Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85580 φορές)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #500 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 13:23 »
Λίγο πριν με ξυπνήσει το κλιματιστικό BEIZANI, κάπως έτσι ονειρευόμουν την ομάδα μας, έτοιμη για μια σαιζόν 50 παιγνιδιών (και) γεμάτη, με τα play offs και τον τελικό κυπέλλου:
Τερματοφυλακες:                      ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ – ΣΟΥΛΗΣ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Δεξια μπακ (χαφ;)                     ΣΑΛΙΑΚΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Αριστερά μπακ (χαφ;)                ΠΕΕΡΣΜΑΝ – ΡΙΖΟΣ
Σεντερ μπακ                              ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ – ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ – ΚΑΡΓΑΣ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
Δεξιά/ τα πάντα όλα                   ΜΠΡΕΝΕΡ
Αριστερά/τα πάντα όλα               ΠΗΛΙΟΣ
Αμυντικοί μέσοι                          ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ – ΣΙΟΝΤΗΣ – ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Κεντρικοί μέσοι                          ΝΤΟΜΙΓΚΕΘ – ΛΙΑΣΟΣ – ΤΡΙΑΔΗΣ Α.
Κεντρ. μέσος-μεσοεπιθ/κός         ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Επιθετικοί μέσοι                         ΛΩΛΗΣ – ΚΥΡΚΟΣ
Επιθετικοί (από δεξιά)                ΠΕΡΕΑ – ΣΝΑΙΝΤΕΡ
Επιθετικοί (από αριστερά)           ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ – ΤΡΙΑΔΗΣ Π.
Σέντερ φορ                                ΚΟΝΤΕ – ΜΙΛΙΝΤΣΕΑΝΟΥ - ΜΙΝΑ

Μετά. άει με πήρε σιμά το ρεύμα και ξύπνησα ...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #501 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 14:10 »
ΜπαμΠΑΣ ο Μπειζανης άρχισε τα χουβαρνταλίκια. Αγόρασε παίκτη όπως όλα δείχνουν. Κουίζ: πόσα χρόνια είχε να δώσει λεφτά για αγορά ποδοσφαιριστή;

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #502 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 15:01 »
ΜπαμΠΑΣ ο Μπειζανης άρχισε τα χουβαρνταλίκια. Αγόρασε παίκτη όπως όλα δείχνουν. Κουίζ: πόσα χρόνια είχε να δώσει λεφτά για αγορά ποδοσφαιριστή;

Ποιον αγορασε ;

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #503 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 15:16 »

Ποιον αγορασε ;

Τον Περέα λένε. Έδωσε και ένα ποσό στο βαζελο για να τον αγοράσει. Τώρα αν ήταν λεφτά ή τενεκέδες με λάδι και φέτα δεν μας το διευκρινησαν.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #504 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 16:41 »
Που γραφεται αυτο ; Εγω διαβασα οτι αν ερθει θα παραχωρηθει ως ελευθερος , με τους βαζελους να κρατανε σεβαστο ποσοστο απο πιθανη πωληση .

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 16:46 »
Που γραφεται αυτο ; Εγω διαβασα οτι αν ερθει θα παραχωρηθει ως ελευθερος , με τους βαζελους να κρατανε σεβαστο ποσοστο απο πιθανη πωληση .
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2024674/pas-giannina-oristiki-i-metagrafi-toy-perea

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 17:06 »
Οικοπεδο στην Περαια αγορασε ο προεδρος οχι τον Περεα

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 19:31 »
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Tlaloc

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 20:37 »
Νέος υπό δοκιμή παίκτης για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μεσοαμυντικό ο οποίος αγωνιζόταν σε διάφορες κατηγορίες της Γερμανίας.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει περισσότερα στοιχεία ωστόσο οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για Άγγλο παίκτη (με κάθε επιφύλαξη).

https://www.sportsioannina.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%cf%85%cf%80%cf%8c-%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%ae-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%83/

α ρε τα τζιμάνια της αθλητικογραφίας στη πόλη, άλλη μια φορά στην αιχμή του ρεπορτάζ  :mono:
Ποτέ δε ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι να έρθει η στιμή, που το να έισαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή ........
Bob Marley....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 21:19 »
https://www.transfermarkt.com/osayamen-osawe/profil/spieler/173593

Αυτός είναι ο παίκτης.
Επιθετικός.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 21:20 »
Δοκιμάζεται ο Νιγηριανός Οσάουε (video)
Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται από χτες στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Νιγηριανό επιθετικό Οσάγιαμεν Οσάουε που έρχεται από τη Γερμανία και αποτελεί προφανώς επιλογή του Ηρακλή Μεταξά.

Ο Οσάουε είναι 27 χρονών, γεννημένος στις 3 Σεπτεμβρίου 1993 και έχει ύψος 1,81. Είναι κάτοχος αγγλικού διαβατηρίου και δεξιοπόδαρος.

Ο Οσάουε πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στην Αγγλία και στις ακαδημίες της Μπλάκμπερν και στη συνέχεια στην Άκρινγκτον. Ακολούθησαν οι Χάιντ και η Σάουθπορτ που ήταν ο τελευταίος του σταθμός στη Μεγάλη Βρετανία.

Από εκεί πήρε μεταγραφή για τη Χάλεσερ της Γερμανίας, με την οποία είχε δύο πολύ πετυχημένες σεζόν με 77 συμμετοχές συνολικά, 23 γκολ και 12 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2016 τον απέκτησε η γερμανική Καιζερλάουτεν και σε 59 συμμετοχές πέτυχε 15 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 πήγε στον Ίνγκολσταντ και είχε 16 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα 2, αλλά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Τον Ιανουάριο του 2019 μεταγράφηκε στην Ίρντιγκεν και μέτρησε 42 συμμετοχές στην Γ κατηγορία της Γερμανίας με 10 γκολ και 6 ασίστ.

Το κακό με τον Νιγηριανό επιθετικό υπάστη ρήξη συνδέσμου την περσινή χρονιά και έχει να αγωνιστεί από τις 20 Οκτωβρίου του 2020.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 21:22 »
https://www.transfermarkt.com/sherwin-seedorf/profil/spieler/411544

Δοκιμαζεται.

Μακρινός συγγενής του μεγάλου Ζέεντορφ (χωρίς πλάκα)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 21:23 »
Μακρινός του συγγενής είναι αλλά δοκιμάζεται;

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 21:24 »
Όχι. Ο Οσαουε είναι αυτός που δοκιμάζεται.
Επίσης ο Περέα πριν μια ώρα ανέβασε στορυ από το Κορωπί με μπλούζα Παναθηναϊκού....μας τρολαρουν. :P

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 21:27 »
O Οσαουε ειναι τελικα. Στα πηγαδακια της προπονησης για Seedorf λεγανε παντως.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 21:48 »
Για να δοκιμάζεται και άλλος επιθετικός μάλλον στράβωσε η δουλειά ή με κοντε ή με περεα...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 22:35 »
Εγώ για ακόμα μια φορά αυτόν για σέντερ φορ δεν τον είδα. Δεν είχε το χάρισμα του γκολτζη και φαινόταν στις φάσεις του διτερματος επειδή κινούνταν σαν πλάγιος παρόλο που ο Μεταξάς τον είχε μπροστά.
Σαν σώμα είναι πολύ παρόμοιος με τον Μπερτρα και νομίζω θα παίζει και αυτός δεύτερος επιθετικος.

Στο διτερμα ο Μεταξάς είχε μπροστά τον καινούργιο και δεξιά χαφ τον Σνάιντερ. Οπότε μπορει να αποκτηθεί αυτός για δεύτερος επιθετικος γιατί ο Γερμανός θα αγωνίζεται στα άκρα. Θα δούμε τι θα γίνει.

Γενικά ο καινούργιος μου φάνηκε ίδιος με τον Μπερτρα σε σωματοδομή αλλά καλύτερος τεχνικά. Αφενός ως πρώτη μέρα κινήθηκε σε ρηχά νερά αλλά αφετέρου σε μια ενέργεια που επιχείρησε έτρεξε ωραία στο χώρο και γύρισε όμορφα την μπάλα ενώ έβγαλε και ολόκληρο το πρόγραμμα.

Όσο αφορά τον Κόντε από ότι έμαθα το έλαβε το βιντεάκι που φωνάζουμε Πέδρο Κοντε ΟΕ ΟΕ ΟΕ και συγκινηθηκε :P
Τώρα το αν θα έρθει είναι άλλο σενάριο...

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #518 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 23:12 »
Δε θέλουμε να συγκινείται μόνο ο Πεδρο, θέλουμε να έρθει στη Γιαννεναρα ώστε να συγκινηθουμε παρέα και να πέσουν τα τσιμέντα.

Να πούμε και μεις ρε φουστη μου ότι πήγαμε αεροδρόμιο για ένα παίκτη-είδωλο και να ξεσπάσει ο κόσμος σε συνέχεια των σκηνικών εορτασμού των 55 χρόνων.

Πεδρο γύρνα πίσω δε μας φτάνει μόνο το "ή έστω τηλεφώνα".

:pas: ΚΑΙ  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 23:27 »
Ο ΧΒ πάντως είπε ότι θα κοιτάξει πρώτα να βρει συμβόλαιο στα Εμιράτα και αν δεν βρει κάτι και επιστρέψει Ευρώπη τότε θα ρθει στον ΠΑΣ.

Εν ολίγοις αυτό μπορεί να κρατήσει εβδομάδες ακόμα μιας και η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε.

Ελπίζω μέχρι τέλη Ιουλίου να χει ξεκαθαρίσει το θέμα Κόντε γιατί μετά δύσκολα θα προλάβουμε να βρούμε αξιόλογο φορ αν φάμε άκυρο.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 23:48 »
Θέλω πάρα μα πάρα πολύ να έρθει ο κοντε στην ομάδα, όπως και όλοι φαντάζομαι, αλλά δεν γίνεται να περιμένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα δεν είναι κανενός το μπακ απ και με στεναχωρεί το γεγονός ότι ένας τόσο αγαπητός παίκτης έχει την ομάδα σαν δεύτερη επιλογή. Θέλω να ελπίζω ότι θα πει το ναι σύντομα για να γίνει πανικός αλλά με καθησυχάζει το γεγονός ότι ο μεταξάς έχει αρχίσει να χτίζει την επίθεση της ομάδας ανεξαρτήτως υπόθεσης κοντε.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Τετ 14 Ιούλ 2021 00:29 »
Θέλω πάρα μα πάρα πολύ να έρθει ο κοντε στην ομάδα, όπως και όλοι φαντάζομαι, αλλά δεν γίνεται να περιμένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα δεν είναι κανενός το μπακ απ και με στεναχωρεί το γεγονός ότι ένας τόσο αγαπητός παίκτης έχει την ομάδα σαν δεύτερη επιλογή. Θέλω να ελπίζω ότι θα πει το ναι σύντομα για να γίνει πανικός αλλά με καθησυχάζει το γεγονός ότι ο μεταξάς έχει αρχίσει να χτίζει την επίθεση της ομάδας ανεξαρτήτως υπόθεσης κοντε.

Με ποιον ακριβως την χτιζει την επιθεση φιλε ;
Με τον Γερμανο των δυο γκολ σε δυο χρονια , που ακομη ψαχνουμε την θεση του ;
Με τον Μιλι ;
Με τον Γροσδανη ;
Με τον Τριαδη που δεν θα θυμαται και ο ιδιος σε ποια θεση παιζει κανονικα επειτα απο ενα-δυο χρονια στην … Ινδια και εξι μηνες στο σπιτι ;

Δυσκολο παζλ το φετεινο . Οχι μονο για την επιθεση αλλα ( ισως και πιο δυσκολο ) για τα χαφ .
Πιστευω πολυ στον Μεταξα . Και ελπιζω να ερθουν και αλλοι παικτες , οπως επισης και να φυγουν καποιοι καθως το ροστερ γινεται αναιτια μεγαλο .
Αλλα μεχρι σημερα δεν νομιζω οτι ο Προπονητης εχει στα χερια του τα καταλληλα εργαλεια για να χτισει την ομαδα οπως θελει.

Προσωπικη αποψη , μεχρι σημερα , ελπιζοντας να διαψευστω πανηγυρικα αυριο .
Και κυριως απο τους παικτες . Οπως συνεβη πχ με Παμλιδη ο οποιος μου βουλωσε το στομα κανονικα .

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Τετ 14 Ιούλ 2021 00:47 »
Ο Schneider έπαιζε 4 χρόνια στην β γερμανίας πριν έρθει. Αν παίξουμε φιλικό με β γερμανίας δεν ξέρω και εγώ πόσο θα έρθει. Με 2 γκολ στην κέρκυρα φέραμε και τον παμλίδη και τον κάναμε μάγκα
Ο Osawe έχει και αυτός καλό βιογραφικό με παρουσίες στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αρκετά γκολ στην 3η γερμανίας (ξαναθυμίζω την διαφορά επιπέδου με το παράδειγμα "καρτάλης"), αλλά και παρουσίες και γκολ στην β γερμανίας + τις συστάσεις του μεταξά
Ο Perea είναι σε ηλικία που μπορεί να βελτιωθεί, έχει δύναμη και ταχύτητα και αν έρθει θα έχει και κίνητρο να δείξει ότι αξίζει
Και έχεις και τον μιλι που ναι οκ συμφωνώ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί μετά την πρώτη του ολόκληρη προετοιμασία με την ομάδα και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει σε μερικές περιπτώσεις.

Ναι, ίσως κάποιοι να μην είναι τόσο καλοί ή να μην έρθουν ή τελικά να προορίζονται για άλλες θέσεις αλλά μην μου λες ότι πριν με παμλίδη ελευθεριάδη και κριζμαν ήμασταν σε καλύτερη μοίρα. Για τα χαφ συμφωνώ πως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να τα καλύψουμε πλήρως.

Άσχετο: ξέρει κανείς τι γίνεται με ναουμετς;

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #523 στις: Τετ 14 Ιούλ 2021 00:55 »
Εγώ ΑΝ έρθει ο Περεα, και φυσικά ΑΝ έρθει ο Κοντε με τους υπολοίπους που ήρθαν ή θα έρθουν (που δοκιμάζονται τώρα εννοώ), νομίζω με κάθε επιφύλαξη, ότι μπροστά θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι από πέρυσι και θα φανεί θέλω να πιστεύω αυτή η διαφορά. Τώρα  για Σνάιντερ και τον σημερινό ποδοσφαιριστη που δοκιμάζεται, υπάρχουν και θετικά και αρνητικά στην μέχρι τώρα πορεία τους, στο βιογραφικό τους (καλά δεν περίμενα να αλλάξει φέτος ο ΧΒ και να μας φέρει παίκτες Bundesliga πχ), αλλά εμπιστεύομαι και εγώ τον Μεταξά για να τους δεχτεί στην ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Τετ 14 Ιούλ 2021 04:17 »
Κάποιες γενικές σκέψεις μου πάνω στα δρώμενα της ομάδας:

- διαφωνώ λίγο με το ότι ο Κόντε μας θεωρεί δεύτερη επιλογή. Είμαι σίγουρος ότι μας αγαπάει όσο καμία άλλη ομάδα αλλά νταξει να μην τρελαθουμε. Αν εκεί του δίνουν σβηστά τα 600 χιλιάρικα που ζητάει ποιος θα τον κρίνει που δεν έρχεται στην Ελλάδα για 200 χιλιάρικα.
Αυτό που θα με έκανε να νιώσω προδωμενος θα ήταν πχ να έρχονταν στην Ελλάδα αλλά για τον Ατρόμητο.
Πλεον απλά είναι θέμα επιλογής του Κόντε. Λεφτά ή αναζωογόνηση της καριέρας μου σε μια ομάδα που με βλέπουν σαν τον Λεβαντοφσκι και με αγαπάνε;
Εγώ θα διάλεγα το δεύτερο αλλά δεν έχω μπροστα μου και το τσεκ των επιταγών για να μαι σίγουρος.....

- για τον Σνάιντερ εγώ έχω καλή άποψη . Γνώριμος του Μεταξά με χρόνιες στην β Γερμανίας.. μια χαρά μου ακούγεται. Ο Καρτάλης ήταν απτή δ Γερμανίας και ο παμλιδης απτη Κέρκυρα. Να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε.

- για τον Οσαουε που δοκιμάζουμε θα έλεγα ότι αντί για δοκιμές ας του κάνουμε καλύτερα ιατρικές εξετάσεις. Και μπάλα να ξέρει το παιδί είναι γυάλινο. Αν βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία του και δώσει το οκ και ο Μεταξάς μια χαρά μεταγραφή μου φαίνεται εμενα.

- με τον Περέα, ένα καλό εξτρεμακι ( ας είναι και ο Οσαουε), ένα δυνατό box to box χαφ και φυσικά έναν σέντερ φορ ( ιδανικά Κόντε)και με την προϋπόθεση να μην φύγει κανείς άλλος το ρόστερ είναι πλήρες. Αν έρθουν αυτοί τότε το υλικό για να δουλέψει ο Μεταξάς θα ναι μια χαρά.

- αυτό που με αγχωνει πιο πολύ και απτις μεταγραφές είναι τα φιλικά....σκληρή προπονηση γίνεται και στο πεακι αλλά τα φιλικά που χάθηκαν δεν αναπληρωθηκαν.
Ο οφη χθες έπαιξε φιλικο με την Φίτεσε και έχει ακόμα με Άλκμααρ Άντερλεχτ κλπ και εμείς πετάμε αετό. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα...

- το sportime άρχισε πάλι να γράφει για γκρίνιες στα αποδυτήρια κλπ. Ακόμα δεν άρχισε η χρονιά και η λάσπη άρχισε ήδη να πέφτει απτά βρωμοσαιτ. Αν υπάρχει κάποιος εκεί στην ΠΑΕ άραγε να μπορεί να κάνει κάτι ώστε να προστατέψει την ομαδα από αυτή τη φυλλάδα;;;