προφανές. Δεν ξέρω βέβαια αν θα το κάνει ο χβ. Στη θέση του θα πόνταρα τα πάντα εδώ. Έφτιαξε μια ομάδα στη β και φέτος θα μπορούσε να πουλήσει σχεδόν όλους τους παίκτες της ομάδας, με λίγα ή πολλά. Μιλάμε για επένδυση με πολύ χαμηλό ρίσκο. Περιμένω να δω. Το τέλος της χρονιάς θα κρίνει τα πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 19:27 »
Μαζί σου είμαι ΑΛΛΑ

Μάλλον ξεχνάς τη χρονιά Όγιος.

Ο ίδιος έκανε κουμάντο. Την κατάληξη τη θυμάσαι;
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 06 Μάρ 2021 22:32 »

Να ρωτήσω και εγώ κάτι;

Το διορθώνω:

Αδερφέ το θέμα δεν είναι τι πειράζει εσένα ή εμένα

Αλλά τι πειράζει την τσέπη του ήπιου.
Τέλος πάντων.
Ας μην μιζεριαζουμε σήμερα.Τριτη σειρά νίκη στα βαζελια ελάχιστοι την θυμούνται ξανά.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 00:06 »
Σόρρυ φιλαράκι αλλά αν υπήρχε μία χρονιά που ο συγκεκριμένος επένδυσε ήταν εκείνη μετά τον Ογιος. Το κακό είναι οτι επένδυσε σε κουτσάλογα. Με τον μπαρμπαγιώργο. Είχαμε νομίζω 35 παίκτες ρόστερ. Και καλές μεταγραφές οι οποίες αποδείχθηκαν παλτάρες. Ήταν η χρονιά του μεγάλου ψειρίσματος. Και αυτή η χρονιά μας έφερε στο σημείο που ήμασταν προ 5ετίας που δεν είχαμε μαντήλι για να κλάψουμε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 00:44 »
Σόρρυ φιλαράκι αλλά αν υπήρχε μία χρονιά που ο συγκεκριμένος επένδυσε ήταν εκείνη μετά τον Ογιος. Το κακό είναι οτι επένδυσε σε κουτσάλογα. Με τον μπαρμπαγιώργο. Είχαμε νομίζω 35 παίκτες ρόστερ. Και καλές μεταγραφές οι οποίες αποδείχθηκαν παλτάρες. Ήταν η χρονιά του μεγάλου ψειρίσματος. Και αυτή η χρονιά μας έφερε στο σημείο που ήμασταν προ 5ετίας που δεν είχαμε μαντήλι για να κλάψουμε.

Ακόμη αυτή η χρονιά μας κοστίζει; Ελεος βρε παιδιά.Απο τότε έχουμε 9 χρόνια σκουπρολιγδα,μεταγραφές εκατομμυρίων,τηλεοπτικά,μνημονιακες ομάδες στο φουλ κ.ο.κ..
Δεν ζητάμε καν μεταγραφές.Ζηταμε τα στοιχειώδη.Υποδομες,σεβασμό στον κόσμο και την ομάδα και όταν γίνεται όταν όπως φέτος μια μικρή υπερβασουλα.
Δηλαδή ούτε σπόρια δεν ζητάμε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 11:46 »
Μπακουλιερε μίλησα για 5 χρόνια πριν. Που είδες το σήμερα και το χθες δεν το έχω καταλάβει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 07 Μάρ 2021 12:01 »
Ο Πανιώνιος που δεν αδειοδοτήθηκε την σεζόν 2018-19 γιατί δεν μπήκε σε ρύθμιση για χρέη στην εφορία τιμωρήθηκε με -6 και περιορισμούς σε μεταγραφές για την σεζόν 2019-20.Αυτό μάλλον ισχύει τώρα.

Την ίδια τιμωρία είχε και ο Παναθηναϊκός την σεζόν 2018-19.Τότε ήταν που άλλαξε ο κανονισμός για να σωθεί ο Παναθηναϊκός.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 07 Μάρ 2021 12:05 από fon7 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 13:00 »
Εγώ ρωτάω ξανά.

Δεν ρωτάω ειρωνικά. Ρωτάω προκειμένου να απαντήσει κάποιος τεκμηριωμένα και σωστά γιατί δεξιά και αριστερά ο καθένας λέει ότι θέλει.

Αν πάμε τελικό και το σηκώσουμε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα βγούμε Ευρώπη. Το εισιτηριάκι για το Γιουρόπα έστω και το Κονφερενς στοιχίζει πάνω από δυο εκατομμυριάκια. Άδειες κτλ.

Οπότε ρωτάω:

Αν παίξουμε τελικό με Γαύρο και δεν το σηκώσουμε βγαίνουμε Ευρώπη;
Αν βγούμε και δεν πάρουμε άδεια από Ουέφα είστε σίγουροι ότι δεν πέφτουμε κατηγορία; Σας το λέω επειδή νομίζω ότι οι κανόνες έχουν αλλάξει.

Σημειώνω ότι άλλη η άδεια της ΕΠΟ άλλη της Ούέφα. Καλά αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Αν ισχύουν τα παραπάνω τότε τελείωσε ήδη η υπόθεση πρόκρισης κυπέλλου.
Αν όχι, προσωπικά δεν με νοιάζει η Ευρώπη αν είναι να πάρουμε Κύπελλο αλλά δεν θέλω να πέσουμε κατηγορία.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 13:36 »
Αν πάμε τελικό και δεν το σηκώσουμε ΔΕΝ βγαίνουμε Ευρώπη.

Αν βγούμε Ευρώπη σηκώνοντάς το, από πού προκύπτει ότι δεν παίρνουμε άδεια;

Και έτσι πάντως να είναι, προτιμώ να πάρουμε κύπελο και ας πέσουμε κατηγορία.
Άλλωστε δεν μας κρατάει η β'.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 13:46 »

Δεν μας ενδιαφέρει τι θες εσύ αλλά οι διοικούντες της ομάδας. Αυτοί αποφασίζουν.
Μην απαντάς συνέχεια σε όλα τα ποστ, από την αστυνομική βία, τη χούντα έως τον Χβ με το πως βλέπεις εσύ τα πράγματα αλλά με το πως είναι.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 13:50 »
Μπακουλιερε μίλησα για 5 χρόνια πριν. Που είδες το σήμερα και το χθες δεν το έχω καταλάβει.
Γενικά μίλησα φιλαράκι.

Απλά πιάστηκα από το ποστ σου για να το πω.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 15:12 »
Εγώ ρωτάω ξανά.

Δεν ρωτάω ειρωνικά. Ρωτάω προκειμένου να απαντήσει κάποιος τεκμηριωμένα και σωστά γιατί δεξιά και αριστερά ο καθένας λέει ότι θέλει.

Αν πάμε τελικό και το σηκώσουμε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα βγούμε Ευρώπη. Το εισιτηριάκι για το Γιουρόπα έστω και το Κονφερενς στοιχίζει πάνω από δυο εκατομμυριάκια. Άδειες κτλ.

Οπότε ρωτάω:

Αν βγούμε και δεν πάρουμε άδεια από Ουέφα είστε σίγουροι ότι δεν πέφτουμε κατηγορία; Σας το λέω επειδή νομίζω ότι οι κανόνες έχουν αλλάξει.

Σημειώνω ότι άλλη η άδεια της ΕΠΟ άλλη της Ούέφα. Καλά αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Αν όχι, προσωπικά δεν με νοιάζει η Ευρώπη αν είναι να πάρουμε Κύπελλο αλλά δεν θέλω να πέσουμε κατηγορία.

Για εξήγησέ μας λίγο 2-3 πραγματάκια:
1. Από που προκύπτει ότι αν πάρουμε το κύπελλο δεν θα βγούμε Ευρώπη;
2. Το εισιτηριάκι για το Γιουρόπα έστω και το Κονφερενς στοιχίζει πάνω από δυο εκατομμυριάκια, όπως λες. Κάνε μια ανάλυση. Εγώ με το μυαλό μου πίστευα ότι η ομάδα θα βγάλει λεφτά από τη συμμετοχή της στα ευρωπαικά κύπελλα και εσύ λες ότι θα πληρώσει για να συμμετάσχει;
3. Είπε ο πρόεδρος ότι δε θα πάρει αδειοδότηση;

Το σίγουρο πάντως απ΄ όσο ξέρω είναι ότι ο φιναλίστ του κυπέλλου σίγουρα δε βγαίνει Ευρώπη. Μόνο άμα το σηκώσεις βγαίνεις.
Και επίσης κανείς δε θέλει να πέσει η ομάδα, αν όμως είναι να διαλέξω θα πάρω το κύπελλο που μένει παντοτινά στην τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 15:23 »

Δεν μας ενδιαφέρει τι θες εσύ αλλά οι διοικούντες της ομάδας. Αυτοί αποφασίζουν.
Μην απαντάς συνέχεια σε όλα τα ποστ, από την αστυνομική βία, τη χούντα έως τον Χβ με το πως βλέπεις εσύ τα πράγματα αλλά με το πως είναι.

Ούτε κι εμένα με ενδιαφέρει τι θες εσύ αλλά εσύ είπες την προτίμησή σου. Θα μου απαγορεύσεις να πω εγώ τη δικιά μου;
Και τι σε πειράζει αν απαντάω σε ποστ; Κουμάντο θα μου κάνεις; Ή δεν αποδέχεσαι την ελευθερία του λόγου;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 15:50 »
Εγώ ρωτάω ξανά.

Οπότε ρωτάω:

Για εξήγησέ μας λίγο 2-3 πραγματάκια:
1. Από που προκύπτει ότι αν πάρουμε το κύπελλο δεν θα βγούμε Ευρώπη;
2. Το εισιτηριάκι για το Γιουρόπα έστω και το Κονφερενς στοιχίζει πάνω από δυο εκατομμυριάκια, όπως λες. Κάνε μια ανάλυση. Εγώ με το μυαλό μου πίστευα ότι η ομάδα θα βγάλει λεφτά από τη συμμετοχή της στα ευρωπαικά κύπελλα και εσύ λες ότι θα πληρώσει για να συμμετάσχει;
3. Είπε ο πρόεδρος ότι δε θα πάρει αδειοδότηση;

Το σίγουρο πάντως απ΄ όσο ξέρω είναι ότι ο φιναλίστ του κυπέλλου σίγουρα δε βγαίνει Ευρώπη. Μόνο άμα το σηκώσεις βγαίνεις.
Και επίσης κανείς δε θέλει να πέσει η ομάδα, αν όμως είναι να διαλέξω θα πάρω το κύπελλο που μένει παντοτινά στην τροπαιοθήκη του συλλόγου.
Απάντηση:
1. Γιατί δεν θα έχουμε άδεια. Την κανονική εννοώ όχι τις μούφα που δίνει η ΕΠΟ έπειτα κάθε είδους πιέσεις (βλ. Πανιώνιος).
2. Η άδεια αδερφέ θέλει λεφτά. Εκεί δεν θέλει μπακαλόχαρτα και όχι ξέχασα, άργησα κτλ. Και αυτά κοστίζουν. Ίσως στην κατάσταση που ήμαστε να θέλουμε πάνω από δύο εκατομμύρια ίσως λιγότερα. Ποιος ξέρει σίγουρα να πεί; Αναμφισβήτητα όμως θέλουμε ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσό.
Σίγουρα θα βγάλουμε αλλά πριν βγάλεις λεφτά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τζέπη. Είσαι σίγουρος ότι ο θκος μας θα το βάλει; Και μάλιστα τόσο βαθιά;
3. Είπε ότι θα πάρει αδειοδότηση για Ευρώπη;
Το χω ξαναπεί. Ο πρόεδρος είναι έξυπνος άνθρωπος. Υποθέτω ότο έχει τις άκρες του. Φιλικό κόμμα κυβερνάει...Οπότε στην Ελλάδα κάνουμε σχεδόν ότι θέλουμε. Ευρώπη όμως φίλε αν δεν πληρώσεις δεν...
Δεν θα το κάνω πιο λιανα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 08 Μάρ 2021 15:53 από Mpakoulieros »

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δευ 08 Μάρ 2021 15:58 »
Τι έχει αλλάξει απο την χρονιά που παίξαμε ευρώπη και πήραμε άδεια και φέτος πιστεύεις ότι δε θα πάρουμε;
Έχουμε περισσότερα χρέη;
Χρωστάμε σε παίχτες;
Δεν έχει βγάλει λεφτά τόσα χρόνια;
Ξέρεις κάτι ή κάνεις υποθέσεις;

Όλες οι ομάδες της ελλάδας σκοτώνονται να βγουν ευρώπη για να βγάλουν λεφτά κι εμείς θα χάσουμε;